موقعیت سرور ها در کشور آمریکا و دیتاسنتر Swiftway می باشد
موقعیت سرور ها در کشور سوئیس و دیتاسنتر equinix می باشد (( Private Layer Inc ))
موقعیت سرور ها در کشور هلند و دیتاسنتر Swiftway می باشد
موقعیت سرور ها در کشور آلمان و دیتاسنتر Hetznerمی باشد
پردازنده سرورهای سوئیس Xeon E5620 و پردازنده سرورهای آمریکا Xeon E3 1270 است
پردازنده سرورهای آلمان Core™ i7-2600 و پردازنده سرورهای هلند Xeon E3 1270 است
به طور پیشفرض Win/Lin/Mik به در خواست مشتری نصب خواهد شد
مجازی ساز ما Vmware Server Esxi است
پورت سرور 1 گیگابیت می باشد
منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
پنل تحت وب برای ریست , خاموش و روشن کردن سرور مجازی به خریداران در زمان تهیه سرویس تقدیم می شود
سرورهای مجازی ویندوز و لینوکس
↓
VDS1
HDD = 30GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 1000GB Monthly
CPU = Xeon E5620 * 1000 MHz
Ram = 384MB DDR3 ECC
Port Server Dedicated= 1Gbit
VPS Port Guaranteed = 80Mbps
IP Free = 1
Monthly = 18.000
HDD = 200GB SATA-3 / 64MB Cache
BW = 4000GB Monthly
CPU = Xeon E5620 (( 3Core )) * 6500 MHz
Ram = 6144MB DDR3 ECC
Port Server Dedicated= 1Gbit
VPS Port Guaranteed = 90Mbps
IP Free = 1
Monthly = 130.000
Setup fee = 40.000
.:~:. امکانات و خدمات رایگان .:~:.
قیمت HDD + BW + IP + RAM و ... به صورت اضافه در آپشن های خرید موجود است
1 - لایسنس LiteSpeed = رایگان (( 30 روز + یک بار کانفیگ کامل اولیه - پنل VDS6 و VDS7 ))
2 - نصب مجدد سیستم عامل در هر ماه 2 بار = رایگان
3 - نصب سی پنل + نسخه تریال 30 روز = رایگان (( پنل VDS6 و VDS7 ))
4 - کانفیگ سی پنل یک بار = رایگان (( پنل VDS6 و VDS7 ))
5 - نصب کلوکسو = رایگان
6 - نصب دایرکت ادمین = رایگان
7 - نصب IIS = رایگان
8 - سرورهای ویندوز کارت صدا = دارد
9 - نصب IBSng = رایگان
.:~:. زمان تحویل سرورهای مجازی .:~:.
سرورهای مجازی ویندوز بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 6 ساعت بعد
سرورهای مجازی لینوکس بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 1 ساعت تا 6 ساعت بعد
سرورهای مجازی میکروتیک بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 6 ساعت بعد
\--------------Warez-Host.IR-----------------/
1 - لینک آخرین تاپیک فروش در انجمن :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/45620/
2 - لینک آفرهای ویژه سرورمجازی در انجمن :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/49067/
1 - لینک خرید سرورهای مجازی لینوکس و ویندوز در سایت وارزهاست :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=1)
2 - لینک خرید سرورهای مجازی میکروتیک در سایت وارزهاست :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=7)
3 - لینک خرید سرورهای مجازی لینوکس و ویندوز قدرتمند در سایت وارزهاست :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=20)
4 - لینک خرید سرورهای مجازی لینوکس و ویندوز به صورت سفارش مطابق نیاز سخت افزاری شما :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=12)
1 - برای آشنایی با نحوه خرید و سفارش صحیح یک محصول می توانید از این آموزش استفاده نمایید (http://www.warez-host.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=90)
2 - قبل از خرید از هر سرویس دهنده و انتخاب سرویس آموزش زیر را مطالعه نمایید :
http://www.webhostingtalk.ir/f14/47376/
