ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ضرب شست جديد مهندسان جوان ايراني به امريكا در جنگ الكترونيك

hamidjooni
April 13th, 2012, 19:57
از شب گذشته دسترسی به سایت مشهور sourceforge.com به عنوان یکی از مشهورترین سایت‌های دانلود؛ بارگذاری و خلق نرم افزار که مورد استفاده برنامه نویسان است، برای کاربران ایرانی نیز آزاد شد. به گزارش رجانيوز، این اتفاق در حالی رخ داده است که پیش از این کاربران ایرانی به علت تحریم های اطلاعاتی دولت آمریکا قابلیت استفاده از ابزارها و فضای این سایت را نداشتند، با این حال، به نظر می رسد بعد از پیام نوروزی اوباما و پرده برداری از جنگ الکترونیک با ایران باید بیش از پیش منتظر اتفاقاتی مشابه باز شدن دسترسی کاربران نرم افزار اپل در داخل کشور باشیم. هنوز مشخص نیست بازگشایی دسترسی ایرانیان به نرم افزارهایی که اختیار آنها در دست دولت آمریکا بوده، چطور ممکن شده است.
با اين حال، اخبار موثق حاكي است كه بر خلاف ژست تبليغاتي اوباما، تلاش مهندسان جوان ايراني دليل باز شدن اين سايت به‌منظور يادآوري توانايي‌هاي ايران در حوزه فناوري بوده است.

sebastian
April 13th, 2012, 20:21
avarin :D

talebi1372
April 13th, 2012, 20:43
شما مشکلت اینه که فرق مهندس رو با کاربر نمیدونی و اون رو اشتباه نوشتی تو پستت . درستش اینه که به جای مهندس بنویسی کاربر ! چون عده ی کمی تو سایت هایی که شما اسمشو نو بردی نرم افزار میزارن. بیشتر ایرانی ها استفاده کننده هستند و مصرف کننده هم کاربره نه مهندس ! مگه اینکه منظورتون از مهندس یک مهندس دیگه باشه !

BANER-KAR
April 13th, 2012, 20:44
خدا کنه یه جوری بشه بلاخره ما هم مثل بقیه کشورها راحت بشیم از دست این تحریم های بیخودی

فردا معلوم میشه:71:

talebi1372
April 13th, 2012, 20:46
دوما امریکا خودش دسترسی ایرانی ها رو به این سایت ها باز کرده !
اگه منظورتون این بوده که هکر های ایرانی این کارو کردن باید بگم یک روز باز میکنن دو روز باز میکنن اونا که همینطوری ننشستن اونجا ما بریم باز کنیم ! این حرف های عوام فریبانه رو لطفا مطرح نکنید که خندمون بگیره اینجا فرومی نیست که افرادش رو بشه با این حرفا گول زد.

hamidjooni
April 13th, 2012, 20:48
شما مشکلت اینه که فرق مهندس رو با کاربر نمیدونی و اون رو اشتباه نوشتی تو پستت . درستش اینه که به جای مهندس بنویسی کاربر ! چون عده ی کمی تو سایت هایی که شما اسمشو نو بردی نرم افزار میزارن. بیشتر ایرانی ها استفاده کننده هستند و مصرف کننده هم کاربره نه مهندس ! مگه اینکه منظورتون از مهندس یک مهندس دیگه باشه !

شما مشکلت چیه دوست عزیز؟
حالا نمیشه یه مهندس کاربر باشه و یک کاربر مهندس باشه؟
تازه کسی که بتونه همچین کاری انجام بده حتما مهندسه!!:53:b-)

BANER-KAR
April 13th, 2012, 20:49
فردا قراره با ایران مزاکره کنند این طور که رئیس جمهورمون گفتند خیلی خوش بین هستند که رابطه بهبود پیدا کنه

اینم علائمش=p~

hamidjooni
April 13th, 2012, 20:52
دوما امریکا خودش دسترسی ایرانی ها رو به این سایت ها باز کرده !
اگه منظورتون این بوده که هکر های ایرانی این کارو کردن باید بگم یک روز باز میکنن دو روز باز میکنن اونا که همینطوری ننشستن اونجا ما بریم باز کنیم ! این حرف های عوام فریبانه رو لطفا مطرح نکنید که خندمون بگیره اینجا فرومی نیست که افرادش رو بشه با این حرفا گول زد.

