PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید دلار دولتی !

milade
April 13th, 2012, 10:48
سلام

بنده نیاز فوری به دلار دولتی پیدا کردم .

حدوداً بین 8000 تا 12000 دلار نیاز دارم که با نرخ دولتی بخرم .

اگر 100 تا 200 تا بود صرافی کارش رو میکردم اما ما به تفاوت دولتی و ازاد واسه همچین قیمتی 5-6 ملیون تومن میشه ...

حال اگر از دوستان کسی هست بتونه دلار دولتی به صورت اسکناس یا حواله بهم بده ، حالا با رشوه و بی رشوه و ... پیام خصوصی بده یا همین جا اعلام کنه .

خرید حضوری انجام میشه .

ممنونم .

P30Tools
April 13th, 2012, 10:52
اگر دلار دولتی به صورت اسکناس پیدا کردید بنده رو هم خبر کنید!

faranetwork
April 13th, 2012, 10:55
چه حواله چه اسکناس پیدا کردی بگو ما هم میخوایم

milade
April 13th, 2012, 11:31
:دی

الان تیکه پروندید یا شما دنبالش نبودید ؟

منظورتون همون جمله معروف ... مملکته داریمه ؟

واقعاً گیر نمیاد ؟ :-؟

واقعاً که :دی

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

الان دوستان حواله جات بالاشون رو چه کار میکنند واقعاً ؟ همه دلار 1920 و ... میخرند ؟ یه توضیح میدید ؟

HyperServer
April 13th, 2012, 11:39
به عنوان مثال افرادی که مجوز واردات از وزارت بازرگانی دارند با ارائه مدارک مورد نیاز دلار دولتی در اختیارشون قرار میگیرد

P30Tools
April 13th, 2012, 11:39
1920؟! زیر 2000 تومن نیست. خلاصه یه تک دلاری دولتی هم پیدا کردید خبر بدید:دی

behrooz_iri
April 13th, 2012, 11:40
نه از کجا گیر بیاد دادا ؟ اگه گیر میومد مردم مرض داشتند برن دلار آزاد بخرن 1900 ؟ اگه کسی هم داشته باشه که مثلا از سفرش مونده باشه اونم حداقل 1850 یا دیگه بخواد آتیش بزنه به مالش 1800 میده پس فکر دلار 1226 تومان رو از سرتون بپرونید

milade
April 13th, 2012, 11:58
به عنوان مثال افرادی که مجوز واردات از وزارت بازرگانی دارند با ارائه مدارک مورد نیاز دلار دولتی در اختیارشون قرار میگیرد
حالا این ادما رو از کجا پیدا کنم !
اگر کسی سراغ دارید دریغ نفرمایید !:|

1920؟! زیر 2000 تومن نیست. خلاصه یه تک دلاری دولتی هم پیدا کردید خبر بدید:دی
داریم یه چند تایی سرور میخرم ، اخه این درسته که اینطوری خاک بر سر بشیم ؟

نمیشه از دولت درخواستی چیزی زد ؟

البته من برات الان 1980 سراغ دارم :دی

نه از کجا گیر بیاد دادا ؟ اگه گیر میومد مردم مرض داشتند برن دلار آزاد بخرن 1900 ؟ اگه کسی هم داشته باشه که مثلا از سفرش مونده باشه اونم حداقل 1850 یا دیگه بخواد آتیش بزنه به مالش 1800 میده پس فکر دلار 1226 تومان رو از سرتون بپرونید

تو فکر افتادم برم توی فرودگاه ، اونهایی که دارند میپرند اون طرف رو تور کنم با بلیطشون دلار دولتی بخرم یه چیزی هم بهشون بدم ...
به نظرت توی تورم چیزی میافته ؟ :دی

اخه من برای 12000 تای ناقابل باید توی کشور خودم دوبله پیاده بشم ؟؟؟
ای خدا ...... مملکته داریییییم ؟!!!

3245
April 13th, 2012, 12:46

داریم یه چند تایی سرور میخرم ، اخه این درسته که اینطوری خاک بر سر بشیم ؟

نمیشه از دولت درخواستی چیزی زد ؟

البته من برات الان 1980 سراغ دارم :دی

تو فکر افتادم برم توی فرودگاه ، اونهایی که دارند میپرند اون طرف رو تور کنم با بلیطشون دلار دولتی بخرم یه چیزی هم بهشون بدم ...
به نظرت توی تورم چیزی میافته ؟ :دی

اخه من برای 12000 تای ناقابل باید توی کشور خودم دوبله پیاده بشم ؟؟؟
ای خدا ...... مملکته داریییییم ؟!!!

بالفرض که ازشون N دلار گرفتی، چطوری میخوای به پیپال اینو انتقال بدی؟
اگر دلار گرون هست برای همه هست(خریدار و فروشنده)، شما که میخوای ارزون گیرت بیاد و نسبت به بقیه سر باشی، الان کمی اعصابت داغون هست و میگی مملکته داریم؟ (برای هر کشوری در هر زمانی در هر شرایطی ممکنه این مشکلات بوجود بیاد، هرچند که در ایران افراد نخبه فکرشون رو میزارن روی همچین کارهایی و خراب کردن وضعیت ها، برای همین کمی شرایط بدتر هست، و اما کشورهای دیگر بد هستند، و ایران ممکنه بدتر باشه، فکر نکنید در کشورهای دیگر الان بهترین وضعیت هست، خیر چنین چیزی نداریم!!!

فکر میکنید افرادی که سرور میخرند میان دلار 1000ت میگیرن و به شما 1980 میدن؟ نه برادر همچین چیزی نیست، اگر بود من الان میلیونر جهان بودم:-o

ارادت

amirlord
April 13th, 2012, 16:44
فرزاد جان دیگه به بازرگانان هم دلار دولتی نمیدن ! دوست عزیز هیچ راهی برای دریافت دلار دولتی نیست متاسفانه . بند پ هم دیگه جواب نمیده . شما 5 -6 میلیون هزینه اضافه نمیدید ! قیمت دلار همین هست . دلار با ارزش نیست ! ریال بی ارزش است ! ;)

HyperServer
April 13th, 2012, 17:08

اگر پیدا کنیم اول از همه خودمون استفاده میکنیم و قیمت دلار رو میاریم پایین.

milade
April 13th, 2012, 18:12
بالفرض که ازشون n دلار گرفتی، چطوری میخوای به پیپال اینو انتقال بدی؟

شما n دلار رو جور کن ، بنده به صورت اسکناس و حواله میتونم بهشون تحویل بدم !

اگر دلار گرون هست برای همه هست(خریدار و فروشنده)، شما که میخوای ارزون گیرت بیاد و نسبت به بقیه سر باشی، الان کمی اعصابت داغون هست و میگی مملکته داریم؟ (برای هر کشوری در هر زمانی در هر شرایطی ممکنه این مشکلات بوجود بیاد، هرچند که در ایران افراد نخبه فکرشون رو میزارن روی همچین کارهایی و خراب کردن وضعیت ها، برای همین کمی شرایط بدتر هست، و اما کشورهای دیگر بد هستند، و ایران ممکنه بدتر باشه، فکر نکنید در کشورهای دیگر الان بهترین وضعیت هست، خیر چنین چیزی نداریم!!!
عزیز به اعصابم ربط نداره .

به این ربط داره که دولت به جای اینکه دلار رو تک نرخی کنه میده دست یه سری *** ...
بانکها به جای اینکه دلار بفروشن به مردم میفروشن به صرافی ...

بگذریم ...