لطف بفرمایید سایتتون رو بصورت home page در گوگل کروم قرار ندید
چون هر سرویس جدیدی که میگیرم و میخوام سفارشی سازی کنم واسه مشتری کلی باید صبر کنم تا کروم تبلیغات سایت رو لود کنه تا بتونم تغییرش بدم گاها مجبور به ریست هم میشم
همونطور که میدونید عمده ایرادی که در اتصال به وی پی اس ها هست لود کردن فایلهای gif یا فلش هست
البته با سرعت بالا این مشکل کمتر هست
ولی به فکر ما بدبخت بیچاره های سرعت پایین هم باشین
تشکر ویژه از شما بابت سرویسهای بسیار خوبتون
Warez-Host.IR
April 12th, 2012, 15:53
سلام خدمت آقا رحمان عزیز
یه انتقاد کوچولو
لطف بفرمایید سایتتون رو بصورت home page در گوگل کروم قرار ندید
چون هر سرویس جدیدی که میگیرم و میخوام سفارشی سازی کنم واسه مشتری کلی باید صبر کنم تا کروم تبلیغات سایت رو لود کنه تا بتونم تغییرش بدم گاها مجبور به ریست هم میشم
همونطور که میدونید عمده ایرادی که در اتصال به وی پی اس ها هست لود کردن فایلهای gif یا فلش هست
البته با سرعت بالا این مشکل کمتر هست
ولی به فکر ما بدبخت بیچاره های سرعت پایین هم باشین
تشکر ویژه از شما بابت سرویسهای بسیار خوبتون
سلام
تشکر بابت نظرتون
اما انجام بعضی از موارد فکر نمی کنم زیاد سخت باشه
به عنوان مثال ما اعلام کردیم روی سرورهای برنامه های x , y را به صورت پیش فرض نصب میکنیم
30 نماینده فروش اینها را لازم دارند و 2 تا هم این بین پیدا میشن که این موارد را نیز ندارند
به همین دلیل ما نمی تونیم برای هر کدام از نمایندگان یک تمپلیت خاصی ایجاد کنیم
سرویس را همکاران ما آماده می کنند , پشتیبانی میدن و ... تنها نماینده قرار هست اطلاعات سرویسی که بهشون ارائه میکنیم را به کاربر خود منتقل کند
فکر نمی کنم که ویرایش یک بخش خاص کار بسیار دشواری باشه ;)
در هر صورت امری بود در خدمت هستم
موفق باشید
hamedonline
April 13th, 2012, 10:35
سلام
تشکر بابت نظرتون
اما انجام بعضی از موارد فکر نمی کنم زیاد سخت باشه
به عنوان مثال ما اعلام کردیم روی سرورهای برنامه های x , y را به صورت پیش فرض نصب میکنیم
30 نماینده فروش اینها را لازم دارند و 2 تا هم این بین پیدا میشن که این موارد را نیز ندارند
به همین دلیل ما نمی تونیم برای هر کدام از نمایندگان یک تمپلیت خاصی ایجاد کنیم
سرویس را همکاران ما آماده می کنند , پشتیبانی میدن و ... تنها نماینده قرار هست اطلاعات سرویسی که بهشون ارائه میکنیم را به کاربر خود منتقل کند
فکر نمی کنم که ویرایش یک بخش خاص کار بسیار دشواری باشه ;)
در هر صورت امری بود در خدمت هستم
موفق باشید
رحمان جان این مورد واقعا اذیت میکنه.
راستش من دلیلی پیدا نکردم که چرا باید home page رو روی سایتتون تنظیم کرده باشید. ذاتا کسی که از شما خرید داشته شما رو میشناسه.
البته این مورد همونطور که دوستمون هم گفتن جزئی هستش، موارد اصلی که کیفیت و پایداری سرور ها هستن به لطف شما عالیه و جا داره دوباره ازتون تشکر کنم.
Fracture
April 13th, 2012, 12:36
من هم قبلا عرض کردم که فقط ویندوز نصب بشه، ولی فرمودن نمیتونن. حالا شاید بیشتر بشیم، تاثیر بذاره /:)
میتونیم بریم شرکتشون تجمع کنیم :67:
Warez-Host.IR
April 13th, 2012, 13:07
رحمان جان این مورد واقعا اذیت میکنه.
راستش من دلیلی پیدا نکردم که چرا باید home page رو روی سایتتون تنظیم کرده باشید. ذاتا کسی که از شما خرید داشته شما رو میشناسه.
البته این مورد همونطور که دوستمون هم گفتن جزئی هستش، موارد اصلی که کیفیت و پایداری سرور ها هستن به لطف شما عالیه و جا داره دوباره ازتون تشکر کنم.
