PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارس پال یا زرین پال؟؟ کدوم معتبرتره؟

ertebat7
April 14th, 2012, 19:00
سلام

برای درگاه بانکی بین دو سایت

www.zarrinpal.com (http://www.zarrinpal.com)
ؤ

Pars Pal :: پارس پال (http://www.parspal.com/)

کدوم معتبرتر هستند ایا هر دو قابل اطمینان هستند؟
سایت پارس پال یک درصد کارمزد میگیره پس چرا کمتر استفاده میشه؟

taft
April 14th, 2012, 19:15
من هم درگاه پارس پال دارم و هم زرین پال
زرین پال 2.5 درصده کارمزدش و 3-4 روزه به حساب میریزه پس از درخواست
پارس پال 1 درصده کارمزدش حداکثر 24 ساعته به حساب میریزه پس از درخواست
...
من ساعت 1 بامداد درخواست واریز وجه دادم از پارس پال که نیم ساعت بعدش انتقال دادن
واقعا پشتیبانی و سرعت عمل پارس پال حرف نداره
...
علت اینکه کمتر استفاده می کنن از پارس پال چون تازه راه افتاده

sebastian
April 14th, 2012, 19:30
زرین پال خوبه

CityKala.net
April 14th, 2012, 19:31
شاید بنده هم از پارس پال بگیرم
چون زرین پال خیلی دیر واریز میکنه

parsianweb
April 14th, 2012, 19:32
سابقه زرین پال بیشتره ولی پارس پال هم خوبه

psfa
April 14th, 2012, 19:32
پارس پال بهتره فكر كنم خيلي زود از زرين پال جلو ميزنه

taft
April 14th, 2012, 19:36
پارس پال یک شرکت و تیم حرفه ای هستن و این چند وقته ای که باهاشون کار کردم خیلی راضی بودم
هرگونه تغییر در پنل کاربری و تمامی تراکنش ها هم با پیامک اطلاع میدن که یکی از خوبی هاش علاوه بر کارمزد کم و واریز سریع به حساب هست

tizparvaz
April 14th, 2012, 20:42
اگر معتبر هستند ما هم استفاده کنیم من تا حالا اسمشو نشنیدم چند وقته تاسیس شده ؟

taft
April 14th, 2012, 20:45
اگر معتبر هستند ما هم استفاده کنیم من تا حالا اسمشو نشنیدم چند وقته تاسیس شده ؟
آره شرکت ثبت شده هستن
و منم چند وقتیه باهاشون کار می کنم و راضی هستم

webhosts
April 14th, 2012, 20:50
من با زرین پال کار کردم خیلی خوبه. سرورش هم ایران هست ولی سرور پارس پال کانادا هست که یکم خوب نیست! سرور سایت های مالی ایران باشد امن تر است.

taft
April 14th, 2012, 20:56
من با پی پال کار کردم خیلی خوبه. سرورش هم ایران هست ولی سرور پارس پال کانادا هست که یکم خوب نیست! سرور سایت های مالی ایران باشد امن تر است.
پی پال؟!؟لینکش رو بدین

kartshop
April 14th, 2012, 21:42
من قبلانا با زرین پال کار می کردم اما الان مدتی هست که با پارس پال کار می کنم و خیلی راضیم ، پشتیبانیشون خیلی عالیه ...

یه مطلبی هم برای اعتبارشون هست من اول با تلفن ثابت یه شماره 4 رقمی شون زنگ زدم وصل نشد ، ولی با موبایل گرفتم وصل شد به شرکتشون و سایت پارس پال !!!!

سایتی که شماره چند میلیونی داره من فکر نکنم نیازی به اعتبار سنجی داشته باشه ، من خودم تا الان 3 و 4 تا تراکنش خروجی هم داشتم

من کیفیت و کلاس کارشون و خیلی دوست دارم

sebastian
April 14th, 2012, 22:32
پی پال؟!؟لینکش رو بدین
بنده خدا ویرایش کرد :d
خطای ذهن بود یه لحظه فکر کرد پی پال تحریم نیست ؟:d

AmirHosein
April 15th, 2012, 10:08
زرين پال الان بيش از 3800 پذيرنده فعال داره.
به خاطر همين خيلی از کاربراش ترجيح ميدن از پذيرنده های زرين پال خريد کنند. خيلی از پذيرنده های زرين پال حتی درگاه بانکی هم دارند اما به خاطر اينکه کاربران زيادی از زرين پال دارند درگاه زرين پال رو هم در کنار درگاه بانکی فعال نگه داشتن.
کاربران به واسطه همين خريد و فروش هایی که داخل سيستم انجام نميدن هيچ کارمزدی پرداخت نميکنن.
سطح تاييد طلائی ای که زرين پال راه انداخته تونسته نياز خيلی از کاربرانی که به برداشت های سريع احتياج دارند رو فراهم کنه.

lilipili
April 15th, 2012, 10:18
به نظر من پارس پال سایت تر و تمیز و بهتریه + سرعت عملشون بالاتره + قابل اطمینانم هست یه شرکت ثبت شده است ... منم دادم باهاشون کار میکنم

om!d-D
April 15th, 2012, 10:39
به خاطر همين خيلی از کاربراش ترجيح ميدن از پذيرنده های زرين پال خريد کنند. خيلی از پذيرنده های زرين پال حتی درگاه بانکی هم دارند اما به خاطر اينکه کاربران زيادی از زرين پال دارند درگاه زرين پال رو هم در کنار درگاه بانکی فعال نگه داشتن.
کاربران به واسطه همين خريد و فروش هایی که داخل سيستم انجام نميدن هيچ کارمزدی پرداخت نميکنن.
سطح تاييد طلائی ای که زرين پال راه انداخته تونسته نياز خيلی از کاربرانی که به برداشت های سريع احتياج دارند رو فراهم کنه.
امیر جان برای رسیدن به سطح طلایی چه مدت زمان نیازه و چه شرایطی براش داره؟ در جریان هستید؟

AmirHosein
April 15th, 2012, 10:47
امیر جان برای رسیدن به سطح طلایی چه مدت زمان نیازه و چه شرایطی براش داره؟ در جریان هستید؟
سلام خودشون اطلاع دادن:
زرين پال شرايط سطح تاييد طلائی را اعلام کرد | پایگاه خبری تحلیلی گفتگوی وب ایران (http://irwebtalk.com/%d8%b2%d8%b1%d9%8a%d9%86-%d9%be%d8%a7%d9%84-%d8%b4%d8%b1%d8%a7%d9%8a%d8%b7-%d8%b3%d8%b7%d8%ad-%d8%aa%d8%a7%d9%8a%d9%8a%d8%af-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%a6%db%8c-%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d8%b9%d9%84%d8%a7%d9%85/)

azure
April 15th, 2012, 16:40

هه . طلائیش حداقل 36 ساعت طول میکشه
من از پی لاین استفاده میکنم چند تا درخواست داشتم کمتر از 6 ساعت بوده

AmirHosein
April 15th, 2012, 16:54
هه . طلائیش حداقل 36 ساعت طول میکشه
من از پی لاین استفاده میکنم چند تا درخواست داشتم کمتر از 6 ساعت بوده
:)) طلایی زرین پال 8 تا 36 ساعت طول میشکه ;)

azure
April 15th, 2012, 17:17
کاش استارتر تک پرداخت و پی لاین هم به لیست اضافه میکرد و یه مقایسه بین همه میشد

:)) طلایی زرین پال 8 تا 36 ساعت طول میشکه ;)

همین که لینکش رو دادی نوشته

تراکنش های خروجی کاربران موجود در سطح طلائی، طی ۳۶ تا ۵۰ ساعت کاری بعد از درخواست و با کسر کارمزد پیش فرض انجام میشود.