فرزاد جان دیگه به بازرگانان هم دلار دولتی نمیدن ! دوست عزیز هیچ راهی برای دریافت دلار دولتی نیست متاسفانه . بند پ هم دیگه جواب نمیده . شما 5 -6 میلیون هزینه اضافه نمیدید ! قیمت دلار همین هست . دلار با ارزش نیست ! ریال بی ارزش است !
امیر ممنونم . اره با وجود برخی ها ریال تبدیل به پشکل نشده خودش خیلیه ... ;)
البته در حال اقدامم هست تا پشکل رو قیمتش رو بیشتر کنند ... بلانصبت شما ;)

اگر پیدا کنیم اول از همه خودمون استفاده میکنیم و قیمت دلار رو میاریم پایین.
ممنون عزیز جان .
یه پ.خ میدم بهتون .

the_coder
April 13th, 2012, 18:43
سلام
توضیحات رو دوستان خدممتون گفتن اما یک خلاصه هم من میگم :
1- به کسانی که کارت بازارگانی دارن دلار میدن ، که اون هم قوانین خاص خودش رو داره و برای کاری که شما می خواید کنید نمیشه ازش استفاده کرد (عملا ما کارت روگذاشتیم کنار و حتی مواردی هم که با کارت بهمون دلار میدن ترجیح میدیم همون دلار آزاد رو بگیریم چون اصلا به صرفه نیست)
تنها راه گرفتن دلار ، نزدیک به قیمت دولنی اینه که مبلغ 50 میلیون حساب داخل بانک داشته باشید و 1 سال هم دست بهش نزنید
موفق باشید

a1000a
April 13th, 2012, 19:31
1000 دلار هست بصورت اسکناس
اگر خواستید به من پ.خ بدین

alireza9549
April 13th, 2012, 19:53
یک راه شما میتوانید تا 10.000 دلار را اوکی کنید .
اون هم کارت بازرگانی داشته باشید . و هر چیزی که خرید کردید در گمرک ایران ورود پیدا کند .
ارز بازرگانی به مقدار 10.000 دلار در سال میباشد .

milade
April 13th, 2012, 20:14
تنها راه گرفتن دلار ، نزدیک به قیمت دولنی اینه که مبلغ 50 میلیون حساب داخل بانک داشته باشید و 1 سال هم دست بهش نزنید
هم سقف خرید دلار داره هم اینکه 50 تومن یکجا ندارم ...

حالا اگر گفته بودند 50 تومن تراکنش و یا اینکه کارت رو بگیریم ، دلار رو بگیریم ، کارت رو پس بدیم پولو ازاد کنند یه چیزی ... 50 بخوابونم توی حساب .. اصلاً به صرفه نیست ... :|

اون هم کارت بازرگانی داشته باشید . و هر چیزی که خرید کردید در گمرک ایران ورود پیدا کند .
والله من این پولو ماکسیمم 5-7 روزه میخوام .
نمیتونم بدوم دنبال اداره بازرگانی .
در ثانی سرور اونجا میمونه ، من چی به اینها نشون بدم ؟!!
اگر اشنایی دارید ارائه کنید :دی ، شیرینی هم محفوظ !

alireza9549
April 13th, 2012, 20:25
هم سقف خرید دلار داره هم اینکه 50 تومن یکجا ندارم ...

حالا اگر گفته بودند 50 تومن تراکنش و یا اینکه کارت رو بگیریم ، دلار رو بگیریم ، کارت رو پس بدیم پولو ازاد کنند یه چیزی ... 50 بخوابونم توی حساب .. اصلاً به صرفه نیست ... :|

والله من این پولو ماکسیمم 5-7 روزه میخوام .
نمیتونم بدوم دنبال اداره بازرگانی .
در ثانی سرور اونجا میمونه ، من چی به اینها نشون بدم ؟!!
اگر اشنایی دارید ارائه کنید :دی ، شیرینی هم محفوظ !

دوست عزیز اگر به این راحتی که شما فکر میکنید . و بدون سرمایه و بدون زمان به کسی دلار می دادن ببخشید کسی بیکار نبود در نت کار کند . به قول شما با یک شیرینی دادن و پول نقدی ارز میگیرفتن و در همان در بانک با اختلاف هر دلار 600 تومن به ارز تبدیل میکردن . پول کمی نیست دوست عزیز 1000 دلار 600 تا 650 تومان پول میباشد .
به نظر من اگر 6.7 روز زمان دارید دنبال کسی باشید که این ارز را به شما کمتر بفروشد و در روزی که قیمت ارز در بازار ایران کاهش دارد ارز خود را خرید کنید . به هر صورت شما برای خرید سرور به حواله هر نیاز دارید نا اسکناس هیچ صرافی نیست که اسکناس حواله کند

talebi1372
April 13th, 2012, 20:40
دلار 1200 تومنی منقرض شد !

Masoud.B
April 14th, 2012, 10:24
سلام
توضیحات رو دوستان خدممتون گفتن اما یک خلاصه هم من میگم :
1- به کسانی که کارت بازارگانی دارن دلار میدن ، که اون هم قوانین خاص خودش رو داره و برای کاری که شما می خواید کنید نمیشه ازش استفاده کرد (عملا ما کارت روگذاشتیم کنار و حتی مواردی هم که با کارت بهمون دلار میدن ترجیح میدیم همون دلار آزاد رو بگیریم چون اصلا به صرفه نیست)
موفق باشید

عزیز 50 تومن برای یک صراف مبلغی نیست ! روزانه بالای 300 میلیون تومان حواله می زنن فقط .اگر میشد که نمیومدن دلار با نرخ بالای 1800 بخرن
این چیزی که شما میگید کذب هست ، 100 میلیون هم بزارید بهتون دلار با نرخ دولتی (حتی نزدیک به نرخ دولتی ) نمیدن
اصلا" بانک دلارش کجا بود

arman_gts
April 14th, 2012, 11:51
الان دیگه کارت بازرگانی عادی هم به درد نمی خوره ، باید حساب ال سی داشته باشید، بازرگانی تولیدی!
دلار هم بدند به این نوع کارت ، 3 ماه یا بیشتر پول خوابونده میشه و اینکه مبلغ باید بسیار بالا بشه ، حداقل الان 50،000 دلار هست

milade
April 14th, 2012, 12:17
دوست عزیز اگر به این راحتی که شما فکر میکنید . و بدون سرمایه و بدون زمان به کسی دلار می دادن ببخشید کسی بیکار نبود در نت کار کند . به قول شما با یک شیرینی دادن و پول نقدی ارز میگیرفتن و در همان در بانک با اختلاف هر دلار 600 تومن به ارز تبدیل میکردن . پول کمی نیست دوست عزیز 1000 دلار 600 تا 650 تومان پول میباشد .
به نظر من اگر 6.7 روز زمان دارید دنبال کسی باشید که این ارز را به شما کمتر بفروشد و در روزی که قیمت ارز در بازار ایران کاهش دارد ارز خود را خرید کنید . به هر صورت شما برای خرید سرور به حواله هر نیاز دارید نا اسکناس هیچ صرافی نیست که اسکناس حواله کند
اره . باید همین کارش کنم ...

مشکلی با اسکناس ندارم . میتونم همین جا تحویل بدم .

عزیز 50 تومن برای یک صراف مبلغی نیست ! روزانه بالای 300 میلیون تومان حواله می زنن فقط .اگر میشد که نمیومدن دلار با نرخ بالای 1800 بخرن
این چیزی که شما میگید کذب هست ، 100 میلیون هم بزارید بهتون دلار با نرخ دولتی (حتی نزدیک به نرخ دولتی ) نمیدن
اصلا" بانک دلارش کجا بود
اگر 50 تومن رو یکسال بزارید توی بانک بهتون سالیانه 5000 دلار نزدیک به نرخ دولتی میدهند ( نرخ دولتی میدهند اما اون قدر هزینه های جانبی میخوره که بالاتر میشه )

بچه ها حالا اینو بیخیال ...
دلار رو خودم افتادم دنبالش انشالله هم گیرم میاد .

