PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال و دریافت ایمیل در mail enable

shahin_mahvareh
April 8th, 2012, 12:57
سلام.من روی وی پی اس پلسک نصب کردم.
الان همراهش mail enable نصب شده.
حالا میخوام ایمیل ارسال کنم توی outlook و webmail میزنه که ارسال شد.ولی هیچ ایمیلی به آدرس ارسال شده نمیاد و همینطور هیچ ایمیلی دریافت نمیشه.
توی smtp peroperties که میرم قسمت Connectors-->queues-->outbound ایمیل های ارسال شده در اونجا هستش و Status اون Unsent هستش.
این ارور هم داده.
The socket connection to the remote host failed. The host was either not contactable or it rejected your connection.
مشکل از کجاست؟
در ضمن پورت ها رو هم گفتم برام باز کردند ولی هنوز این مشکل هست.

داخا پنل دامنه یه قسمت داره که مربوط میشه به Mx داخل اون باید چی بزارم؟بع غیر اون یه گزینه هم داره که نوشته از Mx سرور خود شرکتی که دامنه گرفتم استفاده بشه؟

من توی پنل domain یه a record ثبت کردم به ip سرور یه mx هم داشت که دو تا گزینه داشت:
1- Other mail server
2- 1&1 mail server
که من 2 رو انتخاب کردم.اگه 1 رو انتخاب میکردم به من گزینه های زیر رو میداد تا ip براش ست کنم:
(MX-Record)
MX 1 / Prio:
MX 2 / Prio:
Further backups
MX 3 / Prio:
MX 4 / Prio
این هم عکس مربوط به اون:
http://up.irpos.com/Dns.jpg

تورو خدا کمکم کنید الان یک ماهه منو گذاشته سر کار.

allbert
April 8th, 2012, 13:03
چک کنید ببینید ای پی شما تو بلک لیست نباشه

این اروری که گذاشتید میگه سوکت نمیتونه با هاست ارتباط برقرار کنه

مطمئن هستید که پورت باز شده ؟

shahin_mahvareh
April 8th, 2012, 13:16
از کجا چک کنم که ip ی من تو بلک لیست نیست؟
من 2 تا ip دارم.بهشون گفتم که پورت های هر جفت اون رو باز کنن.اونا هم گفتند پورت ها باز بودند.
از کجا چک کنم ببینم باز هست یا بسته؟

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

راستی من هر کاری کردم نتونستم پورت های 25 و 110 رو باز کنم.حتی فایر وال رو هم خاموش کردم ولی باز اون پورت ها باز نشد به پورت ها کانکت نمیشد.و بعد مجبور شدم smtp رو از 25 انتقال بدم به 26 و pop3 رو از 110 انتقال بدم به 111. از طریق registery این کارو کردم.ممکنه واسه این باشه؟
تو log هم Unauthorized رو نوشته.
به نظرتون مشکل از کجاست؟

shahin_mahvareh
April 8th, 2012, 16:28
کسی نبود؟شدیدا به کمک شما مهتاجیم.

shahin_mahvareh
April 8th, 2012, 23:50
کسی نیومد به داد ما برسه؟