ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن ساب دامین به vps

kooolak
April 11th, 2012, 10:45
با سلام خدمت همه دوستان

میخوام یه ساب دامین که از سایت اصلیم ایجاد شده وصل کنم به vps تا ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم

من آشنایی زیادی با وی پی اس ندارم

لطفا بنده رو راهنمایی کنید که باید چه کاری انجام بدم ( خواهش دارم روان توضیح داده بشه مبتدی هستم )

با تشکر

p30speed
April 11th, 2012, 11:07
دوست عزیز راحترین راه اینه یک ساب دامین بر روی هاست درست کرده سپس به قسمت dns ها رفته در ساب دامین مربوطه ای پی سرور بدید تا ست بشه

Advanced DNS Zone Editor

serverstar.ir
April 11th, 2012, 12:37
سلام برای اینکار اگر هاست ندارید از پنل مدیریت دامین یه رکورد از نوع a تعریف کنید

SaynaServer
April 11th, 2012, 14:19
آیا هاست دارید؟اگر دارید چه کنترل پنرلی هست؟

kooolak
April 11th, 2012, 14:25
ممنون از راهنمایی تمامی دوستان

آیا هاست دارید؟اگر دارید چه کنترل پنرلی هست؟

بله برای میزبانی سایت از هاست استفاده میشه کنترل پنل دایرکت ادمین .

===========

روی vps ویندوزی که دارم iiis نصب هست مشکلی برای دسترسی و ایجاد لینک دانلود نیست اما لینک بصورت آی پی هست

میخوام بصورت : dl.mydomin.com باشه

بنده اولین بار هست که با وی پی اس کار میکنم دوستان لطف کنند بگند چه اقداماتی لازم هست

SaynaServer
April 11th, 2012, 14:43
ممنون از راهنمایی تمامی دوستان

بله برای میزبانی سایت از هاست استفاده میشه کنترل پنل دایرکت ادمین .

===========

روی vps ویندوزی که دارم iiis نصب هست مشکلی برای دسترسی و ایجاد لینک دانلود نیست اما لینک بصورت آی پی هست

میخوام بصورت : dl.mydomin.com باشه

بنده اولین بار هست که با وی پی اس کار میکنم دوستان لطف کنند بگند چه اقداماتی لازم هست

عزیزم دایرکت ادمین داری یا سی پنل یا کنترل پنل دیگری؟اطلا مهم نیست که شما در وی پی اس از چی استفاده می کنید در هاستتون مهم هست

kooolak
April 11th, 2012, 14:54
عزیزم دایرکت ادمین داری یا سی پنل یا کنترل پنل دیگری؟اطلا مهم نیست که شما در وی پی اس از چی استفاده می کنید در هاستتون مهم هست

کنترل پنل هاست دایرکت آدمین هستش

SaynaServer
April 11th, 2012, 14:59
کنترل پنل هاست دایرکت آدمین هستش

در یاهو با من در ارتباط باش تا مشکل رو بر طرف کنم
yahoo: saynaserver

fara_server
April 11th, 2012, 15:06
http://www.webhostingtalk.ir/f59/16491/
تاپیک فوق را مطالعه کنید.