توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پی پال، شارژ و پرداخت اینترنتی - بدون کارمزد
amir_arian
April 15th, 2012, 13:07
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی،
حدود 1800 دلار پی پال موجود است، منبع پول، کار اینترنتی می باشد و تمامی واریزها به حساب بنده از حساب های وریفای شده، ویزا یا مستر کارت صورت گرفته است. دوستانی که از طریق درگاه های پی پال نیاز به خرید و پرداخت دارند با هزینه هر دلار آمریکا 1950 تومان و بدون هزینه ی تراکنش در خدمت دوستان می باشم.
نکات مهم:
1- مشخصات پرداخت برای دوستان ارسال می شود.
2- به هیچ عنوان به حساب شخص واریز انجام نخواهدشد.
3- خریدها در بعضی اوقات ممکن است به یک دقیقه الی یک روز ختم شود ولی صدرصد خواهد بود
4- مسئولیت بعد از پرداخت برای دوستان ایرانی که فروشنده ی طرف سوم ملزم به رعایت قانون تحریم ایران رو است، به عهده خودشان است.
4- نحوه ی تماس با بنده:
آ - پیغام خصوصی از طریق همین انجمن.
ب - شناسه ی جی میل amir.arian66
ج - شناسه ی یاهو: amir.arian65
ج - تماس تلفنی به همراه بنده - برای دریافت شماره ی تماس به بنده یک پیغام خصوصی از طریق همین انجمن بفرستید.
دوستانی که خرید برایشون انجام داده ایم اگر زحمتی نبود، لطف کنند و مبلغ واریز شده رو در همین تاپیک جهت تایید بنده ذکر کنند.
با تشکر
امیر آریان.
tarsiran
April 16th, 2012, 04:24
قیمتتون پرته... یه سری به قیمت روز دلار بزنید
persianview
April 18th, 2012, 20:55
قیمت مناسب نیست و یا اینکه این نرخ برای مقادیر شارژ پایینه ؟
amir_arian
April 19th, 2012, 11:45
اینجا اگر بقالی هم بود شما یک سری به بقال های محل هم می زدی، قیمت می پرسیدی بعد اگر قیمت ما بالا بود، به روی چشم کمش می کنیم. در ضمن بنده دلال دلار نیستم و فقط یک مقداری از حقوق این ماهم رو مجبورم به ریال تبدیل کنم.
با تشکر
javadsat
April 19th, 2012, 13:24
آي دي ياهوتونو بدين
amir_arian
April 19th, 2012, 14:11
شرمنده بنده آی دی یاهو ندارم.
javadsat
April 19th, 2012, 14:15
خسته نباشيد
amir_arian
April 20th, 2012, 13:31
2200 دلار موجود است.
برای اطلاع حاصل کردن از قیمت دلار پیغام خصوصی بدهید.
قیمت به روز میدن این آقا
و یک مشکل شما آیا وب سایت یا چیزی دارید معرف شما باشه ؟!
amir_arian
April 21st, 2012, 10:01
- دوستان اینجا جای چت عمومی نیست
قیمت به روز میدن این آقا
و یک مشکل شما آیا وب سایت یا چیزی دارید معرف شما باشه ؟!
با سلام، بنده دلال دلار نیستم در پست های قبلی هم ذکر کردم بنابراین وب سایت جهت فروش دلار ندارم؛ اما برای دوستانی که از لحاظ اعتماد مشکل دارن و واقعا حق دارن، من می تونم پرداخت رو انجام بدم براشون بعد پول رو به حساب واریز کنن. البته برای پرداخت های حداکثر تا 20 دلار که برای بنده هم مشکلی پیش نیاد.
با تشکر
hg-ahvaz
April 22nd, 2012, 01:39
با سلام، بنده دلال دلار نیستم در پست های قبلی هم ذکر کردم بنابراین وب سایت جهت فروش دلار ندارم؛ اما برای دوستانی که از لحاظ اعتماد مشکل دارن و واقعا حق دارن، من می تونم پرداخت رو انجام بدم براشون بعد پول رو به حساب واریز کنن. البته برای پرداخت های حداکثر تا 20 دلار که برای بنده هم مشکلی پیش نیاد.
با تشکر
البته من جسارت نکردم از باب اطمینان گفتم
amir_arian
April 22nd, 2012, 12:36
نرخ امروز 3-2-1391:
هر دلار آمریکا 1850 تومان
mojtaba_gk671
April 26th, 2012, 10:33
من پست های شما رو چک کردم. همش دنبال دلار بودید!!
amir_arian
April 26th, 2012, 11:46
من پست های شما رو چک کردم. همش دنبال دلار بودید!!
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
دلار برای فروش موجود نیست. دوستان تماس نگیرند.
با تشکر
hostspace
April 29th, 2012, 13:30
کسی با ایشون پرداخت انجام دادن ؟ تاید میشن ؟
amir_arian
April 29th, 2012, 15:35
کسی با ایشون پرداخت انجام دادن ؟ تاید میشن ؟
برای دو سه نفر پرداخت انجام دادم اگر تمایل داشتید بگم بیان همینجا تایید کنند.
amir_arian
May 2nd, 2012, 11:24
3000 دلار پی پال موجود است - هر دلار آمریکا 1790 تومان
فقط به درخواست های بالاتر از 100 دلار ترتیب اثر داده می شود.
amir_arian
May 10th, 2012, 14:22
سلام دوستان
در خال حاضر 3500 دلار آمریکا موجود است. با توجه به اینکه بنده دلال دلار نیستم:
هر دلار 1680 تومان
نکات مهم:
1- مشخصات پرداخت برای دوستان ارسال می شود.
2- به هیچ عنوان به حساب شخص واریز انجام نخواهدشد.
3- خریدها در بعضی اوقات ممکن است به یک دقیقه الی یک روز ختم شود ولی صدرصد خواهد بود
4- مسئولیت بعد از پرداخت برای دوستان ایرانی که فروشنده ی طرف سوم ملزم به رعایت قانون تحریم ایران رو است، به عهده خودشان است.
4- نحوه ی تماس با بنده:
آ - پیغام خصوصی از طریق همین انجمن.
ب - شناسه ی جی میل amir.arian66
ج - شناسه ی یاهو: amir.arian65
ج - تماس تلفنی به همراه بنده - برای دریافت شماره ی تماس به بنده یک پیغام خصوصی از طریق همین انجمن بفرستید.
دوستانی که خرید برایشون انجام داده ایم اگر زحمتی نبود، لطف کنند و مبلغ واریز شده رو در همین تاپیک جهت تایید بنده ذکر کنند.