توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا از Kloxo استفاده کنیم با خیر ؟؟؟
wanener
April 8th, 2012, 18:41
سلام
این تاپیک رو ایجاد کردم چون پاسخ درست و جامعی توی فروم ندیدم
دوستان صاحب فن لطفا کنن و نظرات خودشون رو درباره علت های استفاده یا عدم استفاده از کنترل پنل رایگان برای هاستینگ لینوکسی ( کیلوکسو یا کلوکسو یا KLOXO ) بیان کنند!
البته توی بهتر بودن پنلی مثل CPanel هیچ شکی وجود نداره اما مسائلی مثل خطر حذف لایسنس و تحریم و مشکلات با دیتا سنتر در صورت بروز شکایت واقعا جدی هست !
پلسک هم گزینه خوبیه اما واقعا توی نسخه جدید آزار دهنده شده است و تقریبا توی این فکرم که تمام سرورهام رو از اون به کنترل پنلهای دیگه منتقل کنم !
من 3 سال هست دارم از Kloxo یا هموم LX-Admin سابق استفاده میکنم و تقریبا مشکل زیادی باهاش نداشتم به غیر از پیچیدگی و مراحل زیاد در مدیریت سرویسهای مشتریان و نمایندگان
البته یک مشکلی جدیدا برخوردم که توی تاپیکی بصورت مجزا مطرح خواهم کرد
دوستان مدیریت انجمن هم لطفا بعد ازپر محتوا شدن تاپیک رو مهم کنن که بتونه به عنوان مرجع استفاده بشه
پیروز باشید
m.mori
April 8th, 2012, 18:51
پیشنهاد میکنیم استفاده نکنید چون امنیت فوق العاده پایینه پیشنهاد دایرکت ادمنه هم ساده و کارای هاش بالاست هم قیمت و خلاصه عالیه ولی سی پنل بهتره اما گرونه و فزقاش با دارکت اندکه دایرکت فکر کنم ماهی 10 یا 11 تومان باشه و عالیه
CityKala.net
April 8th, 2012, 18:56
پیشنهاد میکنیم استفاده نکنید چون امنیت فوق العاده پایینه پیشنهاد دایرکت ادمنه هم ساده و کارای هاش بالاست هم قیمت و خلاصه عالیه ولی سی پنل بهتره اما گرونه و فزقاش با دارکت اندکه دایرکت فکر کنم ماهی 10 یا 11 تومان باشه و عالیه
کی گفته امنیتش پایینه قبل از اینکه سرور برای هاستینگ بگیرم یک سرور مجازی شخصی داشتم که سایت کلاینت و اینام رو بیارم بالا حدود 6 ماه بود این کنترل پنل صد بار اومدن هک کنن نشد
taksami4
April 8th, 2012, 19:01
بنده هم شنیدم که میگن کلکسو از نظر امنیتی باگ زیادی داره و بهتره ازش استفاده نشده.
CityKala.net
April 8th, 2012, 19:05
بنده هم شنیدم که میگن کلکسو از نظر امنیتی باگ زیادی داره و بهتره ازش استفاده نشده.
به شنیدن اهمیت ندید خواهشا
منم میشنیدم تست کردم خوب بود درسته باگ داره ولی توی هر ورژن بهتر میشه باگاش رفع میشه
m.mori
April 8th, 2012, 19:35
دردسر هایی داره مثله سطح دسترسی ها دوما اینکه سیپنل شما چرا نمیگیرد ببینم شما با کلکسو هاست میفروشید ؟>>>>>؟
serverpars
April 8th, 2012, 19:36
شاید برخی مشکلات موقع کانفیگ کردن داشته باشه ولی برای کاربرایی که میخوان یک سایت باهاش راه اندازی کنند به صرفه هست و مشکلی هم نداره . فقط اگر درست کانفیگ بشه
CityKala.net
April 8th, 2012, 19:38
من گفتم قبلا الان سی پنله
wanener
April 8th, 2012, 19:53
دردسر هایی داره مثله سطح دسترسی ها دوما اینکه سیپنل شما چرا نمیگیرد ببینم شما با کلکسو هاست میفروشید ؟>>>>>؟
بله ما با تنها پنلی که هاست نمیفروشیم Cpanel هست
Website Panel برای ویندوز و Plesk , DirectAdmin , Kloxo برای لینوکس
اصلا هم حوصله ندارم مثل سال 83 تا 84 بیچاره و آواره سی پنل بشم
اما
چند روز پیش دوباره به سرم زد به بچه ها بگم یک سرور Cpanel راه اندازی کنیم اما مدیر دستا سنتر منعم کرد و گفت اگر مشکلی براتون پیش بیاد هم باید یک سال لایسنس رو کامل بدید هم اینکه براتون آی پی عوض نمیکنم و باید سرور رو پاک کنید !
