برای انتقال فایلهای خود به سرور و یا انتقال فایل ها از سرور به کامپیوتر خود از طریق ریموت باید طبق تصویر زیر عمل کنید :
ابتدا ریموت را از منوی استارت باز میکنیم طبق تصویر زیر :
http://up.sajadie.com/uploads/remot-1.png
و بعد دکمه Option
را انتخاب میکنیم :
http://up.sajadie.com/uploads/remot-2.png
در محله بعد تبی به نام Local Resources
را انتخاب کرده و در پائین همان صفحه بر روی دکمه More
کلیک میکنیم :
http://up.sajadie.com/uploads/remot-3.png
و در محله بعد درایو مورد نظر برای اتصال به سرور را انتخاب کرده و بر روی اوکی کلیک کرده و در محله آخر برای وصل شدم دمکه کانکت را میزنیم طبق تصویر زیر :
http://up.sajadie.com/uploads/remot-4.png
حالا وارد دسکتاپ سرور خورد شده ایم کافی است مای کامپیوتر را باز کنیم درایو مورد نظر در آنجا قرار دارد در پائین صفحه مای کامپیوتر به عنوان درایو اضافه شده توسط ریموت دسکتاپ
اقا من تست کردم جواب میده ولی سرعت انتقال بسیار بسیار بایینه؟
ایا این به دلیل سخت افزاره یا کلا اینطوره؟
pouria
April 15th, 2012, 20:36
برای جا به جایی فایل های سنگین روش مناسبی نیست
نصب وب سرور خیلی بهتره برای جا به جایی
UserWht
April 15th, 2012, 21:12
دوستان یه سوال
مثلاً بنده با 20 کیلوبیت دانلود میکنم وی پی اس با 1 مگ حالا بخوام اطلاعات دانلود شده رو سیستم خودم بیارم با همون سرعت خودم که 20 کیلوبیت در ثانیه است انتقال داده میشه ؟
vpsiran
April 15th, 2012, 21:15
دوست عزیز چطور با وب سرور میشه فایل رو از سرور به کامبیوتر منتقل کرد؟
pouria
April 15th, 2012, 21:25
دوستان یه سوال
مثلاً بنده با 20 کیلوبیت دانلود میکنم وی پی اس با 1 مگ حالا بخوام اطلاعات دانلود شده رو سیستم خودم بیارم با همون سرعت خودم که 20 کیلوبیت در ثانیه است انتقال داده میشه ؟
بله سرعت جابه جای شما بیشتر از سرعت اینترنت شما نخواهد شد
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
دوست عزیز چطور با وب سرور میشه فایل رو از سرور به کامبیوتر منتقل کرد؟
خیلی ساده ; فایل هاتون رو داخل پوشه root وب سرور بریزید و از طریق آی پی vps اونها رو دانلود کنید رو سیستم خودتون
برای مثال اگر آیپی vps شما 192.168.1.1 باشه لینک دانلود فایل file.zip میشه : http://192.168.1.1/file.zip
vpsiran
April 15th, 2012, 21:33
نه من دنبال راهیم که وقتی با سرور فایلی دانلود میشه مستقیم به کامبیوتر منتقل بشه
sepiddownload.com
April 15th, 2012, 22:36
اقا من تست کردم جواب میده ولی سرعت انتقال بسیار بسیار بایینه؟
ایا این به دلیل سخت افزاره یا کلا اینطوره؟
سلام.
عزیز من خودم با همین راه کار ، فایل روی کامپیوتر خونگیم دانلود میکنم ! ...
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
دوستان یه سوال
نخیر ...
با همون 1 مگ دانلود میشه و یک راه کار عملی و تست شده هست !
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
نه من دنبال راهیم که وقتی با سرور فایلی دانلود میشه مستقیم به کامبیوتر منتقل بشه
عزیز من دارم میگم خودم از این راه استفاده میکنم ...
بخاطر همین هم آموزشش رو گذاشتم.
به نظر من همین راه ، بهترین و مفیدترین راه هست!
vps238
April 15th, 2012, 22:40
منم دنبال چنین راهیم که فکر نکنم اصلا بشه ولی اگه میشد خیلییییییییی خوب بود
noob
April 15th, 2012, 23:24
از ترافيك ماهيانه من چيزي كم ميشه ؟؟؟
shazo
April 15th, 2012, 23:34
خوب وقتي با همون سرعت بايد دانلود كرد ديگه فايده نداره !
sepiddownload.com
April 17th, 2012, 21:56
منم دنبال چنین راهیم که فکر نکنم اصلا بشه ولی اگه میشد خیلییییییییی خوب بود
همینطور که ذاکر بودم و گفتم ، میتونید و میشه ....