پی لاین کمتر از 6 ساعت بوده از حداقل زرین پال طلایی (بر فرض 8 ساعت باشه) هم کمتره

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

samansystems
April 15th, 2012, 17:37
پی لاین کمتر از 6 ساعت بوده از حداقل زرین پال طلایی (بر فرض 8 ساعت باشه) هم کمتره

متاسفانه بعضی از کاربران مطالعه نميکنند و اين ممکن هستش در آينده مشکل ساز بشه برای سيستم هایی که شروع به فعاليت کردند. توجه شما رو به قوانين سايت پی لاين جلب ميکنم:

از زمان درخواست خروج وجه تا زمان واريز به حساب بانکی ممکن است زمانی بين 3 تا 4 روز کاری سپری شود. اين زمان به سبب اطمينان از صحت تراکنش های ورودی و به حساب مورد نظر می باشد.

اگر ممکن هستش آدرس سايتتون رو بديد ؟

پی نوشت: تو اين تاپيک کاربران تک پسته زيادی دارن فعاليت ميکنن که در نوع خودش جالب هستش.

azure
April 15th, 2012, 17:55
خوبه . به پارس پال تیکنت زدم گفتن فروش گیفت کارتها بلامانع است

متاسفانه بعضی از کاربران مطالعه نميکنند و اين ممکن هستش در آينده مشکل ساز بشه برای سيستم هایی که شروع به فعاليت کردند. توجه شما رو به قوانين سايت پی لاين جلب ميکنم:
اگر ممکن هستش آدرس سايتتون رو بديد ؟

پی نوشت: تو اين تاپيک کاربران تک پسته زيادی دارن فعاليت ميکنن که در نوع خودش جالب هستش.
این سوال رو من یه ماه پیش از خودشون پرسیده بودم
Payline.ir سامانه پرداخت اینترنتی - صفحه 7 (http://forum.persiantools.com/t243295-page7.html#post4574538)

آدرس سایت صفحه دوم همینجا (مباحث دیگر) هست
چه دلیلی که داره دروغ بگم؟؟

پ.ن: منظورتون که من نبودم؟

samansystems
April 15th, 2012, 18:31
ملاک قانون هستش، بهتر هستش اگر ادعايي وجود داره قانون رو اصلاح کنند. در اين صورت کاربران بيشتری اعتماد خواهند کرد به اين موضوع.
خوشحال ميشم آدرس سايتتون رو همينجا بگيد ؟ :105:

پ.ن: نه در مورد شما اين موضوع صدق نميکنه :دی

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

از زمان درخواست خروج وجه تا زمان واريز به حساب بانکی ممکن است زمانی بين 3 تا 4 روز کاری سپری شود

معنی اين جمله اين هستش که زمان واريز 3 تا 4 روز کاری هستش.
هيچ جای اين جمله 6 ساعت قيد نشده.

اگر شما ميخواين بر اساس واريز هایی که داشتيد تصميم بگيريد بايد عرض کنم که زرين پال تا به امروز بيش از صدها واريز خارج از روال رو در کمتر از 3 ساعت از زمان درخواست واريز کرده.

azure
April 16th, 2012, 00:11
پی پال؟!؟لینکش رو بدین
پارس پال لوگو و ظاهرش که کپیه پیپال ـه (فک کنم بیشتر قسمتاش)

یه مطلبی هم برای اعتبارشون هست من اول با تلفن ثابت یه شماره 4 رقمی شون زنگ زدم وصل نشد ، ولی با موبایل گرفتم وصل شد به شرکتشون و سایت پارس پال !!!!
سایتی که شماره چند میلیونی داره من فکر نکنم نیازی به اعتبار سنجی داشته باشه ، من خودم تا الان 3 و 4 تا تراکنش خروجی هم داشتم

فکر نکنم شماره چند میلیونی یا سایت چند میلیونی اعتبار بیاره.

به نظر من پارس پال سایت تر و تمیز و بهتریه + قابل اطمینانم هست یه شرکت ثبت شده است ... منم دادم باهاشون کار میکنم
به نظر من اینا کافی نیست

حالا پارس پال یا پی لاین یا تک پرداخت فرق نمیکنه
چیزای دیگه (هم) باعث اعتبار میشه مثل همین پشتیبانی و جدی بودن تو کار و ...

معنی اين جمله اين هستش که زمان واريز 3 تا 4 روز کاری هستش.
هيچ جای اين جمله 6 ساعت قيد نشده.
این رو دیگه باید خودشون جواب بدن

اگر شما ميخواين بر اساس واريز هایی که داشتيد تصميم بگيريد بايد عرض کنم که زرين پال تا به امروز بيش از صدها واريز خارج از روال رو در کمتر از 3 ساعت از زمان درخواست واريز کرده.
درخواست واریزهای که از پی لاین داشتم خارج از روال نبودن . درخواست عادی بودن، آخرینشون امروز بود که کمتر از 8 ساعت طول کشید
واسه زرین پال 4 روز بود

arazit
April 16th, 2012, 00:17
پارس پال پشتیبانی و تیم فنی بسیار قوی دارن
ولی استفاده نکردن از پروتکل ssl ضعف بسیار بزرگی برای یک سیستم پرداخت هست
زرین پال هم معتبره

rezachess
April 16th, 2012, 00:39
من مدت زیادی با زرین پال کار کردم تو این مدت آقای امیری فوق العاده کار کردند وبرای من خیلی از پرداخت ها را خارج روال انجام دادند اما راستش نم شد من برای هر خروجی که برم یک تیکت بازکنم به همین دلیل دیگه الان رفتم سمت پارس پال
به نظره من بزرگترین عیب زرین پال خروجی طولانی مدت هست که رقبای زرین پال سریعا این مشکل را رفع کردند وسریع خروج می دهند در ضمن پارس پال داره1 درصد کارمزد میگیره که زرین پال درکمترین حالت برای افراد عادی 1.9 درصد هست.
ولی در کل به نظره من با اینکه زرین پال هم خیلی عالی کار کرده اما پارس پال الآن داره حرفه ای تر کار میکنه و تویه مدت کمی که شروع به کار کرده و با تبلیغات بسیار اندکی هم که داشته پیشرقته خوبی داشته.
من 2-3 هفته هست باهشون کار میکنم تو این مدت شاید 7-8 تاخروجی داشتم که همه را فکر کنم کمتر از یک روز یا کمی بیشتر انجام دادند

