PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین مرکز آموزش جوملا

lived
April 15th, 2012, 10:43
سلام
دوستانی که در مورد کلاسهای آموزشی جوملا اطلاعات دارن لطفا بهترین مرکز برای یادگیری جوملا به صورت حرفه ای رو معرفی کنن
باتشکر
منتظر پاسخ هاتون هستم

shazo
April 15th, 2012, 10:51
سلام.. منظور شما چيه الان دوست عزيز ؟

گر تو نت دنبال آموزش خاصي هستين خود انجمن جوملا بهترين جاست..

joomla2
April 15th, 2012, 10:53
مورچه چیه که فشار خونش چی باشه! اخه یادگیری جوملا که دیگه کلاس ملاس نمیخواد عزیزم. یه لوکال هاست ایجاد کن و نسخه فارسی جوملا رو روش نصب کن و باهاش کار کن خودت یاد میگیری.

یه هفته کار کنی یاد میگیری!

بعدشم این کلاس ها فقط ازت یه پولی میگیرن و دیگه ... :-$

lived
April 15th, 2012, 12:24
دوستان خوبم من خودم 3سال که جوملا کار میکنم نمونه کارهای زیادی هم دارم با انجمن های زیادی هم آشنا هستم ولی همیشه خودم مطالعه کردم و کارهای خودم رو راه انداختم
الان به دنبال این هستم که کلاسهای پیشرفته طراحی قالب و ماژول نویسی برای جوملا رو برم اما اینقدر کلاسهای جوملا زیاد شده که نمیدونم کدوم یکی رو انتخاب کنم
لطفا کسانی که در مورد کلاسها اطلاعات دارن جوابگویی کنن
خییل ممنونم

sebastian
April 15th, 2012, 12:35
مورچه چیه که فشار خونش چی باشه! اخه یادگیری جوملا که دیگه کلاس ملاس نمیخواد عزیزم. یه لوکال هاست ایجاد کن و نسخه فارسی جوملا رو روش نصب کن و باهاش کار کن خودت یاد میگیری.

یه هفته کار کنی یاد میگیری!

بعدشم این کلاس ها فقط ازت یه پولی میگیرن و دیگه ... :-$

فکر نمیکنید کمی مودبانه تر هم میشه گفت؟!! :D
درسته جوملا سخت نیست ولی همه ی کلاس های جوملا هم یه جور نیستند اگه این کلاس ها رو به سمت نحوه ی طراحی ماژول و کامپوننت اختصاصی با پیش نیاز PHP بکشونن خیلی میتونه به علاقمندان این cms کمک کنه

lived
April 15th, 2012, 14:33
دوستان لطفا بهترین کلاسهایی که سراغ دارید معرفی کنید
من دنبال کلاس خوب برای طراحی قالب جوملا هستم و فکر کنم مجبورم از کلاسهای موجود همینطوری یکی رو انتخاب کنم یا خوب درمیاد یا پولم رو ریختم دور

shivahost
April 15th, 2012, 14:40
دوستان لطفا بهترین کلاسهایی که سراغ دارید معرفی کنید
من دنبال کلاس خوب برای طراحی قالب جوملا هستم و فکر کنم مجبورم از کلاسهای موجود همینطوری یکی رو انتخاب کنم یا خوب درمیاد یا پولم رو ریختم دور

من فکر نمی کنم کلاس خوبی در باره طراحی قالب و افزونه ها گیرتون بیاد. نهایتا می خواهند artisteer را بهتون یاد بدهند آن هم نه با کیفیت مناسب!

lived
April 15th, 2012, 16:08
فکر نکنم اینجوری باشه
مشکل بزرگ من در ارتباط با اینترنت اکسپلورر و قالبهای جوملا است و اینکه در نهایت خودم یک قالب ساز حرفه ای باشم تا بتونم مشتریهامو بیشتر راضی نگه دارم
بازهم ممنون بابت نظر خوبتون

sebastian
April 15th, 2012, 22:56
من فکر نمی کنم کلاس خوبی در باره طراحی قالب و افزونه ها گیرتون بیاد. نهایتا می خواهند artisteer را بهتون یاد بدهند آن هم نه با کیفیت مناسب!
artisteer که اصلا مذخرف ِ
دست طراح رو واسه طراحی قالب میبنده

---
April 15th, 2012, 23:00
شانزدهمین خبرنامه جومینا (http://joominahost.com/news/)

sazsaz
April 15th, 2012, 23:01
فکر نکنم اینجوری باشه
مشکل بزرگ من در ارتباط با اینترنت اکسپلورر و قالبهای جوملا است و اینکه در نهایت خودم یک قالب ساز حرفه ای باشم تا بتونم مشتریهامو بیشتر راضی نگه دارم
بازهم ممنون بابت نظر خوبتون

اگه بخوای من این مشکل را حل می کنم برات برای قالب های تمام مدیریت ها این مشکل وجود داره و من راحت یادت می دم اگه دوست داری ر این جا ثبت نام کن و فقط بنویس اشکال در اینترنت اکسپلورر
انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/index.php)

ronaldo0571
April 15th, 2012, 23:08
به نظر من کلاس های جومینا از همه بهتره

shazo
April 15th, 2012, 23:14
از ديد من همون انجمنش خوبه براي شروع..

sebastian
April 15th, 2012, 23:23
البته اینکه واسه جوملا چندین انجمن مختلف وجود داره و هر کدوم هم کلاس های متفاوتی رو تبلیغ میکنن که کاربر ها رو گیج میکنه و نمیدونه کاملترینشون کدوم هستش
پ

kianesfahan
April 16th, 2012, 00:32
درود .

دوست عزیز متداول ترین نوع طراحی قالب تبدیل Psd به Html و جوملا یا وردپرس میباشد .

که تمامی موارد ذکر شده فیلم های اموزشی اش در نت وجود دارد .

تمامی کلاس های طراحی قالب جوملا هم دقیقا همین مورد ذکر شده را آموزش می دهند .

شما فقط باید وقت بگذارید و فیلم ها را مشاهده کنید و قالب ها ادیت کنید و قالب جدید ایجاد کنید .

موفق باشید

lived
April 17th, 2012, 11:40
درود .

دوست عزیز متداول ترین نوع طراحی قالب تبدیل Psd به Html و جوملا یا وردپرس میباشد .

که تمامی موارد ذکر شده فیلم های اموزشی اش در نت وجود دارد .

تمامی کلاس های طراحی قالب جوملا هم دقیقا همین مورد ذکر شده را آموزش می دهند .

شما فقط باید وقت بگذارید و فیلم ها را مشاهده کنید و قالب ها ادیت کنید و قالب جدید ایجاد کنید .

موفق باشید
خیلی از نظرتون ممنونم
من نیاز دارم خیلی سریع به این مهم برسم و لطفا اگر فیلم آموزشی خوبی که خودتون تایید میکنید دارید لطفا لینک بدید

lived
April 18th, 2012, 02:09
نهایتا به این نتیجه رسیدم با تیم جومینا کلاس بگیرم چون هم کارهاشون حرفه ای است هم اینکه دو سال است توی انجمنشون فعالیت میکنم دور و نزدیک باهاشون آشنایی دارم
ممنون از راهنمایی های همه