دیگه چرا اینقدر کشش میدید دوستان. >؟
من خودم از طریق همین راه هر نوع فایلی رو روی کامپیوترم دانلود میکنم .
موفق باشید:53:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
از ترافيك ماهيانه من چيزي كم ميشه ؟؟؟
بله عزیز از ترافیک ماهیانه سرورتون کم میشه اما از ترافیک اشتراک اینترنتتون خیر ...
vpsiran
April 17th, 2012, 22:07
دوست عزیز من ابن کارو با vps رم 256 انجام دادم واسه انتقال یه فایل 1mb حدود 10 دقیقه وقت برد سرعت انتقال چرا اینقدر بایینه؟
shazo
April 17th, 2012, 22:24
سرعت انتقال همون سرعت دانلود شماست..
sepiddownload.com
April 17th, 2012, 22:34
سرعت انتقال همون سرعت دانلود شماست..
عزیز چرا مردمو به اشتباه میاندازید ؟
لطفا اطلاعات درست به کاربران بدید ....
این دوستمون مشکلش بخاطر اینه که رمش خیلی پایینه و اگه دقت کرده باشه میبینه که فایل دانلود میشه اما پس از دانلود و تکامل دانلود ، یکم هم طول میکشه ....
این مشکل بخاطر کم بودن رم هست عزیز ...
pouria
April 17th, 2012, 22:36
همینطور که ذاکر بودم و گفتم ، میتونید و میشه .... دیگه چرا اینقدر کشش میدید دوستان. >؟من خودم از طریق همین راه هر نوع فایلی رو روی کامپیوترم دانلود میکنم .موفق باشید:53:---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------بله عزیز از ترافیک ماهیانه سرورتون کم میشه اما از ترافیک اشتراک اینترنتتون خیر ...جناب به نظر میرسه شما اطلاعات کافی در این زمینه ندارید اگر اینطور بود سرویس دهنده های اینترنت از کجا پول در میاوردن؟ همچنین شما تو این تاپیک مهمترین اصول شبکه رو زیر سوال بردین =))
mehran00
April 17th, 2012, 22:50
دوستان من الان این کارو کردم جواب داد بدون کم شدن 1 کیلوبایت از پهنای باند اینترنتم
سپید دانلود واقعا ممنون عالی بود
sepiddownload.com
April 17th, 2012, 23:12
دوستان من الان این کارو کردم جواب داد بدون کم شدن 1 کیلوبایت از پهنای باند اینترنتم
خواهش میکنم دوست عزیز .
وظیفه دونستم تا چیزیو که میدونم رو اطلاع بدم تا اعضا انجمن هم بتونند استفاده کنند ...
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
جناب به نظر میرسه شما اطلاعات کافی در این زمینه ندارید اگر اینطور بود سرویس دهنده های اینترنت از کجا پول در میاوردن؟ همچنین شما تو این تاپیک مهمترین اصول شبکه رو زیر سوال بردین =))
عزیز با توجه به تاپیک دوستمون mehran00 (http://www.webhostingtalk.ir/member/20594/) به نظر میرسه شما الان کاملا به قول معروف "زایع" شدید...:)):103::69:=)):103:
در ضمن این شمایید که هیچی از اینترنت و ... سرتون نمیشه و لازم بذکر میدونم که بگم خواهشا اسپم ندبید .....
البته قصد جسارت نداشتم ....:53:
با احترام
موفق باشید
payam_shzbax
April 17th, 2012, 23:21
بله عزیز از ترافیک ماهیانه سرورتون کم میشه اما از ترافیک اشتراک اینترنتتون خیر ...