سلام
ممنون از نظر شما
مهم کیفیت سرویس است که سعی شده همیشه در حد مطلوب ارائه شود
من هم قبلا عرض کردم که فقط ویندوز نصب بشه، ولی فرمودن نمیتونن. حالا شاید بیشتر بشیم، تاثیر بذاره /:)
میتونیم بریم شرکتشون تجمع کنیم :67:
همانطور که قبلاً به شما توضیح دادم نمی توانیم مطابق نیاز هر کاربر یک تمپلیت آماده کنیم
شاید شما مثلاً به صورت پیش فرض برنامه x را نیاز نداشته باشید اما 80 درصد کاربران دیگر به این موارد نیاز دارند
ما همیشه اکثریت درخواستها را مدنظر میگیرم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
hamedonline
April 13th, 2012, 13:19
سلام
ممنون از نظر شما
مهم کیفیت سرویس است که سعی شده همیشه در حد مطلوب ارائه شود
همانطور که قبلاً به شما توضیح دادم نمی توانیم مطابق نیاز هر کاربر یک تمپلیت آماده کنیم
شاید شما مثلاً به صورت پیش فرض برنامه x را نیاز نداشته باشید اما 80 درصد کاربران دیگر به این موارد نیاز دارند
ما همیشه اکثریت درخواستها را مدنظر میگیرم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
درسته، در مورد نرم افزارها کاملا با شما موافقم.
بالاخره هر چند مدت شما یه revise میکنید تمپلیت ها رو. خواهشا این یک مورد home page رو در نظر داشته باشید.
باز هم از کیفیت سرورهاتون ممنونم. با آرزوی موفقیت های بیشتر برای شما و گروهتون :53:
Warez-Host.IR
April 13th, 2012, 14:22
درسته، در مورد نرم افزارها کاملا با شما موافقم.
بالاخره هر چند مدت شما یه revise میکنید تمپلیت ها رو. خواهشا این یک مورد home page رو در نظر داشته باشید.
باز هم از کیفیت سرورهاتون ممنونم. با آرزوی موفقیت های بیشتر برای شما و گروهتون :53:
سلام
چشم حامد جان
100% در آپدیت بعضی این مورد را انجام میدم
موفق باشی
VatanDC
April 15th, 2012, 16:45
میشه بفرمایید این داستان اینکه اجبار کردید برای سرور های هلند 2 ترابایت پهنا باند اضافه خریداری بشه چیه ؟
مگه پهنا باند نامحدود نیست ؟
اگه نامحدود پس نباید اینطور باشه
اگه نامحدود نیست میزان لیمیت رو یاد داشت کنید
Warez-Host.IR
April 15th, 2012, 18:24
میشه بفرمایید این داستان اینکه اجبار کردید برای سرور های هلند 2 ترابایت پهنا باند اضافه خریداری بشه چیه ؟
مگه پهنا باند نامحدود نیست ؟
اگه نامحدود پس نباید اینطور باشه
اگه نامحدود نیست میزان لیمیت رو یاد داشت کنید
سلام
خیر به تمام کاربران پر مصرف بیش از یک هفته است که اخطار ارسال کردیم که با پلن های جدید پهنای باند ها محاسبه میشه
در صورتی که هماهنگ نیستند در زمان سررسید پهنای باند اضافه خرید کنند یا قبل از سررسید سرویس ها را به سرویس دهنده دیگری انتقال دهنده
کاربرانی که در ماه گذشته بیش از حد و تصور ما مصرف داشته اند نیز اعلام شده در مدت این یک هفته پهنای باند اضافه خرید نمایند که 60% انجام داده اند
کسانی که مصرف بالای ترابایتی دارند و باعث ضرر به ما شوند 100 در صد باید به فکر راه حل دوم باشند
قرار نیست که ما به خاطر کاربرانی که نه تمایل به انتقال دارند و نه تمایل به خرید پهنای باند اضافه هر ماه از طرف دیتاسنترها با جریمه های سنگین روبرو شویم
با هیچ کاربری تعارف نداریم و همین ماه سر این پهنای باند مصرف شده توسط کاربران بیش از 2 میلیون تومان جریمه به دیتاسنترها پرداخت کردیم
به هر کاربر پر مصرف بیش از یک هفته فرصت داده شده در صورتی که رعایت نکنند 100% برخورد میشه
هر ترابایت پهنای باند اضافه معادل 10 دلار یا همان 20 هزار تومان است که ما با خرید پهنای باند به صورت بالا این هزینه را به 15 هزار تومان کاهش دادیم
موفق باشید
fantome10
April 15th, 2012, 19:53
سلام
من میخواست یکی از پلن هاتون رو واسه سایت دانلود وارز خریداری کنم. با توجه به اینکه تازه میخوام شروع کنم کدوم پلن رو پیشنهاد میدید. در ضمن پشتیبانیتون چطوریه ؟
ممنون.
