توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ظاهر جوملا
shazo
April 16th, 2012, 00:06
سلام.. دستان كسي نمي دونه چه طوري مي تونم ظاهر سايت رو عوض كنم ؟
نمي خوام اين پست ها باشه
نمي خوام تبليغ ها باشه
سايت (http://shop.baharpic.com)
sazsaz
April 16th, 2012, 00:11
پست ها را وبرابش کن
ten_soldier
April 16th, 2012, 00:14
دوست عزیز از طریق خود پنل مدیریت سایت وارد بخش مطالب بشید و مطالب رو حذف کنید .. سپس برای حذف کردن تبلیغات بنری وارد کامپوننت ها » تبلیغات شده و مواردی که میخواین رو پاک کنید..
بهتره برای آموزش جوملا به سایت پشتیبان جوملا مراجعه کنید و اونجا بخشی به نام ویکی جوملا هست که آموزش از مقدماتی تا پیشرفته رو داره..
mehdi24
April 16th, 2012, 00:21
ویکی و فروم جوملا می تونه بهترین کمک باشه
aligoli
April 16th, 2012, 00:27
اگر طراحی سایت میخوای پیام خصوصی بده، نمونه کار موجود هست .
jahan654
April 16th, 2012, 01:14
سلام.. دستان كسي نمي دونه چه طوري مي تونم ظاهر سايت رو عوض كنم ؟
نمي خوام اين پست ها باشه
نمي خوام تبليغ ها باشه
سايت (http://shop.baharpic.com)
اگه منظورت ظاهر و نمای کلی سایت است باید وبلاگ را عوض کنی
اگه منظورت نوشته های دورن سایت است باید تمامی مطالب را مدیریت مطالب پاک کنی
یک تعداد مطالب هم با ماژول html دستی خود جوملا درست شده اند که آنها را از مدیریت ماژول ها پاک کن حواست باشه کهفقط آنها که با ماژول html دستی جوملا ایجاد شده اند را پاک کنی
یک تعداد تبلیغ هم هست که آنهارا از بخش تبلیغات پاک کن
تلیغات متنی را از کامپوننت لینک ها پاک کن
اگه نتوانستی و دوست داشتی رمز ادمین را برایم پ.خ کن برات حلش کنم(چون سایت کاملا تازه تاسیس است)
اگر هم خواستی سایت را از پایه با قالب اختصاصی برات طراحی کنم با بیش 20 نوع امکان پ.خ بزن
shazo
April 16th, 2012, 03:10
ممنون از دوستان.. من يه پست زدم.. ولي نمي دونم چطوري بايد ارسال بشه !
اصلا انگار ارسال مطلب نداره !
parsianweb
April 16th, 2012, 10:00
جواب تمام سوال های شما در انجمن جوملا هست. فقط کافیست سرچ کنید.
shazo
April 16th, 2012, 12:09
من گشتم ولي انگار نبود !
shivahost
April 16th, 2012, 12:14
کمی راهنمایی برای نوشتن مطالب :
1- شما بایستی مطالب خود را بصورت بخش بندی شده و مجموعه بندی شده ارسال نمایید. به عنوان مثال شما باید یک بخش " سرگرمی " ایجاد نمایید و در زیرمجموعه آن اقدام به ایجاد مجموعه هایی نظیر " بازی آنلاین " و " فال حافظ " و " طالع بینی " ایجاد نمایید.
یعنی این سه مجموعه در بخش سرگرمی می باشند.
شما می توانید بخش های دیگر با زیر مجموعه های دیگر و البته بصورت نامحدود ایجاد نمایید.
مثلا بخش دیگری بنام " اخبار " داشته باشید و زیر مجموعه آن " اخبار ورزشی " و " اخبار اقتصادی " و " اخبار حوادث " و .... را ایجاد کنید.
برای ایجاد بخش پس از ورود به صفحه مدیریت جوملا با استفاده از آدرس و نام کاربری و رمزی که به شما دادیم باید بصورت زیر عمل کنید:
ایجاد بخش:
بروید به منوی محتوی و سپس مدیریت بخش
در این صفحه لیست تمام بخش های سایت خود را می توانید مشاهده نمایید و اقدام به حذف آنها منید. همچنین می توانید بخش های جدید ایجاد کنید. برای ایجاد بخش در صفحه مربوطه کافیست نام آن بخش را وارد کنید
ایجاد مجموعه:
بروید به منوی محتوی و سپس مدیریت مجموعه
در این صفحه نیز می توانید مجموعه های جدید ایجاد کنید یا مجموعه های خالی و اضافی خود را حذف نمایید.
در صفحه ایجاد مجموعه جدید علاوه بر نام مجموعه بایستی تعیین کنید که آن مجموعه متعلق به دام بخش می باشد
پس از ایجاد بخش ها و مجموعه های لازم بایستی اقدام به ساخت منوی های مربوط به هر مجموعه نمایید.
برای جزئیات منو ها طبق قالب شما در حال حاضر 4 منو وجود دارد: منوی بالا - منوی اصلی - منوی کاربری - سایر منو ها
شما بایستی برای هر مجموعه خود مثلا مجموعه " اخبار ورزشی " یک لینک در یکی از منو ها مثلا منوی اصلی ایجاد نمایید.
