توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما چيه؟ ميشه راهنماييم كنيد
karami
April 13th, 2012, 14:30
سلام
من ميخوام سايتمو به سرورهاي داخل ايران اين شركت منتقل كنم.
zagros-telecom.net - سايت رسمي شرکت زاگرس ارتباط باختر | ثبت دامنه | هاست | هاستينگ | ميزباني وب | ميزباني در ايران | سرور مجازي | سرور اختصاصي (http://www.zagros-telecom.net)
نظر شما چيه كارشون درسته؟
mehran00
April 13th, 2012, 14:33
سلام
zagros-telecom.net - سايت رسمي شرکت زاگرس ارتباط باختر | ثبت دامنه | هاست | هاستينگ | ميزباني وب | ميزباني در ايران | سرور مجازي | سرور اختصاصي (http://www.zagros-telecom.net)
دوست عزیز خواهشن عنوان رو درست انتخاب کنید چیزی که شما انتخاب کردی شامل هر موضوعی میشه
sebastian
April 13th, 2012, 14:39
سلام
من جای شما بودم شرکت بهتری رو برای این کار انتخاب میکردم
الان هم که شرکت های خیلی معتبر و خیلی بهتری برای میزبانی داخل ایران داریم پس میتونید اونها رو هم انتخاب کنید
من یه سری شرکت های معتبر میزبانی ایران رو براتون پ.خ میکنم
karami
April 13th, 2012, 15:07
من جای شما بودم شرکت بهتری رو برای این کار انتخاب میکردم
الان هم که شرکت های خیلی معتبر و خیلی بهتری برای میزبانی داخل ایران داریم پس میتونید اونها رو هم انتخاب کنید
من یه سری شرکت های معتبر میزبانی ایران رو براتون پ.خ میکنم
سلام
ممنون كه راهنماييم كرديد اما اين شركت هايي كه واسه من فرستاديد يه مشكل دارند اين كه قيمت هاشون خيلي بالاست اما اين شركت خيلي offer هاي خوبي داره به نظر شما كارشون حرفه اي ؟
كارشون درسته؟
SaynaServer
April 13th, 2012, 15:10
سلام
ممنون كه راهنماييم كرديد اما اين شركت هايي كه واسه من فرستاديد يه مشكل دارند اين كه قيمت هاشون خيلي بالاست اما اين شركت خيلي offer هاي خوبي داره به نظر شما كارشون حرفه اي ؟
كارشون درسته؟
از پارس دو بگیرید دوست عزیز شرکت نگاه روشن پارس یک ساله یک گیگ 25 تومن
karami
April 13th, 2012, 15:16
از پارس دو بگیرید دوست عزیز شرکت نگاه روشن پارس یک ساله یک گیگ 25 تومن
ممنون
واسه ايرانشون كه پلن پايه شون 35 تومنه ولي ممنون از راهنماييتون
پس به نظر شما اين شركت به درد نمي خوره؟
SaynaServer
April 13th, 2012, 15:18
ممنون
من شرکتی که معرفی کردید و نمی شناسم و باهاش کارم نکردم اما اسمش نشنیدم پیشنهاد می کنم از یک شرکت معتبر بگیرید پارس دو خودم ازش سرویس دارم و اینم سایتم که می تونید تست کنید
ساینا سرور | سرور مجازی | سرور اختصاصی | هاست | هاست دانلود | دامنه (http://saynaserver.com)
sebastian
April 13th, 2012, 15:22
ممنون
پارس دو درسته قیمت های خوبی میده ولی پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفی داره من با این شرکت کار میکردم
SaynaServer
April 13th, 2012, 15:23
پارس دو درسته قیمت های خوبی میده ولی پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفی داره من با این شرکت کار میکردم
باید قوانین یک شرکت رو پذیرفت از قبل تو قوانین و حتی پرتال ساعات پاسخگوئی رو گذاشتند تو این 3 ماهی که ازشون سرویس داشتم نیاز به پشتیبانی نداشته
karami
April 13th, 2012, 15:26
پشتيباني اين شركت چطوره ؟
ميشه روش حساب وا كرد؟
SaynaServer
April 13th, 2012, 15:38
پشتيباني اين شركت چطوره ؟
ميشه روش حساب وا كرد؟
من 3 ماهه سرویس دارم کارم اصلا به پشتیبانی نکشیده دوست عزیز
من تائیدشون می کنم
karami
April 13th, 2012, 16:27
من تائیدشون می کنم
جالا اگه كار به پشتيباني كشيد بايد چيكار كرد؟
يعني هيچ شركتي تو ايران نيست كه هم قيمتاش خوب باشه هم پشتيبانييش؟
ميشه يه چند تا شركت ديگه بهم معرفي كنيد
sebastian
April 13th, 2012, 19:02
من تائیدشون می کنم
شما چه سرویسی ازشون دارید که پشتیبانی نداشتید؟!!!