CityKala.net
April 8th, 2012, 19:57
مشکلات تحریمی سی پنل زیاد داره مثلا خود ما تحریم شدیم یک بار
ولی خب بازم داریم استفاده میکنیم تغییر سرور و .. خیلی اذیت ها
m.mori
April 8th, 2012, 20:00
بله ما با تنها پنلی که هاست نمیفروشیم Cpanel هست
Website Panel برای ویندوز و Plesk , DirectAdmin , Kloxo برای لینوکس
اصلا هم حوصله ندارم مثل سال 83 تا 84 بیچاره و آواره سی پنل بشم
اما
چند روز پیش دوباره به سرم زد به بچه ها بگم یک سرور Cpanel راه اندازی کنیم اما مدیر دستا سنتر منعم کرد و گفت اگر مشکلی براتون پیش بیاد هم باید یک سال لایسنس رو کامل بدید هم اینکه براتون آی پی عوض نمیکنم و باید سرور رو پاک کنید !
عجب چجو آوارگی سیپنل داشتید مگه؟
wanener
April 8th, 2012, 20:01
مشکلات تحریمی سی پنل زیاد داره مثلا خود ما تحریم شدیم یک بار
ولی خب بازم داریم استفاده میکنیم تغییر سرور و .. خیلی اذیت ها
بله اما مشکل ما فقط سرور نیست چون میشه مثلا با تغییر آی پی کار رو حل کرد دیتا سنتر داره میگه سی پنل به ما گیر میده و میگه کلا سرور رو باید حذف کنید
اونوقت خر بیار و باقالی بار کن اگر چند تاسرور رو هم منتقل کرده باشیم که دیگه هیچی باید تا 1 سال شب و روز دستی از همه چیز بک اپ بگیریم برگردیم روی کیلوکسو و مثلا دایرکت ادیمن!
RoobinaServer
April 8th, 2012, 20:04
سلام
والله از نظر بنده اگر این حرف ها رو دیتاسنتر به شما زده بیخیال سیپنل بشید بهتره
اما در کل سیپنل رو پیشنهاد میدم
و اما دوستان که با هم هی صحبت میکردن درباره هک شدن kloxo
بگم که درسته باگ زیاد داره اما میشه گفت خیلی ها سراغ این پنل نرفتن و اکثرا سیپنل و ... هستن و معمولا خیلی یا بهتر بگم 99 درصد از هاستینگ های معروف از سیپنل هاست میدن نه چیز دیگه برای همین هکر ها روز به روز در حال پیشرفت به سمت هک کردن سیپنل هستن و یه جورایی هیچ هکری نمیره دنبال یاد گیری هک kloxo و برای همین به نظر من این درسته حفره امنیتی داره اما بهتر از سیپنل عمل میکنه از نظر امنیتی (البته هکرهای عرب که اصلا حرفشون رو نزنید هرچی باشه هک میکنن همه چی بلدن)
/:)
wanener
April 8th, 2012, 20:05
عجب چجو آوارگی سیپنل داشتید مگه؟
سال 84 و آخرین بار در سال 88 وقتی سی پنل لایسنس ها رو باطل کردی ما تغریبا 4 ماه درگیر بودیم هی لایسنس میگرفتیم و آی پی عوض میکردیم
تا آروم اروم اومدیم روی Plesk ! اونم نسخه 8 که مال زمان SWsoft بود و هنوز نسخه پارالل پلسک ارائه نشده بود !
