PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست نامحدود یا محدود

fr_sdgh
April 15th, 2012, 18:33
سلام ، نظر شما در مورد سیاست فروش این web hosting چی هست؟
Web Hosting, Host Your Site on Fastest Servers cPanel, Provided by LBHosting (http://www.lbhosting.com/)
میزان فضا و پهنای باند نامحدود!
خوب اگه کاربر طبق قوانین فقط بعنوان یه کاربر اشتراکی از هاستش بخواد استفاده کنه نه بعنوان هاست دانلود یا همچین چیزی ، چه لزومی داره ما برای اون دقدقه فضا ایجاد کنیم؟ کاربر به میزانی که براش تعیین شده از cpu و ram استفاده میکنه نه بیشتر!
البته من این سایت رو کامل برسی نکردم و منظورم دقیقا این سایت نیست.

mehrshad.ho
April 15th, 2012, 18:41
مگه عمر انسان نامحدود میشه که هارد سرور هم نامحدود باشه ؟
نامحدود یه روش تبلیغاتی هست پهنای باند نامحدود هم یعنی خیلی زیاد

sheitonakshirazi
April 15th, 2012, 18:43
منم قبول دارم هيچوقت فضاي نامحدودي وجود نداره.چون هميشه امكانات محدود هستن

webhosts
April 15th, 2012, 19:17
چیزی به نام نامحدود واقعی وجود نداره اصلاً گول این تبلیغات رو نخورید...

persiantools
April 15th, 2012, 19:30
جاست هاست با بیش از 1000.000 مشتری ، هاست گیتور با بیش از 8000.000 مشتری و بلو هاست با بیش از 3000.000 مشتری بزرگترین هاستینگهای دنیا فقط هاست نامحدود می فروشند
Web Hosting : Professional Web Hosting from Just Host (http://www.justhost.com/)
Web hosting provider - Bluehost.com (http://www.bluehost.com/)
Web Hosting Services, Reseller Hosting, VPS Hosting, and Dedicated Servers by HostGator (http://www.hostgator.com)

psfa
April 15th, 2012, 19:30
اما در اينده نزديك منتظر هارد نامحدود هم باشيد :d اينقدر چيزها اختراع مي كنن كه ديگه اين براي ادم دور از ذهن نيست

shivahost
April 15th, 2012, 20:09
این سرویس های نا محدود حقیقت دارند اما فقط فضا و پهنای باند و تعداد دامین و .... نا محدود است.

باید ببینید سیاست استفاده از منابع سرور و دیتابیس آنها چگونه است. حتما قوانین آنها را بخوانید.

ما هم هاست نا محدود ارائه می دهیم و قوانین ما تقریبا کپی و ترجمه بلوهاست می باشد.

gothic
April 20th, 2012, 11:24
سلام ، نظر شما در مورد سیاست فروش این web hosting چی هست؟
Web Hosting, Host Your Site on Fastest Servers cPanel, Provided by LBHosting (http://www.lbhosting.com/)
میزان فضا و پهنای باند نامحدود!
خوب اگه کاربر طبق قوانین فقط بعنوان یه کاربر اشتراکی از هاستش بخواد استفاده کنه نه بعنوان هاست دانلود یا همچین چیزی ، چه لزومی داره ما برای اون دقدقه فضا ایجاد کنیم؟ کاربر به میزانی که براش تعیین شده از cpu و ram استفاده میکنه نه بیشتر!
البته من این سایت رو کامل برسی نکردم و منظورم دقیقا این سایت نیست.

اینجا تجربه خرید هاستینگ خودم رو در طول سه سال نوشتم
دوستان تازه وارد بخونن بد نیست.....................................

میدونی یکی از مشکلات سایت های فروش هاستینگ در پیتی و حتی فوق حرفه ای ،چیه؟

اینه که از مردم سو استفاده میکنن

بسیاری از هاست های غربی میزنن فضای نامحدود + پهنای باند نامحدود ماهیانه 14$

که کاربرای تازه وارد فکر میکنن دیگه همه چیز تمومه و با این 14$ در ماه همه چیز براشون میشه

در حالی که نمیدون اگر ده گیگ فایل بریزن توش
و بازدید بالای 10000 نفر بشه
سایتشون رو حذف میکنن.به بهانه های کپی رایت ،استفاده بیش از حد از منابع سرور و ....