خود آمریکایی ها همچین ادعایی نکردن گرانقدر شما چرا سنگشونو به سینه میزنی؟

talebi1372
April 13th, 2012, 20:54
شما مشکلت چیه دوست عزیز؟
حالا نمیشه یه مهندس کاربر باشه و یک کاربر مهندس باشه؟
تازه کسی که بتونه همچین کاری انجام بده حتما مهندسه!!:53:b-)

جوابتون رو تو پست قبل دادم . در ضمن این کار ها همه به اراده خزانه داری امریکا صورت گرفته نه ایرانی ها . عوام فریبی نکنید . هر چند که میدونم کاربران این فروم اونقدر اطلاعات دارند که گول این چیز ها رو نخورند. ( با یک قشر منتخب روبرو هستید نه پیش دبستانی )

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

خود آمریکایی ها همچین ادعایی نکردن گرانقدر شما چرا سنگشونو به سینه میزنی؟

تکبیر !
نه پس من بودم صورتمو واکس زدم رفتم جلو دوربین گفتم قراره دسترسی یک سری منابع رو برا ایرانیها ازاد کنیم !

hamidjooni
April 13th, 2012, 20:58
خیلی انگار خوشت میاد خودتو مطرح کنی ;;)
بنده یه خبر به نقل از رجا نیوز گذاشتم
نه اینجا جاشه و نه من وقتو و حوصله شو دارم که بخوام بحث و جدل کنم
برای اینجور کارا باید تشریف ببرید تو سایتهای بخصوص

green-dell
April 13th, 2012, 21:00
دوست عزیز باز که ساندیست رو سر ساعت نخوردی که؟
خدا همه مریضان را شفا بده

مرد حسابی خرابکاری افتخاری نداره که
راست میگی برو در اندازه بزرگترین هاستینگ امریکا بشو که 30 میلیون سایت رو میزبانی کرده
Web Hosting United States (http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/us)

talebi1372
April 13th, 2012, 21:02
خیلی انگار خوشت میاد خودتو مطرح کنی ;;)
بنده یه خبر به نقل از رجا نیوز گذاشتم
نه اینجا جاشه و نه من وقتو و حوصله شو دارم که بخوام بحث و جدل کنم
برای اینجور کارا باید تشریف ببرید تو سایتهای بخصوص

شما که خودت کار داری چرا هاستینگ کار میکنی ؟
مگه ساعتی بهت حقوق ثابت نمیدن که بیای عوام فریبی بکنی؟
خوب به همون قانع باش ! طمع نکن که اینطوری کار دستت بده !
در ضمن اون سایتا برا خونه شما بازه که بری اونجا هم حرفتو بزنی . تو خونه ما فیلت ره .
جوابی نداری که بگی . شما گفتی منبع موثق ! لطف کن اون منبع موثق رو معرفی کن ( از سایت های ایرانی نگو که موثق حساب نمیشه چون این سایتا که شما اسمشو اوردی خارجیه ) بعدشم اون منبع موثقت از عرض تو حلقم .

parsianweb
April 13th, 2012, 21:05
خبر مهم بود. بحث نداره که!

talebi1372
April 13th, 2012, 21:15
خبر مهم بود. بحث نداره که!

به هر حال من که خیلی خوشحالم !
چندین سال بود دسترسی نداشتیم . این مهندسان ایرانی درست بعد از دستور اوباما برای ازاد کردن دسترسی ایرانیها وارد عمل شدن .خیلی جالب بود ! 6 سال نشستن بی کار ، دسترسی نداشتن یهو اوباما گفته ازاد میکنیم مهندسان ایرانی به چالش افتادن و باز کردن !!! واقعا که !

diges
April 13th, 2012, 21:32
خیلی خنده دار هست ! :)) مگه ساختمون سازی هست :))

ali2k
April 13th, 2012, 21:35
واقعا خبر را ادم میخونه فکر میکنه ما تو ایران یا مهندسان ایرانی کاری کردند :دی نقش جوسازی و غیره را در این خبر میشه کاملا روشن دید هرکسی ندونه فکر میکنه مهندسان ایرانی چیکار کردن :دی

تا دیروز با ip امریکا میرفتیم نرم افزار ها رو دانلود میکردیم امروز خودشان اجازه دادن با ip ایران هم دانلود کنیم :دی حالا ما چیکار کردیم این وسط ؟ ضرب شست مهندسان جوان ایرانی الان سر پیازه ؟ ته پیازه ؟

فکر کنم کسی که خبر رو به قلم مبارک نوشته اصلا نمیدونه چی به چیه :دی کی به کیه ؟ :دی

