PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به آموزش قرار دادن لاینسس بر روی اسکریپت php/یا encode غیر قابل decode

SaynaServer
April 15th, 2012, 16:14
دوستان کسی هست بتونه آموزش اینکه چه جوری می شه رو یک اسکریپت لاینسس گذاشت و یا طوری کد کرد اسکریپت رو که دیکد نشه؟

navidnkh
April 24th, 2012, 16:39
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که من میدنم نه چون PHP اوپن سورس هست و رایگان پس نمیشه این کارو انجام داد اگر برنامه ای که نوشتی حیلی مهمه و البته ASP.NET بلدی و باهاش برنامه تو بنویسی که قابلیت کد کردن فایل ها رو داری که دیگه کسی نتونه اونا رو تغییر بده
البته نرم افزار هایی هستند که فایل های Phpرو به حساب خودشون کد می کنن ولی یا برنامه رو خراب می کنن ویا سایتت باگ پیدا میکنه
:d

:-b

sajadonline
April 24th, 2012, 18:05
البته بسته به استفاده کننده برنامه شما رو هم داره ، و هر کسی هم به روش خواس خودش لایسنس میزاره بیشتر ایده ای این کار

jj206
April 29th, 2012, 03:13
سلام با زند گارد میشه بست کد رو من اینکار رو کردم خیلی بد کد می کنه امکان ویرتیش نیست بعدش

البته من خیلی دنبال راهی بودم که برگردونه اما برگردوند اما ار 3 هزار خط کد رو فقط 20 خط اونم یه تابع به درد نخور بود

بهترین راه هست تازه می شه روش لایسنس برا یه مدت خاص تعیین کرد

موفق باشید

hamid.jafary
April 29th, 2012, 04:38
... و البته ASP.NET بلدی و باهاش برنامه تو بنویسی که قابلیت کد کردن فایل ها رو داری که دیگه کسی نتونه اونا رو تغییر بده ...

برای NET. و Java هم Decompiler وجود داره.

navidnkh
May 5th, 2012, 19:46
برای NET. و Java هم Decompiler وجود داره.

برای .net بله خود نرم افزار ویژال استدیو این کارو میکنهhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/8.gif

ولی برای جاوا نمی دونم http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/7.gif

البته منظور شما از java همون جاوا اسکریپته یا خوده javaاست ؟

اگر java script :فکر نکنم (ولی دقیق نمی دونم) چون جاوا اسکریپت یک زبان اسکریپتی هست که تحت مرورگر اجرا میشه یا به عبارتی دیگه مرورگر کدهاشو کامپایل میکنه پس اگر کد بشه باید مرورگرها هم بتونن کد هارو تشخیص بدن(بدهند)

به این صفحه هم یک سری بزنید بد نیست (http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-php-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87)

farzadnsr
May 27th, 2012, 16:15
یعنی هیچ راهی واسه لایسنس گذاشتن روی کدهای php وجود نداره؟

amirlord
May 27th, 2012, 16:20
سلام
هر کدی که قابل اجرا شدن در php.exe باشه پس قابل Decode شدن هست !
البته با انکود کردن با انکودر هایی که نیاز به لودر دارند تا حدودی میشه کار دیکود کردن رو سخت کرد تا افراد ناشی نتونن دیکود کنن اما کار نشد نداره .

farzadnsr
May 28th, 2012, 02:19
سلام amirlord

شما بهترین راهی که میشناسی چی هست؟

آیا برنامه ای سراغ داری؟

sir-mammad
May 31st, 2012, 12:03
راه زیاد هست ، اما دیکد کردنش هم غیرممکن نیست
من سه تابع دارم + فایل لایسنس قرار میدم ( باتوجه به دامنه و آی پی ) و کدینگ نهایی اش رو هم با زند انجام میدم
اما هزینه داره
البته هیچ تضمینی نمیدم که بازش نکنن ، اما خیلی سخت تر از اینکدینگ ساده یا زند معمولی اونم هکر حرفه ای نه سایت های آنلاین دی زند ...

alirezakhani
June 10th, 2012, 16:03
شما دوست عزیز با زند گارد انجام بدهید اگر هم کسی بخواهد برگردونه حدود 80% برمیگردونه که کسی هم کی میخواهد 100 برگردونه باید 3-6 ماه وقت بزاره و تا یک فایل رو برگردونه من خیلی روی این مورد مطالعه کردم

tarsiran
June 10th, 2012, 20:01
میشه لینک دانلود zend guard جدید بزارید؟ قدیمیاش که با 1 کلیک دیکود میشه

hasun
June 10th, 2012, 21:37
این نسخه 5.5 و کار هم میکنه ( با License Valid هست )
VNDownload.Org_ZG-5_5_0.rar (http://www.mediafire.com/?i1tk9gkjmn6gkm6)

در صورت نیاز برو سمت ioncube. نسخه بیسیکش 200 دلاره و به هزینه کردنش می صرفه، کرک(نال) نمیشه.
البته روی سرور برای اجرا نیاز به نصب ioncube هست .

mohsened
June 10th, 2012, 21:52
bcompiler

lordmhn
June 11th, 2012, 01:23
یه سوال میشه قالب ها رو هم لایسنس دار کرد با این برنامه ؟ به طوری که نتونن copyright رو دستکاری کنن ؟

hasun
June 11th, 2012, 01:48
یه سوال میشه قالب ها رو هم لایسنس دار کرد با این برنامه ؟ به طوری که نتونن copyright رو دستکاری کنن ؟

معمولاً راه قطعی برای نگه داشتن کپی رایت موجود نیست !
هر جا که php باشه رو میتونید دیکد کنید .
کسی که کمی به کدنویسی آشنا باشه میتونه کپی رایت دیکود شده رو برداره و جاش یه چیزه دیگه بزاره (:|
کلاً من پیشنهاد میکنم قالب رو دیکود نکنید بهتره .
قالبهای مدرن و جدید که تحت css هستند . css دیکد نمیشه :68:

lordmhn
June 11th, 2012, 01:54
خب هيچ راهي براي جلوگيري از اين كار نيست ؟

hasun
June 11th, 2012, 02:01
خب هيچ راهي براي جلوگيري از اين كار نيست ؟

یک راه سادش اینه که کد کپی رایت رو دیکد کنید . دیکودر آنلاین html توی نت هست .
البته من باهاش کار نکردم !

amirlord
June 11th, 2012, 05:59
یک راه سادش اینه که کد کپی رایت رو دیکد کنید . دیکودر آنلاین html توی نت هست .
البته من باهاش کار نکردم !
html زبان کلاینت ساید هست . کد کردن اون معنی نداره . مثل این هست که یک نوشته هست با متن "امیر" ؛ من به شما بگم متن "ریما" رو برعکس کن و بخون !

alirezakhani
June 11th, 2012, 09:20
با این برنامه ioncube اگرکارکنید به راحتی فایلها بر میگرده با همون زن گارد رو من پیشنهاد میدهم
البته خیل راه های زیاد دیگر هم هست - همینجا دوست زیاد هستند که میتونن راهنمایی تون کنند بچه های اینجا خیل کا ربلد هستند.

ircpanel
June 16th, 2012, 20:45
اگه خيلي مهمه و براي حرفه اي ها ميخواي بزاري برات خيلي مهمه ديكد نشه ( خيلي سخت ديكد شه در حد 1% ) بايد اكشتنشن اختصاصي براي پي اچ پي بنويسي !