Warez-Host.IR
April 15th, 2012, 20:11
سلام
من میخواست یکی از پلن هاتون رو واسه سایت دانلود وارز خریداری کنم. با توجه به اینکه تازه میخوام شروع کنم کدوم پلن رو پیشنهاد میدید. در ضمن پشتیبانیتون چطوریه ؟
ممنون.
سلام
برای هاست دانلود اگر نیاز دارید از سرورهای ویندوز 2003 (( ترجیحاً هلند )) که به صورت رایگان iis روی آنها نصب و فعال می شود استفاده نمایید
نسبت به نیاز و بودجه خود می توانید از پلن های دارای 512 مگابایت رم تا 4 گیگابابت رم سفارش دهید
در مورد پشتیبانی و اطلاعات فنی تیم وارزهاست بنده بهتر نظری ندم و بهتر است از کاربران سوال کنید
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
fantome10
April 15th, 2012, 20:15
ممنون از پاسختون من یه جایی خوندم که ویندوز سرور 2008 بهتره نسبت به ویندوزه 2003 . دلایل کامل و منطقی هم داده بود البته در مورد سایت دانلود. من میخوام یه سرور برای لینکای دانلودم داشته باشم و یه هاست برای خود سایتم.
Warez-Host.IR
April 15th, 2012, 20:32
ممنون از پاسختون من یه جایی خوندم که ویندوز سرور 2008 بهتره نسبت به ویندوزه 2003 . دلایل کامل و منطقی هم داده بود البته در مورد سایت دانلود. من میخوام یه سرور برای لینکای دانلودم داشته باشم و یه هاست برای خود سایتم.
سلام
شما باید سیستم عامل را متناسب با سخت افزار خودتون انتخاب کنید
برای مثال از رم 384 مگابایت تا 2 گیگابایت ویندوز 2003 جوابگو نیاز شما خواهد بود اما اگر از این میزان رم بیشتری در اختیار داشته باشید 100% این سیستم عامل مناسب شما نیست و از تمام منابع در اختیار شما استفاده نخواهد کرد و باید از ویندوز 2008 استفاده کنید
این موضوع بدان معنی نیست که شما تا میزان 2 گیگابایت رم نباید از ویندوز 2008 استفاده کنید , خیر
اما برای اینکه این سیستم عامل در بهترین حالت کارایی مناسبی نیز داشته باشه حداقل به 768 مگابایت رم تا 1024 مگابایت رم دارید
برای هاست دانلود همیشه بنده سرورهای ویندوز 2003 با iis را پیشنهاد میکنم
اما برای میزبانی سایت بحث جداست و باید خیلی موارد از بازدید , سیستم مورد استفاده و ... مشخص شود تا پلن مناسب اعلام شود
موفق باشید
fantome10
April 15th, 2012, 20:43
بسیار عالی . ممنون از پاسختون. من اگه بخوام خرید کنم . با توجه به اینکه سایت دانلود هست و میخوام برای شروع مشکلی نداشته باشم و همینطور پر قدرت عمل کنم چکار کنم ؟ کدوم پلن با توجه به نیاز های من و همینطور کارشناسی شما مناسب برای من هست. در ضمن میخواستم بدونم که سرورهایی که ازتون میگیریم قابل ارتقا هستن یا نه؟ کدوم کشور رو مناسب میدونید برای سایت وارز که تمامی مطالب کپی هست و مشکلی از بابت کپی رایت نداشته باشم.