دوست عزیز بر چه اساس این حرف رو می زنید؟
مطمئن هستید؟ شما از استاتوس اینترنتتون می تونید نگاه کنید که این حجم داره دریافت میشه. حجم دریافتی از هر پورتی که باشه مصرف اینترنت به حساب میاد اینطور نیست؟
mehran00
April 17th, 2012, 23:24
الان این 3 تا فایل از سرور مجازی به کامپیوترم انتقال دادم(عکس توجه کنید) پارت 4 هم داره داخل سرور مجازی دانلود میشه بعد کپی کنم داخل کامپیوترم ، خودم هنوز تو شوکم چون هیچوقت باور نمیکردم اینطوری بشه یه چیز دیگه دوستان این تنظیماتی که یوزر سپیددانلود داخل پست اول انجام دادن من داخل کامپبوترم انجام دادم و بعدش داخل سرور مجازی کانکت شدم الان از سایت اشتراک اینترنتم چک کردم که از اشتراکم 1 مگابایت کم شده (اونم مال کارای کپی داخل سرور مجازی بود که مصرف شده)
دوستان شما هم یه بار امتحان کنید
5500
payam_shzbax
April 17th, 2012, 23:29
الان این 3 تا فایل از سرور مجازی به کامپیوترم انتقال دادم(عکس توجه کنید) پارت 4 هم داره داخل سرور مجازی دانلود میشه بعد کپی کنم داخل کامپیوترم ، خودم هنوز تو شوکم چون هیچوقت باور نمیکردم اینطوری بشه یه چیز دیگه دوستان این تنظیماتی که یوزر سپیددانلود داخل پست اول انجام دادن من داخل کامپبوترم انجام دادم و بعدش داخل سرور مجازی کانکت شدم الان از سایت اشتراک اینترنتم چک کردم که از اشتراکم 1 مگابایت کم شده (اونم مال کارای کپی داخل سرور مجازی بود که مصرف شده)
دوستان شما هم یه بار امتحان کنید
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f14/5500-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%88-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-untitl324ed-jpg
یعنی جدی جدی :-s اگر اینجور باشه تشکر فراوان
sepiddownload.com
April 17th, 2012, 23:36
دوست عزیز بر چه اساس این حرف رو می زنید؟
مطمئن هستید؟ شما از استاتوس اینترنتتون می تونید نگاه کنید که این حجم داره دریافت میشه. حجم دریافتی از هر پورتی که باشه مصرف اینترنت به حساب میاد اینطور نیست؟
عزیز اگر شما مشکلی دارید میتنید از این راه استفاده نکنید ... بفرمایید برید از همین اینترنت کیلویایتیتون استفاده کنید ...
دوستان دیگه استفاده کرده و بعضی هم تائید کرده اند ؛ حالا من که یه لطفی کردم آموزشو گذاشتم ، این بجای تشکرتونه ؟
اگر موافق نیستید ، برید تو یه تاپیک دیگه سرگرم بشید ...
من هم وقت سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم ...
با احترام.
موفق باشید
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
یعنی جدی جدی :-s اگر اینجور باشه تشکر فراوان
خواهشا بجای بکار بردن کلمات :
ممنون- تشکر - تشکر فراوان و ...
از دکمه تشکر در زیر تاپیک بنده استفاده نمایید.
با احترام.
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
درضمن باید بگم از اقای محمد شیخ سجادیه هم باید کمال تشکر را داشت ، چون استارتر این آموزش ایشان بوده و باید بگم من خودم از این آموزش استفاده کردمو و موفق هم شدم ...
RoobinaServer
April 17th, 2012, 23:41
با سلام
دیدم هر کسی یه چیزی میگه گفتم بیام این صحبت رو تموم کنم و به نتیجه کامل برسونم
البته صحبت من ممکنه یه سری از حرف های دوستان که در این تاپیک گفتن خلافش رو ثابت کنه
یعنی میشه گفت هرکسی یه چیزی گفته و هر کس کامل درست نگفته نصفش درست نصفش اشتباه
با همان آموزسی که جناب سپید دانلود گذاشتن میشه فایلهای داخل سرور مجازی ویندوز را به کامپیوتر خودتون منتقل کنید
حالا این وسط چه اتفاقی میفته توضیح میدم :
شما با این کار عملا دارید انگار از یه آپلود سنتر فایل ، فایل دانلود میکنید
الان شما میرید از یه لینک دانلود فایل ، فایلی را دانلود میکنید خب چه اتفاقی میفته ؟ از پهنای اشتراک اینترنتتون کم میشه دیگه
اینم فرقی نداره حالا اونجا لینک بوده اینجا از طریق سرور مجازی به هارد شما فایل انتقال داده میشه (نمیان در منزل شما با سی دی فایل رو بدن که از همون خط تلفنتون و اشتراک اینترنتتون وصل هستید به سرور دیگه نمیدونم چرا بعضی ها فکر های اشتباه کردن تو این زمینه خیلی هم چیز آسونیه همچین پیچیده نیست که کسی متوجه نشه به نظر من)
سرعت انتقال هم اگر حرف های بالای من را متوجه شده باشید الان حتما فهمیدید
سرعت انتقال همان سرعت دانلوده از سرور توسط اینترنت خودتون و هیچ فرقی نداره
بعضی ها فکر میکنن سرور سرعتش بالاست پس میتونن کلی فایل با سرعت دانلود کنن رو سیستم خودشون
دوستان روی اشتراک اینترنت شما اگر جوری بگم که متوجه بشید فکر کنید یه سدی درست کردن که نمیگذاره سرعت دانلودتون بیشتر از 70 کیلوبایت بشه
حالا میخواد اون ور سد سرور باشه یا لینک هیچ فرقی نداره به هر حال هر دوتا لینک هستن.
