توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از .com یا .ir
saman.1001
April 10th, 2012, 13:49
سلام دوستان
به نظرتون اینترنت ملی تاثیری بر پسوند دامنه ها نمیگذارد؟مثلا اگه از پسوند .com استفاده نماییم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
از لحاظ رنک و سئو پسوند دامنه تاثیری دارد؟
اگر سایتمو با پسوند .com بالا بیارم بعد پسوند .ir را پارک کنم یا ریدایرکت؟(برای رنک و سئو)
ببخشید دوستان زیاد شد
پیشا پیش متشکرم
shazo
April 10th, 2012, 13:53
سلام..
.com يا .ir ربطي يه سو نداره عزيز..
Mehdi_Enter
April 10th, 2012, 13:57
اینترنت ملی ربطی به دامنه نداره ..
شما باید خودتون انتخاب کنید
به نظر من هر 2 تا را تهیه کنید :)
taft
April 10th, 2012, 14:07
یک کار حرفه ای می خواهید شروع کنید حتما هر دو پسوند دامنه رو ثبت کنید هم کام و هم آی آر
kaajhost
April 10th, 2012, 15:03
با سلام
اینترنت ملی تاثیری بر دامنه نخواهد گذاشت . شما هر دو دامنه را ثبت نمائید سپس روی هاستتون دیگری را پارک کنید. اگر هم نگران اینترنت ملی هستید می توانید از هاست داخل ایران استفاده کنید.
موفق باشید
ajoudanian
April 10th, 2012, 15:25
با عرض معذرت از دوست عزیزم باید بگم طبق آخرین نتایجی که از بررسی نسخه جدید پاندای گوگل کسب شده اینه که پسوند دامین توی رتبه سایت توی سرچ انجین گوگل (توجه کنید فقط گوگل) تاثیر داره و با ip سرچ کننده رابطه مستقیم داره.
ممنون
موفق باشید
sebastian
April 10th, 2012, 15:34
البته با این اتفاقاتی که جدید تو سیاست های اینترنت بدون کپی رایت غرب داره اتفاق می افته بهتر هستش که از دامنه ی ir استفاده کنید تا بعد ها به مشکلی بر نخورید
keywan
April 10th, 2012, 16:39
نصف مردم مملکت ما اینترنت رو با .com میشناسن ولی منم پشنهاد میدم هر دو رو خریداری کنی
sebastian
April 10th, 2012, 18:06
نصف مردم مملکت ما اینترنت رو با .com میشناسن ولی منم پشنهاد میدم هر دو رو خریداری کنی
این دیدگاه اوامانه ای هستش که دامنه رو فقط با .com بشناسن و الا دامنه ی آی آر کاربر بیشتری تو ایران داره و مردم کمی بیش دیگه الان با اون سر و کار داشتن
keywan
April 10th, 2012, 18:16
من هم نگفتم کسی بقیه دامنه ها نمی شناسه ولی واقعیت اینطور هست و نمی دونم چطور تا الان برخورد نداشتید با این افراد؟؟!!
و دوست عزیزی که این تاپیک رو زدید مسلما هزینه دامنه 5 ساله .ir از یکساله دامنه دات کام خیلی کمتر هست ولی بازم تصمیم نهایی با خودتون هست
ertebat7
April 10th, 2012, 18:51
دوست عزیز دامنه های com بالاترین محبوبیت را در جهان دارند و قابل قیاس با دیگر پسوندها نیستند
جالب اینجاست که اکثر کاربران ایرانی بیشتر تمایل به ثبت دامنه in نسبت به ir دارند
و الان اگه دقت کنید دیگه هیچ نام رندی را نمیشه با پسوند in به ثبت رسوند
sebastian
April 10th, 2012, 18:54
دوست عزیز دامنه های com بالاترین محبوبیت را در جهان دارند و قابل قیاس با دیگر پسوندها نیستند
جالب اینجاست که اکثر کاربران ایرانی بیشتر تمایل به ثبت دامنه in نسبت به ir دارند
و الان اگه دقت کنید دیگه هیچ نام رندی را نمیشه با پسوند in به ثبت رسوند
اصلا محبوبیت .com مورد بحث نیست چون که کاربران ایران اکثرا به صورت تک زبانه و اون هم فارسی فعالیت دارند پس محبوبیت جهانی رو مثال نزنید
ثانیا دامنه ی .in به دلیل قیمت پایین و همچنین سرویس دهنده ی غیرایرانی اون ثبت کننده های بیشتری داره
ertebat7
April 10th, 2012, 19:25
ثانیا دامنه ی .in به دلیل قیمت پایین و همچنین سرویس دهنده ی غیرایرانی اون ثبت کننده های بیشتری داره
چه ربطی داشت؟؟؟
.ir که ارزونتر از in هست تازه تمدید دامنه in که خیلی قیمتش بالاتر از ir هست
خب منم همین را گفتم یکی از این دلایل میتونه محدودیت های ir باشه
ولی کلا in به شدت داره ثبت میشه ما خودمون این هفته حدود هشت دامنه یا پسوند in ثبت کردیم در حالیکه ir فقط دو عدد ثبت شد
البته در دامنه های دو حرفی us , in زیباتر هستند نسبت به بقیه پسوندها
m_hdi
April 11th, 2012, 16:38
دومین
com
یک دومین جهانی هست و امکانات بسیار فروانی دارد اما
ir :">
sebastian
April 11th, 2012, 17:52
چه ربطی داشت؟؟؟