با سپاس فراوان
VatanDC
April 15th, 2012, 22:00
سلام
خیر به تمام کاربران پر مصرف بیش از یک هفته است که اخطار ارسال کردیم که با پلن های جدید پهنای باند ها محاسبه میشه
در صورتی که هماهنگ نیستند در زمان سررسید پهنای باند اضافه خرید کنند یا قبل از سررسید سرویس ها را به سرویس دهنده دیگری انتقال دهنده
کاربرانی که در ماه گذشته بیش از حد و تصور ما مصرف داشته اند نیز اعلام شده در مدت این یک هفته پهنای باند اضافه خرید نمایند که 60% انجام داده اند
کسانی که مصرف بالای ترابایتی دارند و باعث ضرر به ما شوند 100 در صد باید به فکر راه حل دوم باشند
قرار نیست که ما به خاطر کاربرانی که نه تمایل به انتقال دارند و نه تمایل به خرید پهنای باند اضافه هر ماه از طرف دیتاسنترها با جریمه های سنگین روبرو شویم
با هیچ کاربری تعارف نداریم و همین ماه سر این پهنای باند مصرف شده توسط کاربران بیش از 2 میلیون تومان جریمه به دیتاسنترها پرداخت کردیم
به هر کاربر پر مصرف بیش از یک هفته فرصت داده شده در صورتی که رعایت نکنند 100% برخورد میشه
هر ترابایت پهنای باند اضافه معادل 10 دلار یا همان 20 هزار تومان است که ما با خرید پهنای باند به صورت بالا این هزینه را به 15 هزار تومان کاهش دادیم
موفق باشید
دوست من الان من دارم میگم شما بفرمایید یه سرور با رم 1 گیگابایت مثلا چقدر پهنا باند ماهانه مصرف باید بکنه ؟ ایا 3 ترابایت پهنا باند بالایی هستش ؟
من میگم اعلام کنید این پهنا باند نامحدود شما چقدر لیمیت داره روی هر پلن
حرف غیر منطقی نمیزنم که نمیشه که شما شب بخوابید صبح بلند بشید بگید انقدر سرور انقدر هزینه باید بدهند باید یه میزان مصرفی باشه باید مشخص بشه سرور پلن یک با دو یا پلن 6 چقدر فرق پهنا باندش هستش ما هم باید بدونیم چرا هزینه رو باید بدیم درست میگم ؟
خلاصه سرور با پلن بالاتر پهنا باند بالاتر هم میخواد - و اله سرور با رم یک گیگ تهیه نمیشه برای بازی کردن که برای مصرف تهیه میکنه مشترک
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
من حرفی برای گفتن ندارم دیگه - سیاست های شرکت در لحظه تغییر میکنه
من نمیدونم 1/8tb به کجا سرور می خواد برسه
========================================
بعد از مدت ها گفتم شرکتی پیدا شده که به حرفی که میزنه عمل میکنه
خوبه آدم یک حرفی وقتی میزنه تا آخر پایبند اون حرف باشه
ولی من نمیتونم بدون هیچ مدرکی یهو 10 تا سرور من بشه پرمصرف که هرکدوم 4 ترابایت مصرف میکنند ، این حجم اصلا سرور ها شما کشش رو نداره
mariean
April 15th, 2012, 22:04
با سلام
دوستان سرور شما برای ارسال انبوه میل خوب هستن یا نه ؟
VatanDC
April 16th, 2012, 00:32
مشکل ما هم در حال حل شدن جناب هوشیار بلاخره با تدابیر خاص خودش حل کرد موضوع رو :)
امید وارم از پست های بالا من دلگیر نشده باشند
Warez-Host.IR
April 16th, 2012, 12:45
بسیار عالی . ممنون از پاسختون. من اگه بخوام خرید کنم . با توجه به اینکه سایت دانلود هست و میخوام برای شروع مشکلی نداشته باشم و همینطور پر قدرت عمل کنم چکار کنم ؟ کدوم پلن با توجه به نیاز های من و همینطور کارشناسی شما مناسب برای من هست. در ضمن میخواستم بدونم که سرورهایی که ازتون میگیریم قابل ارتقا هستن یا نه؟ کدوم کشور رو مناسب میدونید برای سایت وارز که تمامی مطالب کپی هست و مشکلی از بابت کپی رایت نداشته باشم.