پ.ن: درضمن امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ببنده ، باز کنه ما استفاده میکنیم به کوری چشم استکبار جهانی :دی

BANER-KAR
April 13th, 2012, 21:41
اصلی یکی به من بگه مهندسان ایرانی مگه چیکار کردن تا باز شد ها؟

هک کردن؟ سایتو خریدن؟ یا تهدید کردن صاحب سایتو سر کوچه بزنن یا چی؟ چی کار کردن یکی بهم بگه اینو

talebi1372
April 13th, 2012, 21:47
اصلی یکی به من بگه مهندسان ایرانی مگه چیکار کردن تا باز شد ها؟

هک کردن؟ سایتو خریدن؟ یا تهدید کردن صاحب سایتو سر کوچه بزنن یا چی؟ چی کار کردن یکی بهم بگه اینو

چاخانه بابا !
نمی خوان چهره امریکا خوب به نظر بیاد پیش مردم . حتی امکان داره با ای پی ایرانی برن خرابکاری بکنند که امریکایی ها بگن غلط کردیم ببند اون فلکه ی ای پی ایران رو !

aalireza439
April 13th, 2012, 22:16
از خیلی وقته آزاد شده ، من خودم هفته پیش دانلود کردم.

javad48
April 13th, 2012, 22:17
و ابن چنین بودکه امریکا با برداشتن تحریم های اینترنتی چهره خود رو بین مردم ایران ترمیم بخشید و الان توی ایران برای آمریکا دست و پا میشکنند

talebi1372
April 13th, 2012, 22:18
و ابن چنین بودکه امریکا با برداشتن تحریم های اینترنتی چهره خود رو بین مردم ایران ترمیم بخشید و الان توی ایران برای آمریکا دست و پا میشکنند

دست و پا نمیشکنیم ولی اینها کلا می خوان روابط بدتر بشه . اصلا نظر مساعدی نسبت به بهبود روابط ندارن .

javad48
April 13th, 2012, 22:21
دست و پا نمیشکنیم ولی اینها کلا می خوان روابط بدتر بشه . اصلا نظر مساعدی نسبت به بهبود روابط ندارن .
از دوستان و مدیران معذرت خواهی میکنم که بحث به اینجا کشیده شد. ولی به نظر من بهبود روابط خیلی هم خوب است "اگر" حق و حقوق و احترامات رعایت بشه

diges
April 13th, 2012, 22:28
دوستان ول کنید اینها رو برید بـــوئینگ 797 ببنید چی ساخته آمریکا ما به چه فکری هستیم واقعا برا خودمون متاسفام چقدر عقب هستیم >:)

http://up.vbiran.ir/images/m5tb4qihlhcsmj18i6da.jpeg (http://up.vbiran.ir/)

javad48
April 13th, 2012, 22:34
دوستان ول کنید اینها رو برید بـــوئینگ 797 ببنید چی ساخته آمریکا ما به چه فکری هستیم واقعا برا خودمون متاسفام چقدر عقب هستیم >:)

خوشمان آمد, این الان تو خط تولیده ؟؟؟؟؟

talebi1372
April 13th, 2012, 23:06

فتوشاپ نیست؟
لینک خبری چیزی داری ببینیم؟

نکنه اینم محصول جدیده ؟!

5434

kamkar
April 13th, 2012, 23:13
کار مهندسان ایرانی برای ما توفیری نداره، تو کار سرور و هاستینگ کار ما دور زدن تحریم هاست!
وقتی پی پال و شرکت های بزرگ آمریکایی رو میپیچونیم این چیزها یعنی............ (خودتون کلمه مناسب رو بزارید.)

پینوشت: ضمناً ما باید تِرهای فیل هم دور بزنیم، وقتی ssh بسته شد رو هیچ وقت یادم نمیره...

sebastian
April 13th, 2012, 23:18
کار مهندسان ایرانی برای ما توفیری نداره، تو کار سرور و هاستینگ کار ما دور زدن تحریم هاست!
وقتی پی پال و شرکت های بزرگ آمریکایی رو میپیچونیم این چیزها یعنی............ (خودتون کلمه مناسب رو بزارید.)

پینوشت: ضمناً ما باید تِرهای فیل هم دور بزنیم، وقتی ssh بسته شد رو هیچ وقت یادم نمیره...
منظورتون از ssh چی بود ؟!!
نکنه منظورتون ssl بود ؟:d

pardishosting
April 13th, 2012, 23:34
الان مگه بازه ؟ ssh ?