PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای راه اندازی سایت، مرحله بعد از تغییر dns دامین چیه؟

soheyl_ir89
April 6th, 2012, 12:33
سلام دوستان
هاست لینوکس تهیه کردم،
دامین mrsoheyl.ir رو دارم،
و dns دامینم رو تغییر دادم (طبق گفته پشتیبان هاست).
می خوام یه سایت با وردپرس راه اندازی کنم
و این اولین تجربمه (قبلا تو لوکال هاست انجام دادم).
نصب وردپرس روی هاست رو بلدم.
حالا که dns هاست رو انجام دادم، چی کار باید کنم؟
در حال حاضر، صفحه 403 Forbidden با لینک LiteSpeed Web Server نمایش داده می شه.
با تشکر

extern
April 6th, 2012, 12:58
سلام.باید به کنترل پنل هاست خودتون (بیشتر cpanel باید باشه ) مراجعه کنید
آدرس ورود:
mrsoheyl.ir/cpanel
بعد از وارد شدن به این صفحه اطلاعاتتون رو وارد کنید داخل cpanel میشید بعد از اون باید از سایت وردپرس نسخه رو دریافت کنید
بعد داخل cpanel یه گزینه ای به نام file manager دارید داخل اون میشید و فایلتون رو در public_html آپلود می کنید و ادامه نصب...

serverstar.ir
April 6th, 2012, 13:13
یادتون نره دامین رو باید رو هاست پارک کنید بعد از عوض کردن dns

البته اگه موقع خرید هاست با این دامین دادید نیاز نیست دوباره پارک بشه

soheyl_ir89
April 6th, 2012, 13:33
ممنون دوستان
انجام شد

soheyl_ir89
April 6th, 2012, 22:52
در هنگام نصب پوسته، در صفحه "اطلاعات اتصال"، در جواب "نام میزبان" چی بنویسم؟

شناسه و رمز FTP رو ایجاد کردم تو cpanel

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

الان بعد از وارد کردن دامین هاست و شناسه و رمز ftp، اخطار می ده:
شناسه/رمز برای X اشتباه است.

X : شناسه ftp

extern
April 6th, 2012, 22:57
سلام.راحترین روش این هست قالب رو از طریق file managere در cpanel در پوشه templates بریزید بدون دردسر بعد به مدیریت پوسته ها برید و فعالش کنید.

takghalam
April 6th, 2012, 22:58
وقتی صفحه لایت اسپید میاد یهنی dns ست شده و الان باید محتوا رو کپی کنی

میری سی پنل قسمت فایل منیجر رو میاری بعد میری پوشه public_html و بعد محتوات رو اپلود می کنی و بعدش از زیپ در میاری

اگه تازه کاری ورد پرس نصب نکن اکثرا راضی نیستند و کمتر پشتیبانی میشه نیوک یا دیتالایف نصب کن تمیز هم در میاد

اسم میزبان هم localhost میشه

soheyl_ir89
April 6th, 2012, 23:00
پاسخ این سوال رو می خوام دوستان :
در هنگام نصب پوسته، در صفحه "اطلاعات اتصال"، در جواب "نام میزبان" چی بنویسم؟

takghalam
April 6th, 2012, 23:02
localhost

soheyl_ir89
April 6th, 2012, 23:10
سلام.راحترین روش این هست قالب رو از طریق file managere در cpanel در پوشه templates بریزید بدون دردسر بعد به مدیریت پوسته ها برید و فعالش کنید.

ممنون دوستان
با این روش انجام دادم

mehrshad.ho
April 6th, 2012, 23:10
بسته فشرده وردپرس فارسی را در یک پوشه خالی از حالت فشرده خارج کنید.
پرونده wp-config-sample.php را با یک برنامه ویرایشگر متن مثل wordpad باز کنید و سپس اطلاعات مربوط به نحوه اتصال پایگاه داده‌ی خود را وارد کنید.
پرونده را با نام wp-config.php ذخیره کنید.
همه پرونده‌ها را بارگذاری کنید.
پرونده wp-admin/install.php را در مرورگرتان باز کنید. با این کار جداول مورد نیاز برای وبلاگتان تنظیم می‌شود. اگر با پیغام خطا مواجه شدید پرونده wp-config.php را دوباره بررسی کنید و بار دیگر مراحل قبل را تکرار کنید. چنانچه موفق به اشکال‌یابی نشدید به انجمن پشتیبانی وردپرس فارسی مراجعه کنید و اطلاعات موردنیاز برای رفع خطای مربوطه را در آن‌جا جستجو کنید.
اگر کلمه‌ی عبوری وارد نکردید، کلمه‌ی عبوری که برای شما ساخته می‌شود را یادداشت کنید. اگر نام کاربری انتخاب نکنید، نام کاربری شما admin خواهد بود.
برنامه‌ی راه‌انداز شما را به صفحه ورود به وردپرس می‌رساند. برای ورود نام کاربری و کلمه‌ی عبوری را که طی مرحله قبل انتخاب کردید، وارد کنید. اگر از کلمه‌ی عبور ساخته شده توسط وردپرس استفاده کردید می‌توانید برای تغییر آن به قسمت «شناسنامه» مراجعه کنید.

m.mori
April 7th, 2012, 00:05
موضوع جل شده؟

soheyl_ir89
April 7th, 2012, 00:08
موضوع جل شده؟

بله. ممنون