با سپاس فراوان
سلام
تا میزان کانکشن ها و ... شما مشخص نباشد بنده نمی تونم به شما اطمینان بدن که مثلاً پلن x مناسب است یا y
در مورد ارتقاء نیز بله در هر زمانی قابل انجام است و تفاوت دو پلن دریافت می شود
برای شما هلند مناسب تر است اما دقت کنید هیچ زمان نمی توان گفت وارز و کپی رایت و تورنت آزاد است
به دلیل اینکه دیتاسنتر نیز هیچ زمان چنین چیزی به ما اعلام نمی کند
تنها بعضی از دیتاسنترها حساسیت کمتری دارند نسب به دیگر لوکیشن ها
سوالی بود در خدمتم هستم
دوست من الان من دارم میگم شما بفرمایید یه سرور با رم 1 گیگابایت مثلا چقدر پهنا باند ماهانه مصرف باید بکنه ؟ ایا 3 ترابایت پهنا باند بالایی هستش ؟
من میگم اعلام کنید این پهنا باند نامحدود شما چقدر لیمیت داره روی هر پلن
حرف غیر منطقی نمیزنم که نمیشه که شما شب بخوابید صبح بلند بشید بگید انقدر سرور انقدر هزینه باید بدهند باید یه میزان مصرفی باشه باید مشخص بشه سرور پلن یک با دو یا پلن 6 چقدر فرق پهنا باندش هستش ما هم باید بدونیم چرا هزینه رو باید بدیم درست میگم ؟
خلاصه سرور با پلن بالاتر پهنا باند بالاتر هم میخواد - و اله سرور با رم یک گیگ تهیه نمیشه برای بازی کردن که برای مصرف تهیه میکنه مشترک
نمی دونم چند بار تا کنون قوانین وارزهاست را مطالعه کردید یا اصلاً مطالعه کردید یا خیر ؟؟
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست (http://www.warez-host.ir/announcements.php?id=3)
14 - در پنل های قدیم پهنای باند سرویس ها نامحدود اعلام شده بود که این میزان در دو پلن اول به اندازه 1000 گیگابایت و در دو پلن بعدی یعنی 3 و 4 به اندازه 1800 گیگابایت و در سه پلن اخری 2700 گیگابایت است
ما هیچ زمان شب نمی خوابین و صبح بیدار بشیم به کاربر اخطار بدیم
اگر بنده یک بار غیر منطقی کاری را با کاربران و نمایندگان شرکت انجام می دادم مطمعاً باشیم شما و دیگر کاربران ما 50 - 60 سرویس از ما تهیه نمی کردید و به شخص یا گروهی دیگر کار می کردید , حتماً مناسب با نیاز های شما بوده خدمات ما که مدتها همکاری مناسب داشته ایم
در مورد این مورد همکاران در تیکت مربوطه توضیح ارائه کرده اند و به تاپیک فروش مربوط نمی شود
ما اگر واقعاً بخواهیم شما را اذیت کنیم که حتی 1% چنین موردی نیست چرا از بین 60 سرویس فعال شما تنها برای 8 سرویس اخطار ارسال کرده ایم
همچنین در مورد پست هایی که در مورد وارزهاست ارسال میکنید دقت کنید , چون تنها این موارد باید در پشتیبانی وارزهاست مطرح شود که اخطارها و موارد مشابه توسط جناب جلیلیان که برای این منظور نسبت داده شده است رسیدگی می شود
قانون شماره 25 و 26 را مطالعه کنید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست (http://www.warez-host.ir/announcements.php?id=3)
قبول کنید که ما هم به شما زمان کافی برای بررسی ارائه کردیم و شما باید در مدت یک هفته رسیدگی می کردید
همانطور که بنده از هر چیزی برای ارائه سرویس مناسب به شما و کاربران دیگر می گذرم و تمام وقتم را برای رسیدگی به کاربران میزارم شما نیز باید اگر نمایندگی را قبول کردید باید این مواقع وقت برای بررسی کاربران خودتون بزارید (( این صحبت ها با توجه به تیکت مربوطه شما اعلام شده ))
مطمعاً باشید بنده و همکارن من در وارزهاست مریض نیستند که از بین 60 سرویس فعال شما تنها به چند سرویس اخطار دهیم
پس شما هم با دید منطقی نگاه کنید نه منتقدانه
با سلام
دوستان سرور شما برای ارسال انبوه میل خوب هستن یا نه ؟
سلام
خیر برای این مورد سرویس ارائه نمی کنیم
مشکل ما هم در حال حل شدن جناب هوشیار بلاخره با تدابیر خاص خودش حل کرد موضوع رو :)
امید وارم از پست های بالا من دلگیر نشده باشند
جناب اسلام پناه تنها مشکلی که چاره نداره مرگ هست
این همیشه یادتون باشه
من می تونه این ماه را تا زمان سررسید هزینه پهنای باند مصرف شده را از جبیب بدم اما از ماه بعد که با پلن های جدید محاسبه میشه به نظرتون نباید راه حلی اندیشید ؟؟
مطمعاً باشید که اگر بنده دلگیر میشد مطابق قوانین وارزهاست باهاتون برخورد می کردم (( 25 و 26 ))
همانطر که بارها گفتم پشتیبانی و رفع مشکلات تنها در سایت وارزهاست انجام می شود , شما همانطور که تا کنون به شما وقت ارائه شده و ... با نگارش مناسب و برخورد مودبانه باز هم می توانید درخواست وقت اضافه کنید و به صورت دوستانه مشکلات را رفع کند , مطمعاً باشید در صورتی که برخورد غیرمناسب مشاهده شود همکاران ما نیز متقابل مطابق قوانین شرکت برخورد خواهند کرد
امیدوارم مشکلتون رفع بشه
با جناب جلیلیان در تیکت مربوطه در ارتباط باشید
موفق باشید
H.O.S.S.E.I.N
April 18th, 2012, 13:51
سلام میکروتیک سویس شما واسه نت ماهوارهای قابل استفاده است ؟رنج آیپی دیتا سنتر equinix شما چنده ؟
Warez-Host.IR
April 18th, 2012, 14:12
سلام
در صورتی که به نتورک اصلی فشار وارد نکنید مشکلی ندارد اما در صورتی که این مورد مشاهده شود برخورد خواهد شد
نمونه ای پی :
81.17
31.7.60
31.7.57
46.19.143
46.19.138
31.7.61
و ...
