PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دامنه ir و dns server windows 2003

ajaxian
April 13th, 2012, 00:03
سلام
من کل فروم رو گشتم اما نتونستم راه حلی رو پیدا کنم

من به vps ویندوز دارم که برای هاست کردن چنتا سایت شخصی میخوام استفاده کنم . هیچ پنل هاستینگی هم نمیخوام روش نصب کنم
میخوام برای دامنه ir خودم ns بسازم و بقیه دامنه هام رو به اون ns مفرفی کنم

اومدم تو nic این تغییر ها رو دادم

ns1.nettuts.ir ---> آی پی اول vps خودم ( vps من دو تا ip داره)
ns2.nettuts.ir ---> آی پی دوم vps خودم

بعدش اومدم dns رو روی سرور نصب کردم ( AD نصب نکردم فقط dns ) و اونجا دامنه رو تعریف کردم . طبق
این آموزش در خواست آموزش ساخت ns برای سایت روی وی پی اس ویندوز (http://www.webhostingtalk.ir/f56/38641)
البته همونطوری که گفتم active directory نصب نکردم

اما دامنه رو vps قرار نمیگره
اینم گزارش intodns (http://www.intodns.com/nettuts.ir)

لطفا کمک کنین تا حلش کنم .

ایا باید active directory نصب کنم؟

ajaxian
April 13th, 2012, 23:52
کسی نیست بتونه کمک کنه؟

ajaxian
April 14th, 2012, 15:23
مشکل رو حل کردم تا شب آموزش میزارم

yasharjahani
April 15th, 2012, 14:59
منتظر اموزش هستيم دوست من ;)

ajaxian
April 16th, 2012, 09:00
خوب من یه دامنه ir تو nic.ir دارم

این دامنه رو به این صورت تعریف کردم

نام کارگزار ip
ns1.domain.ir آی پی سرور
ns2.domain.ir آی پی دوم سرور ( اگه یه آی پی دارین مشکلی نیست هر دو تا شو یه ip بدین)

زمانی که تو dns سرور ویندوز میومدم و domain.ir رو تعریف میکردم نمیتونستم به دامنه دسترسی داشته باشم

من اومدم اول یه primery zone به نام ns1.domain.ir و یکی دیگه به نام ns2.domain.ir تعریف کردم و بعد از اون یه primery zone دیگه به نام domain.ir تعریف کردم که مشکلم حل شد

همین کار رو برای ns های دامنه .com هم کردم و اون هم بدون مشکل با سرور ست شد.

اما مساله جالب اینحا بود که از ns های ir برای دامنه های ir دیگه که استفاده کردم کمتر از 2-3 دقیقه دامنه ها ست شدن.

البته بعد این کار یه چنتا خطا تو intodns در مورد دامنه domain.ir وجود داشت که مریوط به تنظیمات SOA بود که اونا رو هم تغییر دادم و مشکل حل شد . فقط 2 تا اخطار باقی موند اونم واسه این بود که هر دو ip من از یه ساب نت بودن که البته مشکلی هم به وجود نمیاره.