ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در یک سرور مجازی تنها 1 سایت دارم. آیا از Kloxo استفاده کنم؟

imanegr
April 11th, 2012, 13:50
سلام
من برای یکی از سایت هایم که بازدیدش زیاد هست قصد خرید سرور مجازی دارم .
از آنجا که قیمت کنترل پنل های سی پنل و دایرکت ادمین نسبتا بالاست تصمیم دارم اگه بشه از کنترل پنل رایگان kloxo استفاده کنم.
به نظرتون برای شرایط من که تنها یک سایت دارم و قصد خدمات هاستینگ ندارم، این کنترل پنل مناسب هست و در آینده اذیتم نمیکنه؟
همچنین دوستانی که قبلا استفاده کرده اند ، این کنترل پنل از نظر گرفتن بکاپ مشکلی نداره؟
ممنون

SaynaServer
April 11th, 2012, 14:10
سلام
از آنجا که قیمت کنترل پنل های سی پنل و دایرکت ادمین نسبتا بالاست تصمیم دارم اگه بشه از کنترل پنل رایگان kloxo استفاده کنم.
به نظرتون برای شرایط من که تنها یک سایت دارم و قصد خدمات هاستینگ ندارم، این کنترل پنل مناسب هست و در آینده اذیتم نمیکنه؟
همچنین دوستانی که قبلا استفاده کرده اند ، این کنترل پنل از نظر گرفتن بکاپ مشکلی نداره؟
ممنون
نباید انتظار داشته باشید مثل کنترل پنل های پرمیوم به شما خدمات بده اما بسته به نیازتون می تونه جوابگو باشه

DATAFARM.IR
April 11th, 2012, 15:34
اول بفرمائید رم سرور چقدر هست؟(!)

kaajhost
April 11th, 2012, 16:18
سلام
ممنون

سلام
چون امور تجاری مد نظر ندارید شاید بهترین گزینه باشد. از نظر بکاپ هم هیچ مشکلی ندارد.

imanegr
April 11th, 2012, 21:40
فعلا رم 256 میگیریم.

DATAFARM.IR
April 11th, 2012, 21:48
فعلا رم 256 میگیریم.

با این شرایط از کلوکسو استفاده نکنید، چون به تنهایی 160 تا 230 مگ توسط mysql بلعیده خواهد شد، حالا اگر 5بازدیدکننده همزمان داشته باشید، سرور به حالت کما فرو می‌رود...
بیس رم متعادل برای کلوکسو 512 و بهترین کارایی با رم 1 گیگابایت است.

البته طبق تجربه بنده با کلوکسو در 2 گذشته...

kaajhost
April 11th, 2012, 21:57
فعلا رم 256 میگیریم.

این مقدار رم کلا برای هاستینگ مناسب نیست چون اکثر کنترل پنل های موجود حداقل 512 مگابایت رم نیاز دارند.

ali2k
April 11th, 2012, 22:15
اره مناسبه :) کلا کنترل پنل نصب نکنی برای یک سایت بهتره بده یکنفر کانفیگ کنه بیاره بالا سایت رو ولی برای یک سایت کاملا مناسبه ...

OnlineServer
April 11th, 2012, 22:25
پیشنهادم اینه از هیچ کنترل پنلی استفاده نکنید . با همین مقدار منابع هم اگر سرور بهینه شده باشه , نتایجی میشه گرفت که در ابتدا شاید فکرشم نشه کرد :)

imanegr
April 13th, 2012, 18:19
ممنون
ولی بدون استفاده از کنترل پنل پگونه میتونم آپدیت اتوماتیک و زمان بندی شده داشته باشم؟

DATAFARM.IR
April 13th, 2012, 18:28
ممنون
ولی بدون استفاده از کنترل پنل

درصورتی که آشنایی نسبتاً خوبی با لینوکس دارید، نصب بدون کنترل پنل توصیه می‌شود. در غیر این صورت خیر هم وقت خود را تلف می‌کنید هم سایت رو به خطر خواهید انداخت...

پگونه میتونم آپدیت اتوماتیک و زمان بندی شده داشته باشم؟
تمامی موارد به صورت دستی انجام می‌شود.

پاینده باشید

OnlineServer
April 13th, 2012, 18:59
سیستم عامل و سرویس ها را هم میشه تنظیم کرد که به صورت اتومات آپدیت شن .نگران نباشید :)

aminarab17
May 17th, 2012, 23:24
سلام
شما بهتره یک سرور ویندوز بگیری و منابع مورد نیازت رو روش نصب کنی و وبسایتت رو به تنهایی روش راه بندازی.
کلا سرور لینوکس و مخصوصا اوبونتو خیلی بهتر از ویندوزه ولی چون سرور لینوکس کمی کار باهاش سخته پیشنهاد میکنم سرور ویندوز بگیری.

sheitonakshirazi
May 18th, 2012, 00:00
شما كه يه سايت دارين چراميخواين از لينوكس استفاده كنين
يه سرور ويندوز بگيرين روش يه ومپ سرور نصب كنين فكر نكنم مشكلي هم پيش بياد.
البته اگه لينوكس هم وارد باشين ميشه بعضي برنامه هاي اضافيشو ببندين از رم خيلي كم ميشه.
يه كلوكسو با وب سرويس Ngex هم نصب كنين با رم 128 هم سايتتون بالا مياد.ديگه هرچي بازديد بالا تر هم باشه بايد رمو اضاف كنين

azinportal
June 22nd, 2012, 18:50
واقعا راست می گویید من رم سرور را تا 2 گیگ افزایش دادم ولی مشکل حل نشد . نمی دونم چرا تنها با یک سایت رم سرور بالا می ره
یعنی کلوکسو اینقدر ضعیفه یا من مشکل دارم