ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps - ویندوز یا لینوکس ؟؟

kooolak
April 10th, 2012, 11:22
با سلام خدمت دوستان عزیز

چندتا سوال دارم - ممنون میشم راهنماییم کنید :

1 - برای سایت دانلود که فایل ها عمدتا بازی - نرم افزار - انیمیشن هست بهتره از کدام نوع vps و با چه مشخصات و امکاناتی استفاده کنم ؟؟

2 - کدام شرکت سرویس بهتری ارائه میده ؟؟ ( لطفا دوستان با تجربه نظراتشون رو در این باره اعلام کنن چون خیلی برام مهم هست )

3 - با توجه به اینکه آشنایی زیادی با vps ندارم --- تامین امنیت در زمان استفاده از وی پی اس با شرکت ارائه دهنده هست ؟؟ ( در چند مورد از صحبت های دوستان مشاهده کردم بحث امنیت و توانایی نگهداری از محتوا بود )

با تشکر

Ashkankamangar.ir
April 10th, 2012, 11:25
دوست عزیز شما میخواید فقط فایل آپلود کنید ؟
و از وی پی اس به عنوان هاست دانلود استفاده کنید؟
اگه آره ویندوز بگیرید
اینجا فروشنده زیاده
برای امنیت هم باید خودتون تامین کنید
البته فایروال و ... موجوده ولی برید فایلهای مشکوک و آلوده دانلود کنید که دیگه کاریش نمیشه کرد

kooolak
April 10th, 2012, 11:29
دوست عزیز شما میخواید فقط فایل آپلود کنید ؟
و از وی پی اس به عنوان هاست دانلود استفاده کنید؟
اگه آره ویندوز بگیرید
اینجا فروشنده زیاده
برای امنیت هم باید خودتون تامین کنید
البته فایروال و ... موجوده ولی برید فایلهای مشکوک و آلوده دانلود کنید که دیگه کاریش نمیشه کرد

ممنونم از راهنمایی شما :)

بله - به عنوان هاست دانلود

البته چون فایل ها اکثرا حجم بالایی دارن میخوام دیگه دغدغه آپلود و دانلود هم نداشته باشم

یعنی با فایروال و احتیاط در دانلود فایل ها از نظر امنیت به مشکل جدی برنمیخورم ؟

ilmavps
April 10th, 2012, 11:36
درود

بهتر است ویندوز باشد که با نصب iis میتوانید لینک دانلود ایجاد کنید البته باید تعداد بازدید روزانتون را ملاک قرار بدهید

همین طور هارد مورد مهمی هست برای شما

OnlineServer
April 10th, 2012, 11:53
سلام.

اگر میخواهید از ریموت لینک ها را دانلود کنید روی سرور و بعد بزارید یوزرهاتون از سرور دانلود کنند قطعا استفاده از ویندوز راحتتر و iis هم وب سرور خوبی هست .
اما اگر در اپلود فایلها مشکلی ندارید و قصد دارید به مدت طولانی از سرور استفاده کنید یک سرور لینوکس میتونه انتخاب حرفه ای و بهتری باشه .

AvalinHost
April 10th, 2012, 11:54
عجیبه! چرا همه میگن ویندوز و iis ولی از قابلیت های فوق العاده apache برای هاست دانلود چیزی نمیگن!
پیشنهاد بنده آپاچی کانفیگ شده برای هاست دانلود هست.

tizparvaz
April 10th, 2012, 11:59
سلام
میتونید ویندوز بگیرید برای کانفیگ و مسائل امنیتی پایه تا پیشرفته هم در خدمتیم خواستین تو بخش در خواست تاپیک بزنید تا آفر بگیرین

kitiran
April 10th, 2012, 12:28
یه لینوکس ساده بگیر با nginx هزینه ویندوز و رم خوری آپاچی نده

kooolak
April 10th, 2012, 12:34
ممنون از همه دوستان

اما با اظهار نظر شما عزیزان قضیه پیچیده تر از قبل شد ...