موفق باشید
H.O.S.S.E.I.N
April 18th, 2012, 14:19
سلام
در صورتی که به نتورک اصلی فشار وارد نکنید مشکلی ندارد اما در صورتی که این مورد مشاهده شود برخورد خواهد شد
نمونه ای پی :
81.17
31.7.60
31.7.57
46.19.143
46.19.138
31.7.61
و ...
موفق باشید
فشار خاصی که نیست فقط واسه دانلود معمولی و استفاده از ویپیان میخوام
خودم الان از آیپی ۴۶.۱۹.۱۴۳ استفاده میکنم فقط یارو میگه دیگه از سویس ارائه نمیدیدم باید انتفال بدیم به امریکا یا انگلیس واسه همین میخوام عوض کنم
در ضمن میخوام کانفیگ هم باشه
Warez-Host.IR
April 18th, 2012, 15:07
فشار خاصی که نیست فقط واسه دانلود معمولی و استفاده از ویپیان میخوام
خودم الان از آیپی ۴۶.۱۹.۱۴۳ استفاده میکنم فقط یارو میگه دیگه از سویس ارائه نمیدیدم باید انتفال بدیم به امریکا یا انگلیس واسه همین میخوام عوض کنم
در ضمن میخوام کانفیگ هم باشه
سلام
از مطرح کردن مباحثی که مخالف قوانین انجمن هست پرهیز کنید
در مورد کانفیگ نیز ما تنها یک سری کانفیگ به صورت پیش فرض برای هر سیستم عامل ارائه میکنیم و دیگر موارد به عهده کاربران خواهد بود
موفق باشید
Warez-Host.IR
April 24th, 2012, 18:51
سلام
سرورهای میکروتیک به آخرین نسخه موجود (( Version 5.15 )) به روز رسانی شد
موفق باشید
mariean
April 25th, 2012, 12:38
سلام
ویپی اس درخواستی هم با مشخصات خاص ما ارئه میدید ؟
ms313
April 25th, 2012, 14:25
دايركت ادمين هزينه لايسنسش چنده يا رايگان نصب مي كنيد ؟
در ضمن روي ويندوز xamp يا ديگر برنامه ها هزينه اش چنده براي نصب سايت و اسكريپت روي ويندوز ؟
Warez-Host.IR
April 25th, 2012, 15:17
سلام
ویپی اس درخواستی هم با مشخصات خاص ما ارئه میدید ؟
سلام
سرویس ها دقیقاً مطابق پلن های موجود در سایت و اولین پست همین تاپیک ارائه می شود
دايركت ادمين هزينه لايسنسش چنده يا رايگان نصب مي كنيد ؟
در ضمن روي ويندوز xamp يا ديگر برنامه ها هزينه اش چنده براي نصب سايت و اسكريپت روي ويندوز ؟
سلام
کنترل پنل ها دارای لایسنس است که از سایت اصلی با قیمت روز دلار یا یورور خرید خواهد شد
بر روی سرورهای ویندوز 2003 به صورت پیش فرض یکسری برنامه ها رایگان نصب می شود مانند iis و ...
برنامه های متفرقه نصب و راه اندازی آنها به عهده کاربران خواهد بود که مطابق آموزشهای موجود در سایت وارزهاست و ... می توانند اقدام به نصب نمایند
موفق باشید
agarb98
April 25th, 2012, 16:03
کار رحمان تایید میشه .
Warez-Host.IR
April 26th, 2012, 14:19
کار رحمان تایید میشه .