حالا ممکنه شنیده باشید میگن رپیدلچ با سرعت دانلود کنید از سایتهای آپلود سنتر معروف (خب این همون سرور مجازیه ولی با اسکریپت و اکانت و ... که شده اسکریپت رپیدلیچ) ، : حالا چرا میگن پس اون سد که گفتم این وسط چی شد :
خب ببینید بعضی وقت ها افرادی هستن سرعت دانلودشون مثلا 250 کیلوبایته بعد یه سایتی مثل خیلی از لینک های میهن دانلود مثلا روی 150 لیمیت شده و نمیگذاره با سرعت بیشتر دانلود کنید و حوصله هم ندارید وقتشم ندارید مخصوصا وقتی فایل حجیم باشه حالا تو سرور مجازی یا همان رپیدلیچ میزنید وقتی دانلود کرد اونجا بعد خودتون از سرور خودتون (یا همان اکانت لیچ خودتون) با آخرین سرعت ممکنه نتتون یعنی همان 256 سریع دانلود میکنید.
دیگه جوری به ذهنم نرسید که از این راحت تر توضیح بدم برای دوستان
امیدوارم ابهامات برطرف شده باشه:39:
موفق باشید یا حق
sepiddownload.com
April 17th, 2012, 23:48
با سلام
دیدم هر کسی یه چیزی میگه گفتم بیام این صحبت رو تموم کنم و به نتیجه کامل برسونم
البته صحبت من ممکنه یه سری از حرف های دوستان که در این تاپیک گفتن خلافش رو ثابت کنه
یعنی میشه گفت هرکسی یه چیزی گفته و هر کس کامل درست نگفته نصفش درست نصفش اشتباه
با همان آموزسی که جناب سپید دانلود گذاشتن میشه فایلهای داخل سرور مجازی ویندوز را به کامپیوتر خودتون منتقل کنید
حالا این وسط چه اتفاقی میفته توضیح میدم :
شما با این کار عملا دارید انگار از یه آپلود سنتر فایل ، فایل دانلود میکنید
الان شما میرید از یه لینک دانلود فایل ، فایلی را دانلود میکنید خب چه اتفاقی میفته ؟ از پهنای اشتراک اینترنتتون کم میشه دیگه
اینم فرقی نداره حالا اونجا لینک بوده اینجا از طریق سرور مجازی به هارد شما فایل انتقال داده میشه (نمیان در منزل شما با سی دی فایل رو بدن که از همون خط تلفنتون و اشتراک اینترنتتون وصل هستید به سرور دیگه نمیدونم چرا بعضی ها فکر های اشتباه کردن تو این زمینه خیلیه م چیز آسونیه همچین پیچیده نیست که کسی متوجه نشه به نظر من)
سرعت انتقال هم اگر حرف های بالای من را متوجه شده باشید الان حتما فهمیدید
سرعت انتقال همان سرعت دانلوده از سرور توسط اینترنت خودتون و هیچ فرقی نداره
بعضی ها فکر میکنن سرور سرعتش بالاست پس میتونن کلی فایل با سرعت دانلود کنن رو سیستم خودشون
دوستان روی اشتراک اینترنت شما اگر جوری بگم که متوجه بشید فکر کنید یه سدی درست کردن که نمیگذاره سرعت دانلودتون بیشتر از 70 کیلوبایت بشه
حالا میخواد اون ور سد سرور باشه یا لینک هیچ فرقی نداره به هر حال هر دوتا لینک هستن.
حالا ممکنه شنیده باشید میگن رپیدلچ با سرعت دانلود کنید از سایتهای آپلود سنتر معروف (خب این همون سرور مجازیه ولی با اسکریپت و اکانت و ... که شده اسکریپت رپیدلیچ) ، : حالا چرا میگن پس اون سد که گفتم این وسط چی شد :
خب ببینید بعضی وقت ها افرادی هستن سرعت دانلودشون مثلا 250 کیلوبایته بعد یه سایتی مثل خیلی از لینک های میهن دانلود مثلا روی 150 لیمیت شده و نمیگذاره با سرعت بیشتر دانلود کنید و حوصله هم ندارید وقتشم ندارید مخصوصا وقتی فایل حجیم باشه حالا تو سرور مجازی یا همان رپیدلیچ میزنید وقتی دانلود کرد اونجا بعد خودتون از سرور خودتون (یا همان اکانت لیچ خودتون) با آخرین سرعت ممکنه نتتون یعنی همان 256 سریع دانلود میکنید.