اما میخوام ببینم من اومدم 12000 دلارذ سرمایه گزاری کردم واسه کولو ؛ این جریان اینترانت ملی چی میشه ؟
بازار هاستینگ چه بلایی سرش میاد ؟

ممنون میشم بحث کنید .

faranetwork
April 14th, 2012, 13:03

اگر 50 تومن رو یکسال بزارید توی بانک بهتون سالیانه 5000 دلار نزدیک به نرخ دولتی میدهند ( نرخ دولتی میدهند اما اون قدر هزینه های جانبی میخوره که بالاتر میشه )

اما میخوام ببینم من اومدم 12000 دلارذ سرمایه گزاری کردم واسه کولو ؛ این جریان اینترانت ملی چی میشه ؟

ممنون میشم بحث کنید .

هیچی اینترنت ملی ربطی نداره !!!

maham-server
April 14th, 2012, 13:18
هيچ راهي وجود نداره كه دلار رو از كشورهايي كه با ارران مشكل ندارند بگيريم؟؟؟

milade
April 14th, 2012, 13:18
هیچی اینترنت ملی ربطی نداره !!!

اخه میگن سرورها داخل ایران هاست میشه .
همچنین اینکه ممکنه اینترنت جهانی رو قطع کنند.

و یا اصلاً پهنای باند ایران بهتر بشه و مردم به فکر گرفتن سرور وطنی بیفن :دی :-؟

alireza9549
April 14th, 2012, 13:27

ممنون میشم بحث کنید .

دوست عزیز اگر اینترنت هم ملی باشه . باز هم هاست باید باشه که سایت ها باشن اگر ملی هم شد . هزینه را پرداخت میکنید سرور را در امارات و بد هم در ایران تحویل میگیرید .

Masoud.B
April 14th, 2012, 13:28
اخه میگن سرورها داخل ایران هاست میشه .
همچنین اینکه ممکنه اینترنت جهانی رو قطع کنند.

و یا اصلاً پهنای باند ایران بهتر بشه و مردم به فکر گرفتن سرور وطنی بیفن :دی :-؟

اگر اینترنت جهانی را قطع کنند دیگه هیچ دامنه ای باز نمیشه . میشه به نظرتون همچین چیزی ؟

milade
April 14th, 2012, 13:46
دوست عزیز اگر اینترنت هم ملی باشه . باز هم هاست باید باشه که سایت ها باشن اگر ملی هم شد . هزینه را پرداخت میکنید سرور را در امارات و بد هم در ایران تحویل میگیرید .
اخه توی ایران دیگه سرور نمیخواد که !
با 4 تا کامپیوتر سخصی میشه هاست داد :دی
اما بیشتر میخواستم ببینم چه بلایی قراره سرمون بیاد ...

اگر اینترنت جهانی را قطع کنند دیگه هیچ دامنه ای باز نمیشه . میشه به نظرتون همچین چیزی ؟
والله اینجا ایرانه ... کار نشد نداره !
( توجه شما رو جلب میکنم به جستجوی کلمه "اینترنت ملی" و مشاهده نتیجه دوم و سوم !! )

اما خب بالاخره واسه کسی که چند ده ملیون داره سرمایه گذاری میکنه ریسک میشه یه خورده ...

maham-server
April 14th, 2012, 18:33
اخه توی ایران دیگه سرور نمیخواد که !
با 4 تا کامپیوتر سخصی میشه هاست داد :دی
اما بیشتر میخواستم ببینم چه بلایی قراره سرمون بیاد ...

والله اینجا ایرانه ... کار نشد نداره !
( توجه شما رو جلب میکنم به جستجوی کلمه "اینترنت ملی" و مشاهده نتیجه دوم و سوم !! )

اما خب بالاخره واسه کسی که چند ده ملیون داره سرمایه گذاری میکنه ریسک میشه یه خورده ...

در اين صورت ايميل هاي مردم از بين مبره، اين امكان نداره

milade
April 14th, 2012, 19:16
در اين صورت ايميل هاي مردم از بين مبره، اين امكان نداره
این روزها دارند مردم از بین میرند ... ایمیل که چیزی نیستش ;)

the_coder
April 14th, 2012, 19:24
اصلا" بانک دلارش کجا بود
سلام
دوست عزیز بهتره اول بپرسید بعد قضاوت کنید .
ایشون مبلغ کمی دلار نیاز دارن و نه 300000 $ . برای مبلغ کم (بین 5 تا 10000) دلار ، میتونید رجوع کنید به بانک پارسیان و 1-2 ویزا کارت تهیه کنید و شارژش کنید به مبلغ هر دلار 1280 و ازش استفاده کنید (اگر استفاده ازش رو بلد باشید چون اگر برای پرداخت اینترنتی بخواید استفاده کنید همه درگاه ها قبولش ندارن و باید از یک روش دیگه استفاده کنید)
موفق باشید

alireza9549
April 14th, 2012, 20:22
سلام
ایشون مبلغ کمی دلار نیاز دارن و نه 300000 $ . برای مبلغ کم (بین 5 تا 10000) دلار ، میتونید رجوع کنید به بانک پارسیان و 1-2 ویزا کارت تهیه کنید و شارژش کنید به مبلغ هر دلار 1280 و ازش استفاده کنید (اگر استفاده ازش رو بلد باشید چون اگر برای پرداخت اینترنتی بخواید استفاده کنید همه درگاه ها قبولش ندارن و باید از یک روش دیگه استفاده کنید)
موفق باشید
لطفا کامل بیان کنید که شاید به درد کسی بخورد .
تا انجا که من میدانم دیگه کارت صادر نمیکند . و ما هم که کارت داریم چند بار به بانک رفتیم کارتی شارز نکردن .

the_coder
April 14th, 2012, 20:48
لطفا کامل بیان کنید که شاید به درد کسی بخورد .
تا انجا که من میدانم دیگه کارت صادر نمیکند . و ما هم که کارت داریم چند بار به بانک رفتیم کارتی شارز نکردن .
سلام
شما اگر 50 میلیون توی حساب داشته باشید می تونید کارتتون رو 5000$ به مبلغ 1280 شارژ کنید .
موفق باشید

AmirHosein
April 14th, 2012, 21:30
چرا بحث رو دارید کِش میدید؟ اگر دلار دولتی پیدا میشد که تا الان توی این انجمن ملت میومدن میفروختن! خودتون رو گول نزنید ;)

the_coder
April 14th, 2012, 21:44
چرا بحث رو دارید کِش میدید؟ اگر دلار دولتی پیدا میشد که تا الان توی این انجمن ملت میومدن میفروختن! خودتون رو گول نزنید ;)
5000$ نزدیک به دولتی (1280)گیر میاد اما 50 میلیون باید توی بانک جساب داشته باشی
شما اگر داخل بانک 50 میلیون حسابت هست برو 5000$ بگیر و اولین کسی باش که دلار به این شیوه میفروشه :دی

AmirHosein
April 14th, 2012, 21:46
5000$ نزدیک به دولتی (1280)گیر میاد اما 50 میلیون باید توی بانک جساب داشته باشی
شما اگر داخل بانک 50 میلیون حسابت هست برو 5000$ بگیر و اولین کسی باش که دلار به این شیوه میفروشه :دی
من تو این گرونی ها دلار 1500 هم خریدم ;) توی این گرونی ها ترجیح میدم سرمایه شخصیم رو روی ملک و ساخت ساز بزارم تا دُلار!