سلام
ممنون
همینقدر که شما و دیگر کاربران رضایت داشته باشید , برای ما مهم ترین گزینه موجود هست
موفق باشید
Warez-Host.IR
April 27th, 2012, 13:36
سلام
پست اول به روز رسانی شد
لینک خرید سرورهای سفارش نیز اضافه شد
لینک خرید سرورهای مجازی لینوکس و ویندوز به صورت سفارش مطابق نیاز سخت افزاری شما :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=12)
موفق باشید
Warez-Host.IR
April 29th, 2012, 16:18
** برای آشنایی با نحوه خرید و سفارش صحیح یک محصول می توانید از آموزش لینک زیر استفاده نمایید **
آمــــوزش صــــحــــیــــح خــــریــــد (http://www.warez-host.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=90)ســــرور هــــای مــــجــــازی (http://www.warez-host.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=90)
H.O.S.S.E.I.N
May 3rd, 2012, 08:41
سلام
اقا سایت که تعطیل شده
سرور هم از دیشب تا الان از کار افتاده
رسیدگی کنید لطفا
Warez-Host.IR
May 3rd, 2012, 16:53
سلام
اقا سایت که تعطیل شده
سرور هم از دیشب تا الان از کار افتاده
رسیدگی کنید لطفا
سلام
1 - اینجا پشتیبانی وارزهاست نیست
2 - همانطور که به دیگر کاربران توضیح ارائه کردیم :
مشکلات برای هر سروری گاهاً ایجاد می شود که در مورد سرورهای ما نیز از این قائده مستثنا نیست
سرور شماره یک سوئیس با مشکل روبرو شده بود که از حدود ساعت 11 ظهر مشکل برطرف شده است
در حال حاضر سرویس ها در دسترس است
برای این مواقع به ایمیل :
binalud.net@gmail.com
که وابسطه به سایت اصلی شرکت :
شرکت نوآوران شبکه بینالود (http://www.binalud.net/)
ایمیل ارسال کنید
موفق باشید
Warez-Host.IR
May 9th, 2012, 13:37
سلام
عده ای از دوستان از دیروز به من ایمیل ارسال کردند که مقداری سرعت لود سایت کمتر شده و ...
خدمت این عده از کاربران عرض کنم که از 2 روز پیش روی سایت وارزهاست به صورت مداوم عده ای در حال اتک و dos هستند که بعد از 30 دقیقه ابتدایی تا حدود زیادی این مشکل را رفع کرده ایم
هنوز هم شخص یا اشخاص مورد نظر در حال انجام این مورد هستند
به همین جهت مقداری سرعت لود وارزهاست کمتر شده است
موفق باشید
Warez-Host.IR
May 30th, 2012, 17:34
با سلام
بعد از اینکه چند روزی در انجمن نبودم با یک خبر نیمه خوب برای کاربران وارزهاست برگشتم
نسخه ابتدایی فروش هاست اشتراکی نیز راه اندازی شد :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - سبد خرید (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=2)
که کاربران قدیم وارزهاست می توانند از آن استفاده نمایند
در حال حاضر فروش این محصولات به صورت عمومی نیست و از ماه آینده فروش عمومی این سرویس ها آغاز خواهد شد
همچنین کاربران وارزهاست که از سرویس های سرورهای مجازی شرکت استفاده می کنند می توانند یک هفته از این سرویس ها به صورت رایگان استفاده نمایند و در صورت تمایل اقدام به خرید نمایند
+ دوستانی که سوالاتی در این باره داشتند می توانند از طریق لینک زیر با همکاران ما در ارتباط باشند (( پیغام خصوصی ارسال نکنید , دیر پاسخ داده می شود ))
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ارسال تیکت (http://www.warez-host.ir/submitticket.php)
امری بود در خدمت هستیم
موفق باشید
astro.alireza
June 2nd, 2012, 09:23
دوستان قدر این آقا رحمان رو بدونید! اینجور آدم ها کم پیدا مشن.
توی اخلاق نمونه هستند ایشون.
من از ایشون هیچ سرویسی ندارم فقط وظیفه خودم دونستم که از ایشون به خاطر کمکی که به بنده کردند تشکر کنم.
همیشه شاد باشی!:53:
amirreza
June 12th, 2012, 12:07
آقا رحمان. چرا سایت باز نمیشه؟ من ایمیل زدم که مشکل دارم و سایت باز نمیشه سرور هم هنگ کرده ریست کنید تا بتونم از ریموت پرداخت کنم کسی جواب نداد سرور هم خاموش شد.!!! لطفا رسیدگی کنید.باتشکر