PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن دو IBsng به یک میکروتیک

||siavash||
April 10th, 2012, 00:02
سلام ! من به صورت عادی این کار رو کردم ولی 691 میگیرم

serverstar.ir
April 10th, 2012, 00:04
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)

||siavash||
April 10th, 2012, 00:07
برای v-p-n نیست ، برای شبکه داخلی هست

serverstar.ir
April 10th, 2012, 00:11
برای v-p-n نیست ، برای شبکه داخلی هست

به 2 تا ردیوس نمیشه

Iran Web Host
April 17th, 2012, 14:05
میشه دو Radius زد ولی اولی رو چک میکنه بعد میره سراغ دومی
فقط به درد سرور جایگزین میخوره

||siavash||
April 17th, 2012, 22:46
آها ! همزمان نمیشه پس از دو جا درخواست ارسال بشه بهش ؟!

Iran Web Host
April 17th, 2012, 22:46
درخواست که از میکروتیک ارسال میشه

MFOROOGHII
June 6th, 2012, 15:32
سلام.دوستان یکمی کم لطف اند.
شما موقعی که میخوای رادیوس سرور هارو تعریف کنیدتوی فیلد دامین یک اسم دلخواه بزنید بعد برای یوزر ها اسم یوزر که تو رادیوس تعریف کردید + @ + دامین مربوطه
مثلا دوتا رادیوس دارید یکی داخلی خود میکروتیک که ip:127.0.0.1
secret:هرچی که هست
domain:corp
ور رادیوس دوم که ibsهست با ip 172.16.21.63
و دامین office

حالا تو هرکدوم از این رادیوس ها یه یوزر تعریف میکنی که من فرض میکنم یوزر test تو هر دوتا دامین هست
حالا اگه کاربر توی یوزر بزنه test@office یا office\test یوزر از داخل رادیوس دوم که دامنه اش office هست آتنتیکیت میشه و اگه بزنه
test@corp یا corp\test یوزرش از داخل رادیوس اولی که مربوط به دامنه corp هست چک میشه.
موفق باشید
6484

اگه برای شبکه داخلی میخواید استفاده کنید میتونید کانکشن رو طبق شکل زیر آماده کنید که نیازی به @ یا \ هم نباشه
6482

شمنا دوستان مد نظر داشته باشند زکات علم نشر آن است وگرنه زکات ندید میزنند خمسش ازتون میگیرند اونوقت ضرر میکنید