arvin_b
April 16th, 2012, 01:24
سلام
از نظر من زرین یال سیستم خوبی داره وهمچنین مدیر های خوبی ولی دو مشکل بزرگ داره که تراکنش ها دیر انجام میشه که با تیکت میشه درخواست داد سریع واریز میشه ولی مشکل دومی کارمزد بالایی که داره اگر درصد این کارمزد ها کم می شد خیلی بهتر بود!!!
در ضمن دوستان الان چند وقتی که برای من سایت زرین پال باز نمیشه برای بقیه هم همین طور هست؟؟

samansystems
April 16th, 2012, 09:59
سلام
از نظر من زرین یال سیستم خوبی داره وهمچنین مدیر های خوبی ولی دو مشکل بزرگ داره که تراکنش ها دیر انجام میشه که با تیکت میشه درخواست داد سریع واریز میشه ولی مشکل دومی کارمزد بالایی که داره اگر درصد این کارمزد ها کم می شد خیلی بهتر بود!!!
در ضمن دوستان الان چند وقتی که برای من سایت زرین پال باز نمیشه برای بقیه هم همین طور هست؟؟

1. در مورد زمان واريز زرين پال سطح طلائی رو ايجاد کرده. تراکنش های خروجی کاربرانی که در سطح تاييد طلائی باشن 8 تا 36 ساعت کاری واريز ميشه. تو قوانين ساير سيستم های تازه تاسيس هم 3 تا 4 روز کاری قيد شده. اينکه سيستم ها برای تبليغ و جذب مشتری در شروع کار تراکنش ها رو در زمان کمتری واريز کنند امر عادی ای هستش اما برای تضمين تراکنش ها غير ممکن.

2. کارمزد زرين پال در شرايط عادی 2.5% و برای ارقام بالاتر از 400000 تومان 1.9% هستش. زرين پال در طول دوره های مختلف فروشندگان پر فروش رو شناسائی و پيشنهاد های ويژه ای به اونها داده. برای مثال سايت های فروش کارت شارژ زيادی وجود دارند که علاوه بر درگاه بانک از درگاه زرين پال و کارمزد های ويژه فروشندگان کارت شارژ بهره مند شدند.

3. در مورد باز نشدن سايت مشکل از روت داخلی اينترنت در کشور هستش فعلا ميتونيد از آدرس جايگزين https://de.zarinpal.com استفاده کنيد.

rezachess
April 16th, 2012, 14:35
من با اعضا پارس پال صحبت کردم آنها راه خیلی خوبی را گفتند دارند می سازند که هم تضمین تراکنش باشه و هم اینکه به اعضا بیشتر سود برسه آنها می گویند به جای اینکه بگیرند خروجی ها را 3-4 روز طول بدهند می گیرند پولی که واریز می شه را به مدت 3-4 روز نگه می دارند این خیلی بهتر هست از اینکه خروجی ها 3-4 روز طول بکشه
البته هنوز طرحش فکر نکنم شروع شده باشه الان همه خروجی ها 1 روز انجام می شه

eh3@n
April 16th, 2012, 15:30
من دو سالی میشه از زرین پال استفاده میکنم

قطعی کمی داشتن با کد های آسان پرداختشون هم میشه مانور زیادی ایجاد کرد

آقای امیری هم فرد بسیار محترم و قابل اعتمادی هستند بنده باهاشون حرف زدم و کار کردم

مشکلشون پشتیبانیشونه که بعضی وقت ها دیر جواب میدم

نکته ی مثبتشون هم اینه که چند دروازه پرداخت بانکی دارند و بیشتر کاربران با سیستمشون آشنایی دارند

به عنوان یک طراح اصلا از سایت پارس پال خوشم نیومد و بسیار ابتدایی به نظر میرسه ظاهر یک وبسایت میتونه نشانده دهنده ی اعتبار یک وبسایت باشه

lilipili
April 17th, 2012, 14:17
خب جناب احسان پارس پال یه سایته جدیده و کم بودن درگاه هاش واسه همینه فکر کنم تا 1-2 ماه دیگه درگاهاشون خیلی بیشتر ازین باشه ............ ظاهر سایتم به نظر من خیلی خوشگل تر و کاربر پسندتر از زرین پاله ....
موفق باشین

iranik
May 4th, 2012, 22:23
به نظر من وبا تجربه هایی که داشتم زرین پال اصلا بدرد نمیخوره چون:
1 برای سایت مزایده درگاه یا ما ژول یا اسان پرداخت نداره
2 برای وبلاگ هم نداره
3 برای سایت کلیکی هم نداره
4 ....

ولی پارس پال داره و خیلی بهتر و مطمین تره

پی لاین هم تازه کاره باید ببینیم چی میشه الان نمیشه قضاوت کرد
ایران پیمنت هم فک نمیکنم خوب باشه

SeDaBloG
May 4th, 2012, 22:33
زرین پال

azure
May 6th, 2012, 11:22
به نظر من وبا تجربه هایی که داشتم زرین پال اصلا بدرد نمیخوره چون:
1 برای سایت مزایده درگاه یا ما ژول یا اسان پرداخت نداره
3 برای سایت کلیکی هم نداره
4 ....

هه. چون کار غیر قانونی انجام نمیده اصلاً به درد نمیخوره؟
سایتهای کلیکی غیرمجاز اعلام شد. خبرش رو تو سایت پلیس فتا هست.

victor7732
May 7th, 2012, 10:39
من به شخصه زرین پال رو ترجیح میدم

agarb98
August 24th, 2012, 14:58
به ترتیب اولویت از نظر من

زرین پال که باید کارمزد رو کم کنه و پرداخت ها سریع باشه
تک پرداخت بدک نیست
پارس پال هم درگاه کم داره وباید زیاد کنه درگاه هاش رو
پی لاین هم روند رو به رشدی داره

انشالله بزودی ما هم راه اندازی میکنیم .

scary-x2
August 24th, 2012, 15:49
با سلام . پارسپال رو ترجیح میدم و ازش راضی هستم

پشتیبانی بسیار قوی
کارمزد کم
دارای پنل اس ام اس برای گزارش حساب
بازگشت وجه در کمتر از 24 ساعت که زرین پال 4-5 روزه بازگشت میده