SeDaBloG
April 8th, 2012, 20:08
:39: سی پنل و پلسک از نظر امنیت به نظر من بهترینن
wanener
April 8th, 2012, 20:13
:39: سی پنل و پلسک از نظر امنیت به نظر من بهترینن
به نظر من امنیت پلسک حرف نداره اما اونقدر زیاد شده که به خودش هم شک داره و داره برای سایتهای خودش درد سر درست میکنه
نمونه ای از این مشکلات رو توی این تاپیک که ایجاد کردم میتونید ببینید http://www.webhostingtalk.ir/f84/45483/
m.mori
April 8th, 2012, 20:32
بابا آخه دایرکت ادمین خیلی کار باهاش مشکله مخصوصا فایل منیجر شما لایسنس دایرکت ادمین و پلسک رو چند میگیری؟
ali2k
April 8th, 2012, 20:56
kloxo کاملا امن نیست ولی انقدر امن هست که ازش استفاده کنید برای تعداد محدودی سایت شخصی یا کسی که یه سایت داره روی سرور یا موارد محدود اینجوری بسیار مناسب هست ...
دوم نکته در موردش این هست که اپدیت و به روز نیست
Kloxo - Kloxo 6.1.6 Released - LxCenter Bug-Tracker (http://project.lxcenter.org/news/8)
در لینک بالا می بینید که اخرین اپدیت برای 10 ماه پیش هست و ...
یکسری پیچیدگی هایی داره که کار برای مدیر گرفته تا کاربر معمولی سخت میشه :)
بهترین گزینه برای افرادی هست که نمی خوان هزینه کنترل پنل بدن و تعداد محدودی سایت را روی سرور هاست کنند.
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
بابا آخه دایرکت ادمین خیلی کار باهاش مشکله مخصوصا فایل منیجر شما لایسنس دایرکت ادمین و پلسک رو چند میگیری؟
من انتخابم دایرکت ادمین هست با توجه به اینکه سی پنل - پلسک - دایرکت ادمین رو تجربه کردم
1- دایرکت ادمین قیمت لایسنسش ارزونه و محدودیتی نداره حتی راحت میشه لایف تایم گرفت و خلاص ...
2- کارایی خوبی داره تقریبا هرچیزی که لازم هست پوشش میده
3- سرعت خوبی داره و برخلاف پلسک کند و زجرآور کار نمیکنه
4- امکانات مدیریتی کمتری نسبت به سی پنل داره و یه سر و گردن از سی پنل پایین تر هست ولی درحدی هست که من نیاز به سی پنل ندارم با هزینه بالایی که داره ...
5- مشتری هم راحت باهاش کنار میاد برخلاف پلسک که مشتری هم سخت باهاش کنار میاد
wanener
April 8th, 2012, 21:02
kloxo کاملا امن نیست ولی انقدر امن هست که ازش استفاده کنید برای تعداد محدودی سایت شخصی یا کسی که یه سایت داره روی سرور یا موارد محدود اینجوری بسیار مناسب هست ...
Kloxo - Kloxo 6.1.6 Released - LxCenter Bug-Tracker (http://project.lxcenter.org/news/8)
بهترین گزینه برای افرادی هست که نمی خوان هزینه کنترل پنل بدن و تعداد محدودی سایت را روی سرور هاست کنند.
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
من انتخابم دایرکت ادمین هست با توجه به اینکه سی پنل - پلسک - دایرکت ادمین رو تجربه کردم
1- دایرکت ادمین قیمت لایسنسش ارزونه و محدودیتی نداره حتی راحت میشه لایف تایم گرفت و خلاص ...
4- امکانات مدیریتی کمتری نسبت به سی پنل داره و یه سر و گردن از سی پنل پایین تر هست ولی درحدی هست که من نیاز به سی پنل ندارم با هزینه بالایی که داره ...
توی چندین پست دیدم دوستان به مسائل مدیریتی اشاره میکنن
من مشکلی با مدیریت سرورهای دایکت ادمینم ندارم
مساله اینه که هزینه Cpanel با توجه به تهدید دیتا سنتر به نفعم نیست و روی کیلوکسو هم که دارم سرویس میدم و مشتری دارم اما مشکلاتی که توی پست دیگه اشاره کردم گاها وجود داره !
