ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور بگیرم یه نه ؟

mamtytm
April 9th, 2012, 22:53
سلام

من میخام یه سرور بگیرم 2 تا مسئله رو مطرح میکنم :

1 . چون اول کاره نمیخام زیادی هزینه کنم یعنی مثلا برم 24 گیگ رم بگیرم نیاز به سخت افزار خیلی زیادی ندارم ( به جز سی پی یو و پورت )

2 . چون اول کاره من نمیخام اگر یه مشتری به زور پیدا کردم سر یه ماه اسون از دستش بدم میخام یه جوری باشه که کیفیت خوب باشه

و حالا در کل بازار چه طوره ؟ وی پی اس مشتری داره هنوز ؟

به نظر شما چه دیتاسنتری بگیرم ؟ چه سرویسی

allbert
April 9th, 2012, 23:09
بهتر هست از یک سرور مجازی با کیفیت استفاده کنید

سرور اختصاصی هزینش بالا هست برای شما

mamtytm
April 9th, 2012, 23:17

خب میخام وی پی اس بفروشم ! رو وی پی اس که نمیشه ! حالا در کل اوضاع بازار چه طوره ؟ مشتری کمه یا خوبه ؟

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

راسی شما می تونی یادم بدی چه طوری یه میکرو تیک هک کنم ؟ اینترنتمه سرور و .... نیس

allbert
April 9th, 2012, 23:18
عرض نکرده بودید سرور رو برای جه کاری نیاز دارید فکر کردم برای هاست یا . . . میخواید

ببینید اگر میخواهید سود کنید بهتر هست سرور رو با کاستوم بالا تهیه کنید چون سرور با مشخصات پایین توجیح اقتصادی نداره و بصرفه نیست

CityKala.net
April 9th, 2012, 23:22
http://www.webhostingtalk.ir/f11/45553/
ما میتونیم در خدمت باشیم
قیمت ها خیلی ویژه هستش

php.source
April 9th, 2012, 23:51
بگیر عزیزم
چرا نگیری بیا از خودم بگیر :دی
ماه اول پولش د نیاد ماه دوم در میاد ماه 3 هم سود میده

_omid_
April 10th, 2012, 10:43
بگیر عزیزم
چرا نگیری بیا از خودم بگیر :دی
ماه اول پولش د نیاد ماه دوم در میاد ماه 3 هم سود میده

با درود
قصد اسپم ندارم ولی.
شما تضمین میکنین که ماه اول نه ماه 2 پولش در بیاد و ماه سوم سود !
بستگی به طرف داره که مشتری داشته باشه یا نه.
شاید تو ماه نتواند مشتری خاصی پیدا کند. شما چجوری انقد محکم حرف میزنی که طرف سود میکنه :)
تضمین کنین منم میخوام تضمین 100 %
با احترام

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

سلام
1 . چون اول کاره نمیخام زیادی هزینه کنم یعنی مثلا برم 24 گیگ رم بگیرم نیاز به سخت افزار خیلی زیادی ندارم ( به جز سی پی یو و پورت )
2 . چون اول کاره من نمیخام اگر یه مشتری به زور پیدا کردم سر یه ماه اسون از دستش بدم میخام یه جوری باشه که کیفیت خوب باشه

با درود
لطفا مورد استفادتون چیه؟
هزینه؟
این 2 بگین تا ببینم چجوری میشه کمکتون کرد.
شاید برای شروع با سرور مجازی بهتر باشه ( کار دستتون بیاد بعد برین رو سرور اختصاصی ) البته بستگی به استفادتون داره.
با احترام

ilmavps
April 10th, 2012, 10:59
خوب یک نوع ریسک هست شما هزینه ی زیادی برای سرور اختصاصی باید بدهید

ولی خوب بهتر است برای شروع کم هزینه ترین را انتخاب کنید رم 16 گیگ هم کفایت میکند ولی نمیشه رم کمتری گرفت شما اگر یک افر دادید و مشتری زیادی

برای کار با شما امد و امکانات کافی نداشته باشید برای همین شروع کار بد میشود

RoobinaServer
April 10th, 2012, 11:02
سلام

سلام

برای فروش سرور مجازی

میتونید نمایندگی فروش مجازی بگیرید همه چی دست خودتونه در مجازی سازی میتونی سرور درست کنید خودتون

هزینه ای هم که میدید متناست اون به شما منابع سرور داده میشه و از 55 تومان شروع میشه نمایندگی

یا حق

serverstar.ir
April 10th, 2012, 11:08
آقا ما بخیل نیستیم اما نگیر که از زندگین سیر میشی البته بستگی به مشترییات و پشتیبانیه خودت داره همه جوری بخوای حساب کنی کار پر دردسری هستش

