توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام. تحویل vps چقدر طول می کشه؟
webpaiman
April 10th, 2012, 08:49
با سلام.
من از یکی از ارائه دهنده های vps یک سرویس گرفتم که حدودا دو روز می شه ولی هنوز تحویل ندادن، من هم از شانس بد خیلی عجله دارم.
مگه ارائه vps چقدر طول می کشه؟ مگه چیزی غیر از کپی کردن یک image از سیستم عامل و حالا شاید چند دقیقه ای config هست؟؟
rezahd
April 10th, 2012, 09:18
سلام دوست عزیز بستگی داره که مدیر سرور چه مدت زمان بخواهد سرور شما را تحویل دهد و در کل تا بخواد یک vps نصب کند نهاید 45 دقیقه زمان میبره و اینکه معملا تحویل سرور مجازی از 1 ساعت تا 1 روز و حتی اگر templates داشته باشند 5 مین زمان میبره
اتمام ip داشته باشه درد سر مدیر سرور
rn4j1m1
April 10th, 2012, 09:20
اگه قرار بوده که کانفیگ انجام بدن ، که بستگی به کانفیگ داره
در غیر این صورت 10 دقیقه تا نیم ساعت
البته مشکلات مختلفی هم ممکنه پیش بیاد ، مثل تاخیر در ارائه آی پی از طرف دیتاسنتر
webpaiman
April 10th, 2012, 09:37
من الآن دو روزه منتظرم ولی هنوز تحویل ندادن!
خدا رحم کنه شروع داستان که اینطوره، نمی دونم آخرش به کجا می کشه.
اول می خواستم از یکی بگیرم که تو فورم ها تبلیغات کرده بود، ولی احساس کردم خوب پشتیبانی نمی کنه، از یکی از سرویس دهنده ها گرفتم که تبلیغاتش توی فورم هست و تقریبا هم مشهوره. ولی نمی دونم چرا تحویل نمی دن!
vps238
April 10th, 2012, 09:46
نهایتش 1 ساعت مگر اینکه ای پی تمام کرده باشه بخواد بگیره
kitiran
April 10th, 2012, 09:55
احتمالا مشکلی مثل کمبود منابع (ای پی و ...) یا مشکلات دیگر دارند چون عملا همان طور که دوستان گفتند کمتر از 30 دقیقه
P30Tools
April 10th, 2012, 10:40
تیکت بزنید و دلیل رو از خودشون بپرسید
RoobinaServer
April 10th, 2012, 11:05
با سلام.
من از یکی از ارائه دهنده های vps یک سرویس گرفتم که حدودا دو روز می شه ولی هنوز تحویل ندادن، من هم از شانس بد خیلی عجله دارم.
مگه ارائه vps چقدر طول می کشه؟ مگه چیزی غیر از کپی کردن یک image از سیستم عامل و حالا شاید چند دقیقه ای config هست؟؟
اگر مشتری نداشته باشه و سرش خلوت باشه 15 دقیقه میتونه سرور بده تازه 15 خیلی زیاد گفتم
از خودشون بپرسید احتمالا سرشون شلوغه یا مشکلی دارن
یا حق
serverstar.ir
April 10th, 2012, 11:17
2 روز مدت زیادیه اما همه دارن با زمان template لود کردن زمان تحویل رو میگین 15 دقیقه
اول اینکه اشتباه از شما بوده باید خودتون اول هماهنگ میکردی بد خرید میکردی
دوم اینکه من خودم شخصا" هرچقدر گرفتار باشم 1 روز تحویل میدم
سوم اینکه اون آقایی که منابع خالی نداره چرا باید ملت رو سر کار بزاره و بعد 2 روز جواب هم نده ...
_omid_
April 10th, 2012, 12:13
با درود
لطفا اسپم نفرمایید.
شاید قوانین سایت طرف باشه که 1/3 روز کاری برای تحویل طول میکشه.
شاید مشکلی برای این شخص پیش امده باشه که نتوانستن تا الان تحویل بدن.
یا کلا طرف وجود.... ندارد.:)
شما هم همچنان مجبور هستید منتظر باشید چون راه دیگه وجود نداره.
