PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : GeoIP ؟!

LinuxHD
April 6th, 2012, 20:40
سلام دوستان

دنباب یه GEOIP ساده به زبان php هستم که برای آی پی های ایران بره روی index-fa.html و برای ای پی های غیر ایران بره روی index-en.html
یکی دارم درست کار نمی کنه
ممنون میشم کامل توضیح بدین و یکی برای دانلود بزارید

با تشکر

_omid_
April 6th, 2012, 20:52
با درود
دوست عزیز اینجا کسی جواب نمیده و بخش سوالات و مشکلات سرورهای اختصاصی هست از مدیران تقاضا کنین پست را انتقال بدن
با احترام

LinuxHD
April 6th, 2012, 20:56
شرمنده دیدم پست راجع به این موضوع اینجا زده شده منم همینجا زدم
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید
مدیران لطفا به بخش مربوطه انتقال بدن شرمنده
یکی هم جواب منو بده لطفا

tthost
April 6th, 2012, 20:57
شاید این برای شما کاربرد داشته باشد
انتقال کاربر با استفاده از شناسایی IP Location - MajidOnline Forums (http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=183334)

LinuxHD
April 6th, 2012, 22:14
ممنون
نمی خوام از سایت دیگه بخونه
دوستانی که عملا تست کردن و دارن استفاده می کنن راهنمایی کنن لطفا
ممنون

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

کسی کمک نمی کنه؟!

ali2k
April 6th, 2012, 23:07
یه دیتابیس یک مگی هست هر ماه اپدیت میشه از ip2location می توانید رایگان دانلود کنید رابط پی اچ پی هم داره :)
راهنمایی بدون هزینه دیگه نمی کنن این روزا :)

OnlineServer
April 6th, 2012, 23:18
چرا از وب سرورتون استفاده نمیکنید ؟
من برام مورد استفاده نبوده تا بحال که تست کنم اما اگر از اپاچی استفاده میکنید میتونید با کمک ماژول mod_geoip و فایل htaccess تون به رحتی انجام بدید :)

لینک مثال : Ubuntu+Apache and GeoIP Tutorial | Derek Kwok's Blog (http://www.xairon.net/2011/07/apache-and-geoip-tutorial-for-ubuntu/)

LinuxHD
April 7th, 2012, 12:53
اسکریپت پی اچ پی برای این کار دوستان بزار لطفا
هنوز مشکلم حل نشده

ali2k
April 7th, 2012, 13:24
یه دیتابیس یک مگی هست هر ماه اپدیت میشه از ip2location می توانید رایگان دانلود کنید رابط پی اچ پی هم داره :)
راهنمایی بدون هزینه دیگه نمی کنن این روزا :)

این رو دیدی ؟ اگر خواستی کدش را برات اماده میکنم با اندکی هزینه ...

LinuxHD
April 7th, 2012, 13:36
لطفا ایدی یاهوتون رو پ.خ کنید