و بسیاری از سایتهای ایرانی هم یاد گرفتن، که میگن پهنای باند نامحدود

من شخصا تمام قوانین سایتهای دیتاسنترهارو خوندم

خیلی هاشون وقتی میزنن پهنای باند نامحدود اون پایین مینویسن
منظور از نامحدود 10 ترابایت است
و هر ترابایت اضافه حدود 10$ یا 18 هزارتومن ایران.

حالا.......................................... .........................

به نظر من سایت هایی خوبن که شفاف سازی کرده باشن،

قشنگ بگن که پهنای باند اضافه هر 1 ترابایت هزینه اش چقدره ،

اینها بهترن،
چون دوست عزیز ،پهنای باند نامحدود همون جور که گفتم وجود نداره و حداکثر 10 ترا یا 20 ترا میدن، چون پورت محدوده
بعد از اون باید پورت و پهنای بیشتر خرید.
و پورت و پهنای باند همه جای دنیا هزینه داره.

psfa
April 20th, 2012, 12:04

که کاربرای تازه وارد فکر میکنن دیگه همه چیز تمومه و با این 14$ در ماه همه چیز براشون میشه

سایتشون رو حذف میکنن.به بهانه های کپی رایت ،استفاده بیش از حد از منابع سرور و ....

اینها بهترن،
چون دوست عزیز ،پهنای باند نامحدود همون جور که گفتم وجود نداره و حداکثر 10 ترا یا 20 ترا میدن، چون پورت محدوده
خوب كاربرا بايد اين رو متوجه بشن كه نامحدود وجود نداره و سايتشون ميپره

persiantools
April 20th, 2012, 15:37
خوب كاربرا بايد اين رو متوجه بشن كه نامحدود وجود نداره و سايتشون ميپره
یعنی 20 میلیون سایتی که روی جاست هاست و هاست گیتور و بلو هاست هست میپره ؟=((

gothic
April 20th, 2012, 16:39
یعنی 20 میلیون سایتی که روی جاست هاست و هاست گیتور و بلو هاست هست میپره ؟=((

منظور ایشون سایتهای ایرانی بود ،که معمولا بسیاری از اونها کپی رایت رو رعایت نمیکنن

هاستهای امریکایی بهترین هاست هستند، برای سایتهایی که 100% اورجینال کار میکنن

persiantools
April 20th, 2012, 18:05
منظور ایشون سایتهای ایرانی بود ،که معمولا بسیاری از اونها کپی رایت رو رعایت نمیکنن

هاستهای امریکایی بهترین هاست هستند، برای سایتهایی که 100% اورجینال کار میکنن

خب عزیز من هاستینگ های ایرانی با دیتاسنتر هایی کار می کنن که زیاد به مسائل کپی رایت گیر نده

shahab-f
April 20th, 2012, 18:23
ای خدا این فرهنگ کی میخواد جا بیوفته چیزی به نامه هاسته نامحدود نداریم - اصلا خودتون به مقداره نامحدود فایل دارین؟

persiantools
April 20th, 2012, 18:43
ای خدا این فرهنگ کی میخواد جا بیوفته چیزی به نامه هاسته نامحدود نداریم - اصلا خودتون به مقداره نامحدود فایل دارین؟

پس جاست هاست و هاست گیتور و بلو هاست ابر کمپانی های هاستینگ با بیش از 20 میلیون مشتری کلاهبردارن ؟

shahab-f
April 20th, 2012, 18:47
با تشکر از پاسختون-
نه خب عزیز این شرکتا میدونند که کسی انقد فایل واسه آپ نداره بیشتر واسه جلبه مشتری هستش-

ertebat7
April 20th, 2012, 19:19
هاست نامحدود فقط تبلیغاته
مگه هارد دیسک نامحدود اختراع شده؟

persiantools
April 20th, 2012, 19:35
با تشکر از پاسختون-
نه خب عزیز این شرکتا میدونند که کسی انقد فایل واسه آپ نداره بیشتر واسه جلبه مشتری هستش-

یعنی هیچ کدوم از 20 میلیون مشتریشون حجم فایلهاشون زیاد نیست ؟

shivahost
April 20th, 2012, 19:37
پس جاست هاست و هاست گیتور و بلو هاست ابر کمپانی های هاستینگ با بیش از 20 میلیون مشتری کلاهبردارن ؟

