ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آورلود

m-mehdipoor
April 9th, 2012, 11:10
سلام
دوستان من چند روزی هست که روی یکی از سرورهام آورلود دارم
هی سایت ها رو روی سرور های دیگه منتقل می کنم که از فشار این سرور کم شه و هر روز که سایت ها کم می شه، فشار بیشتر می شه .
یکم روش کار کردم و متوجه شدم کل این ماجرا به خاطر کار فایروال است...
همش داره یه سری چیزها رو فشرده می کنه...
تحقیقی که کردم مثل اینکه این عملکردش به این نحو است که داره فایل های مخرب رو به یه نحوی با فشرده کردن از قابل استفاده بودن خارج می کنه ولی عملا شرایطی رو ایجاد کرده که می شه گفت شده دوستی خاله خرسه :دی ...
الان سایت های این سرور رو کم کردم طوری که اگه اون کار نکنه لود سرور 2 از 8 هسته با آپاچی است.
ولی وقتی اون استارت می زنه لود بالای 19 -20 حتی با لایت اسپید است.
می خوام اگه ممکنه این عملکردش رو برای چند روز بردارم تا سرور رو بتونم با کلام ای وی اسکن بدم و بعد که اوضاع مساعد شد دوباره فعالش کنم و نتیجه رو ببینم.
کسی از دوستان هست که این رو تو لود سرور دیده باشه و بدونه چطور می شه غیر فعالش کرد؟
/bin/tar -rf /etc/csf/suspicious.tar /tmp/lshttpd/bak_core/core

Ashkankamangar.ir
April 9th, 2012, 11:18
ما هم این مشکل رو داریم
تو سایت های خارجی هم سرچ کردم همه میگفت چیز خاصی نیست البته برای ما فقط ایمیل این مشکلات میاد ولی لود سرورمون بالا نمیره

m-mehdipoor
April 9th, 2012, 11:26
متاسفانه این مشکل هر روز داره بدتر می شه.
ما هم رو بعضی سرورهامون این هست ولی بدون آورلود ، این سرور هم اوایل آورلود نمیاورد ولی الان طوری شده که هر روز بیشتر می شه
بعضا شده که اگه خودم دستی کیل نکنم لود به حدود 30 می رسه !! و وقتی کیل می شه میاد روی 2...
انشاالله که برای شما به این حد نرسه ! بهتره اسکنتون رو بیشتر کنید ، چون اینطوری بشه کنترلش خیلی سخت تر می شه. ( البته خیلی هم مطمئن نیستم با اسکن حل بشه )
دوستانی هم که مطلعند از قضیه خواهشا کمک کنند....