از همه لحاظ عالیه

new-f
October 8th, 2012, 12:16
من تو هر دو حساب کاربری دارم .
و به توجه به شرایط از یکی از این دو استفاده میکنم
ولی شرایط ، پشتیبانی و کارمزد پارس پال مناسب تره

shahab-f
October 8th, 2012, 12:21
پارس پال پیشنهاد میشه از هر لحاظ فوق العادس..
پشتیبانی قدرتمند طرز برخورد خوب با مشتری
کارمزد کم

parsa7
October 9th, 2012, 15:25
من هم به تازگی از پارس پال گرفتم.واقعا عالیه.البته تک پرداخت هم دارم که خیلی خوبه

shahab-f
October 9th, 2012, 15:30
عزیز بحث معتبر بودن نیست از نظره معتبر بودن هر دوشون معتبرند بحثه کیفیت سرویس دهی ، پشتیبانی و کارمزده !!! من با زرین پال کار نکردم ولی دوستان که ازش راضیند بنده خودم با پارس پال کار کردم واقعا از هر لحاظ فوق العادس

cutegroup
October 9th, 2012, 16:12
هر دو خوبن
فقط زرين پال فعلا مستقيما اجازه از بانك مركزي گرفته .
سابقه بيشتري داره
تقريبا ميشه گفت كم تريم ميزان تراكنش داراي خطا رو داره .
در مورد نرخ كارمزد :
براي شركتي 1.9 درصد هست و بالاي 400000 تومان 1.6 درصد
ضمنا اگه طلايي كنيد سطح خودتونو 8 ساعته تسويه مي كنه .
پارسپال خوبه
اما ضعيف تر است از نظر فني ، تراكنش داراي خطا بيشتر داره ، برخي مولقع به شدت سايت درگاهش كند ميشه .
اخيرا براي تازه كارها قانون 2 تا 3 روز ضمانت وجه گذاشته كه پول رو 3 روز جهت تضمين نگاه ميداره بعد تسويه مي تونيد كنيد .

هر دو خوبن ، در كنار هم داشته باشيد عاليه

mohamad2314
October 9th, 2012, 16:48
زرین پال تایید میشه فقط یکم دیر تسویه انجام میده اگه طلایی نباشی

mibfa
October 9th, 2012, 17:22
سلام

هر دو معتبر و کاربلد هستند . هر دو فاقد مجوز از بانک مرکزی هستند چون در حال حاظر قانونی برای اینگونه فعالیت ها در مجلس و ... تعریف نشده و هیچ شرکتی که در این زمینه فعال هستند مجوز ندارند

خواهشا دوستان اول بررسی و سپس مطلبی را اعلام کنند .

البته اقای امیری خودشان از هر مجوزی برای ما معتبر تر هستند و این مورد را گفتم تا دوستان اطلاع داشته باشند . پارس پال هم کار کردم و میشه گفت از شرکت های دیگه که تازه راه افتادند بهتر هستند

saeed_m27
October 9th, 2012, 17:44
از لحاظ پشتیبانی و هم اطمینان خاطر از لحاظ دریافت وجه من با هر دو تجربه داشتم پارس پال به مراتب بهتر و سریعتر هستش و تایید میشه

alireza.076
October 12th, 2012, 22:15
به نظر بنده سرویس دهی پارس پال خیلی مناسب هستش اما
از سرور که در حال استفاده هستند اصلا راضی نیستم
در روز چند بار قطعی وجود دارد در سایتشون، البته مدت زمانش کمه اما باید ریلود بدی و در مواقعی مانند پرداخت مشتری باید از اول دوباره پرداخت کند

R4sh
December 6th, 2012, 01:03
من 5 ماهه دارم با پارسپال کار میکنم و تا حالا 3 میلیون تومان گردش وجه داشتم و کوچکترین مشکلی هم تا حالا واسم پیش نیومده.با اینکه تقریبا هر روز هم چندتا ترکنش دارم از طریق پارسپال تا حال فقط 2-3 بار ناموفق بوده که قابل چشم پوشی هستش.

http://www.uploadtak.com/images/p444_PP.jpg

از نظر کارمزد هم 1 درصد خیلی خوبه.پشتبانی هم کاملا پاسخگو هستش.
در کل پارپال واقعا به نظر بدون مشکل هست و من همه جوره پیشنهادم پارسپال هستش

ققنوس
December 6th, 2012, 01:06
يك سال هست دارم با زرين پال كار مي كنم

خوب و قابل اطمينان هست .

usahost2
December 6th, 2012, 01:15
هر دو عالی هستن

TARIMEHR
December 6th, 2012, 01:19
غیر از زرین پال هیچی استفاده نمیکنم

vahidwss
December 16th, 2012, 11:18
دوستان صریح عرض کنم آشغال ترینش زرین پال هست.که خیلی از همکارام اسمشو گذاشتن حلبی پال.
که یه بار تا مرز شکایت هم رفتم باهاشون.
درخواست واریز به حساب دادم.بعد یک هفته و نیم یعنی ده روز اومدم میبینم پرداخت نشده.
تیکت زدم کسی جواب نداد فرداش هم جمعه بود فرداش که شنبه باشه همین امیری خان شما درکمال پررویی جواب دادن فردا درخواست شما وارد 4 مین روز میشه و پرداخت میکنیم.
خلاصه منم نوشتم تا آخر وقت کاری پرداخت نشه یه راست میرم دادگاه بازم درکمال پررویی تا اخر وقت کاری پرداخت نشد.
فرداش صبح اومدم ببینم که اگه پرداخت نشده برم دادگاه که دیدم پرداخت کردن.

خلاصه کلام اگه اعصابتونو دوست دارین سمت زرین پال نرین کلا.اگه برای این کارشون اسم بالاتر از د-ز-د-ی نشه گذاشت اسم کمتر ازین هم برازنده نیست.
پارسپال پشتبانی قوی داره و پرداختش هم به موقع و دقیقه.فقط آسان پرداخت نداره.

shahab-f
December 16th, 2012, 12:26
دوستان صریح عرض کنم آشغال ترینش زرین پال هست.که خیلی از همکارام اسمشو گذاشتن حلبی پال.
درخواست واریز به حساب دادم.بعد یک هفته و نیم یعنی ده روز اومدم میبینم پرداخت نشده.
تیکت زدم کسی جواب نداد فرداش هم جمعه بود فرداش که شنبه باشه همین امیری خان شما درکمال پررویی جواب دادن فردا درخواست شما وارد 4 مین روز میشه و پرداخت میکنیم.
خلاصه منم نوشتم تا آخر وقت کاری پرداخت نشه یه راست میرم دادگاه بازم درکمال پررویی تا اخر وقت کاری پرداخت نشد.

خلاصه کلام اگه اعصابتونو دوست دارین سمت زرین پال نرین کلا.اگه برای این کارشون اسم بالاتر از د-ز-د-ی نشه گذاشت اسم کمتر ازین هم برازنده نیست.