نه! خیلی هم خوبن! فقط باید قوانین آنها را بخوانید و رعایت کنید. مثلا ما هم قوانین هاست نامحدود را از بلوهاست ترجمه و الهام گرفتیم: هاست حرفه ای لینوکس (http://shivahost.ir/webhosting/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3)

shahab-f
April 20th, 2012, 19:40
باتشکر -
دوسته من یعنی شما میگید مشتری هاشون ممکنه مثلا 1 ترا فایل آپ کرده باشه ؟؟ این با عقل جور در میاد؟؟؟

persiantools
April 20th, 2012, 19:46
نه! خیلی هم خوبن! فقط باید قوانین آنها را بخوانید و رعایت کنید. مثلا ما هم قوانین هاست نامحدود را از بلوهاست ترجمه و الهام گرفتیم: هاست حرفه ای لینوکس (http://shivahost.ir/webhosting/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3)

این شد حرف حساب
امروزه تمام شرکت های مطرح هیچ گونه محدودیتی اعم از فضا و پهنای باند برای سرویسشون قرار نمی دن ولی مشتری هم باید در حد هاست اشتراکی از سرویس استفاده کنه

shivahost
April 20th, 2012, 19:56
باتشکر -
دوسته من یعنی شما میگید مشتری هاشون ممکنه مثلا 1 ترا فایل آپ کرده باشه ؟؟ این با عقل جور در میاد؟؟؟

بله، به شرطی که قوانین آنها را رعایت کنید. البته ما ایرانی ها اصلا قوانین را نمی خوانیم همانطور که الان شما حاضر نشدی به لینکی که دادم سر بزنی و قوانین هاست نامحدود رو بخونی!

shahab-f
April 20th, 2012, 19:59
میشه به من معنیه کلمه نامحدود رو یگید؟؟

shivahost
April 20th, 2012, 20:27

شیوا هاست هیچ مرزی برای استفاده از منابعی که نامحدود تعریف کرده است برای یک استفاده کننده تعریف نکرده است. براساس تعهد شیواهاست شما می توانید هر میزان از فضای میزبانی و پهنای باند که برای مدیریت سایت های خود لازم دارید در اختیار داشته باشید. با توجه به عدم وجود این محدودیت ها با یک قیمت منصفانه شما می توانید وب سایت های خود را بدون نگرانی افزایش هزینه های میزبانی آن گسترش دهید.

نامحدود به چه معنی نیست؟

1- سرویس های نامحدود شیوا هاست به یک یا چند کاربر اجازه نمی دهد که با مصرف ناعادلانه و غیر معمول منابع برای دیگر کاربران مشکل ساز شوند.

2- پیکربندی سرویس های نامحدود شیوا هاست برای مدیریت وب سایت های معمولی، خانگی و مشاغل کوچک بسیار مناسب می باشد و برای سایت هایی که معمولا نیاز به سرورهای اختصاصی دارند مناسب نخواهد بود.

3- به غیر از فایل های دیتابیس MySQL ، شیوا هاست هیچ مرزی برای مصرف فضای دیسک سایت های کاربران قائل نشده است

4- شیوا هاست برای ذخیره سازی آنلاین، نگهداری Backup و آرشیو نمودن فایل های شما فضای میزبانی نامحدود ارائه نداده است و در صورت استفاده غیر مجاز ممکن است سرویس شما بدون تذکر قبلی مسدود و حذف گردد.

5- اکانت هایی که تعداد فایل بسیار بالا ( بیش از 200 هزار فایل ) دارند می توانند بازدهی سرور را کاهش دهند. همچنین اکانت هایی که از جداول بسیار زیاد ( بیش از1000 جدول ) دیتابیس استفاده کنند یا حجم دیتابیس آنها بسیار زیاد ( کل مصرف دیتابیس بیش از 3 گیگابایت یا یک دیتابیس بیش از 2 گیگابایت ) باشد اثر منفی بر سرور دارند. شیوا هاست ممکن است از شما درخواست کاهش این موارد را بدهد یا سرویس شما را بدون تذکر قبلی مسدود یا حذف نماید.

