توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش هاست دانلود با vds ؟
psfa
April 6th, 2012, 13:42
سلام دوستان مي خواستم بدونم اگه وي دي اس لينوكس بگيرم ميشه باهاش هاست دانلود بفروشم؟ كه بشه روش ليچر اينا هم نصب كرد
ممنون
TOOBA IT
April 6th, 2012, 13:50
بله یک کنترل پنل رایگان نصب کنید و باقی ماجرا ...
serverstar.ir
April 6th, 2012, 13:53
بابا نگید VDS ما چیزی به این اسم نداریم سروراختصاصی مجازی وجود نداره بگید Dedicated Server یا سرور اختصاصی
بله میشه با یه VPS خوب هم کارتون راه میفته
psfa
April 6th, 2012, 13:56
به عنوان مثال يك وي پي اس با رم 256 با هارد 100 گيگ ميكشه؟
TOOBA IT
April 6th, 2012, 14:00
شما تو قسمت اموزش تایپک زدید , لطفا یک تاپیک دیگه تو قسمت فروش ایجاد کنید تا بچه ها بتونند آفرهاشون رو بدند ...
j4b3r
April 6th, 2012, 14:06
سلام
میشه این کارو انجام بدید فقط باید حواستون به منابع بشه
برای این کار هم میتونید از پنل هایی مثل kloxo یا virtualmin استفاده کنید
و نیاز به کانفیگ وب سرور هم هست
it-net
April 6th, 2012, 14:11
این مقدار رم به خوبی پاسخ گو نیست و بهتره حداقل برای لیچر از 512 رم استفاده کنید.
psfa
April 6th, 2012, 14:16
شما تو قسمت اموزش تایپک زدید , لطفا یک تاپیک دیگه تو قسمت فروش ایجاد کنید تا بچه ها بتونند آفرهاشون رو بدند ...
بنده قصد نداشتم كه دوستان يه من آفر بدن عزيز
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
این مقدار رم به خوبی پاسخ گو نیست و بهتره حداقل برای لیچر از 512 رم استفاده کنید.
من براي استفاده شخصي نميخواما براي فروش هاست دانلود مي خوام كه همه ي يوزر ها هم هاست دانلود كه بگيرن نصب مي كنن ديگه رم 512 كافيه؟ cpu بايد چند باشه؟
j4b3r
April 6th, 2012, 14:26
سلام
بسته به میزان فروش شما داره و نمیشه امار دقیق داد
ولی به نظرم حداقل 1 گیگ رم کافی هست برای شروع
و سی پی یو هم بسته به سرویس دهنده داره
که ببینید چطور بین ماشین های مجازی تقسیم میکنه
چون این مهم تر است
psfa
April 6th, 2012, 16:31
آقا جابر اگه بخوام بگيرم كه از خودتون مي گيرم دارم فكر ميكنم ببينم چي كار بكنم حالا بعد باهاتون صحبت مي كنم
serverstar.ir
April 6th, 2012, 16:49
بهترین انتخواب ار لحاظ اقتصادی vps لینوکس هست که اکثر اونایی که هاست میدن همین کار رو میکنن
برای کار شما بیشتر باید به پورت و سی پی یو دقت کنید
psfa
April 6th, 2012, 17:20
بله منم گفتم لينوكس
پورت كه بله براي ليچ سريع تر فكر كنم تاثير داره ديگه و cpu بايد چند باشه ، چي جوري باشه؟
رم 512 جوابگو نيست براي كيفيت خوب؟
serverstar.ir
April 6th, 2012, 18:56
بستگی داره سرور اختصاصی چقدر شلوغ باشه و حد اقل 3 هسته سی پی یو داشته باشید خوبه رم 1 گیگ منطقی تر هستش شما چه تعداد هاست میخواید بدید و چه نوع سایت هایی هستند ؟؟
psfa
April 6th, 2012, 19:03
عزيز شما بهتر بود تاپيك رو مطالعه ميكردين من فكر ميكنم جواب دادنتون فقط براي رسيدن به 100 هست
بنده گفتم وي پي اس و گفتم سايد هاي دانلود كه ليچر هم روشون نصب ميشه