the_coder
April 14th, 2012, 21:52
من تو این گرونی ها دلار 1500 هم خریدم ;) توی این گرونی ها ترجیح میدم سرمایه شخصیم رو روی ملک و ساخت ساز بزارم تا دُلار!
خوب شما ترجیح نمیدی سرمایت رو بخوایونی بابت سالانه 5000 دلار ، این دلیل نمیشه که دلار با این قیمت گیر نیاد
شاید هم خیلی ها هستن که هم تمایل دارن این کار رو کنن (چون 50 میلیون اونجا حساب دارن کاریش هم ندارن) و هم شرایطش رو دارن اما اینجوری فکر میکنن :--> اگر میشد دیگران انجام دیدادن (تقریبا مثل جمله ی قبلی خودتون)
حالا شما خوبه 1500 خریدی ، من توی گرونی ، دلار 1080 تومانی داشتم (البته دیگه ندارم کلا 4000 تا بود که تموم شد رفت):دی

alireza9549
April 14th, 2012, 21:54
یک بار سرمایه گذاری در این زمینه را دیدم در اینجا هیچ چیز پایدار نیست دوست عزیز . بعد از 4 سال کمی بالا رفت ملک.
کسی برای سرمایه گذاری دلار نمی گیرد برای انجام کار و خرید خود به دنبال دلار هستن .

m3hdi
April 14th, 2012, 22:01
خوب شما ترجیح نمیدی سرمایت رو بخوایونی بابت سالانه 5000 دلار ، این دلیل نمیشه که دلار با این قیمت گیر نیاد
شاید هم خیلی ها هستن که هم تمایل دارن این کار رو کنن (چون 50 میلیون اونجا حساب دارن کاریش هم ندارن) و هم شرایطش رو دارن اما اینجوری فکر میکنن :--> اگر میشد دیگران انجام دیدادن (تقریبا مثل جمله ی قبلی خودتون)
حالا شما خوبه 1500 خریدی ، من توی گرونی ، دلار 1080 تومانی داشتم (البته دیگه ندارم کلا 4000 تا بود که تموم شد رفت):دی

کسی که تو حساب بانکیش 50 ملیون داره و بهش دست هم نمیزنه 5000 دلار بانکی رو می خواد چیکار ؟
شما سود 50 ملیون رو در سال حساب کن با یه حساب سرانگشتی متوجه میشی اون 5000 دلار بیشتر از 2000 تومن در میاد ;)
@ استارتر : کلا دارید وقتتون رو هدر میدید ، مطمئن باشید اگر دلار بانکی وجود داشت قیمت دلار آزاد اینقدر بالا نمیرفت

the_coder
April 14th, 2012, 22:03
کسی که تو حساب بانکیش 50 ملیون داره و بهش دست هم نمیزنه 5000 دلار بانکی رو می خواد چیکار ؟
شما سود 50 ملیون رو در سال حساب کن با یه حساب سرانگشتی متوجه میشی اون 5000 دلار بیشتر از 2000 تومن در میاد ;)
@ استارتر : کلا دارید وقتتون رو هدر میدید ، مطمئن باشید اگر دلار بانکی وجود داشت قیمت دلار آزاد اینقدر بالا نمیرفت
ما نگفتیم به صرفه هست یا به ضرر یا این کار درسته یا غلط
حتی اگر هم بگیرید همه کس نمیتونن این دلار رو مصرف کنن ، اینجور نیست که هرجا خواستید باهاش برید pay کنید
فقط بحث سر این بود که این شدنی هست و گفتیم بله شدنی هست و شرایطش اینه

AmirHosein
April 14th, 2012, 22:03
فکر نَکُنم کسی حاضر بشه سرمایش رو توی بانک بخوابونه! یَنی صَرف نمیکنه

the_coder
April 14th, 2012, 22:07
حتی اگر هم بگیرید همه کس نمیتونن این دلار رو مصرف کنن ، اینجور نیست که هرجا خواستید باهاش برید pay کنید

مطمئن باش اگر توجیه اقتصادی داشت و به صرفه بود اولین کسی که این کاررو می کرد خودم بودم چون هم دلارش رو نیاز دارم ، هم طریقه استفاده از این کارت رو بلدم (اخه 99% gateway ها قبولش ندارن و باید با روش هایی انتقالش بدی به یک حساب دیگه که بتونید درست ازش استفاده کنی)

AmirHosein
April 14th, 2012, 22:13
مطمئن باش اگر توجیه اقتصادی داشت و به صرفه بود اولین کسی که این کاررو می کرد خودم بودم چون هم دلارش رو نیاز دارم ، هم طریقه استفاده از این کارت رو بلدم (اخه 99% gateway ها قبولش ندارن و باید با روش هایی انتقالش بدی به یک حساب دیگه که بتونید درست ازش استفاده کنی)
کاری که توجیح اقتصادی داشته باشه با دلاری دو هزار تومن هم میشه کار رو جلو بُرد و سود لازم رو به دست آورد {تجربه شخصی یکی از دوستانم!}

the_coder
April 14th, 2012, 22:17
کاری که توجیح اقتصادی داشته باشه با دلاری دو هزار تومن هم میشه کار رو جلو بُرد و سود لازم رو به دست آورد {تجربه شخصی یکی از دوستانم!}
از نظر جلو بردن که بله میشه جلو برد ، همینجوری که الان داره با دلار گرون کارا پیش میره اما مطمئنا اگر با دلار ارزون تر کار انجام بشه سود بیشتر میشه

alireza9549
April 14th, 2012, 23:16
دوست عزیز چرا شما همچین فکری میکنید . 20تا27 % سود داره بانک میده . نه دیگه فکر این هست که بازار چه خبر هست . نه این که مثل ملک یا دلار یا طلا . بالا پایین با ضرری برای پول شما داشته باشه
همه این بحث ها بستگی به کار و تجربه فردی هست .

milade
April 14th, 2012, 23:51

خیلی خوش حال شدم بدون یک پست این قدر تاپیکم گرفته :دی

والله دارم از دو شیوه فعلاً کار رو دنبال میکنم برا گرفتن دلار ...

منتظر تاثیر 5+1 هم هستم توی مذاکرات ... هرچند من همون اول ابتدایی گفتم میشه شیش ! :دی

اما در کل میخوام بچه ها بهم بگن اوضاع بازار هاستینگ ایران بعد از اینترنت ملی چی میشه ..

پ.ن:یه تاپیک زدم نمیدونم امیر اقا برا چی پاکش کرد ... مملکته .. ؟!

alireza9549
April 15th, 2012, 00:21

خیلی خوش حال شدم بدون یک پست این قدر تاپیکم گرفته :دی

والله دارم از دو شیوه فعلاً کار رو دنبال میکنم برا گرفتن دلار ...

منتظر تاثیر 5+1 هم هستم توی مذاکرات ... هرچند من همون اول ابتدایی گفتم میشه شیش ! :دی

اما در کل میخوام بچه ها بهم بگن اوضاع بازار هاستینگ ایران بعد از اینترنت ملی چی میشه ..

هرچی خدا بخواهد همون میشه هم شهری من . :d
خیلی فکر نکنید . فعلا که هست داریم استفاده میکنیم. ملی هم شد استفاده میکنیم .

Masoud.B
April 15th, 2012, 01:25
سلام
موفق باشید

5 هزار دلار ؟!
بابت این 50 میلیونی که تو بانک میزارید بهتون سود هم میدن ؟
با یک حساب سرانگشتی بخواهیم حساب کنیم اگر سالیانه 18% روی سود این پول حساب کنیم خیلی بیشتر از مبلغ مابه تفاوت نرخ 5 هزار دلار آزاد با دولتی میشه :)

1eng.ir
April 15th, 2012, 01:36
شُتر در خواب بیند پنبه دانه، گهی لُپ لُپ خورد گهی دانه دانه

دلار دولتی رو تو خواب هم نخواهید دید :) دولت دلار داشت الان وضعش این نبود ;)
فقط یه نرخ ارز داریم تو این مملکت، اونم تو صرافی هاست ...

m.e
April 15th, 2012, 02:04
شما با پاسپورت میری بانک ملت شعبه ارزی اونجا حواله ارز مسافرتی میگیری ( دوبی 400 دلار) کربلا ( 400) بعد میری تو فرودگاه موقع پرواز حواله و بلیط رو تحویل میدی 490.400 تومان پول میدی این 400 دلار رو تحویل میگیری ، خواستی پرواز میکنی خواستی پروازی نمیکنی ، ( هزینه بلیط رو هم باید در نظر بگیری.)