شما چه ضعف هایی در موارد مدیریتی در دایرکت ادمین میبینید که مهم باشه و توی سی پنل یا پلسک هم بشه بر خلاف دایرکت ادیمن از GUI مدیریتش کرد ؟؟؟
ali2k
April 8th, 2012, 21:11
توی چندین پست دیدم دوستان به مسائل مدیریتی اشاره میکنن
من مشکلی با مدیریت سرورهای دایکت ادمینم ندارم
مساله اینه که هزینه Cpanel با توجه به تهدید دیتا سنتر به نفعم نیست و روی کیلوکسو هم که دارم سرویس میدم و مشتری دارم اما مشکلاتی که توی پست دیگه اشاره کردم گاها وجود داره !
شما چه ضعف هایی در موارد مدیریتی در دایرکت ادمین میبینید که مهم باشه و توی سی پنل یا پلسک هم بشه بر خلاف دایرکت ادیمن از GUI مدیریتش کرد ؟؟؟
در سطح مسائل معمولی که دایرکت ادمین چیزی از سی پنل کم نداره ، ولی در بسیار از امکانات سی پنل در قسمت whm گزینه های زیادی قرار داده برای مثال زدن موارد زیادی هست یک مورد ساده اش easyapache هست که توی سی پنل راحت میشه از اول سرویس ها رو کامپایل کرد و چندتا تیک زدن هر کانفیگی که لازم هست مشخص کرد ولی در دایرکت ادمین باید رفت سراغ custombuild که توی ssh هست و گرافیکی نیست کار بیشتری می بره ...
یه قابلیت دیگه ای که تو سی پنل هست محدود کردن میزان مصرف cpu و ram برای کاربرها هست که در دایرکت ادمین نیست...
کلا برای مثال زدن چیزهای زیادی هست که سی پنل داره و دایرکت ادمین نداره :دی ولی خب من شخصا دایرکت ادمین را استفاده می کنم با ریسلر و کاربر و این داستان ها مشکلی ندارم
omid56
April 9th, 2012, 14:12
اگر به بخش آخر طریقه نصب kloxo مراجعه کنید ، مشاهده می کنید :
Keep in mind that Kloxo will not manage your server firewall (iptables rules). For that, you may want to install third-party firewall management scripts such as CSF (http://www.configserver.com/cp/csf.html)http://wiki.lxcenter.org/img/icons/external_link.gif (cache) (http://wiki.lxcenter.org/tiki-view_cache.php?url=http%3A%2F%2Fwww.configserver.c om%2Fcp%2Fcsf.html) or APF (http://www.rfxn.com/projects/advanced-policy-firewall/)http://wiki.lxcenter.org/img/icons/external_link.gif (cache) (http://wiki.lxcenter.org/tiki-view_cache.php?url=http%3A%2F%2Fwww.rfxn.com%2Fpro jects%2Fadvanced-policy-firewall%2F) and its complements to detect and block threats like brute-force attacks and unauthorized processes and users.
kloxo به تنهایی کافی نیست . نصب فایروال + ماژول های امنیتی روی وب سرور + چک لیست های امنیتی باید لحاظ شود .
در ضمن در یک تاپیک هم اشاره کردم lxgurd یک ضد ddos نیست .
اگر موارد امنیتی را admin رعایت بکنه با توجه به تحریم هایی که صورت گرفته kloxo، می تونه گزینه خوبی باشه - من خودم سرور اختصاصی دارم و از kloxo استفاده می کنم.
چند وقت پیش زنگ زدم رادکام قیمت لاینس پلسک بگیرم گفت دیگه نمی فروشیم با توجه به اینکه رادکام نماینده گلد هست .
کلا این بحث لایسنس برای ما دردسرهای خاص خودش رو داره . فردا ممکنه دایرکت ادمین هم تحریم کنه ... هیچ تضمینی نیست .
kitiran
April 9th, 2012, 14:25
من که خیلی می پسندم به این دلایل:
1- رایگان هست این خیل مهمه
2- کم مصرف
3- نصب راحت ( البته از هایپر وی ام )
4- سویچ کردن بین سرویس ها که واقعا حرف نداره خصوصا استفاده از lighttpd
5- قسمت آپلود فایل منیجرش کامل هست
اما از مشکل سخت در عذابم:
مثل پلسک بروازینگ داخل کنترل پنل کمی کند هست و لینک پذیر هم نیست و یک مشکل که داشت، همزمان دوتا پیج باز کنید تداخل پیدا می کرد (نمی دنم اخیرا حل شده یا نه)
در مجموع من برای کار حرفه ای هاستینگ مناسب نمی بینم به نظر توان نگهداری تعداد کاربران زیاد نداره و در طراحیش کمی یوزر فرندلی و سادگی به فراموشی سپرده شده و کاربر از کار کردنش لذت نمی بره اما برای چند سایت محدود خیلی مفید خواهد بود.