6- شیوا هاست این حق را برای خود قائل است که مصرف CPU و Processes و مصرف RAM را برای کاربران محدود نماید تا سایت های دیگر کاربران دچار مشکل نگردد.

ertebat7
April 20th, 2012, 20:27
کلمه نامحدود ممکنه برای پهنای باند درست باشه اما برای حجم هارد خیر

shahab-f
April 20th, 2012, 20:41
ممنون ertebat7 (http://www.webhostingtalk.ir/member/43709/) جان - خداروشکر که یکی معنی این کلمه رو میدونه-
آیا به این جمله میشه گفت نامحدود ((سرویس های نامحدود شیوا هاست به یک یا چند کاربر اجازه نمی دهد که با مصرف ناعادلانه و غیر معمول منابع برای دیگر کاربران مشکل ساز شوند.))
- پیکربندی سرویس های نامحدود شیوا هاست برای مدیریت وب سایت های معمولی، خانگی و مشاغل کوچک بسیار مناسب می باشد و برای سایت هایی که معمولا نیاز به سرورهای اختصاصی دارند مناسب نخواهد بود.
خوب معلومه مگه اینطور سایت های چقدر میخوان فضا استفاده کنند.

بالا برید پایین بیاید چیزی به نامه نامحدود نداریم

gothic
April 20th, 2012, 23:39
کلمه نامحدود ممکنه برای پهنای باند درست باشه اما برای حجم هارد خیر

پهنای باند نامحدود وجود نداره

پهنات از 10 ترابایت بگذره پورت پر میشه
باید برای هر ترابایت اضافی 18 هزار تومن پول بدی

همه جا این جوره

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

این هاست های نامحدود 14 دلاری یعنی:

10 گیگ فضای ذخیره فایل
برای بازدید حداکثر 10000 نفر در روز (و گاهی خیلی کمتر)

نه صد ترابایت فضای ذخیره ....
چون اگه این جور بود فیسبوک به جای چند میلیارد دلار هزینه سرور در ماه، یه دونه از این بلو هاست ،هاست نامحدود میخرید و ماهیانه 3 دلار میداد;;)

javadi_31456
April 20th, 2012, 23:42

اینها بهترن،

درسته ، و این دیگه یعنی نامحدودم نیستن دیگه!

psfa
April 20th, 2012, 23:44
پهنای باند نامحدود وجود نداره

پهنات از 10 ترابایت بگذره پورت پر میشه
باید برای هر ترابایت اضافی 18 هزار تومن پول بدی

همه جا این جوره

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

این هاست های نامحدود 14 دلاری یعنی:

10 گیگ فضای ذخیره فایل
برای بازدید حداکثر 10000 نفر در روز (و گاهی خیلی کمتر)

نه صد ترابایت فضای ذخیره ....
چون اگه این جور بود فیسبوک به جای چند میلیارد دلار هزینه سرور در ماه، یه دونه از این بلو هاست ،هاست نامحدود میخرید و ماهیانه 3 دلار میداد;;)
جالب بود! :d
اما تا وقتي كه هارد نامحدود اختراع نشه اين بحث همچنان ادامه داره :d

shahab-f
April 20th, 2012, 23:47
خدا خیرتون بده - دوستان من میگم ولی آقای shivahost (http://www.webhostingtalk.ir/member/14952/) اصرار دارند که هاسته نامحدو وجود داره- والا چی بگم شاید ایشون یه هارد داره مثله عدده پی هنوز تهش کشف نشده.

persiantools
April 20th, 2012, 23:54
مثل اینه که من یک هاست 5 گیگ می خرم و توش 100 تا فایل 50 مگی می زارم که هر روز 100.000 بار دانلود میشه . کدوم شرکتی می تونه همچین سرویسی بده ؟
من در حد و اندازه فضام دارم استفاده می کنم ولی از منابع سرور به اندازه 1 سرور اختصاصی استفاده می کنم .
حرف شما مثل اینه که چون من 5 گیگ فضا گرفتم پس هر چقدر که دلم بخواد می تونم مصرف کنم ولی همه می دونن که همچین استفاده ای برای هاست اشتراکی نیست و منابع اختصاصی می خواد .
حالا تو بحث هاست نامحدود هم کاربر در حد هاست اشتراکی می تونه از سرور استفاده کنه ، درسته برای مصرف محدودیتی قائل نشده ولی کاربر باید بدونه که مصرفش در حد هاست اشتراکی باشه

