توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت
kamal3401
April 13th, 2012, 13:14
سلام
دوستان من دو تا سوال داشتم
1-من دیدم خیلی که شارج سیم کارتو از این قبیل محصولات میفروشن واسه سایتشون درگاه پرداخت دارن مثلا درگاه بانک ملت
ولی من هر جا میرن واسه اینکه درگاه بگیرم میگن باید ثبت شرکت داشته باشی!
در صورتی که من خیلی ها رو میشناسم بدون شرکت درگاه دارن!
یکی راهنماییم میکنه باید چیکار کنم؟
سوال دوم اینه که چطوری تو ورژن 5 قسمت لودینگ بعد سفارش رو حذف کنم!
مثلا بعد سفارش مستقیم فاکتورو نشون بده
saeed_m27
April 13th, 2012, 13:49
در مورد سوال اول شما مستقیم زنگ بزنین با به پرداخت و با آقای نوری صحبت کنید اینم شماره تماس : 02127312049
maysamkhosravi
April 13th, 2012, 13:50
يا به به پرداخت بانك ملت زنگ بزن و مداركت رو ارسال كن و گوش بده ببين چجوري راهنمايي ميكنه
يا از بانك پارسيان و پاسارگاد استفاده كن و سفته بده و درگاه پرداخت رو دريافت كن . البته اين دو تا بانك قبل از دادن درگاه سايتت رو بررسي كلي ميكنن بعد بهت درگاه ميدن .
من خودم از پاسارگاد درگاه پرداخت دارم ولي اول بايد يه فرمي رو از سايت پر كني تا اگه قبول كردند اطلاعات رو بفرستي و درگاه رو بگيري .
به اين آدرس برو : bpi.ir قسمت خدمات الكرونيك
sebastian
April 13th, 2012, 14:37
راه های مختلفی واسه گرفتن درگاه پرداخت از بانک ها وجود داره مثل چک ضمانت یا ثبت شرکت حتی شما میتونید با کپی پروانه ی کسب یک درگاه پرداخت تهیه کنید هدف از اینکار فقط ضمانت شما از طریقی برای بانک هستش
SaynaServer
April 13th, 2012, 15:43
سلام
دوستان من دو تا سوال داشتم
1-من دیدم خیلی که شارج سیم کارتو از این قبیل محصولات میفروشن واسه سایتشون درگاه پرداخت دارن مثلا درگاه بانک ملت
ولی من هر جا میرن واسه اینکه درگاه بگیرم میگن باید ثبت شرکت داشته باشی!
در صورتی که من خیلی ها رو میشناسم بدون شرکت درگاه دارن!
یکی راهنماییم میکنه باید چیکار کنم؟
سوال دوم اینه که چطوری تو ورژن 5 قسمت لودینگ بعد سفارش رو حذف کنم!
مثلا بعد سفارش مستقیم فاکتورو نشون بده
واسه درگاه سند خونه یا اجاره نامه داشته باشی بانک ملت بهت درگاه میده
اگر شرکت دارین : اساسانامه شرکت (کلیه صفحات) ، روزنامه رسمی ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکت
اگر شخص حقیقی هستید : کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، سند یا اجاره نامه محل فعالیت ( این محل فعالیت میتواند منزل هم باشد)
سند حتما باید به اسم خود شخص باشد اگر نیست باید به اسم یکی از اقوام درجه یک باشد و کپی شناسنامه و کارت ملی شخص را هم ارسال کنید ، اجاره نامه هم باید حتما تاریخش برای امسال باشد.