توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی درباره عدم پرداخت و قرارداد ..فوری
dollar
April 6th, 2012, 08:44
با سلام
من از این سایت سرور گرفتم SEO Hosting: Affordable and flexible SEO Hosting Packages (http://www.seohosting.co.uk/)
گه از همه کشورها روی یکی سرور ارائه میده . و من هم سفارش 10 کشور را روی این سرور دادم .
ماه اول مشتری خوب بود ولی بعد مشتری ها ایمیل میدادند و میگفتن که ای پی ها تقلبی هست و مال سوئد هست. بعضی از سایتهایی که ای پی را نشان می دادند درست بود و بعضی ها سوئد را نشان میداد . و وقتی با هر آی پی مثلا استرالیا یا امریکا یا هر اکشوری وارد سایت گوگل می شوید زبان سوئدی نشان می دهد . سر این قضایا من گفتم سرور را کنسل نمایید . بهشون هم گفتم ای پی ها درست نیست و ماسک دارند ولی هر بار جواب های مختلف می دهند.
حالا گفتند برای کنسلی باید 20 درصد قرارداد را بدهید که 1104 دلار می شود. ( من زیاد در جریان قرارداد ها نبودم و گویا قرارها یکساله بوده)
حالا سوال من این است اگر پرداخت نکنم چه می شود؟ البته خودم پرداخت نکردم و پی پال و کارت ندارم و دوتا از بچه ها پرداخت کرده اند که دوبارش با پی پال بوده و دوبار هم با کارت که نمیدونم دبیت بوده یا کردیت .
از دوستان ممنون می شوم راهنمایی کنند که چیکار می توانم کنم؟ اجاره سرور هم ماهی 595 دلار هست.
با تشکر
amk
April 6th, 2012, 12:45
یعنی شما اول کار 5520 دلار پرداخت کردین ؟ اگه اینطور باشه که طبق قوانینشون باید 1104 دلار از اون پول کم شه بقیش رو بهتون بدن. در غیر اینصورت اگر صحبتهای شما قابل اثبات باشه میتونید از طریق Dispute در پیپال مشکل رو پیگیری کنید .
dollar
April 6th, 2012, 17:47
نه من پرداخت نکردم . هر ماه پرداخت میکنم . ولی اینها میگن باید هزینه کنسلی را به ما بدین که 20 درصد کل قرارداد هست و مبلغش هم 1104 دلار هست .
من خودم پی پال یا کردیت کارت ندارم . ولی میترسم برای کسانی که پرداخت کرده اند مشکلی پیش بیاد. بحث من اونها هست. که جریانش چی میشه؟
itjavani
April 6th, 2012, 18:03
اطلاعات بیلینگ به نام چه کسی بوده؟! فیک هست یا حقیقی؟
برای رجیستر یا هنگام سفارش Billing agreement داشتند؟ subscription و... چطور؟
این مبلغ از پی پال یا کردیت کارت فردی که اطلاعات بیلینگش در اکانت وجود دارد و قوانین را پذیرفته است کسر میگردد! در صورت عدم وجود مبلغ حساب وی منفی شده و خیلی مشکلات برای اون فرد پیش میاد! در حقیقت باید پول رو بده! ولی اگر بتونید به پی پال ثابت کنید که این ها به چیزی که طبق قرارداد بوده را نداده اند میتونید این مبلغ را ندید! حتی مبلغ ماه پیش نیز چارج بک کنید :دی البته با پرداخت کننده هایی که براتون پرداخت انجام دادند صحبت کنید
s.w.a.t
April 6th, 2012, 18:12
اگر از کارت اعتباری برای پرداخت استفاده کردید! و کارت در سیستم سایت مذکور ثبت شده است شخصی که با کارت خود پرداخت رو انجام داده بگید به بانک اعلام کنه که کارت به سرقت/گم شده کارت رو باطل کنن و یک کارت جدید با شماره جدید براش ارسال کنند. در این صورت شرکت مذکور کاری نمیتونه از پیش ببره.
حالت دوم اگر ماهانه برای شما صورت حساب صادر میشد و شما صورت حساب رو میدادید به شخصی که براتون پرداخت کنه یعنی به قولی subscription نشده شما میتونید صورتحسابی که براتون ارسال میشه رو ignore کنید و پرداخت نکنید. در این حالت هم دست شرکت مذکور به جایی بند نیست! و بعد از مدتی سرویس رو خودشون میبندند.
در مورد سوم اگر subscription انجام شده باشه با پی پال سریع بگید subscription رو کنسل کنند و شما هم صورتحساب ها رو ignore کنید.
موفق باشید
dollar
April 6th, 2012, 18:45
ممنون از همه دوستان که جواب دادند .
والا تمام کارها از طریق ایمیل صورت میگرفت . اینها به من کنترل پنل ندادند و حتی تیکت هم نداشتند و از طریق ایمیل بود .
باور اول گفتم لینک پرداخت بدین که لینک پرداخت پی پال دادند و یه نفر پرداخت را کرد . بعد از اون هم چند باری پرداخت بود که برای پی پال اکانت پی پال ( ایمیل شان) را دادند و برای کردیت کارت هم مشخصات حسابشون را دادند . که باز دادم یه سری دیگه پرداخت کردند . و سه شخص مختلف پرداخت ها را انجام دادند.
حالا با این تفاسیر آیا انها می توانند کاری کنند یا خیر؟
با تشکر دوباره از شما
dollar
May 17th, 2012, 00:09
سلام
اقا این سایت سئو هاستینگ هنوز مارو ول نکرده . رفته توی سایتی که اسمش را در قرارداد اورده بودم و از طریق اون فروم ایمیل داده .
اشتباه من این بود که نام واقعیم واسم سایت را دادم .
آیا فقط با اون دو اسم میتونن شکایت کنن؟
این محتوای ایمیلی هست که دادند . البته من اصلا جوابی بهشون نمیدم. که اولش نام و نام سایت من را نوشته اند که اینجا من نیاوردم.
Be advised that your account has been referred to United Asset Group. This outstanding balance due our client is unacceptable. We hope to be able to deal with this situation in a prompt and voluntary manner.
To avoid further collection action which may include the following: an asset and liability investigation of your company’s and or personal assets, information on delinquent payments being added to your credit history, losing the availability of our client’s product, and as a last resort, the recommendation of our office to forward the account to a local attorney for suit. Send full payment or call our office to arrange a satisfactory payment plan within 5 days from the date of this letter.
Address all future correspondence and payments concerning this account to following address. Any NSF checks tendered to this office
will be charged a $25.00 fee. The check may be re-deposited including this charge either electronically or by paper draft.