زرین پال هم همون اوایلش خیلی خوب بود یک مقدار گنده شد اینجوری شد باید دعا کنیم که پارس پال هم چند وقت دیگه مثل اینا نشه !

samansystems
December 16th, 2012, 14:36

شناسه کاربری خودتون يا اسم خودتون رو بفرمائيد تا برای دوستان شفاف سازی بشه ؟
قطعا 4 روز کاری از زمان تراکنش نگذشته بوده. عنايت داشته باشيد توی قوانين ذکر شده تراکنش ها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن.
حالا شما بگيد 10 روز گذشته ممکنه ازين 10 روز 7 روز تعطيل رسمی بوده. در اين صورت 4 روز کاری نگذشته که واريز بشه.
در حقيقت قرار داد زرين پال با بانک ها بر همين اساس هستش که برای تضمين تراکنش ها اين وجه نگه داشته ميشه و خوشبختانه بسياری از کلاه برداری ها در اينترنت گرفته شده.
البته زرين پال سطح تاييد طلائی رو هم پيشنهاد داده که برای کاربرانی که نياز به واريز های سريعتر دارن اين سطح تاييد پيشنهاد ميشه.

samansystems
December 16th, 2012, 14:37
اين رو هم بگم که اين روزها تعداد کاربران 1 پسته که بر عليه زرين پال فعاليت ميکنن زياد هستش که منشاء فعاليت دوستان هم متاسفانه مشخص هستش.
به هر حال برای اين دوستان هم آرزوی موفقيت ميکنيم.

abbasss
December 16th, 2012, 15:28
با سلام
کارمزد پارس پال چقدره و از اینکه میشه از مشتری کارمزد رو گرفت یا خیر؟
با تشکر

shahab-f
December 16th, 2012, 15:30
با سلام
کارمزد پارس پال چقدره و از اینکه میشه از مشتری کارمزد رو گرفت یا خیر؟
با تشکر

1 درصد بله امکانش هست

sadeght
December 16th, 2012, 16:01
بهترین وسریعترین پی لاین هست پیشنهاد می کنم از این استفاده کنید از همه بهتر.

n4ser
December 16th, 2012, 19:12
بنده پارس پال پیشنهاد میکنم چون کارمزدش کمه و خذمات خوبی ارائه میده

vahidwss
December 16th, 2012, 23:18
شناسه کاربری خودتون يا اسم خودتون رو بفرمائيد تا برای دوستان شفاف سازی بشه ؟

برادر همینطوریشم پدر مونو در آوردین حالا وای به این که لجم بیفتین.

قطعا 4 روز کاری از زمان تراکنش نگذشته بوده. عنايت داشته باشيد توی قوانين ذکر شده تراکنش ها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن.

من اگه ثابت کنم سه روز از این زمانی که میگین گذشته و پرداخت نکردین چقدر حاضرین خسارت بدین؟

حالا شما بگيد 10 روز گذشته ممکنه ازين 10 روز 7 روز تعطيل رسمی بوده. در اين صورت 4 روز کاری نگذشته که واريز بشه.

ماشالله به تقویم ایرانم که واقفین. دوستان من که پیدا نکردم اگه کسی 7 روز تعطیل از تیر به اینور پیدا کرد به ما هم بگه دعاش میکنیم.

جالبه من که اعتراض کردم در جواب گفتن 5 شنبه هم روز کاری حساب نمیشه!!!

در حقيقت قرار داد زرين پال با بانک ها بر همين اساس هستش که برای تضمين تراکنش ها اين وجه نگه داشته ميشه و خوشبختانه بسياری از کلاه برداری ها در اينترنت گرفته شده.

البته به فواید نگه داشتن پول بهتره استفاده از سود پول ها تو این زمان 7 8 روزه هم اضافه کنید.

البته زرين پال سطح تاييد طلائی رو هم پيشنهاد داده که برای کاربرانی که نياز به واريز های سريعتر دارن اين سطح تاييد پيشنهاد ميشه.

من غلط بکنم اونطوری بیشتر میسوزم از این دیر پرداخت نشدنا.

اين رو هم بگم که اين روزها تعداد کاربران 1 پسته که بر عليه زرين پال فعاليت ميکنن زياد هستش که منشاء فعاليت دوستان هم متاسفانه مشخص هستش.

شما هم که مدیر سایت!!
طوری حرف میزنین انگار حقتون ضایع شده. چقدر دیگه هم بدم حله ؟؟؟

nimafire
December 16th, 2012, 23:33
سیستم زرین پال از نظر فنی، امن تر طرح ریزی شده و ماژول های خوبی دارد.
البته بنده مشکل تسریع در پرداخت ها نداشتم اما تا قبل از اینکه سطح طلایی مشخص شود اگر درخواست واریز در زمان کمتر از 3 روز داده میشد عمل میکردند که اینک انجام نمیدهند و تاکید بر طلایی دشن دارند
اما از نظر پشتیبانی تاخیر بسیار بسیار بالایی دارند

اما در کل در صورتی که درگاه های انکی سامان ملت و پارسیان ما دچار مشکل شود تنها زرین پال را به عنوان درگاه بعدی انتخاب میکنیم.

samansystems
December 17th, 2012, 11:10
برادر همینطوریشم پدر مونو در آوردین حالا وای به این که لجم بیفتین.
مسئله شخصی نيست که کسی بخواد پدر کسی رو دربياره.

من اگه ثابت کنم سه روز از این زمانی که میگین گذشته و پرداخت نکردین چقدر حاضرین خسارت بدین؟
اگر بيشتر از 4 روز کاری شده باشه من قول ميدم از مديريت شرکت برای شما يک امتياز تشويقی دريفات کنم.

البته به فواید نگه داشتن پول بهتره استفاده از سود پول ها تو این زمان 7 8 روزه هم اضافه کنید.
اگر پول در اختيار زرين پال بود حرف شما کاملا متين بود.
اما قرار داد زرين پال با بانک ها متفاوت از اون چيزی هستش که شما در ظاهر ميبينيد.

vahidwss
December 17th, 2012, 13:11
اگر بيشتر از 4 روز کاری شده باشه من قول ميدم از مديريت شرکت برای شما يک امتياز تشويقی دريفات کنم.
خب برای اینکه بهتون ثابت کنم نمیخوام به گذشته رجوع کنم.
همین الان یکی از تراکنش های من درحال خروج هست.
مطمعنم تا تیکنت نزنم کسی برای پرداخت اقدام نمیکنه.
حالا اجازه بدین قشنگ یکی روز از وقتش بگذره همینجا به صورت تصویری ثابت کنم حرفی را که میزنم.

amirhoseyn
December 17th, 2012, 13:15
بهترین وسریعترین پی لاین هست پیشنهاد می کنم از این استفاده کنید از همه بهتر.

میخواستم از پی پال بگیرم 1 قرار داد ,دادش باید پرینت میگرفتی با اسکن براشون میفرستادی به مصیبتش نمیرزید رفتم از پارس پال گرفتم

samansystems
December 17th, 2012, 13:17
چشم
اگر بيشتر از 4 روز کاری از زمان درخواست گذشته باشه قطعا مشکل از ما هستش. البته گاهی اوقات به وجود اومده که به خاطر پر شدن سقف واريز های روزانه اين مشکل بوجود مياد که ما از تمامی کاربران عذر خواهی ميکنيم.
اما اين مورد که دوستان فرمودن 10 روز از زمان تراکنش گذشته واقعيت نيست و چيزی جز تلاش برای تخريب زرين پال که خوشبختانه منشا اون هم مشخص هستش نيست.