دیگه جوری به ذهنم نرسید که از این راحت تر توضیح بدم برای دوستان
امیدوارم ابهامات برطرف شده باشه:39:
موفق باشید یا حق
ببخشید ، جسارته اما باید بگم شما هم یه جورایی دارید اشتباه میکنید ...
الان من یه فایل دیگه تست کردمو چون لیمیت بود لینکش روی 1 تا 3 و نیم مگ داشت دانلودش میکرد روی کامپیوتر خودم ...
پس تکلیف این چیه ؟
RoobinaServer
April 17th, 2012, 23:53
الان من یه فایل دیگه تست کردمو چون لیمیت بود لینکش روی 1 تا 3 و نیم مگ داشت دانلودش میکرد روی کامپیوتر خودم ...
پس تکلیف این چیه ؟
جسارت نه ، ندانستن عیب نیست نپرسیدن و ندانستن عیبه
منظور شما از این که میگید 1 تا 3 و نیم مگ داشت دانلود میکرد چیه ؟ دقیق بگید تا بگم جوابتون
به کجای حرفم مربوط میشه این حرفتون ؟
کامل متوجه نشدم
saeed_m27
April 18th, 2012, 00:12
پس تکلیف این چیه ؟
ببخشید میشه مشخصات سرور ( رم و cpu و .. ) رو بفرمایید یا بهتر سوالم رو بگم مقدار رم و سی پی یو تاثیری داره در سرعت انتقال به سیستم ؟
RoobinaServer
April 18th, 2012, 00:14
ببخشید میشه مشخصات سرور ( رم و cpu و .. ) رو بفرمایید یا بهتر سوالم رو بگم مقدار رم و سی پی یو تاثیری داره در سرعت انتقال به سیستم ؟
پرت سرور مهمه تو تبادیل اطلاعات
رم و سی پی یو تو سرعت انتقال (دانلود و آپلود برای یک نفر مهم نیست)
mohammad8711
April 18th, 2012, 00:29
اگه از ترافیک اشتراک اینترنت شما کم نمیشه مشکل از سرویس دهنده اینترنت شماست که سیستمشون باگ داره
قبلا هم یک نفر راهی پیدا کرده بود که با l2tp از ترافیک اشتراک اینترنت کاربران شاتل چیزی کم نمیشد ، ولی بعدا متوجه شدند جلوشو گرفتن
به هر حال فایل ها از طریق اینترنت منتقل میشن و باید از ترافیک اشتراک اینترنت کم بشه!
sepiddownload.com
April 18th, 2012, 19:12
اگه از ترافیک اشتراک اینترنت شما کم نمیشه مشکل از سرویس دهنده اینترنت شماست که سیستمشون باگ داره
قبلا هم یک نفر راهی پیدا کرده بود که با l2tp از ترافیک اشتراک اینترنت کاربران شاتل چیزی کم نمیشد ، ولی بعدا متوجه شدند جلوشو گرفتن
به هر حال فایل ها از طریق اینترنت منتقل میشن و باید از ترافیک اشتراک اینترنت کم بشه!
شاید درست میگید ... .الا نمیدونم دیگه ...
در ضمن تست شده و عملیست ...
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
جسارت نه ، ندانستن عیب نیست نپرسیدن و ندانستن عیبه
منظور شما از این که میگید 1 تا 3 و نیم مگ داشت دانلود میکرد چیه ؟ دقیق بگید تا بگم جوابتون
به کجای حرفم مربوط میشه این حرفتون ؟
کامل متوجه نشدم
منظورم اینه که یک فایل رو که از طریق سرور داشت رو کامپیوتر خونگیم دانلود میشد ، سرعتی معادل 1 تا 3 مگ متغیر داشت ...
همین .
در ضمن تست شده و عملیست ...
دوستان خواهشا دیگه تاپیکو کشش ندن .
اگر میتونید استفاده کنید و گر نه که ...
با تشکر...
موفق باشید
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
از مدیر ارشد انجمن تقاضا بسته شدن تاپیک رو دارم!
با تشکر
pouria
April 18th, 2012, 19:20
خواهش میکنم دوست عزیز .
وظیفه دونستم تا چیزیو که میدونم رو اطلاع بدم تا اعضا انجمن هم بتونند استفاده کنند ...