همچنان مشکل وجود داشت اقدامات لازم میتوانین انجام بدید. ( پیگیری قانونی ) یا اقدامات دیگه ...
کسی که 1 ویندوز خام بخواد ارایه بده 20 min هم نمیتونه. حدود 1تا 2 ساعت زمان نصب میخواهد مگر اینکه از image اماده شده کپی بگیره که 10 تا 15 دقیقه تحویل میدن پس اسپم تایم نفرمایید لطفا (چون هر کسی به نحوه خودش تحویل میده ):)
با احترام
Talahost.Com
April 10th, 2012, 12:18
لطفا اسپم نفرمایید.
این مورد تائید می شه. حداکثر زمان تحویل، زمانی هست که در سایت فروشنده ذکر شده (البته اگر سایت داشته باشند و این مورد را ذکر کرده باشند)
webpaiman
April 10th, 2012, 12:59
2 روز مدت زیادیه اما همه دارن با زمان template لود کردن زمان تحویل رو میگین 15 دقیقه
اول اینکه اشتباه از شما بوده باید خودتون اول هماهنگ میکردی بد خرید میکردی
دوم اینکه من خودم شخصا" هرچقدر گرفتار باشم 1 روز تحویل میدم
سوم اینکه اون آقایی که منابع خالی نداره چرا باید ملت رو سر کار بزاره و بعد 2 روز جواب هم نده ...
چی می گی ؟ از کجا می دونی من هماهنگ نکردم؟ راستش همینطوری داشتم باقی مطالب نوشته شده رو می خوندم، نوشته شما رو دیدم خندم گرفت. حالا من خودم شدم مقصر؟
تیکت هاشون رو من نمی دونم برای چی اصلا جواب نمی دن. شاید من از جایی که هوست اشتراکی می گرفتم بدعادتم کرده بودن که دقیقه ای جواب می دادن. نه روزانه!
مثل اینکه مسئله حل شده، قراره تحویل بدن. داستان داشت، بماند.
RoobinaServer
April 10th, 2012, 13:03
چی می گی ؟ از کجا می دونی من هماهنگ نکردم؟ راستش همینطوری داشتم باقی مطالب نوشته شده رو می خوندم، نوشته شما رو دیدم خندم گرفت. حالا من خودم شدم مقصر؟
تیکت هاشون رو من نمی دونم برای چی اصلا جواب نمی دن. شاید من از جایی که هوست اشتراکی می گرفتم بدعادتم کرده بودن که دقیقه ای جواب می دادن. نه روزانه!
به قول یه فیلم بود دقیق یام نیست پارسال پخش میشد
ریلکس ریلکس :113:
انشالله مشکلت حل میشه
ولی تیکت معمولا دیگه کمتر از 5 ساعت باید ج داده بشه دیگه فکر کنم این دیگه قانونی نباشه که سایتی باشه یه چیز عادیه که همه رعایت میکنن:39:
البته نظر دوستان دیگه محترمه
_omid_
April 10th, 2012, 13:09
با درود
خداروشکر مشکل در حال حل شدن میباشد.
مشکلات احتمالی به وجود می اید دست خود ادم نیست
با احترام
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
به قول یه فیلم بود دقیق یام نیست پارسال پخش میشد
ریلکس ریلکس :113:
انشالله مشکلت حل میشه
ولی تیکت معمولا دیگه کمتر از 5 ساعت باید ج داده بشه دیگه فکر کنم این دیگه قانونی نباشه که سایتی باشه یه چیز عادیه که همه رعایت میکنن:39:
البته نظر دوستان دیگه محترمه
با درود
اگر خودتون میشدید و مشکلی براتون پیش میامد چکار میکردین. ( مشکلات شخصی یا بیماری یا ... ) حتما این دوستمون هم مشکلی داشتن احتمالا که نتوانستن ج بدن به تیکت ها همیشه جهت منفی نباید نگاه کرد. ) :)
پس بحث ادامه پیدا نکنه بهتره مشکل دوستمون هم در حال حل شدن میباشد.
