ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره FTP Server

S1N4
April 6th, 2012, 16:40
سلام،من می خوام روی سرورم یه FTP Server راه اندازی کنم که لینک FTP واسه دانلود بدم.
حالا اگه میشه یکی از دوستان یه نرم افزار به همراه آموزشش بهم معرفی کنه که هم راحت هم قوی باشه و بتونم لینکهای سایتمو واسه دانلود آماده کنم.

ممنون

tizparvaz
April 6th, 2012, 16:54
فایل زیلا سرور دانلود کنید نصبش راحته راه اندازیشم همینطور
سیستم عامل چیه ؟

S1N4
April 6th, 2012, 16:58
فایل زیلا سرور دانلود کنید نصبش راحته راه اندازیشم همینطور

ممنون از راهنماییتون ولی اگه لینک آموزش دارین بدین چون بلد نیستم.
ادمین سرور هم بعد از 11 روز که درخواست دادم هنوز به من جواب درست و حسابی نمیده

tizparvaz
April 6th, 2012, 17:28
لینک آموزش ندارم سرچ گنید حتما هست اما میگ کار ـسونیه نصبش عین فایر فاکس فقط تو یه مرحله پرت اتصال به سرور رو میپرسه که بهتر بذارید دیفالتش باشه بقیشم نکست و فینیش
بعدش باز کنید برنامرو تو آدرس بزنید 127.0.0.1 و پرت هم همون پرتی که موقع نصب وارد کردین میزنید پسورد ورود به سرورم اینجا میخواد میزنید اوکی میکنید بعدش وصل میشه از قسمت اگه اشتباه نکنم ادیت یا نیو آخرین منو میشه باز میکنید یه یوزر اد میکنید دایرکتوری رو هم مشخص میکنید و کار تمومه دیگه فعال و میتونید از طریق هر نرم افزار اف تی پی بهش کانکت بشین پورت کانکتشم 21

_omid_
April 6th, 2012, 17:38
با درود
بفرما دوست گرامی
http://www.webhostingtalk.ir/f14/36359/
سرچ انجمن هم میزدی موارد زیادی میدیدی
با احترام

S1N4
April 6th, 2012, 18:03
لینک آموزش ندارم سرچ گنید حتما هست اما میگ کار ـسونیه نصبش عین فایر فاکس فقط تو یه مرحله پرت اتصال به سرور رو میپرسه که بهتر بذارید دیفالتش باشه بقیشم نکست و فینیش
بعدش باز کنید برنامرو تو آدرس بزنید 127.0.0.1 و پرت هم همون پرتی که موقع نصب وارد کردین میزنید پسورد ورود به سرورم اینجا میخواد میزنید اوکی میکنید بعدش وصل میشه از قسمت اگه اشتباه نکنم ادیت یا نیو آخرین منو میشه باز میکنید یه یوزر اد میکنید دایرکتوری رو هم مشخص میکنید و کار تمومه دیگه فعال و میتونید از طریق هر نرم افزار اف تی پی بهش کانکت بشین پورت کانکتشم 21

همه چیز ردیفه ولی من نمیخوام به صورت اکانتی باشه.می خوام فقط لینک باشه و همه دانلود کنن.
میشه؟!

tizparvaz
April 6th, 2012, 18:16
iis نصf کردین ؟
دایرکتوری شو بزارین رو wwwroot iis بعد حله fه راحتی هم ftp دارین هم بدون یوزر با لینک مستقیم میتونید دانلوداتونرو بذارید
آدرسشم میشه yourip/file

S1N4
April 6th, 2012, 18:36
iis نصf کردین ؟
دایرکتوری شو بزارین رو wwwroot iis بعد حله fه راحتی هم ftp دارین هم بدون یوزر با لینک مستقیم میتونید دانلوداتونرو بذارید
آدرسشم میشه yourip/file

بله نصب کردم،این کارم کردم ولی بازم برای گذاشتن دایرکتوری روی wwwroot میگه user بساز!

tizparvaz
April 6th, 2012, 18:50
بله نصب کردم،این کارم کردم ولی بازم برای گذاشتن دایرکتوری روی wwwroot میگه user بساز!

یوزر بساز پسوردم بده تون واسه کانکت شدن به ftp واسه دانلود هیچی نمیخواد شما هر فایلی تو این فولدر از طریق ftp آپ کنی یا تو خود وی پی اس کپی کنی یوزر میتونی از طریق لینک مستقیم دانلود کنه

S1N4
April 6th, 2012, 19:06
iis نصf کردین ؟
آدرسشم میشه yourip/file
اینجا دایرکتوری را تو Filezilla پوشه ی wwwroot بزارم؟!

tizparvaz
April 6th, 2012, 19:08
آره دقیقا

S1N4
April 6th, 2012, 19:10
آره دقیقا
منم همین کارو کردم،واسه دایکتوری دادن میگه User بساز.منم میسازم.واسه دانلودم میگه user & pass بده

tizparvaz
April 6th, 2012, 19:21
???
مطمئنید همین کارو کردید ؟
من خودم برای سرورایی که میخوان برای دانلود استفاده کنن همین کانفیگ و انجام میدم 100% مطمئنم که جواب میده

S1N4
April 6th, 2012, 19:27
???
مطمئنید همین کارو کردید ؟
من خودم برای سرورایی که میخوان برای دانلود استفاده کنن همین کانفیگ و انجام میدم 100% مطمئنم که جواب میده
من IIS نصب کردم و پوشه interpub هم تو درایو C اومده.
Filzilla هم که نصبه و آدرس همون پوشه wwwroot دادم.یه user هم ساختم ولی برای دانلود میگه یوزر و پس بده.

tizparvaz
April 6th, 2012, 19:33
اگر میخواین دسترسی بدین براتون انجام بدم
نمیدونم چرا
نباید اینطوری باشه
این لینک الان به همین شکل ساخته شده خودت تست کن
http://8.24.248.87/dl/app/test.exe
مال مشتری بوده لینک عوض کرده

S1N4
April 6th, 2012, 19:37
اگر میخواین دسترسی بدین براتون انجام بدم
نمیدونم چرا