لطفا نظرات با ذکر مزایا و معایب باشه تا بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم

دوستان با تجربه لطفا دریغ نکنن

با تشکر

AmirHosein
April 10th, 2012, 12:41
عجیبه! چرا همه میگن ویندوز و iis ولی از قابلیت های فوق العاده apache برای هاست دانلود چیزی نمیگن!
راحتی که iis داره هیچی نداره ;)

RoobinaServer
April 10th, 2012, 12:47
سلام

بهتره از سرویس دهنده ویندوس استفاده کنید :دلایل

1. طبق گفته شما که میگید برای آپلود و دانلود فایل ویندوز مورد مناسبیه چون راحت میتونید از سایت های خارجی یا هرجا فایل دانلود کنید و ویرایش کنید و بگذارید برای دانلود (مثل کامپیوتر خودتون دیگه)
2. میتونید از iis که راحت و رایگان هست در خود ویندوز برای درست کردن لینک مستقیم برای فایلهاتون که بدید به بقیه دانلود کنن استفاده کنید.
3. در کنار این کارا در ویندوز خیلی کارای دیگه که در آینده بخواید انجام بدید راحت هستید.اما رنتوس لینوکس این جوری نیست و خیلی کارای امروزی که همه دنبالش هستن تو ویندوز انجام میدن.

مثلا مشتری داشتیم علاوه بر کارهای معمولی مثلا پیبال هم خواسته و استفاده کرده و فقط با سرور میره کارای پیبال رو اوکی میکنه و ...

ویندوز از همه لحاظ جلوتر از سنتوس لینوکس هست

شما الان ترجیح میدی کامپیوترت لینوکس باشه یا ویندوز؟

موفق باشید یا حق

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

طبق گفته جناب آقای امیر مدیریت وب هاستینگ iis خیلی راحته مخصوصا برای افرادی که تازه میخوان دست به چنین کارهایی بزنن

من خودم iis رو نمیگذارم برم سراغ چیزای دیگه:53:

kooolak
April 10th, 2012, 13:00
سلام

طبق گفته جناب آقای امیر مدیریت وب هاستینگ iis خیلی راحته مخصوصا برای افرادی که تازه میخوان دست به چنین کارهایی بزنن

من خودم iis رو نمیگذارم برم سراغ چیزای دیگه:53:

از هردوی شما عزیزان متشکرم

و سایر عزیزان که مشارکت داشتند

تا اینجای کار بهترین گزینه windows - iss بوده

AmirHosein
April 10th, 2012, 13:08
از هردوی شما عزیزان متشکرم

و سایر عزیزان که مشارکت داشتند

تا اینجای کار بهترین گزینه windows - iss بوده
اگر دوست داشتید iis تهیه کنید من بهتون iis7 رو پیشنهاد میکنم! یادتون باشه این ورژن حداقل باید 1گیگ رم داشته باشه و روی سرور های ویندوز نسخه 2008 نصب میشه :)

RoobinaServer
April 10th, 2012, 13:14
اگر دوست داشتید iis تهیه کنید من بهتون iis7 رو پیشنهاد میکنم! یادتون باشه این ورژن حداقل باید 1گیگ رم داشته باشه و روی سرور های ویندوز نسخه 2008 نصب میشه :)

سلام

به نظرتون iis7 روی 2008 یه کم گیج کننده نیست ؟

حرف جناب عالی کاملا تایید میشه امکانات بی نظیری داره

منظورم از نظر راحتی کار هست (برای کاربران مبتدی iis7 یه کم پیچیده میشه)

یا حق

AmirHosein
April 10th, 2012, 13:36
سلام

به نظرتون iis7 روی 2008 یه کم گیج کننده نیست ؟

حرف جناب عالی کاملا تایید میشه امکانات بی نظیری داره

منظورم از نظر راحتی کار هست (برای کاربران مبتدی iis7 یه کم پیچیده میشه)

یا حق
هر نرم افزار و وسیله ای اولش پیچیدگی خاص خودش رو داره! من یادمه وقتی وارد محیط ssh شدم هیچی بلد نبودم بعد از 2 هفته به کُد ها وارد شُدم! در مورد ویندوز هم همین طور یادمه وقتی وارد پنل سرور 2008 شدم توی مجتمع فنی تهران بودش :)) چیزی بلد نبودم ولی بعد از یه مُدت وارد شدم بهش! الان که بعضی از دوستان آفر میدن با کانفیگ کامل و فول! فکر نکنم یوزر مُشکلی داشته باشه مشکلی باشه همون کانفیگ اولیه هست که جدید تمامی سرویس ها رایگان انجام میدن! کانفیگ انجام میشه دیگه باقیش آپلود هست همین ;)

Ashkankamangar.ir
April 10th, 2012, 13:40
با امیر کاملا موافقم
خود من 2 ساله که سرور مجازی برای سایت دانلودم استفاده میکنم
iis دارم و سرور ویندوز
عالیه
بسیار راحته
و اصلا هم پیچیدگی نداره
آموزششم تو اینترنت ریخته
نصبشم که فقط چندتا تیک رو باید از تو کنترل پنل بزنید

Mehdi_Enter
April 10th, 2012, 13:41
راحتی که iis داره هیچی نداره ;)

تایید..