.ir که ارزونتر از in هست تازه تمدید دامنه in که خیلی قیمتش بالاتر از ir هست
خب منم همین را گفتم یکی از این دلایل میتونه محدودیت های ir باشه
ولی کلا in به شدت داره ثبت میشه ما خودمون این هفته حدود هشت دامنه یا پسوند in ثبت کردیم در حالیکه ir فقط دو عدد ثبت شد
البته در دامنه های دو حرفی us , in زیباتر هستند نسبت به بقیه پسوندها
به دلیل اینکه اکثر ثبت کننده های دامنه های .in به دلیل سرویس دهنده ی غیر ایرانی و همچنین برای موضوعاتی که احتمال ***** شدن سایت وجود داره استفاده میکنند
با توجه به این 2 نکته گزینه ی .ir به دلیل ارزان تر بود ربطی به انتخاب ندارند
shahab-f
April 11th, 2012, 18:30
کاربرانه ایرانی همشون به دلیل ارزون بودن in رفتند سمتش-قیمتش 3600-در ضمن اکثرا هم سایت های موزیک ازش استفاده میکنند چون از آی آر با کلاس تره
sepiddownload.com
April 11th, 2012, 19:22
سلام دوستان
به نظرتون اینترنت ملی تاثیری بر پسوند دامنه ها نمیگذارد؟مثلا اگه از پسوند .com استفاده نماییم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
از لحاظ رنک و سئو پسوند دامنه تاثیری دارد؟
اگر سایتمو با پسوند .com بالا بیارم بعد پسوند .ir را پارک کنم یا ریدایرکت؟(برای رنک و سئو)
ببخشید دوستان زیاد شد
پیشا پیش متشکرم
سلام.
دوست عزیز به نظر بنده شما اول دامنه .com را ثبت نمایید چون دامنه های (com یا org و یا net و...) دامنه هایی هستند که کاملا بین المللی هستند و مورد اعتماد ترند و سپس میتونید ir رو رو اونا پارک کنید!
موفق باشید !
BANER-KAR
April 12th, 2012, 15:35
دات آی آر خوبه
keywan
April 13th, 2012, 18:35
سلام.
دوست عزیز به نظر بنده شما اول دامنه .com را ثبت نمایید چون دامنه های (com یا org و یا net و...) دامنه هایی هستند که کاملا بین المللی هستند و مورد اعتماد ترند و سپس میتونید ir رو رو اونا پارک کنید!
موفق باشید !
منم با نظر این دوستمون موافقم
m_hdi
April 14th, 2012, 13:41
برای اشنایی من میوتنم برای شما در نیم دات کام دامنه کام رو ریجستر کنم
ertebat7
April 14th, 2012, 15:17
برای اشنایی من میوتنم برای شما در نیم دات کام دامنه کام رو ریجستر کنم
منظورتون name.com هست؟
keywan
April 14th, 2012, 17:08
قیمت ثبت توی نیم.کام چقدر هست؟
sebastian
April 14th, 2012, 18:37
name ایران رو تحریم کرده بهتر که باهاشون کار نکنین
keywan
April 14th, 2012, 21:53
قربون این تحریم
دیگه کجا مونده که ما رو تحریم نکرده؟
sebastian
April 14th, 2012, 22:38
قربون این تحریم
دیگه کجا مونده که ما رو تحریم نکرده؟
فکر کنم نیک .آی آر :d
m_hdi
April 14th, 2012, 23:04
شما دومین رو انخاب کنید به من بگین براتون ریجستر کنم
Domain Name Registration | Domain Name Search | Website Builder | Web Hosting - Name.com (http://www.name.com/)
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
name ایران رو تحریم کرده بهتر که باهاشون کار نکنین
ایران تحریم کرده یعنی چی
اون ایران رو تحریم کرده
ما چندین سال هست داریم باهش کار میکنیم هیچ مشکلی نداشته امکانات رایگانی هم که داره هیچ شرکتی نداره
sebastian
April 14th, 2012, 23:16
ایران تحریم کرده یعنی چی
اون ایران رو تحریم کرده
ما چندین سال هست داریم باهش کار میکنیم هیچ مشکلی نداشته امکانات رایگانی هم که داره هیچ شرکتی نداره
من هم که همین رو گفتم :D
شما متن رو خوب بخون بعد جواب بنویس من نوشتم "name ایران رو تحریم کرده" :71:
m_hdi
April 14th, 2012, 23:39
من هم که همین رو گفتم :D
شما متن رو خوب بخون بعد جواب بنویس من نوشتم "name ایران رو تحریم کرده" :71:
منظور من هم عزیز همون هست یعنی تحریم نکرده مشکلی نداره یک او کم گذاشتم:-pبرات درستش رو مینویسم
ایرانو تحریم کرده . یعنی چی!!!!!!!
اون ایران رو تحریم کرده ؟ ما که ندیدیم همچین چیزی ..........
اصلش این هست که نه تحریم نکرده;)
sebastian
April 14th, 2012, 23:51
منظور من هم عزیز همون هست یعنی تحریم نکرده مشکلی نداره یک او کم گذاشتم:-pبرات درستش رو مینویسم
ایرانو تحریم کرده . یعنی چی!!!!!!!
اون ایران رو تحریم کرده ؟ ما که ندیدیم همچین چیزی ..........
اصلش این هست که نه تحریم نکرده;)
شما ثبت کننده رسمی اینا هستید؟!!