پیشنهاد میکنم مدیران پست ببندن چون خیلی کش پیدا کرده. ( هر طور که مدیران صلاح میدونن فقط نظر بود )
با احترام
RoobinaServer
April 10th, 2012, 13:23
با درود
اگر خودتون میشدید و مشکلی براتون پیش میامد چکار میکردین. ( مشکلات شخصی یا بیماری یا ... ) حتما این دوستمون هم مشکلی داشتن احتمالا که نتوانستن ج بدن به تیکت ها همیشه جهت منفی نباید نگاه کرد. ) :)
پس بحث ادامه پیدا نکنه بهتره مشکل دوستمون هم در حال حل شدن میباشد.
پیشنهاد میکنم مدیران پست ببندن چون خیلی کش پیدا کرده. ( هر طور که مدیران صلاح میدونن فقط نظر بود )
با احترام
سلام بنده اگر مشکلی پیش بیاد 2 نفر ساپرت دیگه هستن :53:
بله موافقم پست بسته بشه اما قبلش :
یه سوالی برام پیش اومده این همه پستی که میبینم به جز یک نفر کس دیگه ندیدم سرویس دهنده به ایشون رو محکوم بکنه و فقط نظر خودشون رو دادن
مثلا من الان گفتم :
ولی تیکت معمولا دیگه کمتر از 5 ساعت باید ج داده بشه دیگه فکر کنم این دیگه قانونی نباشه(منظورم باشه بود غلط املایی درست نکردم فکر کنید دست بردم) که سایتی باشه یه چیز عادیه که همه رعایت میکنن
گفتم فکر کنم قانون عرفی نگفتم 100% باید ج میدادن و چرا ندادن و ... بر اساس موضوع تاپیک کلی جواب دادم و دوستان دیگه دادن
ولی شما تمام جواب های این چنین رو با دفاع از سرویس دهنده جواب میدید
سرویس دهنده خودتونید ؟
با درود
لطفا اسپم نفرمایید.
شاید مشکلی برای این شخص پیش امده باشه که نتوانستن تا الان تحویل بدن.
یا کلا طرف وجود.... ندارد.:)
شما هم همچنان مجبور هستید منتظر باشید چون راه دیگه وجود نداره.
همچنان مشکل وجود داشت اقدامات لازم میتوانین انجام بدید. ( پیگیری قانونی ) یا اقدامات دیگه ...
کسی که 1 ویندوز خام بخواد ارایه بده 20 min هم نمیتونه. حدود 1تا 2 ساعت زمان نصب میخواهد مگر اینکه از image اماده شده کپی بگیره که 10 تا 15 دقیقه تحویل میدن پس اسپم تایم نفرمایید لطفا (چون هر کسی به نحوه خودش تحویل میده ):)
با احترام
webpaiman
April 10th, 2012, 17:25
سرویس دهنده بیشتر از یکی دو نفر هست. اتفاقا مشکل به علت عدم هماهنگی بین کارمندا بود که یکی با من هماهنگ کرد، بعد یکی دیگه یه سرویس دیگه رو لغو کرد و سومی خبردار نشد دو تا بودن یکیش لغو شده و ... جریان داشت.
من مشکلم حل شد، سرور رو تحویل گرفتم.
_omid_
April 10th, 2012, 17:31
ولی شما تمام جواب های این چنین رو با دفاع از سرویس دهنده جواب میدید
سرویس دهنده خودتونید ؟
با درود
خیر و سرویس دهنده نمیدونم چه شخصی هست.
فقط خواستم بحث زیاد منحرف نشه.....
به هر حال خوشحالم مشکل webpaiman حل شد.
با احترام
m_hdi
April 11th, 2012, 05:26
شما قبل از هر چیز باید قوانین سایت رو بخونی بعد سرور بگیرید
البته متاسفانه الان خیلی از همکاران حزفهایی میزنند و نمیتونند انجام بدهند که مشکلات زیادی به وجود میاره ازشون میپرسی چند دقیقه بعد از واریز سرور رو تحویل میدی میگه 20 دقیقه بعد از واریز مبلغ 20 ساعته دیگه شاید یک پیغام خوش امدگویی برات بفرسته:))
این هم یک شوخی اخر شب