دوستان بنده نیاز به یک سرور دارم که این شرایط داشته باشه چون برای لیچر می خوام حالا یااز طریق سایت یا ازطریقریموت کردن به سیستم و دانلود فایل :
1.سرعت دانلود خوبی دشته باشه که معمولا سرورا داری پورت 1 گیگ می باشند
2. قانون کپی رایت نداشته باشند برای دانلود فیلم یا تورنت
3.بنده چون قبلا استفاده کردم دیدم بعضی سرور وقتی با ریموت بهشون وصل می شی جون می کنن تا یک پیج بازکنن و پیج با نمایش پرده پرده ای مواجع می شه با اینکه سرعت اینترنت بنده 260 k/s
4. cpu نسبت به قیمت خوب باشه اگر حتی اتم باشه اما شیر نباشه فکر کنم نتیجه بهتری داره
5 . رم بدلیل دانلود وقتی دانلود فایل تمام می شه اگر رم بالاتر باشه سریعتر کامپلیت می کنه پس رم 512 یا بالاتر
6. بدلیل دانلودزیاد پهنای باند نامحدود
7 . سرور ویندوز می پسندم چون کار باهاش راحتره و من حرفه ای نیستم
================
هزینه بنده نیز کم هست نهایت 20 الی 25 تومان
================
یکی از ذوستان سرور اختصاصی با 28 تومان قیمت داده بود نظرتون رو بگید لطفا
اما با کانفگ پایین ممنون می شم راهنماییم کنید
دیتاسنتر : WorldStream
ماه اول 21000 تومان - ماه های بعدی 28000 تومان
سفارش دهید! (http://client.part-web.com/cart.php?gid=5)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/44329/
25 درصد تخفیف برای ماه اول.
/
یک نکته هم در مورد سرعت کار با سرور ریموت بگم.
پینگ اینترنت شما نقش به سزایی داره و فقط سرعت بالا کافی نیست,متاسفانه اینترنت های ایران پینگ جالبی ندارند,به همین دلیل در برخی موارد بعضی از کاربران احساس می کنند که کندی از منابع سرور هست.
manutd2009
April 11th, 2012, 11:42
دوستان ممنون می شم همچنان بنده را راهنمایی فرمایید به نیاز بنده که در پست اول اشاره کردم هم توجه کنید
سپاس
areff
April 11th, 2012, 12:02
Win-2
IP Location : Netherlands
Data Center : OVH
Hard Disk Space : 26 GB
Guarantee Ram : 512 MB
CPU : 2.5 Ghz Cpu Quad Core (Q9300)
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps
Dedicated IP(s) : 1
Vmware ESXi
ماهیانه 17 هزار تومان
لینک خرید (http://mashhadvps.org/my/cart.php?a=add&pid=3)
manutd2009
April 11th, 2012, 12:05
ماهیانه 17 هزار تومان
لینک خرید (http://mashhadvps.org/my/cart.php?a=add&pid=3)
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون
ممنون می شوم اگر در مورد این سرعت اتصال از طریق ریموت کمی بنده رو راهنمایی کنید آیا با سرویس شما همچین مشکلی رو نخواهم داشت
اینترنت بنده هم وایمکس 2 مگ و هم adsl 1 مگ . پینگ هم خیلی خوبه . ممنون می شوم راهنمایی کنید
rezahd
April 11th, 2012, 16:35
سلام
خدمت اساتید
دوستا ن باید عرض کنم من یک سرر مجازی با رم 512 و هارد که خودشون در اطلاع هستند در اختیار ایشان قرار دادم و باید عرض کنم من سرور مجازی با منابع اختصصای در اختیار ایشان قرار دادم نه سرور اختصاصی اولین مورد باید رفع بشه دومین گزینه هم که هست اینکه بنده خدا درخواست داده چه طور ریموت دکستاپ با اینرتنت خانگی 256 برای باز شدن صفحات سایتها
مشکل دارم بعنی سایت دیر لود میشه در سرور مجازی که با ریموت دوستا ن توضیح بدن که مشکل ایشان درست متوجه شوند و اینکه از همه همکاران ممنون
بابت پاسخ ها و قیمت ها که داده شد لطفا قبل از قیمت دادن یک راهنمایی هم انجام بدید شاید مشکل باز کردن پیج با ریموت دکستاپ سریع تر از حد معمول لود کنند که همه ما این را میدانم ریموت سرعت لود پایین تر داره واینکه درخواست ایشان نصب رپیدلیچ و راه اندازی یک وب سرور که بتواند php را اجرا کند هم دارد همه این کارها که گفتم دوست عزیزمان باید انجام دهید من همه این کارها به همراه اموزش در اختیار این دوست بزرگوار انجام دادم
با تشکر
manutd2009
April 11th, 2012, 18:48
با تشکر از رضا جان . ایشون نهایت لطف در حق بنده کردن و ممنونم از این دوست خوبم .