shivahost
April 21st, 2012, 00:14
مثل اینه که من یک هاست 5 گیگ می خرم و توش 100 تا فایل 50 مگی می زارم که هر روز 100.000 بار دانلود میشه . کدوم شرکتی می تونه همچین سرویسی بده ؟
من در حد و اندازه فضام دارم استفاده می کنم ولی از منابع سرور به اندازه 1 سرور اختصاصی استفاده می کنم .
حرف شما مثل اینه که چون من 5 گیگ فضا گرفتم پس هر چقدر که دلم بخواد می تونم مصرف کنم ولی همه می دونن که همچین استفاده ای برای هاست اشتراکی نیست و منابع اختصاصی می خواد .
حالا تو بحث هاست نامحدود هم کاربر در حد هاست اشتراکی می تونه از سرور استفاده کنه ، درسته برای مصرف محدودیتی قائل نشده ولی کاربر باید بدونه که مصرفش در حد هاست اشتراکی باشه

حق با شماست. دست اندرکارن فیسبوک می دونند چی لازم دارند! اما این دوستان ما مثل shahab-f انتظار دارند هاست اشتراکی نامحدود اندازه سرورهای فیسبوک بهشون جواب بده. از این مشتری ها زیاد داتیم که قوانین را کامل و شفاف نوشتیم که دردسر نشوند.

هاست اشتراکی یعنی چه؟

shahab-f
April 21st, 2012, 13:56
حق با شماست. دست اندرکارن فیسبوک می دونند چی لازم دارند! اما این دوستان ما مثل shahab-f انتظار دارند هاست اشتراکی نامحدود اندازه سرورهای فیسبوک بهشون جواب بده. از این مشتری ها زیاد داتیم که قوانین را کامل و شفاف نوشتیم که دردسر نشوند.

هاست اشتراکی یعنی چه؟
بنده نگفتم انتظار دارم هاسته اشتراکی سات هایی مثل فیس بوک رو جواب بده من میگم چیزی به نام نامحدود اصلا وجود نداره - دوسته من شما هنوز بدرستی معنی این کلمه رو نمیدینید.
در ضمن قوانید شما به ما مربوط نمیشه - پیشنهاد میکنم در مورده کلمه نامحدود بیشتر مطالعه کنید - تا شاید معنی این کلمه رو فهمیدید-
با تشکر از بفیه دوستان که با حرفه من موافق بودند - دیگه راجبه این موضوع بحثی ندارم

shivahost
April 21st, 2012, 15:29
بنده نگفتم انتظار دارم هاسته اشتراکی سات هایی مثل فیس بوک رو جواب بده من میگم چیزی به نام نامحدود اصلا وجود نداره - دوسته من شما هنوز بدرستی معنی این کلمه رو نمیدینید.
در ضمن قوانید شما به ما مربوط نمیشه - پیشنهاد میکنم در مورده کلمه نامحدود بیشتر مطالعه کنید - تا شاید معنی این کلمه رو فهمیدید-
با تشکر از بفیه دوستان که با حرفه من موافق بودند - دیگه راجبه این موضوع بحثی ندارم

شیوا هاست هیچ مرزی برای استفاده از منابعی که نامحدود تعریف کرده است برای یک استفاده کننده تعریف نکرده است. "بخشی از منابع" نامحدود تعریف شده و بخشی دیگر خیر! بطور کلی گفته نشده همه چیز نا محدود است. یک نمونه هاست اشتراکی معرفی کنید که گفته کلا همه چیز نا محدود است!

fr_sdgh
April 21st, 2012, 15:42
ما فرض میکنیم یه هاست نامحدود داریم.
خوب حالا شما چطور میخای 1 ترا نه 100 گیگ توش بریزی؟ یا باید تو کره جنوبی زندگی کنی یا از لینج استفاده کنی درسته؟ خوب اون وقت هست که باید قوانیت هاست اشتراکی رو خونده باشی! :68: شما نمیتونید بعنوان دانلود سنتر استفاده کنی و بیشتر از 10% cpu رو بگیری!

victor7732
April 26th, 2012, 11:20
به نظر من مقدار فضای هاست باید دقیقا مشخص باشه , اینطوری هم سرویس دهنده و هم مشتری تکلیفش رو بهتر میدونه ...