Tumrusx
December 17th, 2012, 15:46
فقط پارس پال فقط پارس پال

Tumrusx
December 17th, 2012, 15:50
مسئله شخصی نيست که کسی بخواد پدر کسی رو دربياره.

اگر پول در اختيار زرين پال بود حرف شما کاملا متين بود.
اما قرار داد زرين پال با بانک ها متفاوت از اون چيزی هستش که شما در ظاهر ميبينيد.

دادا زرین پال به درد نخوره برای همه ثابت شده هست چرا بحث میکنی
وقتی پاسخگو نیست ( به قول خودمون ترکی بخوری نخوری همین ...:39:) چه بدردی میخوره

BLACKY
February 9th, 2013, 21:14
الان یکی بیاد بگه شرکتی هست که هر زمان که وارد حساب شد پول همون موقع هم بشه اونو انتقال داد؟
مثلا از درگاه خود بانک ملت بر م سرویس بگیرم؟
اینهمه آدم گفتن اینجوری خوبه اینجوری بده

یه جوری باشه دردسر نداشته باشه که اسکن بفرستیم و دنگ و فنگ نداشته باشه
اگه قرار باشه اسکن و اینجور چیزا باشه خب برم از خود بانک گیت بگیرم

اصلا میدن بانکها به همین راحتی؟

یکی بیاد توضیح بده من خودم به شخصه از تجارت پارسیان خوشم نیومد ده بار درخواست دادم حتی یه بارم جواب منو ندادن که چیکار باید بکنم

TARIMEHR
February 9th, 2013, 21:22
الان یکی بیاد بگه شرکتی هست که هر زمان که وارد حساب شد پول همون موقع هم بشه اونو انتقال داد؟
مثلا از درگاه خود بانک ملت بر م سرویس بگیرم؟
اینهمه آدم گفتن اینجوری خوبه اینجوری بده

یه جوری باشه دردسر نداشته باشه که اسکن بفرستیم و دنگ و فنگ نداشته باشه
اگه قرار باشه اسکن و اینجور چیزا باشه خب برم از خود بانک گیت بگیرم

اصلا میدن بانکها به همین راحتی؟

یکی بیاد توضیح بده من خودم به شخصه از تجارت پارسیان خوشم نیومد ده بار درخواست دادم حتی یه بارم جواب منو ندادن که چیکار باید بکنم

بانک ملت و ملی تا جایی که خبر دارم به اشخاص حقوقی میدن
ملت یه مدت به حقیقی میداد

الباقی بانک ها هم یا باید شخص حقوقی باشی یا اینکه سفته 2 میلیونی بذاری و شرایط خاص خودشون

واسطه هم مدت یه سال و نیمه غیر زرین پال جای دیگه حتی عضو هم نشدم

درسته یکم طول میکشه اما چند روز پیش که با اقای امیری صحبت کردم گفتن بزودی تراکنش ها رو سر وقت انجام میدن. یه چیز تو همین مایه ها گفت یادم نیست

rezaonline.net
February 9th, 2013, 23:02
:113:
سامانه میهن پال (http://mihanpal.com)

winsent
February 9th, 2013, 23:25
پارس پال

BLACKY
February 12th, 2013, 05:19
پس اینجور که من فهمیدم واریز آنلاین نداریم غیر از گیتهای خود بانکها درسته؟
من فردا میرم ببینم چیکار میتونم بکنم خبرشو همینجا میدم

البته اگه بیدار بودم میرم

BLACKY
February 17th, 2013, 14:57
ماشالله هزار ماشالله به پارس پال همزمان توی کل سیستمها عضو شدم پارس پال دقیقا ظرف مدت 5 اکانتمو تحویلم داد برای درگاه درخواست دادم الانم ظهره

زنگ هم زدم خانومه مهربون و گل منو راهنمایی کردن و مشکلمو که نمیدونستم چجوری اسم و مشخصات یه آی دیه یاهو رجیستر کردم افتاده بود برای اکانتم ظرف کمتر از دو دقه حذف و اکانت جدیدمو ساختم
در حال حاظر پس از گذشت ساعت نه از زرین پال نه پی لاین نه تک پرداخت خبری نشده

در ضمن برای بانک ملت رفتم گیت میدن ولی یه مدارکی میخوئان مشکوکه مجوز صلاحیت از مراجع ذیصلاح من اینو نفهمیدم یعنی چی من کارم یکیش مشاوره و خلق و پرورش ایده های خلاقانه است باید برم کیو ببینم بهم مجوز بده؟

به شدت پیگیر شرکت به پرداخت ملت هستم آخخخخ اگه بشه واریز و برداشت آنی چه حالی میده توجارت الکتریکی

شوخی بود

بهرحال تا شب میام بقیه ی گزارش رو مینویسم

BLACKY
February 17th, 2013, 15:28
یادم رفت بگم پی لاین روش مزخرفی رو واسه قرار داد گذاشته بود یه فرم پی دی اف رو باید پر میکردی امضا بعد باز اسکن خب همینارو توی یه فرم توی سایت بگین پر کنیم ده دقه با فوتو شاپ کار میکردم امضامو در بیارم

جالبه و باعث تاسفه پارس پال هم وظیفه اش تحقیقات روی سایت مورد نظره هم درگاه میده میگن باید سایت رو طراحی کنین و بگین چیکار میخواین بکنین آخه مگه من دیوانه ام بیام یه پروژه ایکه بالای هزار صفحه داره رو از الانی که اصلا معلوم نیست چه روش پرداختی میخوام استفاده کنم طراحی کنم اصلا خوشم نیومد یارو داره وی پی ان میفروشه زارتی بهش میدن غیر قانونی هم هست ماکه میخوایم کلی قانونی کار کنیم اینقدر سنگ جلو پامون میندازن

rezaonline.net
February 17th, 2013, 15:42
mihanpal.com رو هم یه تست بزن ، آنی درگاه فعال میشه .

samansystems
February 17th, 2013, 16:37
http://www.webhostingtalk.ir/f118/72237/

viasky
February 17th, 2013, 16:59
پارس پال واقعا عالیه
شرکت ما 1 ساله با پارس پال کارمی کنه
ماهیانه تراکنش های بالایی هم داریم
از همه نظر من تاییدش می کنم

facetak.ir
February 17th, 2013, 17:21
فقط پارس پال حرف نداره

BLACKY
February 17th, 2013, 20:35
خب فعلا هنوز موفق نشدیم

دو ساعت طبق شرطی که گذاشته بودن خاستم یه سایت با حداقل فعالیتها بسازم آخرش همونطور که به قسمت مدیریت پارس پال گفتم من اینکارو نمیکنم و انگار دارم خودمو مسخره میکنم