======================
سرویس قبلی که بنده استفاده کردم و ناراضی بودم مربوط به شخصی دیگر است لطفا سو تفاهم نشود ایشون اصلا تو این سایت نیست
======================
ممنون می شم اگر کسی دیگر سرویس داره معرفی کنه حتی سرور اختصاصی ارزان .
manutd2009
April 12th, 2012, 01:37
دوستان جناب صالحی لطف کردن تست سرور به بنده دادن و بنده اونو از نظر سرعت سخت افزار و سرعت پورت تست کردم سرعت دانلود خوب بود بالینکی که بنده با آی دی ام گذاشتم 5 مگ می داد البته بستگی به لینکم داره اما به من که این سرعت داد و سرعت سیستم واقعا خوب بود
cpu amd و 1 گیگ رم . بنده از جناب صالحی ممنونم بخاطر این سرویس خوبشون .
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
سلام
خدمت اساتید
دوستا ن باید عرض کنم من یک سرر مجازی با رم 512 و هارد که خودشون در اطلاع هستند در اختیار ایشان قرار دادم و باید عرض کنم من سرور مجازی با منابع اختصصای در اختیار ایشان قرار دادم نه سرور اختصاصی اولین مورد باید رفع بشه دومین گزینه هم که هست اینکه بنده خدا درخواست داده چه طور ریموت دکستاپ با اینرتنت خانگی 256 برای باز شدن صفحات سایتها
مشکل دارم بعنی سایت دیر لود میشه در سرور مجازی که با ریموت دوستا ن توضیح بدن که مشکل ایشان درست متوجه شوند و اینکه از همه همکاران ممنون
بابت پاسخ ها و قیمت ها که داده شد لطفا قبل از قیمت دادن یک راهنمایی هم انجام بدید شاید مشکل باز کردن پیج با ریموت دکستاپ سریع تر از حد معمول لود کنند که همه ما این را میدانم ریموت سرعت لود پایین تر داره واینکه درخواست ایشان نصب رپیدلیچ و راه اندازی یک وب سرور که بتواند php را اجرا کند هم دارد همه این کارها که گفتم دوست عزیزمان باید انجام دهید من همه این کارها به همراه اموزش در اختیار این دوست بزرگوار انجام دادم
با تشکرایشون بسیار بسیار لطف کردن هم از نظر راهنمایی هم از نظر برخوردشون واقعا آدم خوش اخلاقیه . در صمن سرعت سرور رو تست کردم همون لینک سرور ایشون سرعتش بین 20 تا 40 الی 50 مگ هم می رسید که باز لینک بهتر می دادم تا 60 می رفت
به هر حال ممنونم از این دوست عزیز بنده بنا به دلایلی نتونستم سرویس از این دوست عزیز بگیرم
اما پشتیبانی و سرعت دانلودشون عالی بود .
tizparvaz
April 12th, 2012, 03:25
2. قانون کپی رایت نداشته باشند برای دانلود فیلم یا تورنت
دوستانی که آفر دادین کدوم دیتا سنتر این شرایطو مشکل نداره یه راهنمایی میکنید ؟؟؟ تورنت مشکل نداره واقعا ؟/
manutd2009
April 12th, 2012, 05:38
دوستان ممنون می شم همچنان بنده رو راهنمایی بفرمایید . سپاس از همگی
در صورت قرار دادن بنر ما در سایت خود تخفیف ویژه همیشگی دریافت کنید
manutd2009
April 13th, 2012, 17:21
سلام
دوستان لطفا کسی که اینجا لطف می کنه پست می ده اوا از همه صداقت داشته باشه این مهمتره از همه چی
طرف لینک داده از هاستخودش می گه ببینید سرعت فلان مگ می گم مایکروسافت قبوله من لینک بزارم یاهر جای معتبر دیگه میگه بله از مایکرئسافت گذاشتم 2.7 مگ می ده میگم پس چرا اینطوریه میگه امکان نداره !
ظاهرا من دروغ می گم . والله !!!!
دوستان هر کی می خواد سرور پیشنهاد بده این لینک تست کنه واسه مایکروسافته
طوبی سرور .::. ثبت دامنه، میزبانی وب، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی و سرور اختصاصی (http://www.tserver.ir/vps.php)
تضمین آپتایم و کیفیت سرور + بازگشت وجه (3روز)
برای تست سرعت و سوالات دیگر با آیدی یا پشتیبانی آنلاین سایت با ما در تماس باشید ...
KamranOnline
April 14th, 2012, 11:09
سرعت دانلود خوبی داری پورت 1 گیگ
قانون کپی رایت ندارد
cpu اشتراکی نیست
پهنای باند نا محدود نمیباشد!
اطلاعات و مشخصات : سرورهای مجازی ویندوز |هاست|دامین|هاستینگ|میزبانی وب|سرورمجازی - (http://ehost.ir/vps?splan=windows)