توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با جومینا
لیلی یاری
April 14th, 2012, 21:08
بعد از نصب قالب جومینا در هاست ، صفحه اصلی بدون هیچ گزینه ای ظاهر میشه و فقط رنگ پشت زمینه قالب ظاهر میشه و هر افزونه ای که ذخیره می کنم در صفحه اصلی ظاهر نمیشه ...
عکس ضمیمه شد ...
5448
ronaldo0571
April 14th, 2012, 21:40
شما جوملا رو نصب کردید یا قالب جوملا؟
اگه جوملا رو نصب کردید باید اطلاعات نمونه رو هم همراهش نصب میکردید تا اینطوری نشون نده
لیلی یاری
April 15th, 2012, 23:12
ببخشید من اطلاعات نمونه رو هم همراهش نصب کردم ولی باز هم چیزی نشون نمیده ... قالبهای پیش فرض هم درسته
نمیدونم مشکل چیه که چیزی جز پس زمینه نشون داده نمیشه ، قالبی که نصب کردم هم اسمش رعد هستش ...
مطمئنید قالب مشکلی نداره ؟
ronaldo0571
April 15th, 2012, 23:21
اگه قالب رو از طریق مدیریت نصب کردید حذف کنید و قالب رو از طریق هاست نصب کنید
امکان داره همه ی فایل های قالب نصب نشده باشه
ورژن جوملایی که این قالب رو نصب کردید 2.5 هستش؟
لیلی یاری
April 15th, 2012, 23:39
بله 2.5 هستش ... از طریق هاست چطور نصبش کنم ؟ بله من از طریق مدیریت نصبش کردم . میشه طریقه نصبش رو بگید از هاست چطور نصبش کنم ؟ ممنونم از پاسختون .
kianesfahan
April 16th, 2012, 00:06
درود .
دوست عزیز قالبی که نصب کرده اید با ورژن جوملا شما سازگار هست ؟
با یک مرورگر دیگر تست کنید .
از قسمت مدیریت ماژول ها را فعال کرده و در موقعیت مناسب قرار دهید .
موفق باشید
hamidjan
April 16th, 2012, 00:07
اگه آدرس سایتتونو بدید بهتر و سریعتر میشه کمکتون کرد. ظاهرا قالب درست نصب شده. مشکل از جای دیگست.
kianesfahan
April 16th, 2012, 00:09
بله 2.5 هستش ... از طریق هاست چطور نصبش کنم ؟ بله من از طریق مدیریت نصبش کردم . میشه طریقه نصبش رو بگید از هاست چطور نصبش کنم ؟ ممنونم از پاسختون .
درود .
قالب شما هم مخصوص جوملا 2.5 هست ؟
قالب ها فقط باید از قسمت مدیریت نصب شوند و امکان نصب از هاست را ندارند .
موفق باشید
ronaldo0571
April 16th, 2012, 00:10
دوست عزیز همونطور که در بالا گفتم مشکل از ورژن جوملا هستش
قالب رعد برای جوملا 1.5 طراحی شده و برای استفاده از این قالب باید قالب رو به جوملا 2.5 تبدیل کنید.
آموزش این کار هم در انجمن جومینا موجود هست
شما از خود سایت جومینا پیگیری کنید
انشاالله مشکل حل میشه
با تشکر
ten_soldier
April 16th, 2012, 00:11
من فکر کنم شما قالب رو نصب کردید اما موقعیت ماژول های شما طوریه که روی این قالب تنظیم نشده! .. وارد ماژول ها بشید و ماژول ها رو تک تک باز کرده و موقعیتاشون رو با قالبتون ست کنید.
ronaldo0571
April 16th, 2012, 00:15
قالب ها فقط باید از قسمت مدیریت نصب شوند و امکان نصب از هاست را ندارند .
دوست عزیز شما حتما تا به حال از طریق هاست نصب نکردید یا نمیدونستید که امکانش هست!
دلیل نمیشه که نشه از طریق هاست نصب کرد بلکه امکانش 100% هست و این روش از نصب از طریق مدیریت بهتر هست
آموزش نصب قالب از طریق هاست:
فایل زیپ شده قالب رو در پوشه ی templates/ در مسیر نصب جوملا آپلود کرده و بعد از تکمیل آپلود فایل رو اکسترکت کنید.
سپس از طریق مدیریت قالب در بخش مدیریت سایت قالب رو فعال کنید
البته من ورژن 1.5 رو عرض کردم و ورژن های دیگر رو امتحان نکردم
m.e
April 16th, 2012, 00:32
سلام
پلاگین ارث بری رو روشن کنید
hamidjan
April 16th, 2012, 00:33
دوست عزیز شما حتما تا به حال از طریق هاست نصب نکردید یا نمیدونستید که امکانش هست!
دلیل نمیشه که نشه از طریق هاست نصب کرد بلکه امکانش 100% هست و این روش از نصب از طریق مدیریت بهتر هست
آموزش نصب قالب از طریق هاست:
فایل زیپ شده قالب رو در پوشه ی templates/ در مسیر نصب جوملا آپلود کرده و بعد از تکمیل آپلود فایل رو اکسترکت کنید.
سپس از طریق مدیریت قالب در بخش مدیریت سایت قالب رو فعال کنید
متاسفانه در جوملا 2.5 به این شکل نیست عزیزم.
بعد از اینکه اکسترکت کردید، باید برید و Discover رو بزنید تا افزونه ها و قالبهای جدید رو شناسایی کنه. بعد اونو فعال کنید. همینجوری نشون نمیده.
ronaldo0571
April 16th, 2012, 00:38
متاسفانه در جوملا 1.5 به این شکل نیست عزیزم.
بعد از اینکه اکسترکت کردید، باید برید و Discover رو بزنید تا افزونه ها و قالبهای جدید رو شناسایی کنه. بعد اونو فعال کنید. همینجوری نشون نمیده.
من که سه سال مداوم هست با جوملا کار میکنم از طریق هاست نصب کردم و هیچ مشکلی هم برای افزونه ها و ... تا بحال اتفاق نیافتاده
hamidjan
April 16th, 2012, 00:41
جوملا 2.5 رو یه بار تست کنید. متوجه میشید.
ronaldo0571
April 16th, 2012, 00:45
جوملا 2.5 رو یه بار تست کنید. متوجه میشید.
شما بالا گفتید جوملا 1.5
منم تو پستم نگفتم جوملا 2.5
در حال حاضر به غیر از سایت شخصی خودم در سایت های دیگری که طراحی کردم از جوملا 2.5 استفاده نکردم
hamidjan
April 16th, 2012, 00:47
بله عزیزم اشتباه لپی بود. ایشون جوملاشون 2.5 بود و دلیلی نداشت بگم 1.5.
اصلاح شد
ronaldo0571
April 16th, 2012, 00:50
آقا بحث خیلی زیاد شد
بهتره تموم بشه
خلاصه اینکه قالب رعد یکی از قالب های قدیمی جومینا هست و برای ورژن 1.5 طراحی شده است.