موفق باشی

Ashkankamangar.ir
April 10th, 2012, 11:15
عزیز دل ریسکه
من خودم میتونم الان بهت دروغ بگم و سرور هم بفروشم اما میگم ریسکه فعلا از کارای کمتر شروع کن
تا اعتبار جمع کنی
الان سرور رم 1 گیگ از ماهی 5 هست تا 40 تومن
یعنی حق انتخاب برای مشتری زیاده
درصد کمی از مشتریها دنبال ارزونی هستند که بعدا ضربشو میخورند
اون درصدی هم که کیفیت میخوان از یه تازه کار نمیخرند
شما بهتره فعلا یه ریسلری سرور مجازی یا ... بگیرید و اعتبار جمع کنید
بعدا میتونید فکر سود باشید

_omid_
April 10th, 2012, 11:56
با درود
در کل انقدر دست زیاد شده و اصلا به صرفه نیست برای یکی که تازه میخواد شروع کنه. پیشنهاد من فقط سرور مجازی هست تا مشتری تعداد بالا رفت بعد اقدام به سرور اختصاصی نمایید.
با احترام

php.source
April 10th, 2012, 12:18
@
_omid_ (http://www.webhostingtalk.ir/member/10223/)

تضمین که بیمه هم تضمین نمیکنه. یکم عرضه می خواد. همین

serverstar.ir
April 10th, 2012, 12:25
با درود
در کل انقدر دست زیاد شده و اصلا به صرفه نیست برای یکی که تازه میخواد شروع کنه. پیشنهاد من فقط سرور مجازی هست تا مشتری تعداد بالا رفت بعد اقدام به سرور اختصاصی نمایید.
مایل بودید میتوانم برای شروع کمکتون کنم. پنل کامل به کاربران میتوانین ارایه بدبد و همچنین پنل مدیریتی اختصاصی برای خودتون قابل ارایه هست.
از دیتاسنتر های امریکا-المان میتوانم سرور مجازی بدم خدمتتون
با احترام

فکر کنم این دوست ما راهنمایی میخواد شما به فکر فروش سرور خودتونید :دی اگه اینطوره هرکس اینجا حد اقل از 2 دیتا سنتر میتومه باهاش کار کنه اما کسی تبلیغ نمیکنه واسه خودش :دی

_omid_
April 10th, 2012, 12:31
@
_omid_ (http://www.webhostingtalk.ir/member/10223/)
تضمین که بیمه هم تضمین نمیکنه. یکم عرضه می خواد. همین

با درود
پس وعده به کسی که تازه میخواهد شروع کنه ندید. :)
با احترام

فکر کنم این دوست ما راهنمایی میخواد شما به فکر فروش سرور خودتونید :دی اگه اینطوره هرکس اینجا حد اقل از 2 دیتا سنتر میتومه باهاش کار کنه اما کسی تبلیغ نمیکنه واسه خودش :دی

با درود
من بهترین گزینه برای انجام این کار گفتم چون خودم چند سال پیش تجربه کردم و الان اوضاع فروش برای شخصی که میخواهد شروع به کار کنه مناسب نیست.
چه از من تهیه کنن چه دیگر همکاران فقط خواستم راهنمایی کنم.
با احترام

پست بالا ویرایش شد که بحثی نباشه. با تشکر که تذکر دادین

Mehdi_Enter
April 10th, 2012, 13:27
بنده خدا یک راهنمایی خواست حالا شما چرا خودتون را خسته میکنید:))
به نظر شخصی بنده کارتون را از همین ساعت شروع کنید و بدون ترس برید جلو با قدرت بیای جلو و کارت درست باشه ماهه اول هم سود میکنی
شما میفرمایید دست زیاد شده .. ولی هر چه قدر هم زیاد شود باز فروش خواهد شد ..
اگه بترسی .. که ضرر میکنی .. نترسی سود
همون اول کار که دوستان میفرمانند از نمایندگی شروع کن .. یا ..................... کاملا اشتباه هست
چون توی همون اول کار اگه مشکلی بیاد روی سرور های که از اونجا نمایندگی گرفتی اعتبار شما میشه 0 که عمرن بتونی کار کنی ;)
پس از اول کار خودت همه چی را انجام بده و بیا جلو سود خواهی داشت
موفق باشید

RoobinaServer
April 10th, 2012, 13:35
بنده خدا یک راهنمایی خواست حالا شما چرا خودتون را خسته میکنید:))
به نظر شخصی بنده کارتون را از همین ساعت شروع کنید و بدون ترس برید جلو با قدرت بیای جلو و کارت درست باشه ماهه اول هم سود میکنی
شما میفرمایید دست زیاد شده .. ولی هر چه قدر هم زیاد شود باز فروش خواهد شد ..
اگه بترسی .. که ضرر میکنی .. نترسی سود
همون اول کار که دوستان میفرمانند از نمایندگی شروع کن .. یا ..................... کاملا اشتباه هست
چون توی همون اول کار اگه مشکلی بیاد روی سرور های که از اونجا نمایندگی گرفتی اعتبار شما میشه 0 که عمرن بتونی کار کنی ;)
پس از اول کار خودت همه چی را انجام بده و بیا جلو سود خواهی داشت
موفق باشید

50 درصد قبول دارم حرفت رو

حالا 50 درصد چراندارم چون :

این دوستمون تازه میخواد وارد کار سرور بشه و سرور که خودتون فکرک نم دارید دیگه میدونید چه دردسر هایی داره و به تنهایی از عهده برطرف کردن مشکلات بر نمیان

من همیشه و حتی خودم از روز اول پله پله رفتم بالا

ایشون هم پله پله بیان هم میتونن مشتری بگیرن هم معروفیت تا زمانی که وارد به کار سرور بشن و راحت برن سرور بگیرن

اگر مشکل قطعی باشه سروری که بگیرن ایشون هم ممکنه قطع بشه و صد درصد به مشکل بخورن و چند روی الاف باشن ایناه م باید در نظر گرفت خب

mamtytm
April 10th, 2012, 14:39
سلام ! اضافه می کنم ......