روش بعدی با داشتم کارت بازرگانی به وزارت مربوطه مراجعه میکنی به معاونت مربوط به واردات کالا بعد لیست کالا های مجاز رو میبینی و پیش فاکتورت رو بر مبنای اون میدی شرکت مربوطه از اونور برات صادر کنه بعد از کلی پیاده روی تو اداره و پرداخت هزینه چای و شیرینی حواله 2 تا 12 هزار دلار تحویل میگیری بعد باید بری اداره گمرک و پیش پرداخت قبل از واردات خودتو واریز کنی و دوباره برگردی از پله ها بالا بری هزینه چای مرحله بعد رو بدی و حوالت رو تحویل بگیری. (البته اگر حوالت ندن به جای دیگه)

روش بعدی یک سند ماشین جور کنی و با شناسنامه صاحب اون بری پلاک ماشین رو ترانزیت کنی و بعد ویزا زیارتی بگیری برای مثلا کربلا و لب مرز دلار دولتی رو تحویل بگیری ، (روی هر پاسپورت 400 دلار)

هر سه روش کاملا تست شده و برای 3 ماه گذشته هست ، البته در سال 1 بار بیشتر نمیتونید همچین حرکتی رو بکنید.

اما روش آخر اینکه 3 تا 7 روز دیگه صبر کنید و ببینید که دلار به 1700 میرسه و ...

AmirHosein
April 15th, 2012, 10:14
5 هزار دلار ؟!
با یک حساب سرانگشتی بخواهیم حساب کنیم اگر سالیانه 18% روی سود این پول حساب کنیم خیلی بیشتر از مبلغ مابه تفاوت نرخ 5 هزار دلار آزاد با دولتی میشه :)
همین رو بگو مسود :)) اصلا صرف نداره ببین امین میگه میشه تهیه کرد ولی با این شرایط مثل اینه بگن بیا این بنز واسه تو ولی بیشتر از 1 کیلومتر باهاش نمیتونی بری :))

:^o

the_coder
April 15th, 2012, 10:32
5 هزار دلار ؟!

فکر کنم تا اخر این تاپیک باید 7-8 بار دیگه این رو کپی کنم :d

همین رو بگو مسود :)) اصلا صرف نداره ببین امین میگه میشه تهیه کرد ولی با این شرایط مثل اینه بگن بیا این بنز واسه تو ولی بیشتر از 1 کیلومتر باهاش نمیتونی بری :))
خیلیا هستن که چند ساله +100 میلیون توی این بانک حساب دارن و پولشون توی این حساب داره خاک می خوره ، اگر شما هم جزء اون افراد هستید یا این افرادو میشناسید پس بهتره سالی 1 کیلومتر با بنزت رانندگی کنی یا بنز اونا رو برای یک کیلومتر قرض کنی :دی فقط حواست باشه خیلی باهاش یواش بری که سریع 1 کیلومترت تموم نشه ، بعضی جاها هم از یک پیکان مدل 57 استفاده کنی وسط راه :دی
ولی در کل باز بگم : کسی که فقط به خاطر این موضوع بخواد پولش رو بخوابونه اشتباه می کنه و به صرفه نیست (بحث فقط سر شدن یا نشدم بود نه صرف داشتن یا نداشتن ، الان چند پسته دارم اینو می گم باز میاید میگید نه سودنداره ، به صرفه نیست ، فلانه چنانه :دی)

AmirHosein
April 15th, 2012, 10:40
فکر کنم تا اخر این تاپیک باید 7-8 بار دیگه این رو کپی کنم :d

خیلیا هستن که چند ساله +100 میلیون توی این بانک حساب دارن و پولشون توی این حساب داره خاک می خوره ، اگر شما هم جزء اون افراد هستید یا این افرادو میشناسید پس بهتره سالی 1 کیلومتر با بنزت رانندگی کنی یا بنز اونا رو برای یک کیلومتر قرض کنی :دی فقط حواست باشه خیلی باهاش یواش بری که سریع 1 کیلومترت تموم نشه ، بعضی جاها هم از یک پیکان مدل 57 استفاده کنی وسط راه :دی
ولی در کل باز بگم : کسی که فقط به خاطر این موضوع بخواد پولش رو بخوابونه اشتباه می کنه و به صرفه نیست (بحث فقط سر شدن یا نشدم بود نه صرف داشتن یا نداشتن ، الان چند پسته دارم اینو می گم باز میاید میگید نه سودنداره ، به صرفه نیست ، فلانه چنانه :دی)
ما هرچی میگیم شما حرف خودت رو میزنی :)) شما هی بگو میشه خُب اره میشه ولی چه سودی داره :))

the_coder
April 15th, 2012, 11:03
ما هرچی میگیم شما حرف خودت رو میزنی :)) شما هی بگو میشه خُب اره میشه ولی چه سودی داره :))
ببین امیرجان راجع به سودشم فکر کنم توضیح بدم بهتون بد نباشه که بفهمید اونقدر ها هم بدون سود نیست که اینقدر گیر ندی به سود :دی (البته نه برای همه).
الان خیلی ها دارن پولشون رو میزارن توی بانک بابت اینکه ماهانه از بانک سود بگیرن یا سود بیاد روی پولشون و فقط به علت همین سود بانکی پولشون رو می خوایونن (10 تا از نمونشو من دیدم حتما شما هم دیدید یا شنیدید)
حالا اگر بیان همینا پولشون رو توی بانک پارسیان بزارن علاوه بر سود بانکی که به پولشون تعلق می گیره (20%) می تونن سالاته 5000 دلار هم با قیمت هر دلار 1280 تومن بگیرن
یهنی علاوه بر 10 میلیون سودی که سالانه روی پولشون میاد (اگر بیشتر 50 میلیون نداشته باشن البته) می تونن از 5000 دلار هم استفاده کنن که این 5000 دلار هم اختلافش با دلار بیرون حدود 2800000 تومن میشه (البته اگر دلار گرون یا ارزون نشه) و اگر بخوان باهاش پرداخت اینترنتی کنن که بیشتر از این مبلغی که گفتم بهشون سود میرسه

AmirHosein
April 15th, 2012, 11:17
ببین امیرجان راجع به سودشم فکر کنم توضیح بدم بهتون بد نباشه که بفهمید اونقدر ها هم بدون سود نیست که اینقدر گیر ندی به سود :دی (البته نه برای همه).
الان خیلی ها دارن پولشون رو میزارن توی بانک بابت اینکه ماهانه از بانک سود بگیرن یا سود بیاد روی پولشون و فقط به علت همین سود بانکی پولشون رو می خوایونن (10 تا از نمونشو من دیدم حتما شما هم دیدید یا شنیدید)
حالا اگر بیان همینا پولشون رو توی بانک پارسیان بزارن علاوه بر سود بانکی که به پولشون تعلق می گیره (20%) می تونن سالاته 5000 دلار هم با قیمت هر دلار 1280 تومن بگیرن
یهنی علاوه بر 10 میلیون سودی که سالانه روی پولشون میاد (اگر بیشتر 50 میلیون نداشته باشن البته) می تونن از 5000 دلار هم استفاده کنن که این 5000 دلار هم اختلافش با دلار بیرون حدود 2800000 تومن میشه (البته اگر دلار گرون یا ارزون نشه) و اگر بخوان باهاش پرداخت اینترنتی کنن که بیشتر از این مبلغی که گفتم بهشون سود میرسه
از اول همین رو میگفتی خوب :d من خودم توی پارسیان تا پارسال 75 تومن داشتم و از این جریان خبر نداشتم :)) حیف پول رو برداشتم جاش یه خونه خریدم :d

