توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ibsng
tizparvaz
April 10th, 2012, 10:29
سلام به دوستان و همکاران عزیز کسی ایزو ibsng و centos 5.7 32bit نداره تو اینترنت گشتم خیلیم گشتم نبوده اگر دارین لطف کنید لینک بدید ممنون
RoobinaServer
April 10th, 2012, 11:23
ببخشید شاید اسپم به نظر بیاد پستم
ولی سوال دارم چرا سنتوس 5.7 ؟ چرا 5.8 نصب نمیکنید ؟ 5.8 تاید شده هست که
taghi.karimi
April 10th, 2012, 13:18
سلام به دوستان و همکاران عزیز کسی ایزو ibsng و centos 5.7 32bit نداره تو اینترنت گشتم خیلیم گشتم نبوده اگر دارین لطف کنید لینک بدید ممنون
درود
قایل نصب ibsng
http://space.dl.sourceforge.net/project/ibs/IBSng/IBSng-A1.24/IBSng-A1.24.tar.bz2
لینوکس هم داخل انجمن بیش از ادرس 10 میرور هست و حتما نیازی نیست که 5.7 باشد بقیه نسخه ها هم امکان نصب دارند!
tizparvaz
April 10th, 2012, 14:12
درود
قایل نصب ibsng
http://space.dl.sourceforge.net/project/ibs/IBSng/IBSng-A1.24/IBSng-A1.24.tar.bz2
لینوکس هم داخل انجمن بیش از ادرس 10 میرور هست و حتما نیازی نیست که 5.7 باشد بقیه نسخه ها هم امکان نصب دارند!
ممنون 5.8 نصب کردم 32 بیت الان یه مشکل دارم تمامی مراحل نصب و رفتم موقع استارت کردن سرویس ibsng این ارورو میده میدونید چیکار باید کرد
IBSng: unrecognized service
taghi.karimi
April 10th, 2012, 14:51
ممنون 5.8 نصب کردم 32 بیت الان یه مشکل دارم تمامی مراحل نصب و رفتم موقع استارت کردن سرویس ibsng این ارورو میده میدونید چیکار باید کرد
یکبار ibsng را stop سپس start نمایید!
service IBSng stop
service IBSng start
http://server_ip_address/IBSng/admin
tizparvaz
April 10th, 2012, 14:59
یکبار ibsng را stop سپس start نمایید!
service IBSng stop
service IBSng start
http://server_ip_address/IBSng/admin
هر دستوری مربوط بهservice ibsng میدم همین ارورو میده
اینجا تاپیک زدم لطفا اگه چیزی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f107/45610/
tizparvaz
April 11th, 2012, 14:19
بابا خواهشا یکی کمک کنه من ایندفعه کامل نصبش کردم الان هیچ مشکلی نداره تمامی سرویسها هم به درستی استارت میشه
به میکروتک هم متصل کردم ردیوزو همه اینارم انجام دادم شارژو رولو همرم زدم اما بازم یوزر میسازم تو میکروتیک ساخته نمیشه انگار وصل نشده به میکروتیک واسه این باید چیکار کنم ؟
taghi.karimi
April 11th, 2012, 15:06
بابا خواهشا یکی کمک کنه من ایندفعه کامل نصبش کردم الان هیچ مشکلی نداره تمامی سرویسها هم به درستی استارت میشه
به میکروتک هم متصل کردم ردیوزو همه اینارم انجام دادم شارژو رولو همرم زدم اما بازم یوزر میسازم تو میکروتیک ساخته نمیشه انگار وصل نشده به میکروتیک واسه این باید چیکار کنم ؟
درود
دوست من شما وقتی یوزر در ibs میسازید در میکروتیک که یوزر ساخته نمیشود!
فقط زمانی که یوزر وصل میشود در میکروتیک قابل نمایش است!
msherm
April 11th, 2012, 15:11
شما اصلا IBSng رو نصب نکرده اید.
از اول سیستم عامل رو نصب کنید
بعد این دستورات رو برای نصب وارد کنید.