من الان یه مدتی هست که وی پی اس دارم و اشنایی دارم تا حدودی

و اون دوستی که گفته با وی پی اس شروع کنم منظورش چیه ؟ رو وی پی اس که نمی شه وی پی اس فروخت میشه ؟ 512 مگ رم که بیشتر نیس !

منظورت ر. کامل تر بگو

kaajhost
April 10th, 2012, 14:58
با سلام

شما می توانید با نمایندگی شروع کنید اگر ریسک پذیر نیستید و هنوز نیاز دارید که تجربه و مهارت لازم را کسب کنید. سور اختصاصی هزینه بالایی دارد که همانطور که دوستان هم فرمودند سرور با منابع کم توجیه اقتصادی برای کاری که شما می خواهید انجام بدهید ندارد. در ضمن سود یت زیان در همه موارد هست اما نسبتش تفاوت می کند . شما برای شروع کار سعی کنید یک سایت کامل و همچنین تبلیغات هدفمند انجام بدهید تا جذب مشتری نمائید.

موفق باشید.

keywan
April 10th, 2012, 16:28
دوست عزیز طبق گفته همه دوستان و پشینهاد من هم نمایندگی هست .. البته از کسی بگیر که توی این سایت همه می شناسنش و سعی نکن قیمت رو زیاد مد نظر بگیری ... بلایی که سر من اومد سرت نیاد

ilmavps
April 10th, 2012, 17:37
موضوع مهمی که هست:
اگر کارتون خوب باشه و بتونید از پس مشکلات بر بیاید چرا که بد باشه

کار خوب هم احترام به مشتری هست و تحویل دادن درست سفارشات تنهایی هم میتونند از پسش بر بیاند حالا لازم نیست حتما رم 24 یا 32 گیگ بخرید 8 گیگ هم کفایت میکنه

دیتا سنترهایی که قیمت بالایی میدهند هم سراغشون نرید با یک سرور در حد متوسط شروع کنید و تلاش کنید که بتوانید ادامه بدهید در کل همین طور که همه ی دوستان گفتند جز ریسک چیزی نیست

احتمال داره که ماه های اول از جیب پول سرور را مجبور بشوید که بدهید پس بی گدار هم به اب نزن چون این طور اعتبارتون زیر سوال میره در مورد نمایندگی الان دیگه زیاد جواب نمیده چون اکثر دوستان دیگه سرور دارند و برای فروش نیاز به قیمت پایین پس این میان چیز زیادی نصیب شما نمیشه فقط برای اون شخص مشتری جمع میکنید

keywan
April 10th, 2012, 18:09
در صورتیکه بتوانند مشکلات سرور و سرویسها رو رفع کنند مسلما داشتن سرور به صرفه تر هست ولی اگر هنوز این توانایی رو ندارند می تونند تا چند ماه که کاملا راه میوفتن از نمایندگی استفاده کنند

mamtytm
April 10th, 2012, 18:27
همین جا از تمام دوستان میخام نظرخواهی کنم !

VDS بگیرم یا Ded ؟

اگه سرور اختصاصی از چه دیتاسنتری و کدوم سرویسش و دلیل انتخابتون !

keywan
April 10th, 2012, 18:34
vds برای آشنایی کامل و بعد از اون ددیکیت

دیتا سنتر هم که خدا برکتش بده آلمان/هتزنر > پینگ مناسب

_omid_
April 10th, 2012, 18:48
با درود
بستگی به نوع مصرفتون داره دیتاسنتر های زیادی وجود داره.
با احترام

ilmavps
April 10th, 2012, 19:21
به نظر من اصلا طرف ovh نرید بهترین و مناسب ترین گزینه برای شما آلمان/هتزنر هست

---------------
البته هلند هم بدلیل وارز بودن خوب هست

CityKala.net
April 10th, 2012, 19:23
به نظر من اصلا طرف ovh نرید بهترین و مناسب ترین گزینه برای شما آلمان/هتزنر هست

---------------
البته هلند هم بدلیل وارز بودن خوب هست
دلیلتون رو میشه بفرمایید
ما داریم با این دیتاسنتر کار میکنیم علاوه بر سرور هایی که برای مشتریان خریداری میشه
خودمونم اینجا سرور داریم
مشکلی نداره خودشون ساپرتشون خوبه
اگر ovh رو تجربه کردید حرف بزنید