the_coder
April 15th, 2012, 11:25
از اول همین رو میگفتی خوب :d من خودم توی پارسیان تا پارسال 75 تومن داشتم و از این جریان خبر نداشتم :)) حیف پول رو برداشتم جاش یه خونه خریدم :d
حالا یک چیز بگم که بیشتر بگی حیف :دی پارسال (تا 2-3 ماه قبل از عید فکر کنم) نیازی به 50 میلیون پول نبود و همینجوری می دادن دلاری 1060-1080 (ماهانه 2000 دلار):دی
سال 91 دیگه گفتن 50 میلیون حساب بانکی
پارسال فیض هایی بردیم :))

alireza9549
April 15th, 2012, 15:03
به این شکل که دلار داره قیمت کم میشه . امید های هست که بشه مثل قبل . کمی صبر کنید . :d

ata.m
April 15th, 2012, 15:27
به این شکل که دلار داره قیمت کم میشه . امید های هست که بشه مثل قبل . کمی صبر کنید . :d
مثل قبل که فکر نکنم بشه همون 1600 یا 1700 هم بشه خوبه

milade
April 15th, 2012, 16:12
به این شکل که دلار داره قیمت کم میشه . امید های هست که بشه مثل قبل . کمی صبر کنید .
اره .. منم الان توی حالت pending ام تا نتیجه 5+1 مشخص بشه ... هرچند از این دیار گل و بلبل انتظاری ندارم :-؟؟

مثل قبل که فکر نکنم بشه همون 1600 یا 1700 هم بشه خوبه
1500 خیرشو ببینی ! ( یاد دلار 900 تومن :-| )

شُتر در خواب بیند پنبه دانه، گهی لُپ لُپ خورد گهی دانه دانه

ممد به سوال .
یه چند تا سرور بخوام از هر جایی که خودت میخری ، بخرم بفرستم انگلستان ، چقدر هزینه شیپینگ میخوره حدوداً ؟
مالیات انگلیس رو هم باید اونجا پیاده بشم ؟
لطفاً کمک !

:^o
از اینکه میبینم بالاخره قانع شدی بسیار خرسندم :دی

>>>>>>>>>>
نام تاپیک: اینترانت ملی و وضعیت بازار هاستینگ ؟
در انجمن: متفرقه
دلیل : عدم رعایت قوانین

:-W

the_coder
April 15th, 2012, 16:16
احتمالش زیاد هست مخصوصا اگر اون اجلاسشون نتیجه + بده
امیدوارم خرداد خبر خوب بشنوید...
موفق باشید

faranetwork
April 15th, 2012, 16:49
از نظر جلو بردن که بله میشه جلو برد ، همینجوری که الان داره با دلار گرون کارا پیش میره اما مطمئنا اگر با دلار ارزون تر کار انجام بشه سود بیشتر میشه

اشتباه همه این هست همه دنبال این هستن دلار ارزون گیر بیارن سرور رو بکنن تو پاچه مشتری..ولی فکر نمیکنن اگه دلار ارزون گیر میاریم سرور ارزون بدیم!

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

اره .. منم الان توی حالت pending ام تا نتیجه 5+1 مشخص بشه ... هرچند از این دیار گل و بلبل انتظاری ندارم :-؟؟

1500 خیرشو ببینی ! ( یاد دلار 900 تومن :-| )

ممد به سوال .
یه چند تا سرور بخوام از هر جایی که خودت میخری ، بخرم بفرستم انگلستان ، چقدر هزینه شیپینگ میخوره حدوداً ؟
مالیات انگلیس رو هم باید اونجا پیاده بشم ؟
لطفاً کمک !

از اینکه میبینم بالاخره قانع شدی بسیار خرسندم :دی

>>>>>>>>>>
نام تاپیک: اینترانت ملی و وضعیت بازار هاستینگ ؟
در انجمن: متفرقه
دلیل : عدم رعایت قوانین

:-W

شما که ایران نبودی!!! چیکار به دیار گل و بلبل داری!

the_coder
April 15th, 2012, 16:56
اشتباه همه این هست همه دنبال این هستن دلار ارزون گیر بیارن سرور رو بکنن تو پاچه مشتری..ولی فکر نمیکنن اگه دلار ارزون گیر میاریم سرور ارزون بدیم!
سرور رو اکثرا دیگه دارن با قیمت دلار میدن به همون نسبت هم اگر دلار ارزون گیر بیاد مسلما سرور ارزون تر بهشون داده میشه (من سرور اختصاصی رو می گم - مجازی خارج کشور من ارائه نمیدم که نظری هم دربارش داشته باشم)
در ضمن مشکل شما که اینجور فکر می کنید اینه که کلا خدمات وب رو توی فروش vps و سرور میدونید و تمام کارها رو توی خدمات وب !
و اگر بحث رو دنبال کرده باشید ما گفتیم کاری که توجیح اقتصادی داشته باشه و منظور من به شخصه سرور نبود و بیشتر کارهای مربوط به تجارت الکترونیک مد نظر بود و نه اینکه سرور ارزون بخریم و و به مشتری با قیمت نجومی بدیم
کار با دلار فقط این نیست که سرور بخری و گرونتر بفروشی
موفق باشید

m3hdi
April 15th, 2012, 17:24

دلار ارزون کجاست دوست من !
زمانی که دلار 1350 بود سرویس 128 رم سرورمجازی (به طور مثال) 10 تومان ارائه میشد که معادل 7.4 دلار بود
منطقا با قیمت الان دلار (2000 تومان) این سرویس الان باید 14800 تومان ارائه بشه ، اما هنوز 10 تومان ارائه میشه (شاید هم کمتر پیدا شه ! ) این اختلاف قیمت رو سرویس دهنده باید از جیب بده ! چرا ؟
چون علمای اینکار زیاد شدند. خصوصا در تابستانها به وفور یافت میشوند! که می تونند با روشهایی که همه بلند سر ملت رو کلاه بذارن. مشتری هم بنده خدا قیمت رو میبینه و ...

p30speed
April 15th, 2012, 18:03
http://www.webhostingtalk.ir/f41/46083/

faranetwork
April 15th, 2012, 18:27
دلار ارزون کجاست دوست من !
زمانی که دلار 1350 بود سرویس 128 رم سرورمجازی (به طور مثال) 10 تومان ارائه میشد که معادل 7.4 دلار بود
منطقا با قیمت الان دلار (2000 تومان) این سرویس الان باید 14800 تومان ارائه بشه ، اما هنوز 10 تومان ارائه میشه (شاید هم کمتر پیدا شه ! ) این اختلاف قیمت رو سرویس دهنده باید از جیب بده ! چرا ؟
چون علمای اینکار زیاد شدند. خصوصا در تابستانها به وفور یافت میشوند! که می تونند با روشهایی که همه بلند سر ملت رو کلاه بذارن. مشتری هم بنده خدا قیمت رو میبینه و ...

من واسه سرور مجازی نگفتم...کسی که سرور اختصاصی میخریده 180 تومن شده 350 تومان!