برای ایجاد منو در صفحه اصلی مدیریت از گزینه " منوها " منوی مورد نظر خود مثلا " منوی اصلی " را انتخاب کنید. در صفحه بعد محتویات این منو به شما نمایش داده می شود که می توانید نسبت به ایجاد منوی جدید یا حذف آنها اقدام کنید.
ایجاد منوی جدید کمی مشکلتر از ایجاد بخش و مجموعه می باشد اما در کل باز هم ساده می باشد.
در نهایت با ایجاد مطلب جدید در مجموعه موردنظر و انتشار آن مطلب خود را در سایت مشاهده خواهید نمود.
jahan654
April 16th, 2012, 17:20
کمی راهنمایی برای نوشتن مطالب :
1- شما بایستی مطالب خود را بصورت بخش بندی شده و مجموعه بندی شده ارسال نمایید. به عنوان مثال شما باید یک بخش " سرگرمی " ایجاد نمایید و در زیرمجموعه آن اقدام به ایجاد مجموعه هایی نظیر " بازی آنلاین " و " فال حافظ " و " طالع بینی " ایجاد نمایید.
یعنی این سه مجموعه در بخش سرگرمی می باشند.
شما می توانید بخش های دیگر با زیر مجموعه های دیگر و البته بصورت نامحدود ایجاد نمایید.
مثلا بخش دیگری بنام " اخبار " داشته باشید و زیر مجموعه آن " اخبار ورزشی " و " اخبار اقتصادی " و " اخبار حوادث " و .... را ایجاد کنید.
برای ایجاد بخش پس از ورود به صفحه مدیریت جوملا با استفاده از آدرس و نام کاربری و رمزی که به شما دادیم باید بصورت زیر عمل کنید:
ایجاد بخش:
بروید به منوی محتوی و سپس مدیریت بخش
در این صفحه لیست تمام بخش های سایت خود را می توانید مشاهده نمایید و اقدام به حذف آنها منید. همچنین می توانید بخش های جدید ایجاد کنید. برای ایجاد بخش در صفحه مربوطه کافیست نام آن بخش را وارد کنید
ایجاد مجموعه:
بروید به منوی محتوی و سپس مدیریت مجموعه
در این صفحه نیز می توانید مجموعه های جدید ایجاد کنید یا مجموعه های خالی و اضافی خود را حذف نمایید.
در صفحه ایجاد مجموعه جدید علاوه بر نام مجموعه بایستی تعیین کنید که آن مجموعه متعلق به دام بخش می باشد
پس از ایجاد بخش ها و مجموعه های لازم بایستی اقدام به ساخت منوی های مربوط به هر مجموعه نمایید.
برای جزئیات منو ها طبق قالب شما در حال حاضر 4 منو وجود دارد: منوی بالا - منوی اصلی - منوی کاربری - سایر منو ها
شما بایستی برای هر مجموعه خود مثلا مجموعه " اخبار ورزشی " یک لینک در یکی از منو ها مثلا منوی اصلی ایجاد نمایید.
برای ایجاد منو در صفحه اصلی مدیریت از گزینه " منوها " منوی مورد نظر خود مثلا " منوی اصلی " را انتخاب کنید. در صفحه بعد محتویات این منو به شما نمایش داده می شود که می توانید نسبت به ایجاد منوی جدید یا حذف آنها اقدام کنید.
ایجاد منوی جدید کمی مشکلتر از ایجاد بخش و مجموعه می باشد اما در کل باز هم ساده می باشد.
در نهایت با ایجاد مطلب جدید در مجموعه موردنظر و انتشار آن مطلب خود را در سایت مشاهده خواهید نمود.
چون ایشون از جوملا 2.5 استفاده می کنند
درجوملا 2.5 دیگه بخش وجود نداره و شما هر مجموعه می تواند زیر مجموعه ی ، مجموعه ی دیگری باشد
shazo
April 16th, 2012, 17:23
من توي انجمن جوملا هم تاپيك زدم.. اينجام ميذارم شايد يكي از مشكلات حل شد
خسته نباشيد.. دوستان من يه چند تا مشكل دارم كه با كمك شما مي خوام حل بشه
1- من ميخوام لوگو رو تغيير بدم و يه لوگوي ديگه بذارم..
2- مي خوام در كنار منوي خانه چند تا منوي ديگه هم باشه..
3- مي خوام آرم فيس بو و rss اينا بره..
4-مي خوام لايك گوگل پلاس نباشه...
5- مي خوام فوتر هم نباشه..
دوستان ممنون مي شم راهنمايي كنيد مرسي
jahan654
April 16th, 2012, 17:38
من توي انجمن جوملا هم تاپيك زدم.. اينجام ميذارم شايد يكي از مشكلات حل شد
خسته نباشيد.. دوستان من يه چند تا مشكل دارم كه با كمك شما مي خوام حل بشه
1- من ميخوام لوگو رو تغيير بدم و يه لوگوي ديگه بذارم..
2- مي خوام در كنار منوي خانه چند تا منوي ديگه هم باشه..
3- مي خوام آرم فيس بو و rss اينا بره..
4-مي خوام لايك گوگل پلاس نباشه...
5- مي خوام فوتر هم نباشه..
دوستان ممنون مي شم راهنمايي كنيد مرسي
پاسخ ها
1- از مدیریت ماژول ها
2- ازمدیریت منو ها - منوی اصلی - ایجاد
3- مدیریت ماژول ها
4- مدیریت ماژول ها
5- مدیریت قالب - ویرایش قالب مورد نظر