---------- post added at 11:12 pm ---------- previous post was at 11:08 pm ----------
عزیز با توجه به تاپیک دوستمون mehran00 (http://www.webhostingtalk.ir/member/20594/) به نظر میرسه شما الان کاملا به قول معروف "زایع" شدید...:)):103::69:=)):103:
در ضمن این شمایید که هیچی از اینترنت و ... سرتون نمیشه و لازم بذکر میدونم که بگم خواهشا اسپم ندبید .....
البته قصد جسارت نداشتم ....:53:
با احترام
موفق باشید
اولا من با پست شما زیر سوال نمیرم چون میتونه با یک هماهنگی کوچیک یه پست به ضرر هرکسی زده بشه =d>
ثانیا به نوشته های اینجا میگن پست و به این مجموعه پست ها میگن تاپیک !
ثالثا زایع یا ضایع؟
یکی از مدیران عزیز این بحث رو تموم کنن تا انرژی هسته ای کشف نشده تو این تاپیک :53:
CityKala.net
April 18th, 2012, 20:01
من تست کردم
244 مگ توی 4 ثانیه اومد :دی
saeed_m27
April 18th, 2012, 20:25
من تست کردم
دوست عزیز میشه مشخصات پهنای باند مصرفی adsl رو بگین و بفرمایید که مشخصات سرور چی هست که شما انتقال با همچین سرعتی انجام میگیره!! چون من با انواع اقسام انجام سرور تست کردم نشد چه پرت 100 مگ چه 1 گیگ و چه رم 2 گیگ و چه رم 512 نشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــد !!
RoobinaServer
April 18th, 2012, 20:47
من تست کردم
244 مگ منتقل شد به سیستم شما تو 4 ثانیه؟
نتتون سرعت دانلودش چنده مگه ؟ خدا از این نت ها به ما هم بده:-b
mehran00
April 18th, 2012, 20:51
244 مگ منتقل شد به سیستم شما تو 4 ثانیه؟
نتتون سرعت دانلودش چنده مگه ؟ خدا از این نت ها به ما هم بده:-b
سرعت نت کاری نداره پست اول تایپک بخونید
RoobinaServer
April 18th, 2012, 21:08
سرعت نت کاری نداره پست اول تایپک بخونید
عزیز پست اول شما اگر دقت کنید آموزشش از سایت گروه روبینا یعنی گروه ماست :-b
من موندم چرا نه
Am!r
نه
Faranetwork
نه
Vahid
(البته همینا رو میشناسم که جاهایی که تاپیک دادم ج دادن یا اونجور جاها بودن)
این تاپیک ها معمولا میان اما حالا پیداشون نیست
عزیز تو پستی که تو این تاپیک دادم که بنده گفتم کلی توضیح دادم سرعت نت چه طوری نقش نداره؟
(من هدفم کش دادن تاپیک و گیر دادن نیستا هدفم اینه کاربرا متوجه بشن و تاپیک به درد بخوره)
#elahe#
April 18th, 2012, 21:09
عزیز چرا مردمو به اشتباه میاندازید ؟
لطفا اطلاعات درست به کاربران بدید ....
این دوستمون مشکلش بخاطر اینه که رمش خیلی پایینه و اگه دقت کرده باشه میبینه که فایل دانلود میشه اما پس از دانلود و تکامل دانلود ، یکم هم طول میکشه ....
این مشکل بخاطر کم بودن رم هست عزیز ...
سواد کافی که ندارید
به پست دهنده ها هم که توهین و مسخره شان میکنید
حیف که این ادیتور اسمایل خنده نداره
وگرنه برای سخنانتان باید 10-20 اسمایل خنده میگذاشتم !