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

سرور رو اکثرا دیگه دارن با قیمت دلار میدن به همون نسبت هم اگر دلار ارزون گیر بیاد مسلما سرور ارزون تر بهشون داده میشه (من سرور اختصاصی رو می گم - مجازی خارج کشور من ارائه نمیدم که نظری هم دربارش داشته باشم)
در ضمن مشکل شما که اینجور فکر می کنید اینه که کلا خدمات وب رو توی فروش vps و سرور میدونید و تمام کارها رو توی خدمات وب !
و اگر بحث رو دنبال کرده باشید ما گفتیم کاری که توجیح اقتصادی داشته باشه و منظور من به شخصه سرور نبود و بیشتر کارهای مربوط به تجارت الکترونیک مد نظر بود و نه اینکه سرور ارزون بخریم و و به مشتری با قیمت نجومی بدیم
کار با دلار فقط این نیست که سرور بخری و گرونتر بفروشی
موفق باشید

من هم فقط سرور رو نگفتم مثال ساده زدم برای همه چی!!!! پراید 7 تومن بشه 10 تومن! پارسال سمند خریدم 14.5 الان شده 17.5 فکر کنم اینم مثال دیگه!

alireza9549
April 15th, 2012, 18:35

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

این حرف شما برای خود شما هم صدق میکنه یا فقط برای همه هست ؟ روزی که یورو 2650 بود 2730 حساب کردید الان چند حساب میکنید ؟

milade
April 15th, 2012, 21:46
شما که ایران نبودی!!! چیکار به دیار گل و بلبل داری!
در یاهو پاسخ شما عزیز رو دادم .

بنده خودم ایرانی هستم و ساکن ایران . الان مشکل شما حل شد ؟ .... اینم برای روشن کردن شما ، هرچند که ...

ممنون میشم دیگه غیر از بحث تاپیک موضوع رو جای دیگه کش ندید . بحثهای دیگه تاپیک مجزا .

با تشکر

the_coder
April 15th, 2012, 21:49
من هم فقط سرور رو نگفتم مثال ساده زدم برای همه چی!!!! پراید 7 تومن بشه 10 تومن! پارسال سمند خریدم 14.5 الان شده 17.5 فکر کنم اینم مثال دیگه!
اول که مبارک باشه ، ایشالا جرخش براتون بچرخه :دی
الان جوابتون چندان مرتبط با جواب من نبود و ما راجع به گرون شدن اجناس و تورم صحبت نمی کردیم .. حالا بگذریم بحث از گرون فروشی و ارزون فروشی شد که ضاهرا شما طرف داره ارزون فروختن هستید (روی صحبت من با شخص شما نیست ، دارم کلی می گم)که به نظر شخصی من ارزون فروختن از اصل مشکل داره و واسه حرفم دلیل های زیر رو دارم
شما وقتی ارزون میفروشی یعنی به سود کم قانع شدی ، همه ما قیمت متوسط یک سرور رو میدونیم و میدونیم که وقتی با این قیمت کم روش فروش انجام میدید سود خیلی کمی می کنید (البته اگر ضرر نکنید ) و وقتی سود کم شد مجبورید از یک دیتاسنتر متوسط سرور تهیه کنید و وقتی سود کم شد نمی تونید 1-2 پشتیبان قوی استخدام کنید ، وقتی سود کم شد قادر به این نیستید که مکانی رو برای کارتون تجت عنوان شرکت راه اندازی کنید چون نمیتونید از پس هزینه ماهانه اجاره ، برق ، گاز و مالیات های مربوطه بربیاید و این کار رو نمی تونید به عنوان منبع اصلی درامدتون در نظر بگیرید ، چون زندگی خرج داره و وقتی سود کم شد و سرور مجازی ارائه میدید مجبورید روی یک هارد که به زور 15 تا وی پی اس میکشه ، تعداد زیادی وی پی اس تعریف کنید ، پس مجبورید تمام کارها رو توی منزل و بدون داشتن پشتیبان کمکی متناسب با تعداد یوزراتون و توی وقت ازادتون انجام بدید پس خواسته یا ناخواسته کیفیتتون ، پشتیبانی تون ، قدرت مقابله با مشکلات احتمالی براتون کم میشه و وقتی مشکلی پیش بیاد(حتی 1 روز) همین یوزر هایی که شما رو به عنوان یک فرد منصف میشناسن اولین کسی هستن که باهاتون برخورد جدی می کنن
چند تاش سریع دنبال شکایتن
چند تاش دنبال ابرو ریزی
چند تاش ازتون خسارت می خوان
چند تاش محترمانه ترکتون می کنن
تعداد خیلی کمی از اون ها هم شما رو درک می کنن
حالا به نظر شما ارزون دادن بیشتر به قول خودتون "توی پاچه مشتری" کردن هست با قیمت خوب دادن؟
دیتاسنترهای معتبر دنیا قیمت بالایی دارن و این به این معنی هست که داره "توی پاچه مشتری " می کنن؟
هرچند ما ایرانیا تمایل داریم سراغ دیتاسنترهایی بریم که قیمت پایین داشته باشن اما به این فکر نمی کنیم که این دیتاسنتر چطور داره این قیمت میده؟ زندگیش خرج نداره؟ از تامین کننده های اینترنت ضعیف تری نسبت به دیتاسنتر های دیگه استفاده می کنه؟ پشتیبان های قوی و به تعداد مکفی و کارایی مناسب استخدام نمی کنه؟ اصلا با چه انگیزه ای کار می کنه؟ سخت افزار رو با کیفیت مطلوب تهیه می کنه؟
خود من که دارم این حرف ها رو میزنم بارها بابت همین ارزون خریدن کلاه سر خودم گذاشتم و وقعا اون ضرب المثل انگلیسی درست میگه که می گه : هنوز اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم.
سود پایین کردن یعنی کیفیت بد دادن و در این شکی نیست
یوزر های ایرانی هم باید دیر یا زود این رو متوجه بشن که از جنس (سرور - وی پی اس - هاست) ارزون فقط باید برای تفریح و یادگیری استفاده کنن و نه تجارت ! و از جنس ارزون توقع کیفیت بالا نداشته باشند و این رو هم بگم زمانی هم مشتری ، هم خودتون و هم هرکسی که به نحوی با شما و سرویس شما سروکار داره ازتون همیشه راضی خواهد بود که سود کافی و پس انداز کافی برای کارتون داشته باشید
خود من دیگه حاضر نیستم سرویس ارزون بدم (که هم خودم و هم مشتری رو اذیت کنم)مگر سود من برای این سرویس از منبع دیگه ای تامین شده باشه و ترجیح میدم حتی سرویسم فروش نره و حتی از این کار بیرون بکشم اما واسه خودم و دیگران مشکل درست نکنم
موفق باشید....