در رابطه با امنیت هم این هم مثل بقیه کنترل پنل ها آپدیت پچ مرتب میده و اگر بروز باشه زیاد مشکلی پیش نمیاد اما خوب موارد امنیتی خود سیستم عامل هم مهم هست
m.mori
April 9th, 2012, 15:47
من یکی از مشتریام لایسنس دایرکت ادمین میخواد واسه vps میشه بگید چنده ؟ و میشه یه عکس از آخرین نسخش بگیرید و بدید
؟
parsspace
April 9th, 2012, 16:41
من الان ۵ ساله دایرکت ادمین گرفتم هزینش هم خیلی خوب و به صرفه بود اون اوایل ۲۰۰ تومن پول لایسنس مادام العمر دادم تاحالا هم مشکلی نداشتم
ZarinServer
April 12th, 2012, 20:03
میشه یه عکس از دایرکت ادمین بگیری بدی یا لینکه دمو آخرین ورژن رو بدی؟؟
mehdifx
April 15th, 2012, 14:40
اگه کلکسو هم بیاد و لاینسس غیر رایگان بده و منابع مالیش را قویتر کنه مطمئن باشید که شاید از سی پنل قویتر هم بشه..!
متاسفانه صورت مسئله اشتباهه..! مقایسه این کنترل پنلها با هم اشتباهه. هر کدام یه هزینه ای برای لاینسس و یا هرکدام دردسرهای مختص خودش را داره..
من به شخصه حدود یکسال هست که از کلکسو استفاده میکنم . غیر از چندتا خرابکاری که توش انجام دادم در بقیه موارد ازش راضی هستم. (بعنوان یه کنترل پنل رایگان...!) که برام زیاد هم هست..! اگه یه کنترل پنل رایگان دیگه ای بیاد اونوقت باید با کلکسو مقایسه کرد..!
ZarinServer
April 15th, 2012, 17:04
از نظر من directadmin چرا؟
جوت مشکلی با ایران ندارخ(واسه من خیلی مهم)
ارزونه!
مصرف زیادی هم نداره
نسبتا هم کامله ! درسته به سیپنل نمیرسه اما عالیه!
راستی دوستان م ن دایرکت ادمین خریدم :D میشه بگید چه کارای واسه امنیت و اینا انجام بدم راستیتش تازه کاده دایرکت ادمینم
foumanco
May 4th, 2012, 21:29
سلام
آیا در کلوکسو sftp پشتیبانی میشه؟ من تا اینجا چنین چیزی پیدا نکردم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
alireza9549
May 5th, 2012, 14:49
به نظر من برای هاست دانلود یا هست بک اپ خوب هست .
wanener
June 27th, 2012, 09:57
سلام
آیا در کلوکسو sftp پشتیبانی میشه؟ من تا اینجا چنین چیزی پیدا نکردم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
ما از Kloxo و Plesk و Cpanel هر کدوم به علت مشکلات خاص خودشون بصورت کامل به دایرکت ادمین مهجت کردیم
این موضوع باعث شد ما نماینده Direct ادیمن هم بشیم!
mehdifx
July 18th, 2012, 17:52
بنده هم بعد از یکسال کار با کلکسو به سمت دایرکت ادمین مهاجرت کردم..!
هم خوبه و هم ارزون و هم پشتیبانی شده..!! متاسفانه ضعف بزرگ کلکسو پشتیبانی نچندان خوبش هست. البته من به سایتش که سر میزنم آخرین مطلبش برای شش ماه پیش هست. یعنی از اون موقع تا الان هیچ آپدیتی نشده؟ !!
و یکی از مهمترین ضعفهاش بکآپ گیری و ریستور کردنشه که مقداری آدم را اذیت میکنه.