ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمايه براي نمايندگي سرور

server8
April 12th, 2012, 21:16
سلام دوستان برا اين كه بشه سرمايه گذاشت براي خريد و فروش سرور چه كاري بايد انجام داد، يا از يه ديتا سنتر نمايندگي بگيري ، كس اگه جايي داره يا ميتوته كمك كنه ممنون ميشم

rn4j1m1
April 12th, 2012, 21:41
اصولا توی بیشتر دیتاسنتر ها وقتی سرور زیاد داشته باشید امتیازاتی رو به شما میدن ، کار خاصی لازم نیست انجام بدین

server8
April 12th, 2012, 22:58
ممنون از نظر شما چه ديتا سنتري بهتر هست براي ان كار؟

mr.Alireza
April 13th, 2012, 00:35
فکر می کنم هتزنر , البته هتزنر امور مالی نسبتا ضعیفی دارد.
آمریکا هم با ایران مشکل دارد . همون هتزنر آلمان یا لیزوب هلند خوبه.

redhat10
April 13th, 2012, 03:11
هتزنر امور مالی نسبتا ضعیفی دارد.
.
چطور به این نتیجه رسیدید؟

mr.Alireza
April 13th, 2012, 12:13
چطور به این نتیجه رسیدید؟
تو همین انجمن نمونه های زیادی داشتیم که پول رو داده بودن , سرور رو تحویل نگرفته بودن. همین میهن وب هاست دچار مشکل مالی شده بود.

alireza9549
April 13th, 2012, 20:12
سلام دوستان برا اين كه بشه سرمايه گذاشت براي خريد و فروش سرور چه كاري بايد انجام داد، يا از يه ديتا سنتر نمايندگي بگيري ، كس اگه جايي داره يا ميتوته كمك كنه ممنون ميشم
شما برای این کار نیاز به کارت در خارج از کشور با موجودی هستید . اگر کارت یا حساب در خارج از کشور داشته باشید میتوانید با 1000 دلار شروع به کار کنید .
تمامی دیتاسنتر با خرید چند سرور به شما امتیاز های میدن .

تو همین انجمن نمونه های زیادی داشتیم که پول رو داده بودن , سرور رو تحویل نگرفته بودن. همین میهن وب هاست دچار مشکل مالی شده بود.
لطفا لینک بدید . نمی شود مشکل های هر کسی را مشکل دیتاسنتر بدانیم.:)

faranetwork
April 13th, 2012, 21:17

با سلام با ما تماس بگیرید...شماره تماس در امضاء هست..پیشنهاد خوبی دارم

redhat10
April 14th, 2012, 00:13
لطفا در این مورد بررسی کنید مشکل میهن وب هاست مربوط به رابط ایرانی و عدم پرداخت ایشان بوده
البته این مشکل مربوط به زمان مشکلات ارزی بود که انجام حواله بسختی برای مبالغ بالا انجام میشد

نه مشکل دیتا سنتر
هتزنر 15 رئز بعد از سفارش هزینه را دریافت میکند و همه هزینه های این دوره بسیار منظم در یک فاکتور دریافت میشود
برای اولین پرداخت مدارک و سخت گیری هایی انجام میشود که این موارد نیز به دلیل همین مورد (تحویل سرور بدون پرداخت اولیه است)

porya_spy
April 14th, 2012, 00:36
سلام با من تماس بگیرید جند پیشنهاد خوب دارم

Hammer
April 15th, 2012, 14:21
من فکر می کنم بتونم کمکتون کنم . پیغام خصوصی