ممنون از پستتون درسته منم همین رو 100 باره دارم میگم
اما دوست من جناب sepiddownload.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/44015/) یه لطفی کردن و این آموزش رو قرار دادن حالا سواد دارن یا ندارن دلیل نمیشه توسری بخورن
ایشون هم یه اطلاعاتی (حالا غلط درست کار ندارم) دارن که بر اساس اون دارن حرف میزنن و دفاع میکنن از حرفاشون
به هر حال اتفاقا تاپیک خوبیه این تاپیک چون خیلی ها یه سری نکاتی را اشتباه میکنن یا ... و تاپیک مرجع خوبی برای کسایی که چنین سوالات و مشکلات رو دارن میشه (اگر مدیران به دلیل اسپم و ... نبندن)
بهتره مشکلات همدیگه رو با خونسردی و ملایمت بگیم
اگر بنده هم مشکلی دارم خوشحال میشم بگید (هیچ وقت هیچ کس کامل نیست و خیلی ایراد ها ممکنه داشته باشه)
باز هم ممنون بالاخره یه نفر پیدا شد حرفی بزنه با حرف ما یکی باشه
pouria
April 18th, 2012, 21:39
کسی با این جمله که من میگم مشکل یا تضادی داره؟
هر دیتا که از طریق اینترنت وارد سیستم شما میشه اون دیتا از isp که ازش اینترنت گرفتید عبور میکنه، در نتیجه از ترافیک اینترنت شما کم خواهد شد و با همون سرعت اینترنت شما وارد سیستمتون میشه
اگر اینطور که شما میگید بود ، سنگ روی سنگ بند نبود و یک کشف بزرگ محسوب میشد ، این موضوع کمی تخیلی حساب میشه و قابل قبول نیست که از طریق اینترنت یک فایل از یک سرور خارجی وارد سیستم شما بشه بدون اینکه سرعت اینترنت شما در اون دخیل باشه؟
اگر باز هم قبول ندارید این روش رو امتحان بفرمایید > با دیال آپ به اینترنت کانکت بشید ببینم بازم 244 مگ تو 4 ثانیه میاد روی سیستم شما یا نه؟ با توجه به اینکه ذکر کردید به سرعت اینترنت مربوط نیست .:->
keywan
April 18th, 2012, 21:46
بسیار عالی من این روش رو بلد نبودم
با تشکر از استارتر تاپیک
البته فکر کنم بیشتر برای انتقال فایلهای کم حجم کاربرد داشته داشته باشه
saeed_m27
April 18th, 2012, 21:58
کسی با این جمله که من میگم مشکل یا تضادی داره؟
هر دیتا که از طریق اینترنت وارد سیستم شما میشه اون دیتا از isp که ازش اینترنت گرفتید عبور میکنه، در نتیجه از ترافیک اینترنت شما کم خواهد شد و با همون سرعت اینترنت شما وارد سیستمتون میشه
اگر اینطور که شما میگید بود ، سنگ روی سنگ بند نبود و یک کشف بزرگ محسوب میشد ، این موضوع کمی تخیلی حساب میشه و قابل قبول نیست که از طریق اینترنت یک فایل از یک سرور خارجی وارد سیستم شما بشه بدون اینکه سرعت اینترنت شما در اون دخیل باشه؟
اگر باز هم قبول ندارید این روش رو امتحان بفرمایید > با دیال آپ به اینترنت کانکت بشید ببینم بازم 244 مگ تو 4 ثانیه میاد روی سیستم شما یا نه؟ با توجه به اینکه ذکر کردید به سرعت اینترنت مربوط نیست .:->
بله منم منظورم دقیقا همین بود که اگر دوستان یه کم ملایم تر و آروم تر جواب بدن خیلی عالی میشه !! در کل این روشی عالی برای انتقال فایل های کم حجم هست ولی یه راه دیگه برای رسیو با سرعت بالا هستش و اونم استفاده از رسیو از طریق هــ..ک ماهواره که سرعت دانلود فوق العاده هست و فقط هم یه کارت dvb لازم دارید همین
sepiddownload.com
April 18th, 2012, 22:06
دوستان من اینجا از همه عذرخواهی میکنم که اگر به کسی بی احترامی و یا با خشونت رفتار شده ؛ و باید بگم که باز هم عذر میخواهم به دلیل اینکه اشتباها گفتم از ترافیک adsl و یا هر سرویس دیگه اینترنتتون کم نمیشه / باید بگم که حرف بعضی از دوستان رو حالا قبول دارم که میگن از ترافیک اینترنت کم میشه !
بله هیمطوره ....
اما باید بگم دوستانی که اینجا دارن میگن با سرعت بالا نمیتونن دانلود کنند ، دارن چرت میگند چون دوستانی نظیر :
keywan (http://www.webhostingtalk.ir/member/23274/)
و
CityKala.net (http://www.webhostingtalk.ir/member/29225/)
و همچنین خودم هم تست کردیم و شده و عملی هست ...
حالا نمیدونم چرا بعضی ها میگن نمیشه که واقعا جای سوال داره >؟<:39:
اما بازم میگم قبول دارم که از ترافیک ماهیانه کم میشه ....
بازهم از دوستان اینجا عذر میخوام اما بازم میگم با سرعت وی پی استون میتونید روی کامپیوترتون دانلود کنید که من و دوستانی که بالا نام بردم هم با هم تست کردیم و شده ...
RoobinaServer
April 18th, 2012, 22:12
دوستان من اینجا از همه عذرخواهی میکنم که اگر به کسی بی احترامی و یا با خشونت رفتار شده ؛ و باید بگم که باز هم عذر میخواهم به دلیل اینکه اشتباها گفتم از ترافیک adsl و یا هر سرویس دیگه اینترنتتون کم نمیشه / باید بگم که حرف بعضی از دوستان رو حالا قبول دارم که میگن از ترافیک اینترنت کم میشه !
