ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بازنشدن دومین ها

shahab-f
April 6th, 2012, 13:03
من از یک سایتی رسلر گرفتم بعدش از دیروز تا حالا یک مشکل عجیب پیش اومده اونم اینه ک ادرسه رسلر و سایت هایی که هاست میدم برای آی پی خودم باز نمیشه حتی همون سایته ای که ازش رسر گرفتم هم باز نمیشه (سایت های دیگه باز میشن فقط این چند سایت) ساده تر بگم کلیه سایت هایی که رو اون سرور قرار دارن واسه من باز نمیشن ولی وقتی از وی p ان استفاده میکنم یا ایپیمو عوش میکنم باز میشه - مشکل از کجاس؟

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

هیچ کس نیس جواب بده؟؟؟؟؟؟

serverstar.ir
April 6th, 2012, 13:09
آی پی شما از طرف اون سیستم بلاک شده احتمالا" شما چند بار پسورد ورود رو اشتباه زدید ؟؟؟

shahab-f
April 6th, 2012, 13:13
اگه اشتباه وارد کرده باشم واسه سایته خودم بوده- چکار با بقیه سایت های اون سرور داشتم که اونا هم باز نمیشن

serverstar.ir
April 6th, 2012, 13:17
اگه اشتباه وارد کرده باشم واسه سایته خودم بوده- چکار با بقیه سایت های اون سرور داشتم که اونا هم باز نمیشن

سایت شما رو اون سروره و 1 آی پی داره آی پی سایت شما با بقیه سایت ها یکیه دوست من ...

shahab-f
April 6th, 2012, 13:18
چقد طول میکشه تا مشکل حل شه؟؟؟

serverstar.ir
April 6th, 2012, 13:20
باید از ادمینت بخوای تا IP شما رو از اون لیست برداره ip خودت رو بهش بده ...

hostarzan
April 28th, 2012, 04:44
با سلام منم همین مشکل رو دارم سایت من پیش بعضیا لود نمیشه پیش خودم لود میشه به چند نفر هاست فروخته بودم مال اونا هم همینجور بود به پشتیبانی گفتم پشتیبانیم هم جواب نداد بعد از 2روز درست شد ولی حالا میگن وارد سی پنل هاستشون نمیشه میگه رمز اشتباس خودم با سیستم دوستم تست کردم رمز میگفت اشتباس اما با لپ تاپ خودم زدم وارد میشه بی زحمت کمک کنید با تشکر
هاست ارزان - صفحه اصلی پورتال (http://www.hostarzan.com)