توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای خرید سرور از hetzner
aligoli
April 12th, 2012, 04:05
سلام
من به عنوان یک شخص معمولی که مثلا میخواد یک سرور اختصاصی بگیره ، میشه راهنمایی کنید ، در قسمت Optional Features چه چیزهای معمولی برای هر سرور نیاز هست و چه چیزهای به چه دلایلی اگر باشند خوبه ؟
Warez-Host.IR
April 12th, 2012, 15:10
سلام
سرویس برای چه منظوری استفاده خواهد شد ؟؟
کدام پلن مد نظرشماست ؟؟
اگر برای مجازی ساز مدنظر نباشید با موارد اضافه خاصی نیازی ندارید
اما اگر برای مجازی ساز نیاز دارید مواری مانند :
ای پی اضافه + Flexi Pack - مورد نیاز برای سخت افزار/IP Package + پورت یک گیگابیت + ESXI
باید تهیه شود
موفق باشید
faranetwork
April 12th, 2012, 15:18
با ایشون تماس بگیرین راهنماییتون میکنن
نمایش مشخصات: razavihost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/12776/)
aligoli
April 15th, 2012, 18:48
راستش میخوام 12 گیگ رمش رو برای هاستینگ بردارم و بقیه رو vps که اینجوری که حساب کردم 30 تا ip نیاز دارم، البته در اصل 25 تا ولی خوب موجود باشه، یوقت یکی اختصاصی خواست داشته باشم .
--------
این Eski رو مگه خودمون نباید نصب کنیم ؟ ما هنگام سفارش سرور، میگیم لینوکس centos و بعد گرفتیم خودمون باس vmare eski نصب کنیم دیگه ! هوم ؟
razavihost
April 15th, 2012, 21:29
راستش میخوام 12 گیگ رمش رو برای هاستینگ بردارم و بقیه رو vps که اینجوری که حساب کردم 30 تا ip نیاز دارم، البته در اصل 25 تا ولی خوب موجود باشه، یوقت یکی اختصاصی خواست داشته باشم .
--------
این Eski رو مگه خودمون نباید نصب کنیم ؟ ما هنگام سفارش سرور، میگیم لینوکس centos و بعد گرفتیم خودمون باس vmare eski نصب کنیم دیگه ! هوم ؟
سلام
از این دیتا سنتر کدم سرور مد نظر شماست؟
برای 32 آی پی و پورت 1 گیگ باید فلکسی پک تهیه شود.
هزینه فلکسی پک ماهانه حساب میشه ماهی 39000
هزینه 32 آی پی هم ماهانه 59000
هزینه پورت یک هم ماهانه 101,370تومان
مجازی ساز ESXi 5 - نصب و تنظیم آخرین نسخه (67,580 تومان هزینه راه اندازی) ** (با KVM های جدید که دیتا سنتر میده امکان نصب ESXi رایگان هست اما قول نمیدم چون همیشه اون مدل رو نمیدن و در روز هم بیشتر از یک بار رایگان نمیشه درخواست داد)
امکان نصب رایگان هست(70%) اما جزو سیستم عامل های اصلی دیتا سنتر نیست که رایگان نصب بشه.
از این لینک هم میتونید به تمام موارد اشراف داشته باشین (http://www.webhostingtalk.ir/f11/41170/#post379435)