بله هیمطوره ....
اما باید بگم دوستانی که اینجا دارن میگن با سرعت بالا نمیتونن دانلود کنند ، دارن چرت میگند چون دوستانی نظیر :
keywan (http://www.webhostingtalk.ir/member/23274/)
و
CityKala.net (http://www.webhostingtalk.ir/member/29225/)
و همچنین خودم هم تست کردیم و شده و عملی هست ...
حالا نمیدونم چرا بعضی ها میگن نمیشه که واقعا جای سوال داره >؟<:39:
اما بازم میگم قبول دارم که از ترافیک ماهیانه کم میشه ....
بازهم از دوستان اینجا عذر میخوام اما بازم میگم با سرعت وی پی استون میتونید روی کامپیوترتون دانلود کنید که من و دوستانی که بالا نام بردم هم با هم تست کردیم و شده ...
ممنون
اما باید بگم دوستانی که اینجا دارن میگن با سرعت بالا نمیتونن دانلود کنند ، دارن چرت میگند
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
عزیز بنده گفتم نمیشه با سرعت بالا دانلود کرد و همون سرعتی که نتتون داره میشه دانلود کردا
در حقیقت چرت رو با من بودید بعد میگم ممنون از من تشکرم میکنید ؟
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
sepiddownload.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/44015/)
sepiddownload.com
April 18th, 2012, 22:15
ممنون
بله . با تشکر از شما روبینا جان . {چه عجب ! بالاخره یکی پیداشد مارو یاری کنه !!!!!!}
البته باید بگم من این تاپیکو در اصل برا سرعت دانلود ایجاد کردم ؛ آخه همگی با اینترنت کیلوبایتی ایران آشنا و ازش رنجیده هستیم .... !
اینم دلیلش ...
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
آخ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز دوباره شروع شد ....
پس من اینجا چطوری دارم با سرعت وی پی اسی که دارم رو کامپیوترم دانلود میکنم ؟
با کشک دارم دانلود میکنم دیگه آره ؟؟؟؟؟
RoobinaServer
April 18th, 2012, 22:18
من دیگه نظری نمیدم دوست من اگر حرف شما درست باشه همینجا رسما اعلام میکنم کل گروه روبینا سرور به اندازه یه تکنسین کامپیوتر هم بارشون نیست باید منتظر بمونیم مدیریت امیر بیاد و جواب بدن فکر کنم حرف ایشون رو دیگه قبول داشته باشید
sepiddownload.com
April 18th, 2012, 22:26
من دیگه نظری نمیدم دوست من اگر حرف شما درست باشه همینجا رسما اعلام میکنم کل گروه روبینا سرور به اندازه یه تکنسین کامپیوتر هم بارشون نیست باید منتظر بمونیم مدیریت امیر بیاد و جواب بدن فکر کنم حرف ایشون رو دیگه قبول داشته باشید
شما حرف این 3 تا کاربرو قبول دارید یا نه >؟
دوستمون mehran00 یکی از عضوهای میهن دانلود هستند !
بسیار عالی من این روش رو بلد نبودم
با تشکر از استارتر تاپیک
البته فکر کنم بیشتر برای انتقال فایلهای کم حجم کاربرد داشته داشته باشه
ایشون هم که در امضاهاشون میتونید سوابقشونو رویت کنید ....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن روبینا جان من به عنوان کوچکترین عضو انجمن به شما میگم من کوچیک شما هستم و غلت میکنم چنین جسارتی بکنم و لی من و دوستان بالا داریم این کارو انجام میدیم و شده ....
با احترام!
:53:
AmirHosein
April 18th, 2012, 22:29
:-| ینی واقعا خسته نباشید من این تاپیک رو هی میبینم هیچی نمیگم هیچی نمیگم ولی نمیشه :-| دوست من شما اومده یه بلوفی زدی گفتی دارم با سرعت فلان مگ دانلود میکنم! با این حرفت علم رو بُردی زیر سوال! مگه میشه! این همه حرف زدی یه دونه عکس هم نذاشتی از سرعت دانلودت روی سیستمت!هرکی هم هرچی میاد میگه شما انگار نه انگار :-| تنها مزیت اینکار اینکه که برای دانلود لازم نیست iis و یا وب سروری نصب کُنید همین :) بهتره کمی اطلاعات خودتون رو بالا ببرید بعد بیاید به سایر دوستان کمک و راهنمایی برسونید :)
قفل شد.