توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برطرف كردن درخواست يوزر و پسوورد
bia2faz
April 9th, 2012, 21:54
سلام
من رو وي پي اسم (vps) فيلم دانلود كردم و ميخوام بزارم برا دانلود اما از كاربر يوزر و پسوورد ميخواد
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
alborzhost
April 9th, 2012, 22:08
سلام
روی سرورتون وب سرور چی نصب کردید ؟
bia2faz
April 9th, 2012, 22:27
سلام
روی سرورتون وب سرور چی نصب کردید ؟
windows server 2003
serverstar.ir
April 9th, 2012, 22:36
windows server 2003
iis کانفیگ کردی شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?
mohammadlover
April 9th, 2012, 22:38
سلام
احتمالاً وب سرور iis باشه.
راحت ترین کار اینه : اول اون فایلی رو که دانلود کردید روی دسکتاپ(یا هر جایی) کپی کنید و بعد دوباره همونو کپی کنید توی اون پوشه ای که فایل ها رو برای دانلود گذاشتید، اینطوری نباید پسوردی بخواد.
موفق باشید
serverstar.ir
April 9th, 2012, 22:42
سلام
راحت ترین کار اینه : اول اون فایلی رو که دانلود کردید روی دسکتاپ(یا هر جایی) کپی کنید و بعد دوباره همونو کپی کنید توی اون پوشه ای که فایل ها رو برای دانلود گذاشتید، اینطوری نباید پسوردی بخواد.
موفق باشید
خودم این مشکل رو داشتم با کلی تلاش حل کردم البته نه به این صورت باید تو تنظیمات کارهایی انجام بشه و به پوشه هم پرمیشن داده بشه
bia2faz
April 9th, 2012, 22:50
سلام
موفق باشید
سلام
ببينيد واسه فيلم فقط اينجوري ميشه يا برا چيزايي كه رو فايل زيپ پسوورد ميزارم
واسه اهنگ يا چيزاي ديگه مشكلي ندارم
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
خودم این مشکل رو داشتم با کلی تلاش حل کردم البته نه به این صورت باید تو تنظیمات کارهایی انجام بشه و به پوشه هم پرمیشن داده بشه
سلام لطف ميكنيد بگيد بايد چكار كنم؟
serverstar.ir
April 9th, 2012, 22:57
سلام
ببينيد واسه فيلم فقط اينجوري ميشه يا برا چيزايي كه رو فايل زيپ پسوورد ميزارم
واسه اهنگ يا چيزاي ديگه مشكلي ندارم
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
سلام لطف ميكنيد بگيد بايد چكار كنم؟
سلام بهم پیغام خصوص بده تا شخصا" انجام بدم دردسر زیاد داره و کار از توضیح گذشته
alborzhost
April 9th, 2012, 23:04
سلام
شما اگه از IIS استفاده میکنید بهتر هست پاکش کنید و آپاچی نصب کنید و با خیال راحت دانلود کنید !
اون کاری که گفتم دقیقاً این مشکل رو رفع میکنه ولی اگر بخواید از روش دیگه بگیرید، طبق روش زیر عمل کنید :
روی پوشه wwwroot کلیک راست کنید و prperties رو انتخاب کنید. به تب Security برید Add رو انتخاب کنید و تو جای متن بنویسید administrator و بعد Cheek Name بزنید و بعد OK. اینطوری نباید پسورد بخواد دیگه.
موفق باشید
bia2faz
April 9th, 2012, 23:24
سلام
شما اگه از IIS استفاده میکنید بهتر هست پاکش کنید و آپاچی نصب کنید و با خیال راحت دانلود کنید !
سلام اره من از iss استفاده ميكنم
چون من يكم وقتم كم بود ميخواستم مشكلم فقط رفع شه
باشه از پيشنهادتون ممنون
ممنون به خاطر راهنمايي
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
اون کاری که گفتم دقیقاً این مشکل رو رفع میکنه ولی اگر بخواید از روش دیگه بگیرید، طبق روش زیر عمل کنید :
روی پوشه wwwroot کلیک راست کنید و prperties رو انتخاب کنید. به تب Security برید Add رو انتخاب کنید و تو جای متن بنویسید administrator و بعد Cheek Name بزنید و بعد OK. اینطوری نباید پسورد بخواد دیگه.
موفق باشید
اين تنظيمات خودش اكي هست،قبلا انجام شده اما الن اين جوريه كه ميگم پسورد ميخواد