faranetwork
April 16th, 2012, 08:28
اول که مبارک باشه ، ایشالا جرخش براتون بچرخه :دی
الان جوابتون چندان مرتبط با جواب من نبود و ما راجع به گرون شدن اجناس و تورم صحبت نمی کردیم .. حالا بگذریم بحث از گرون فروشی و ارزون فروشی شد که ضاهرا شما طرف داره ارزون فروختن هستید (روی صحبت من با شخص شما نیست ، دارم کلی می گم)که به نظر شخصی من ارزون فروختن از اصل مشکل داره و واسه حرفم دلیل های زیر رو دارم
شما وقتی ارزون میفروشی یعنی به سود کم قانع شدی ، همه ما قیمت متوسط یک سرور رو میدونیم و میدونیم که وقتی با این قیمت کم روش فروش انجام میدید سود خیلی کمی می کنید (البته اگر ضرر نکنید ) و وقتی سود کم شد مجبورید از یک دیتاسنتر متوسط سرور تهیه کنید و وقتی سود کم شد نمی تونید 1-2 پشتیبان قوی استخدام کنید ، وقتی سود کم شد قادر به این نیستید که مکانی رو برای کارتون تجت عنوان شرکت راه اندازی کنید چون نمیتونید از پس هزینه ماهانه اجاره ، برق ، گاز و مالیات های مربوطه بربیاید و این کار رو نمی تونید به عنوان منبع اصلی درامدتون در نظر بگیرید ، چون زندگی خرج داره و وقتی سود کم شد و سرور مجازی ارائه میدید مجبورید روی یک هارد که به زور 15 تا وی پی اس میکشه ، تعداد زیادی وی پی اس تعریف کنید ، پس مجبورید تمام کارها رو توی منزل و بدون داشتن پشتیبان کمکی متناسب با تعداد یوزراتون و توی وقت ازادتون انجام بدید پس خواسته یا ناخواسته کیفیتتون ، پشتیبانی تون ، قدرت مقابله با مشکلات احتمالی براتون کم میشه و وقتی مشکلی پیش بیاد(حتی 1 روز) همین یوزر هایی که شما رو به عنوان یک فرد منصف میشناسن اولین کسی هستن که باهاتون برخورد جدی می کنن
چند تاش سریع دنبال شکایتن
چند تاش دنبال ابرو ریزی
چند تاش ازتون خسارت می خوان
چند تاش محترمانه ترکتون می کنن
تعداد خیلی کمی از اون ها هم شما رو درک می کنن
حالا به نظر شما ارزون دادن بیشتر به قول خودتون "توی پاچه مشتری" کردن هست با قیمت خوب دادن؟
دیتاسنترهای معتبر دنیا قیمت بالایی دارن و این به این معنی هست که داره "توی پاچه مشتری " می کنن؟
هرچند ما ایرانیا تمایل داریم سراغ دیتاسنترهایی بریم که قیمت پایین داشته باشن اما به این فکر نمی کنیم که این دیتاسنتر چطور داره این قیمت میده؟ زندگیش خرج نداره؟ از تامین کننده های اینترنت ضعیف تری نسبت به دیتاسنتر های دیگه استفاده می کنه؟ پشتیبان های قوی و به تعداد مکفی و کارایی مناسب استخدام نمی کنه؟ اصلا با چه انگیزه ای کار می کنه؟ سخت افزار رو با کیفیت مطلوب تهیه می کنه؟
خود من که دارم این حرف ها رو میزنم بارها بابت همین ارزون خریدن کلاه سر خودم گذاشتم و وقعا اون ضرب المثل انگلیسی درست میگه که می گه : هنوز اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم.
سود پایین کردن یعنی کیفیت بد دادن و در این شکی نیست
یوزر های ایرانی هم باید دیر یا زود این رو متوجه بشن که از جنس (سرور - وی پی اس - هاست) ارزون فقط باید برای تفریح و یادگیری استفاده کنن و نه تجارت ! و از جنس ارزون توقع کیفیت بالا نداشته باشند و این رو هم بگم زمانی هم مشتری ، هم خودتون و هم هرکسی که به نحوی با شما و سرویس شما سروکار داره ازتون همیشه راضی خواهد بود که سود کافی و پس انداز کافی برای کارتون داشته باشید
خود من دیگه حاضر نیستم سرویس ارزون بدم (که هم خودم و هم مشتری رو اذیت کنم)مگر سود من برای این سرویس از منبع دیگه ای تامین شده باشه و ترجیح میدم حتی سرویسم فروش نره و حتی از این کار بیرون بکشم اما واسه خودم و دیگران مشکل درست نکنم
موفق باشید....

ولا حوصله بحث ندارم ولی هم شرکت داریم! هم مکان ثابت!! هم 2 عدد پشتیبان!!! هم خط ثابت!!! و هم سود هم کم نیست...شما جوش سود ما رو نزن!!!..ببین عزیز هیچ دلیلی نداره سرور 100 دلاری رو آدم بیاد به مشتری بده 150 دلار!!!

در مورد اون قسمت که میگی دیتاسنتر خوب سرور خوب میده سرور گرون میده! باید بگم که زمانی که هارد بود توی بازار 1 ترابایت usb external به 380 تومن ما میفروختیم 70 هزار تومان با سود بالا..فرقش این بود مارک نداشت..دیدیم ملت نمیخرن!! کاری نداشت یک تعداد برچسب wetern Digital سفارش دادیم روی همه هارد ها زدیم همون ها رو به جای 70 تومن فروختیم 300 تومن..مشتری هم به به چه چه میکرد..هر روز هم زنگ میزنه تعریف میکنه!
موفق باشید

---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------

این حرف شما برای خود شما هم صدق میکنه یا فقط برای همه هست ؟ روزی که یورو 2650 بود 2730 حساب کردید الان چند حساب میکنید ؟

قبلا هم بهتون عرض کردم ..
1- حساب ما از این حساب های ایرانی های توی دوبی و امارت و آذربایجان نیست
2- حسب ما در خود فرانسه هست به اسم شخض فرانسوی
3- پرداخت ها ما حضوری هست
4- یکسری مالیات و هزینه هایی میشه که میدیم یورو رو 2740 تومان!!!
5- میتونین مثل خیلی های دیگه که تو انجمن هم بود با این حساب هایی که در شماره 1 گفتم خرید کنین بعد از چند وقت hold شدن و ساسپندد شدن سرور و پنلتون رو ببینید

the_coder
April 16th, 2012, 09:48
ولا حوصله بحث ندارم ولی هم شرکت داریم! هم مکان ثابت!! هم 2 عدد پشتیبان!!! هم خط ثابت!!! و هم سود هم کم نیست...شما جوش سود ما رو نزن!!!..ببین عزیز هیچ دلیلی نداره سرور 100 دلاری رو آدم بیاد به مشتری بده 150 دلار!!!

در مورد اون قسمت که میگی دیتاسنتر خوب سرور خوب میده سرور گرون میده! باید بگم که زمانی که هارد بود توی بازار 1 ترابایت usb external به 380 تومن ما میفروختیم 70 هزار تومان با سود بالا..فرقش این بود مارک نداشت..دیدیم ملت نمیخرن!! کاری نداشت یک تعداد برچسب wetern Digital سفارش دادیم روی همه هارد ها زدیم همون ها رو به جای 70 تومن فروختیم 300 تومن..مشتری هم به به چه چه میکرد..هر روز هم زنگ میزنه تعریف میکنه!
موفق باشید

وقتی حوصله بحث در یک زمینه رو ندارید ، پس نیاید با یک جمله "کوچه بازاری" داخل یک بحث یک تیکه بپرونید و برید و توی بحثی شرکت کنید که حوصلش هم داشته باشید و بیشتر به بخش فروش برسید.... !!

اون مورد هم که که گفتید از زرنگی شماست . احسنت !!!!!!! الان انتظار دارید تعریف کنیم از این عملتون؟ !
عزیز من فکر نمی کنم جایی گفته باشم جنس رو الکی گرون بدیم . گفتم؟ گفتم روی هر جنسی باید متناسب با کارهایی که اون جنس نیاز داره سود مناسبی داشته باشید
دیتاسنتر بد اگر الکی گرون بده شکست می خوره مگر اینکه این پول اضافی که می گیره بزاره برای بهتر کردن کیفیتش (تعویض تامین کننده های اینترنت ، تعویض نیروها ، استفاده از سخت افزار های بهتر...) و 100% هیچکس حاضر نیست کیفیت بد بگیره و پول خوب بده (بحث دیتاسنتر با هارد متفاوته) و اگر دیتاسنتر خوب پول کم بگیره ، خود به خود مجبوره کیفیت رو بدکنه
مطمئن باشید جنس الکی گرون دادن یا الکی ارزون دادن از هر دیدی که بهش نگاه کنید (شرعی ، عرفی ، تجاری ، اقتصادی......)اخرش شکسته
منم تمایلی ندارم در بحثی که جواب منظقی به پست داده نمیشه شرکت کنم
و فکر کنم این تاپیک قفل شه بهتره . چون استارتر این تاپیک به جوابش رسید و بحث های دیگه متفرقست....
موفق باشید

AmirHosein
April 16th, 2012, 10:39
فکر میکنم بحث از موضوع اصلی خارج شُده :)
تاپیک قفل شد.