ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل حاد با ساب دامین

samal
April 14th, 2012, 15:58
سلام
مدتی پیش به مدیر سرور اطلاع دادیم که ساب دامین shop.kardoonline.com را برروی سرور میهن وبهاست ست کنند بعد از یکی دو روز بنده یک دامین گرفتم وکلا از این ساب استفاده نکردم . وقتی خواستم دوباره از ساب استفاده کنم برای یک کاردیگر دیدم که با باز شدن این ساب دامین چند پلیر باز میشند به هر دو سرور اطلاع دادم سرور اصلی می گن که به ای پی 46.4.68.185 وصله و کاری از دست ما بر نمی یاد . میهن وبهایست هم میگه این ای پی ما نیست . موندم چیکار کنم ممنئن میشم کمکم کنید.

shivahost
April 14th, 2012, 16:23
این مشکل ارتباطی با هاست ندارد. شاید این ساب دامین روی 1000 تا سرور براش dns zone تعریف شده باشه اما مطمئنا هیچ کدام عمل نخواهند کرد جز یک عدد.

آن یک عدد dns zone که به ip مورد نظر یعنی 46.4.68.185 متصل شده است را باید ببینید در کجا تعریف کرده اید.

اول در کنترل پنل دامین ببینید آیا برای آن ساب دامین یا dns zone ساخته اید؟

دوم روی هاست اصلی دامین که دامنه kardoonline.com روی آن تنظیم است dns zone ها را کنترل نمائید.

samal
April 14th, 2012, 19:38
سلام مجدد نمی خوام اسپم بدم اما جدا ممنونم از شما و متاسفم واسه مدیران این سرورها که 10 تا پیام منو جواب دادند که به ما ربطی نداره اما یه کلمه به من تازه کار نگفتند dns zone را کنترل کنم
بازم مرسی پاینده باشید