ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ایمیل نمی فرسته !!

isoroush
April 12th, 2012, 15:34
سلام خدمت همه اساتید گرانقدر
یک کمکی میخواستم ازتون
یه وردپرس وصل کردم و طوری تنظیمه که با ارسال کامنت ، یک ایمیل به ایمیلم بیاد ، ولی نمیاد!!
دسترسی به root سرور و whm دارم ، چطوری باید امکان ارسال ایمیل رو فعال کنم !؟
با سپاس

CityKala.net
April 12th, 2012, 15:40
چگونه در وردپرس تنظیم کردید

isoroush
April 12th, 2012, 17:09
چگونه در وردپرس تنظیم کردید
سوال خوبیه :d
ببین مهندس جان ، نخواستم بحث رو پیچیده تر کنم ، راستیتش اینه که contact form 7 روی وردپرس نصبیدم و توش ایمیل ست کردم که هرکی فرم پر کرد ایمیل بیاد واسم ولی خودم که فرم رو پر کردم ، ایمیل ارسال نمیشه.
روی یه سرور دیگم تست کردم مشکلی نداشت ، میخواستم ببینم از کجای whm باید امکان ارسال ایمیل رو فعال کنم
ممنون از مشارکتتون

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

خوب مشکل حل شد ، میگم اگر کسی بعدها بازدید کرد مشکل داشت ( توی انجمن پیداش کردم)

از Mail Queue Manager را در WHM خود نگاه کنید و ببینید ایمیل ها در آنجا مانده اند اگر اینگونه بود

کد:

service exim restart
service Dovecot restart

این دو دستور را در SSH بزنید و سپس در Mail Queue Manager توسط Delete all messages in Queue تمام ایمیل هایی که در صف ایمیل مانده اند را پاک کنید و مجدد تست کنید اگر درست نشد در WHM به Mailserver Selection بروید و به جای Dovecot گرینه Courier را انتخاب کنید و سپس Save را بزنید .