نمیدونم کی بودن ولی ایشون گفتم whmc رو نصب کن کافیه برات فعالش میکنم منم همین الان بهشون تیکت زدم و بهشون نصبشو خبر دادم و زنگ هم زدم گفتن هستن بچه ها برات تاییئ کنن

زرین پال هم جواب تیکت مارو اینجوری داده
شما اسکن شناسنامه تون درسته ولی اسکن کارت ملیتون فتوکپیه که خودم بهشون توضیح داده بودم توی توضیحات تیکت

لازم به ذکره با همین مدارک پارس پال برام اکانت رو ساختن و اکتیوش کردن

چکار کنم خب نمیدونم کارت ملیم کجاسمیدونم گمش نکردم لای آت و آشغالای تو خونه اس

من نمونه ای ازفعالیتهای گروه رو برای پارس پال فرستادم امیدوارم دیگه به مشکل نخوره

این لیستی از خدمات ما در آینده است

خدمات طراحی و پیاده سازی انواع پورتالهای تحت وب
خدمات هاستینگ ثبت دومین
فروش سرورهای مجازی
اجاره ی سرورهای اختصاصی
فروش بسته های امنیتی برای سیستمهای خانگی و تجاری
فروش پنلهای شارژ موبایل درگاه های اس ام اس
طراحی ساخت و فروش نرم افزار
برگزاری پکیج های امور خیریه و کمک به نیازمندان
فروش نیازمندیهای بازی های آنلاین دارای مجوز ماننده تراوین
نصب و پیاده سازی پلیرباتها جهت بازیهای آنلاین
خدمات مشاوره جهت خلق ایده های نوآورانه
نمایندگی شرکت پنبه ریز و گسترش سیستم نتورک مارکتینگ این شرکت دارای مجوز
طراحی ساخت و فروش بسته ها و پکیجهای تبلیغاتی از قبیل تقویم جاسویچی و هدایای تبلیغاتی
فروش صنایع دستی
فروش آثار هنری مانند تابلهای نقاشی خطاطی تابلو تابلو فرش
تهیه و تولید و دوبله و فروش مستندهای آموزشی
خدمات میکس مونتاژ و مسترینگ صدا و تصویر
فروش قطعات استوک کامپیوتر
فروش لپ تاپ استوک
خدمات مشاوره تبلیغاتی
بسته های عکاسی و فیلمبرداری تبلیغاتی
تولید فروش تابلوهای سندبلاست
فروش انگشتر و زینت آلات نقره
فروش سنگها و جواهرات قیمتی تولیدی در استان خراسان
فروش قطعات و لوازم یدکی انواع گوشی موبایل
فروش گل و گیاه
فروش حیوانات دریایی
بسته های آموزشی علوم کامپیوتر ریاضیات شیمی فیزیک زبانهای خارجه
فروش کتاب الکترونیکی
و......

و اما در مورد میهن پال دوست گرامی کلی علاف شدم واسه تایپ مشخصات که اینقدر طراح سایتش نابلد بوده که فیلدهارو زحمت نکشیده اسم گذاری کنه که بشه از هیستوری بروزر استفاده کرد بجای تایپ

بهرحال بعد 5 دقیقه وقت گذاشتن عضویت رو بزنی و بری این صفحه واقعا مشخصه آینده چه خواهد شد

Not Found

The requested URL /index.php/site/register was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 Server at mihanpal.com Port 80

اصلا خوشم نیومد حالا شایدم شما شوخی کرده باشین

با تشکر

BLACKY
February 17th, 2013, 20:40
دوباره سعی کردم این ارور توی صفحه ی اصلیش اومد

Apache is functioning normally - Server By Roobinaserver.ir

rezaonline.net
February 17th, 2013, 22:08
به دلیل تغییر هارد سرور این مشکلات بوجود اومده .
طراحشم انقدر ناشی نیست ، دیگه کم لطفی نفرمایید:61:

BLACKY
February 18th, 2013, 17:48
من عذر میخوامن اگه اساعه ی ادب شد ولی وقتی فیلد نامگذاری بشه وقتی روش بزنی نیازی نیست مثلا ایمیلتو تایپ کنی توی هیستوریه بروزرت هست و ازونجا میزنه

کلی گفتی

rezaonline.net
February 18th, 2013, 19:35
ببین دوست عزیز ، شما برو فرم رو تا نصفه پر کن ، بعد "ثبت" بزن ، جاوااسکریپت فعال باشه سمت کلاینت چک میشه و ارروها نشون داده میشه و چیزی پاک نمیشه ، اگر جاوااسکریپت هم غیرفعال باشه فرم رفرش میشه اما اون فیلدها مقدار قبلی رو بازم دارن .

اون چیزی که شما میگید زمانی بروزر اون اطلاعات رو ثبت میکنه که وقتی سابمیت میزنی صفحه 404 نده ، متاسفانه دقیق اون لحظه سایت مشکل داشته برای شما .
الان چک کنید مطمئنا متوجه میشید .

در ضمن چیز محالی هست که مقدار name یک فیلد گذاشته نشود و بشود به اطلاعاتش دست یافت بعد از سابمیت .(مگر اینکه از ای جکس استفاده شود)
حتی label هم درست گذاشته شده (چیزی که اکثرا نادیده میگیرن) بطورمثال توی صفحه عضویت سامانه میهن پال - عضویت (http://mihanpal.com/index.php/site/register) شما اگر روی عبارات نام کاربری ، کلمه عبور و ... کلیک کنید فیلد تکست باکس روبه روی آن به حالت active در می آید .

تست کنید ، نتیجه رو اعلام کنید .
:113:

BLACKY
February 19th, 2013, 07:17
متاسفنه شما برداشت اشتباه کردید از حرفم منظور من لیبل فیلد بود بهرحال یه پیشنهاد بود چون نظر بنده این بود و این نظر برای خودم محترم شمرده میشه
متاسفانه کیبورد من نیمسوزه و نمیتونم پرینت اسکرین بگیرم وگرنه براتون با تصویر توضیح میدادم

یاحق

par30shop
February 19th, 2013, 12:09
parspal:111:

!@$#)_+%^"<*&%^$
February 19th, 2013, 12:25
زرین پل د ز د تشریف داره به طور قانونی کاری میکنه که اگه مشکل پیش بعد خودت بگی غلط کردم و بی خیال پولت بشی :50:

!@$#)_+%^"<*&%^$
February 19th, 2013, 12:29

مطمئن باش اگه د ز د نبودی این همه آدم نمی امدن بگن این آقا مشکل داره
در ضمن دوستان شما میتونید یک بر به این آقا زنگ بزنید و باشون جروبحث کنید تا ببینید چه فحش های رکیکی که نثار ارواح در گذشتگانتان نمیکنن