در محیط سنت اوس یابد سرویس شما استارت شود. وگرنه مشکل دارید.
شما اصلا IBSng رو نصب نکرده اید.
از اول سیستم عامل رو نصب کنید
بعد این دستورات رو برای نصب وارد کنید.
در محیط سنت اوس یابد سرویس شما استارت شود. وگرنه مشکل دارید.
من عین این کار هارو دقیق انجام بدم درست میشه ؟
آخه روشی که من میرم شبیه این نیست فرق میکنه
centos 5.8
اما نصب شده ها مگم الان کاملا کار میکنه اما یوزر میسازم وصل نیشه
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
درود
دوست من شما وقتی یوزر در ibs میسازید در میکروتیک که یوزر ساخته نمیشود!
فقط زمانی که یوزر وصل میشود در میکروتیک قابل نمایش است!
همین دیگه وصل نمیشه 691 میده دو روزه همه جوره نصب کردم رو دبیان نصب کردم جواب داد یعنی کامل نصب شد رو بقیه به مشکل میخورد الان یوزر میسازم 691 میده دیگه بیخیال شدم که یاد بگیرم اطلاعات بدم میتونید برام راه بندازین ؟
msherm
April 11th, 2012, 16:21
691 یعنی یوزر وصل نمیشه . اتن تیکیت نمیشه
یعنی radius درست کار نمی کنه
شما اینا رو دونه دونه انجام بده جواب میگیری.
بعد از تعریف RAS و میکروتیک و تعریف ibs
هر وقت تونستی وارد IBS بشی و لوگ میکروتیک رو دیدی یهنی وصلی
tizparvaz
April 11th, 2012, 19:25
وصل شد مشکل حل شد عجیبه جدیدا تو این انجمن من فقط میگم فلان مشکل و دارم کسی کمک نمیکنه تا بگی با هزینه 500 نفر پیام خصوصی میدن هم مدیرا هم اعضا یکم به فکر باشید اینطوری پیش بره الفاطحه البته خیلی عذر میخوام
taghi.karimi
April 12th, 2012, 11:24
وصل شد مشکل حل شد عجیبه جدیدا تو این انجمن من فقط میگم فلان مشکل و دارم کسی کمک نمیکنه تا بگی با هزینه 500 نفر پیام خصوصی میدن هم مدیرا هم اعضا یکم به فکر باشید اینطوری پیش بره الفاطحه البته خیلی عذر میخوام
درود
خداروشکر که مشکلتان حل شد!
دنیا دنیای تجارت شده است دوست من!
tizparvaz
April 12th, 2012, 11:44
درود
خداروشکر که مشکلتان حل شد!
دنیا دنیای تجارت شده است دوست من!
سلام
خیلی ممنون بله پس این انجمنم سوالات مشکلاتم بردارن بکنن انجمن حراج حل مشکلات یا مثلا نرخ حل ایرادات که دوستان راحت اینجاها آفر بدن بگن چقد میگیریم کمکت کنیم :d
مهم نیست ادامه پیدا نکنه بهتره من که هر وقت بتونم بدون منت و توقع کمک میکنم هر کسی باید خودش اونطوری باشه که دوست داره بقیه باشن
svgdata
December 23rd, 2013, 03:45
آموزش نصب رو هم اگه بلدید قرار بدید
behnam289
December 23rd, 2013, 04:17
آموزش نصب رو هم اگه بلدید قرار بدید
خسته نباشی دلاور
پست برای یک سال پیشه
فکر کنم یه تایپک جدید بزنی بهتر باشه
MagicVps.Com
December 23rd, 2013, 07:44
خسته نباشی دلاور
پست برای یک سال پیشه
فکر کنم یه تایپک جدید بزنی بهتر باشه
دلاور دیگه 100 تا پسته شد نیاز به زدن تاپیک نداره دیگه بازی تمام شد الان دیگه فقط تاپیک فروش استارت میخوره
الان هرچی تاپیک قدیمی زا سال 2009 تا الان بود اپ کرده زیر هر کدوم هم یه کلمه زد و 100 پسته شد