توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ملی شدن اینترنت=سرور خانگی
kavir
April 16th, 2012, 10:50
با سلام
یک سوالی برای من پیش امد
با ملی شدن اینترنت داخلی هر کسی می تونه یه سرور خانگی راه اندازی کنه؟
اون وقت فکر کنم سرعت هم بهتر باشه
persiantools
April 16th, 2012, 10:52
اگر برای کاربری تجاری بخواد قطعا نه
talebi1372
April 16th, 2012, 11:07
همین الانش هم میشه این کار رو کرد.
به مخابرات مراجعه کنید و درخواست اینترنت ملی بدید . اینطوری میتونید با هزینه کمتر یک خط 2 مگی بگیرید . فقط مشکلش اینه که از ایران باز میشه . تو کشور های خارجی نمیتونند سایتتون رو ببینند . تازه دانلود هم فقط از سایت هایی صورت میگیره که سرورشون ایران هست . بدبختی میشه ! مثلا دیگه نمیتونی کنترل پنل نصب کنی ! این اولین دردسر ! اپدیت سیستم عامل هم پر !
کلا پر !
hassanshaikhi
April 16th, 2012, 13:13
به مخابرات مراجعه کنید و درخواست اینترنت ملی بدید . اینطوری میتونید با هزینه کمتر یک خط 2 مگی بگیرید . فقط مشکلش اینه که از ایران باز میشه . تو کشور های خارجی نمیتونند سایتتون رو ببینند . تازه دانلود هم فقط از سایت هایی صورت میگیره که سرورشون ایران هست . بدبختی میشه ! مثلا دیگه نمیتونی کنترل پنل نصب کنی ! این اولین دردسر ! اپدیت سیستم عامل هم پر !
کلا پر !
اگه به یه سرور که تو ایرانه چیز پی ان بزنی چی؟:39:
sebastian
April 16th, 2012, 13:15
اگه به یه سرور که تو ایرانه چیز پی ان بزنی چی؟:39:
با آی پی ایران میخوای چیز پی ان بفروشید ؟:d!!!!
hassanshaikhi
April 16th, 2012, 13:17
با آی پی ایران میخوای چیز پی ان بفروشید ؟:d!!!!
نه دوست عزیز ایشون گفتند به اینترنت دسترسی دیگه ندارند فقط سرورهای داخلی. خوب اگه به یه سرور که تو ایرانه چیز پی ان بزنی بعدش میتونی به اینترنت هم دسترسی داشته باشی بعد دوباره میتونی یه چیز پی ان از سرور خارجی بزنی که دیگه ف یلتر هم نباشه
takghalam
April 16th, 2012, 13:24
اینجوری که همه چیز پر پر میشه ؟
اینترنت پر @ آپدیت پر ! سرور پر ، کنترل پنل پر ، گوگل پر ، چیچیزی هم پر
payam_shzbax
April 16th, 2012, 13:39
کلا پر !
دوست عزیز خبر داری که قیمت این سرویس چقدر هست؟ میشه شبکه اینترانت داخلی کشور دیگه؟حجم و پهنای باند نهایتا چقدره؟
iranian-portal
April 16th, 2012, 13:49
ای لعنت بر این اینترنت ملی که شما عزیزان دست بردار این بحث نیستید!
البته هدف بعضی مشخص هست چرا چنین پست هایی در بخش آموزشی ایجاد میشه!
http://www.webhostingtalk.ir/f2/38159/
talebi1372
April 16th, 2012, 23:53
دوست عزیز خبر داری که قیمت این سرویس چقدر هست؟ میشه شبکه اینترانت داخلی کشور دیگه؟حجم و پهنای باند نهایتا چقدره؟
بله همون اینترانت هست. ولی این روش که شما گفتید نمیدونم میشه استفاده کرد یا نه ! همین چیز پی ان رو میگم.
دوستان نظر بدید ببینیم سروری که روی اینترانت هست از طریق اینترنت و از داخل اون کشور در دسترس قرار میگیره یا مصرف کننده هم باید اینترانت داشته باشه؟؟
فکر کنم مصرف کننده هم باید روی بستر اینترانت باشه . تو امریکا هم اینترانت برا دیدن فیلم و اینا هست ولی فکر نکنم کسی از طریق اینترنت بهش دسترسی داشته باشه . همه از اینترانت برا دسترسی استفاده میکنند.
سوال به صورت ساده !
2 تا سرور داریم تو ایران یکی روی اینترانت و یکی روی اینترنت . این دو سرور به هم دسترسی میتونند داشته باشند ؟ ( جواب خودم خیر هست )
hostspace
April 17th, 2012, 00:00
می تونن دسترسی داشته باشن
من تست کردم
aligoli
April 17th, 2012, 02:35
فکر میکنم بشه، چون الان سایت های سازمان ها مثل مواد معدنی، روی سرور های خودشون هست که با اینترانت هست ... شخصا بالاسرشون بودم.
بعد من وقتی به سایتشون میرم چه حالت عادی چه با چیز ، راحت و سریع باز میشه !