به هر حال به همه دوستان توصیه اکید میکنم دور زرین پل رو خط بکشند

GoldenHost
February 19th, 2013, 12:30
هر دو تایید میشن
من خودم 3 سالی هست از زرین پل استفاده می کنم راضی هم هستم

rezaonline.net
February 19th, 2013, 18:33
متاسفنه شما برداشت اشتباه کردید از حرفم منظور من لیبل فیلد بود بهرحال یه پیشنهاد بود چون نظر بنده این بود و این نظر برای خودم محترم شمرده میشه
متاسفانه کیبورد من نیمسوزه و نمیتونم پرینت اسکرین بگیرم وگرنه براتون با تصویر توضیح میدادم

یاحق
نظر شما هم از دید یک کاربر/یوزر یا یک مشتری برای بنده محترم هست ، بهرحال یکی از اصلیها وب دیزاینیگ ، یوزرفرندلی بودن یا همون کاربر پسند بودن هست .
متاسفانه همونطور که گفتید من دقیق متوجه منظور شما نشدم ، اگه میشه با یک مثال منطقی بنده رو توجیه کنید .
موفق باشید

samansystems
February 19th, 2013, 19:16
زرین پل د ز د تشریف داره به طور قانونی کاری میکنه که اگه مشکل پیش بعد خودت بگی غلط کردم و بی خیال پولت بشی :50:

مطمئن باش اگه د ز د نبودی این همه آدم نمی امدن بگن این آقا مشکل داره
در ضمن دوستان شما میتونید یک بر به این آقا زنگ بزنید و باشون جروبحث کنید تا ببینید چه فحش های رکیکی که نثار ارواح در گذشتگانتان نمیکنن

به هر حال به همه دوستان توصیه اکید میکنم دور زرین پل رو خط بکشند

:x اين که يک يوزر تک پسته با يک هويت نامشخص اين اظهارات رو داشته باشه اصلا چيز قابل قبولی نيست.
احتمالا مشکل شما فروش موارد ممنوعه هستش. قطعا زرين پال به شما شرايط رفع توقيف حساب رو اعلام کرده. با اين حال جهت روش شدن اذهان عمومی و شفاف سازی موضوع پيشنهاد ميکنم شناسه کاربری خودتون در زرين پال رو اعلام کنيد تا خدای نکرده ابهامی برای کاربران باقی نمونه.

جهت اطلاع شما عرض کنم، سامان سيستم (مجری سايت زرين پال) يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هستش که مورد تاييد اوليه اداره نظام های پرداخت بانک مر کزی هم قرار گرفته:

http://www.shaparak.com/ir/members/psp.asp

bestirani2
March 7th, 2013, 22:36
زرین پال

hassan5099
March 8th, 2013, 04:38
پارس پال

30SecondToMars
May 26th, 2013, 11:58
زرین پال اصلا به درد نمیخوره . بابا .
پارس پال بهترینه

زرین پال انگار داره پول خون باباش رو میگیره اخه 2.5 درصد چه خبره ؟:111:

viasky
May 26th, 2013, 12:03
فقط پارس پال
حتی اگر تسویه حسابش 2 روز بعد هم باشه
من بازم با پارس پال کار میکنم

rominait
May 26th, 2013, 12:15
زرين پال
مطمئن و با سابقه
امنيت و سرور هاي قدرتمند
تنوع در درگاه بانكي
پشتيباني منطقي
و اينكه بر اساس شخصي بودن با موضوعات برخورد نمي كنند خوشبختانه

متاسفانه پارسپال تاب انتقاد ندارند ، ضعف در سرور ها و سرعت كم پردازش ، پاسخ دهي شخصي و پشتيباني غير بي طرفانه دارند.

TARIMEHR
May 26th, 2013, 12:39
زرین پال سال جدید تاخیر در واریز نداره و تسویه هاش منظم شد
اما تنها مشکلش اینه که 4 روزه هست یا مثلا اگه طلایی هم بگیریم میشه بین 8 ساعت تا 48 ساعت که احتمالا سیاست کاریشون به 48 ساعت تکیه داره

برا همین میل به پرداخت از این درگاه کمتر هست و اکثر اوقات درگاه رو غیر فعال میکنیم مگر در مواقع ضروری که از روی ناچاری بخاطر امنیتش ازش استفاده میشه

samansystems
May 26th, 2013, 12:47
اما تنها مشکلش اینه که 4 روزه هست یا مثلا اگه طلایی هم بگیریم میشه بین 8 ساعت تا 48 ساعت که احتمالا سیاست کاریشون به 48 ساعت تکیه داره

8 تا 36 ساعت کاری هست و تا جائی که ميدونم معمولا هم تراکنش ها ابتدای ساعت کاری روز بعدی که درخواست شده يا انتهای ساعت کاری روزی که درخواست شده واريز ميشه.

behzad83
June 9th, 2013, 00:59
بین این دو، پارس پال انتحاب بهتری هست.

sefaresh68
June 9th, 2013, 01:09
پارس پال

yaghub
June 9th, 2013, 03:22
سلام. دوستا من shaparak24.ir رو پیشنهاد میکنم. کافیه فقط محیط کابریشو ببینید. حالا کارمزدشم نمیگم خودتون نگاه کنید :71:

besthosti.com
June 9th, 2013, 03:51
من ز زرین پال استفاده می کنم بی انصافی است اگر در مورد این درگاه بد نظر بدهین !!!
من همواره از بخش پشتیبانی و همچنین امنیت این سیستم راضی هستم .
خیلی ها بر اساس حرف بقیه صحبت می کنند و اینجا ست میدهند

behzad83
June 9th, 2013, 09:35
من ز زرین پال استفاده می کنم بی انصافی است اگر در مورد این درگاه بد نظر بدهین !!!
من همواره از بخش پشتیبانی و همچنین امنیت این سیستم راضی هستم .
خیلی ها بر اساس حرف بقیه صحبت می کنند و اینجا ست میدهند

قربان، بحث حرف بقیه نیست. صحبت از کارمزد هستش :)

takpar01
June 9th, 2013, 23:16
پارس پال بهترینه

hassan5099
June 10th, 2013, 00:38
قربان، بحث حرف بقیه نیست. صحبت از کارمزد هستش :)
فکر کنم از نظر کارمزد پارس پال بهتره

mrk_1370
April 20th, 2014, 13:11
من هم با پارس پال موافقم. خیلی پشتیبانی خوبی داره

warpro
April 20th, 2014, 13:12
100 % پارس پال . . .

samansystems
April 20th, 2014, 13:34
عزيزانی که با کارمزد زرين پال مشکل دارن شماره حساب زرين پال خودشون رو داخل اين تاپيک بدن به 6 دهم درصد براشون کاهش بديم :)

mparsa
April 20th, 2014, 13:37
سلام ما از زرین پال استفاده میکنیم عالیه امکاناتش.

hojjatele
April 20th, 2014, 13:40
100% هیچ شرکت پرداختی یی به اعتبار زرین پال نمیرسه

tikan
April 20th, 2014, 13:44
به نظر من هم پارس پال خوبه . اما پی لاین هم بسیار تعریف شنیدم چند تا از دوستانم دارن ازش استفاده می کنند خیلی خدمات خوبی داره می ده