چون برای ایشون که میخوان سایتشون رو به هاست اشتراکی این شرکت انتقال بدن پشتیبانی خیلی اهمین داره و سرور مجازی نیست که کمی مستقل از پشتیبانی کار کنن
در ضمن فکر نمیکنم هاستینگ مغازه باشه که ساعت کاری براش در نظر بگیرن چون هاستینگ از وظایف اصلیش پشتیبانی 24 ساعته به مشتری هست
جالا اگه كار به پشتيباني كشيد بايد چيكار كرد؟
يعني هيچ شركتي تو ايران نيست كه هم قيمتاش خوب باشه هم پشتيبانييش؟
ميشه يه چند تا شركت ديگه بهم معرفي كنيد
شما هم تو این انجمن و از دوستان دیگه راجع به کیفیت اینها سوال کنید و اگر هم خواستید امتحان کنید و به حرف من برسید :D
البته میزبانی وب تو ایران خوب کمی قیمت هاشون بالا هستش ولی faraso.ir هم تو زمینه ی میزبانی اشتراکی ایران خوبه و قیمتش مطلوبه من هم ازش سرویس دارم
karami
April 13th, 2012, 20:43
ممنون از لطف شما
از دوستان اگه كسي شركت ديگه اي به ذهنشون ميرسه داخل تاپيك ارسال كنند.
ممنون از لطف شما دوستان گرامي و اگه كسي از دوستان از شركتي كه اول پست مطرح كردم سرويس گرفتن راجب پشتيباني و كيفيت سرويس هاشون يه توضيح مختصري بدن
ممنون
SaynaServer
April 13th, 2012, 21:09
شما چه سرویسی ازشون دارید که پشتیبانی نداشتید؟!!!
چون برای ایشون که میخوان سایتشون رو به هاست اشتراکی این شرکت انتقال بدن پشتیبانی خیلی اهمین داره و سرور مجازی نیست که کمی مستقل از پشتیبانی کار کنن
در ضمن فکر نمیکنم هاستینگ مغازه باشه که ساعت کاری براش در نظر بگیرن چون هاستینگ از وظایف اصلیش پشتیبانی 24 ساعته به مشتری هست
شما هم تو این انجمن و از دوستان دیگه راجع به کیفیت اینها سوال کنید و اگر هم خواستید امتحان کنید و به حرف من برسید :D
البته میزبانی وب تو ایران خوب کمی قیمت هاشون بالا هستش ولی faraso.ir هم تو زمینه ی میزبانی اشتراکی ایران خوبه و قیمتش مطلوبه من هم ازش سرویس دارم
دوست عزیز بنده هم هاست ایران/دایرکت ادمین دارم ازشون و تا به امروز حتی یک ثانیه قطعی هم نداشته
پشتیبانی در طول روز به خوبی انجام می ده انتظار نداشته باشید شرکت هایی که بیش از 5.6 سال سابقه و مشتری های بسیاری دارند مانند هاستینگ های تازه وارد کار کنند
وقتی تعداد مشتری زیاد می شه تعداد درخواست بالا میره و پاسخگوئی به مشکلات سختر
sebastian
April 13th, 2012, 21:14
دوست عزیز بنده هم هاست ایران/دایرکت ادمین دارم ازشون و تا به امروز حتی یک ثانیه قطعی هم نداشته
پشتیبانی در طول روز به خوبی انجام می ده انتظار نداشته باشید شرکت هایی که بیش از 5.6 سال سابقه و مشتری های بسیاری دارند مانند هاستینگ های تازه وارد کار کنند
وقتی تعداد مشتری زیاد می شه تعداد درخواست بالا میره و پاسخگوئی به مشکلات سختر
این نظر شماست والا اگه یه پرس و جو جزئی انجام بدید دستتون میاد
اصلا قابل قبول نیست حرفی که شما میزنید اگر اینطوری که شما میگید باشه هاستینگ های مثل hostgator یا bluehost باید هر ماه یک بار جواب تیکت ها رو بدن چون یوزر های همچنین هاستینگی اصلا با اونها قابل مقایسه نیست :71:
اولا که ما برای پشتیبانی چیزی به اسم ساعت کاری نداریم و ساعت کاری هم اگر باشه 24 ساعت هستش. و راه حل تراکم درخواست های پشتیبانی افزایش پرسنل هستش نه پاسخ دیرتر
parsianweb
April 13th, 2012, 21:39
در کل کارشون خوبه
sebastian
April 13th, 2012, 21:40
هاستینگی که پشتیبانی خوب نداشته باشه تو بگو 2زار حالا چه مشتری از پشتیبانی استفاده کنه چه نخواد استفاده کنه ( پشتیبانی همیشه باید به بهترین حالت باشه)
ALMASA
April 13th, 2012, 21:41
سلام
سلام
آقا البته نظر خودته شرط اوله ولي من از شركتي گفتيد سرويس گرفتم ميزباني وب 1 گيگابايتي در ايران
هم قيمتاش عاليه هم پشتيباني شون مودب هستند هم سريعا مشكلتون رو حل مي كنند حتي اگه جزء وظايفشون نباشه.پشتيباني تلفني هم دارن و خداييش از وقتي كه من ازشون سرويس گرفتم يه بار هم down time نداشتن
به نظر من واسه ميزباني در ايران بهترين انتخاب هستند
karami
April 13th, 2012, 21:48
در کل کارشون خوبه
پس شما زاگرس تلكام رو پيشنهاد ميديد؟ شما خودتون ازشون سرويس داري؟ كارشون چه طوره؟ پشتيباني؟ كيفيت؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
سلام
آقا البته نظر خودته شرط اوله ولي من از شركتي گفتيد سرويس گرفتم ميزباني وب 1 گيگابايتي در ايران
هم قيمتاش عاليه هم پشتيباني شون مودب هستند هم سريعا مشكلتون رو حل مي كنند حتي اگه جزء وظايفشون نباشه.پشتيباني تلفني هم دارن و خداييش از وقتي كه من ازشون سرويس گرفتم يه بار هم down time نداشتن
به نظر من واسه ميزباني در ايران بهترين انتخاب هستند
اينم سايت من مي تونيد سرعت سرور رو تست كنيد
آخرین اخبار گجتی و فن آوری های روز دنیا (http://www.gadgetnews.ir)
ممنون از راهنمايي تون
ertebat7
April 14th, 2012, 00:49
اول تحقیق سپس انتخاب
بهتره از مشتریان خودشون بپرسید راضی هستن یا خیر
karami
April 14th, 2012, 22:40
اول تحقیق سپس انتخاب
بهتره از مشتریان خودشون بپرسید راضی هستن یا خیر
ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز من از زاگرس تلكام سرويس گرفتم شكر خدا هم سرويس هاشون سرعتش خوبه هم پشتيباني شون (البته فعلا) سايت منو كه قبلا سي پنل بود در عرض 5 دقيقه به دايركت ادمين تبديل كردن!!
keywan
April 15th, 2012, 04:25
منم 3 ساله با پارس دو کار می کنم اصلا احتیاج به پشتیبانی پیدا نکردم هیلی شررکت باحالیه