توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت سایت cyber-world sms
aminajafi
April 13th, 2012, 13:35
سلام دوستان وقتی که سایت free sms delivery فیل.ت.ر شد دیگه نمیشد بدون فیل.ت.ر شکن اس ام اس فرستاد اما این سایت الان کاری کرده که میشه بدون فیل.ت.ر شکن هم فرستاد.
ارسال اس ام اس رایگان (http://smsmajani.tk/)
لطفاً اگه میشه بگی چجوری این کارو کرده و اسکریپتشو قرار بدید یه دنیا ممنون میشیم
Mohammad_reza
April 13th, 2012, 14:00
اگه قصد تهیه اسکریپت رو دارید ، باید اونو خریداری کنید :
اسکریپتشو قرار بدید
برای خرید اسکریپت با ایمیل ali.hendiani@gmail.com تماس بگیرید
mehran00
April 13th, 2012, 14:03
این اسکریپ مال سایت freesmsdelivery.com هست میتونید با یه جستجو کوچیک دانلودش کنید
psfa
April 13th, 2012, 14:23
این اسکریپ مال سایت freesmsdelivery.com هست میتونید با یه جستجو کوچیک دانلودش کنید
ميشه شما لينك دانلود قرار بدين؟ چنو اسكريپت خوبي هست واسه خودمون استفاده كنيم
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
اين فقط به ايرانسل كار ميكنه نه؟
اگه لينك دانلودش رو قرار بدين ممنون ميشم
كد كپچا رو برداريم كه مشكلي پيش نمياد؟
mehran00
April 13th, 2012, 14:28
ميشه شما لينك دانلود قرار بدين؟ چنو اسكريپت خوبي هست واسه خودمون استفاده كنيم
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
اين فقط به ايرانسل كار ميكنه نه؟
اگه لينك دانلودش رو قرار بدين ممنون ميشم
كد كپچا رو برداريم كه مشكلي پيش نمياد؟
هم ایرانسل هست هم همراه اول
داخل هارد دارمش اما نمیدونم کجاست ؟؟
بعدشم دوست عزیز سری ***** میکنن کاربر vahab00 داخل همین انجمن گذاشتش میتونید دانلود کنید (لینکشو پیدا کردم میزارم)
psfa
April 13th, 2012, 14:32
هم ایرانسل هست هم همراه اول
داخل هارد دارمش اما نمیدونم کجاست ؟؟
بعدشم دوست عزیز سری ***** میکنن کاربر vahab00 داخل همین انجمن گذاشتش میتونید دانلود کنید (لینکشو پیدا کردم میزارم)
ممنون ميشم قرار بدين
براي استفاده شخصي مي خوام نمي خوام باهاش سايت بزنم
aminajafi
April 13th, 2012, 14:45
نه دوستان عزیز من سایت دارم خودم که وصله به همون freesmsdelivery میتونید ببینید ارسال اس ام اس رایگان | SMSMajani.Tk (http://www.smsmajani.tk) ولی فقط با فیل.تر شکن کا میکنه اما این سایت کاری کرده که بدون ***** شکن هم کا میکنه
نمیدونم چجوریه؟
psfa
April 13th, 2012, 14:54
شايد اين از يه اسكريپت ديگه يا يه سرور ديگه استفاده ميكنه؟
aminajafi
April 13th, 2012, 15:09
حالا دارم یه کارایی میکنم اگه جواب داد 100 در 100 اینجا قرار میدم کسی هم تونست کاری کنه همینجا اعلام کنه