ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده شخصی؛ vmware یا openvz

hajvahid
April 13th, 2012, 23:25
سلام و وقت بخیر . من یه سرور HP 8 هسته ای دارم که برای استفاده شخصی خودم (هاست سایت های شخصی،ریموت و ...) از مجازی ساز openvz روش استفاده کردم . می خواستم از اساتید راهنمایی بگیریم که برای همین مقوله استفاده شخصی (ونه تجاری برای مشتری) بهترین مجازی ساز که می تونه حداکثر بازدهی رو برای استفاده از سرورم داشته باشه همین openvz هست یا vmware ؟ میدونم که مهمترین تفاوتشون در کرنل اخصاصی هست که وی او ویر می تونه بهم بده . اما اطلاعات خیلی دقیق تر دیگه ای ندارم . ممنون میشم با دلیل راهنماییم کنید در این زمینه

پی نوشت: واسه نصب وی ام ویر هم البته مشکلی ندارم . دیتاسنترم لیزوب هست که اگه درخواست بدم واسم نصب می کنن

ممنون

Online24
April 13th, 2012, 23:56
مهمترین مزیت استفاده از OpenVZ مزیت تجاری آن است . و مهمترین عیب آن است که شما امکان استفاده از تمام مزایا و امکانات سیستم عامل و سخت افزار سیستم های مجازی خود را نخواهید داشت و با محدودیت های بسیاری در استفاده و نگهداری از انها روبرو خواهید شد .

بنابر این و با توجه به مورد استفاده شما پیشنهاد میشود از مجازی ساز VMware استفاده نمایید و از این مجازی ساز stable و امکانات خوب آن استفاده نمایید .

در این مساله بهترین راه حل بدون شک VMware خواهد بود .

hajvahid
April 14th, 2012, 23:59
اساتید نظر دیگه ای ندارن؟

tsotoodeh
April 19th, 2012, 18:05
مهمترین مزیت استفاده از OpenVZ مزیت تجاری آن است . و مهمترین عیب آن است که شما امکان استفاده از تمام مزایا و امکانات سیستم عامل و سخت افزار سیستم های مجازی خود را نخواهید داشت و با محدودیت های بسیاری در استفاده و نگهداری از انها روبرو خواهید شد .

بنابر این و با توجه به مورد استفاده شما پیشنهاد میشود از مجازی ساز VMware استفاده نمایید و از این مجازی ساز stable و امکانات خوب آن استفاده نمایید .

در این مساله بهترین راه حل بدون شک VMware خواهد بود .
صحبت این دوستمون کاملا منطقیه