بهنرین و ساده ترین راه سرور ویندوز و نصب iis هست

RoobinaServer
April 10th, 2012, 13:41
با امیر کاملا موافقم
خود من 2 ساله که سرور مجازی برای سایت دانلودم استفاده میکنم
iis دارم و سرور ویندوز
عالیه
بسیار راحته
و اصلا هم پیچیدگی نداره
آموزششم تو اینترنت ریخته
نصبشم که فقط چندتا تیک رو باید از تو کنترل پنل بزنید

سرور ویندوز 2008 ؟

والله کاربرای ما که تا امروز همه تو 2008 گم شدن تا نصب میکنیم میگن وای این چرا محیطش اینجوریه 2003 مثل اکس پی معمولیه همون رو نصب کنید :57: 8-|

IranHosting
April 10th, 2012, 13:44
به عنوان هاست دانلود میخواید ویندوز رو پیشنهاد میکنم+وب سرور iis

kooolak
April 10th, 2012, 13:49
بازم از همه دوستان تشکر میکنم

بلاخره اینجا فروم هست و محل تبادل نظر ---- نظرات هم دوستان قابل احترام هستش

با راهنمایی های دوستان متخصص انتخاب بنده :

سرور مجازی ویندوز با iiis

در نهایت این سوال که خیلی هم مهم هست :

سرور مجازی مورد نظر رو از کدام سرویس دهنده بگیرم ؟

با تشکر

AmirHosein
April 10th, 2012, 13:52
بازم از همه دوستان تشکر میکنم

بلاخره اینجا فروم هست و محل تبادل نظر ---- نظرات هم دوستان قابل احترام هستش

با راهنمایی های دوستان متخصص انتخاب بنده :

سرور مجازی ویندوز با iiis

در نهایت این سوال که خیلی هم مهم هست :

سرور مجازی مورد نظر رو از کدام سرویس دهنده بگیرم ؟

با تشکر
اینجا اکثرا همه سرویس دهنده هستن بهتره به بخش فروش سرویس بخش سرور مجازی برید تاپیک هایی که زدن رو مشاهده کنید بازتاب و برخورد هارو ببینید خودتون انتخاب کُنید این طوری بعدا اگر مشکلی پیش بیاد دیگرون رو سرزنش نمیکنید ;)

kitiran
April 10th, 2012, 13:54
ویندوز از همه لحاظ جلوتر از سنتوس لینوکس هست

خوشحال میشم دلایلش هم بگید؟؟

-----
البته با توجه به خواسته های شما ویندوز بهتره اما لینوکس مطمئنا در کاهش هزینه ها و پرفورمنس به شما کمک زیادی خواهد کرد.

AmirHosein
April 10th, 2012, 13:55
سرور ویندوز 2008 ؟

والله کاربرای ما که تا امروز همه تو 2008 گم شدن تا نصب میکنیم میگن وای این چرا محیطش اینجوریه 2003 مثل اکس پی معمولیه همون رو نصب کنید :57: 8-|
عادی میشه بعد یه مُدت ;)

RoobinaServer
April 10th, 2012, 14:12
خوشحال میشم دلایلش هم بگید؟؟

-----
البته با توجه به خواسته های شما ویندوز بهتره اما لینوکس مطمئنا در کاهش هزینه ها و پرفورمنس به شما کمک زیادی خواهد کرد.

چشم دلیلم میگم چرا نشه

سرور میخری فرض 30 تومن یه آی آی اس اوکی میکشه روش تموم

حالا لینوکس میخری (خیلی ها با سیپنل کار کردن و نمیشه گفت نصب نکید و میخوان با چیزی کار کنن که راحته) حالا میان سیپنل نصب میکنن - هزینه لایسنس میدن و باید دنبال یکی بگردن کانفیگ امنیتی بکنه براشون و ...
یا به قول دوستان با آپاچی اوکی کنه کلی همون لود رو میبره بالا یا پنل دایرکتی نصل کنن هزینه لایسنس

تازه کنار همه اینا باید دنبال کانفیگ کننده باشن ولی آی آی اس خیلی راحته و میتونن خودشونم اوکی کنن

هیچ کدوم به راحتیه راه اندازی IIS نیستن

بازم دلیل بگم ؟

ممکنه بگید برای شما یا سرویس دهنده راحته اما برای یوزر و کاربر سخته کاربر یه چیزی میخواد فقط استفاده کنه و خیلی راحت باشه اینا کاربر پسنده

iis به این خوبی:53: