توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور از آمریکا
tizparvaz
April 7th, 2012, 04:18
من اگر بخوام مستقیم از خود دیتا سنتر خرید کنم به چه شکله اگر راهنمایی کنید ممنون میشم موقع سفارش وقتیوارد قسمت ثبت نام میشم مشخصاتی که میخواد ایران داخلش نیست هر کشوریم انتخاب میکنم کد پستی تلفن و این اطلاعاترو میخواد پس چطور باید از دیتاسنتر خرید کرد ؟
P30Tools
April 7th, 2012, 04:31
کدوم دیتاسنتر؟! خوب نباید هم باشه تو لیستشون,اکثرا در صورتی که متوجه بشوند ایرانی هستید سرور رو بلاک خواهند کرد.
3245
April 7th, 2012, 10:51
اگر آشنایی با این گونه خرید ها ندارید پیشنهاد میکنم اصلا اقدام نکنید قطعا به مشکل دچار میشوید:
1- نصب مجازه ساز با خودتان است
2- هزینه سرورها باید توسط ارز پرداخت گردد، اگر بخواین یک سرور رو با پیپال پرداخت کنید کارمزد بالایی داره
3- مکالمه بین شما و دیتاسنتر کمی مشکل می باشد
و مشکلات احتمالی که پیش خواهد آمد...
ارادت
tizparvaz
April 7th, 2012, 12:28
از دیتا سنتر serverloft.eu میخوام خرید کنم چون میخوام تو پنل خودم باشه و به قول معروف بعدن زیاد کار داریم باهاشون احتمالا کولوکیشن کنیم در آینده ،
کسی حاضره برای ما خرید انجام بده اما تو پنل خودمون باشه ؟
با موارد بالا هم که گفتید مشکلی نیست فقط نمیدونم چه اطلاعاتی وارد کنم تا بتونم عضو بشم آیا این اطلاعات مهم ؟
اگه اره دوستانی که از دیتاسنترها خرید میکنن پس واقعا خارج از کشورن ؟
wanener
April 7th, 2012, 19:10
از دیتا سنتر serverloft.eu میخوام خرید کنم چون میخوام تو پنل خودم باشه و به قول معروف بعدن زیاد کار داریم باهاشون احتمالا کولوکیشن کنیم در آینده ،
کسی حاضره برای ما خرید انجام بده اما تو پنل خودمون باشه ؟
با موارد بالا هم که گفتید مشکلی نیست فقط نمیدونم چه اطلاعاتی وارد کنم تا بتونم عضو بشم آیا این اطلاعات مهم ؟
اگه اره دوستانی که از دیتاسنترها خرید میکنن پس واقعا خارج از کشورن ؟
من توی این دیتا سرور نمیتونم بهتون کمکی کنم.( قیمتهاش بالاست به نسبت کانفیگ )
اما توی دیتا سنترهای iweb - xlhost آمریکا و کانادا و اکثر دیتا سنترهای اروپایی در خدمتم.
اگر از این دیتا سنترها سرویس میخواهید میتونم بهتون آفرهای خارج از سایت خوبی بدم
البته توی پنل خودتون هم میتونیم ارائه بدیم اما پشتیبانی مستقیم خودمون رو توصیه میکنم.
tizparvaz
April 7th, 2012, 19:17
من توی این دیتا سرور نمیتونم بهتون کمکی کنم.( قیمتهاش بالاست به نسبت کانفیگ )
اما توی دیتا سنترهای iweb - xlhost آمریکا و کانادا و اکثر دیتا سنترهای اروپایی در خدمتم.
اگر از این دیتا سنترها سرویس میخواهید میتونم بهتون آفرهای خارج از سایت خوبی بدم
البته توی پنل خودتون هم میتونیم ارائه بدیم اما پشتیبانی مستقیم خودمون رو توصیه میکنم.
قیمتهاش خیلی به نسبت جاهای دیگه کمتر چطور میگین زیاد تره ؟؟
فعلا در حال مذاکره با یکی از مدیران دیتا سنتر در آمریکا هستیم اگر به نتیجه برسیم آفرهای خوبی ارائه خواهم داد از آمریکا با پینگ زیر 300 و کیفتشون هم عالی اگر به نتیجه رسیدیم آفر رورهای اختصاصی ارئه میدیم اما فعلا دوستانن اگر آفر دارن بدن ما هنوز سرور تهیه نکردیم با تشکر
wanener
April 7th, 2012, 19:46
قیمتهاش خیلی به نسبت جاهای دیگه کمتر چطور میگین زیاد تره ؟؟
فعلا در حال مذاکره با یکی از مدیران دیتا سنتر در آمریکا هستیم اگر به نتیجه برسیم آفرهای خوبی ارائه خواهم داد از آمریکا با پینگ زیر 300 و کیفتشون هم عالی اگر به نتیجه رسیدیم آفر رورهای اختصاصی ارئه میدیم اما فعلا دوستانن اگر آفر دارن بدن ما هنوز سرور تهیه نکردیم با تشکر
با کدوم دیتا سنتر مذاکره میکنید؟
توی کدوم دیتاسنتر ؟
مثلا ما
SuperMicro
1x Xeon 3460 Quadcore
16GB RAM
2x512GB Enteprise IP
1 /29 Subnet
رو با 140 دلار میدیم
و یا
Dell PowerEdge
Dual Xeon E5350
12GB Ram
2x 1TB HW Raid1 HDD Enteprise
230$ ارائه میکنیم
این آفرها مستقیما توسط دیتا سنتر ارائه نمیشه
tizparvaz
April 7th, 2012, 20:21
آفر رو اینجا دادید بن میشید دوست عزیز اینجا آموزش
http://www.webhostingtalk.ir/f12/45299/
اینجا آفر بدین که بتونیم صحبت کنیم آفر خوبیه
wanener
April 7th, 2012, 21:56
من اینجا قصد دادن آفر نداشتم
فقط اشاره بی به برخی از کانفیگ های خودمون کردم
اون تاپیک هم من اجازه پاسخ نداشتم مثل اینکه!
tizparvaz
April 7th, 2012, 22:25
من اینجا قصد دادن آفر نداشتم
فقط اشاره بی به برخی از کانفیگ های خودمون کردم
اون تاپیک هم من اجازه پاسخ نداشتم مثل اینکه!
آدرس سایتتون ؟
wanener
April 8th, 2012, 10:50
آدرس سایتتون ؟
ما سرویسهامون رو داریم منتقل میکنیم به وب سایت جدید رسانگار اما شما میتونید برای سفارش به پورتال کاربران رسانگار (http://portal.rasanegar.com) مراجعه کنید.
اگر آفر خواستید به بخش فروش یا به خود من توی یاهو پیام بدید !