PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رهنمایی در مورد نصب whmcs مهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــم

milad0079
April 6th, 2012, 03:33
باسلام

دوستان عزیز من یک سری اطلاعات و در خواست کمک در مورد اینم سیستم می خواستم.
----
من whmcs ورژن 4 از سایت اصلی دانلود کردم و فارسی ساز روش اجرا کردم . از لاینسس های ساختگی استفاده کرد .اطلاعات لاینسس به شکل زیر می باشد.

نوع لايسنس

Owned License No Branding

دايرکتوري معتبر

/home/----/public_html

حذف علامت تجاري

ساخته شده
2010-12-31

انقضا
Never

-------------

و روی سرور آمریکا با امنیت بالا نصبه.

آیا این سیستم روی سرور آمریکا کار می کنه؟

ایا این لاینسس مشکل داره یا نه ؟

ایا هیچ مشکلی برای سایت پیش میاد؟

allbert
April 6th, 2012, 03:59
دوست عزیز

اگر قانونی کار کنید مشکلی ندارید اگر بخواید این برنامه هارو دور بزنید ظرف یک مدت کوتاه براتون اخطار میاد و ای پی شما بلاک میشه

خیلی راهت هزینه لایسنس رو پرداخت کنید تا مشکلات احتمالی و امنیتی رو از بین ببرید

hannah
April 6th, 2012, 11:04
این سیستم ها نال شده در هیچ صورت قابل قبول نیست چرا که امنیت پایینی دارند و به راحتی هک میشوند و whmcs میتواند به راحتی به سرویس دهنده سرور شما اطلاع دهد که قانون کپی رایت را رعایت نکردید و بدون هیچ هماهنگی سرور شما بسته شده و هزینه برگشت داده نمیشود
اگر هم از سرور های وارز استفاده کنید و امنیت این سیستم رو بالا ببرید باز هم پیشنهاد نمیشه چرا که بعد از مدتی قاطی میکنه

milad0079
April 6th, 2012, 11:54
هزینه لاینسس زیاده.

چکار کنم؟

avalhost
April 6th, 2012, 12:02
سلام
این اسکریپت نال شده هست و احتمال داره هر لحظه whmcs سایت شما رو ببنده، قیمت لاینسس یک ماه که قابل شارژ هم باشه در حدود 27000 تومن هست ارزشش رو داره به نظر من

3245
April 6th, 2012, 12:24
سلام
نمیخوام نظر دوستان رو نقض کنم یا اطمینان کامل بدم اما اگر در هیچ صورتی امکان خرید لایسنس ندارید پیشنهاد میدم:
آخرین نسخه، دقیقا آخرین نسخه که 5.0.3 هست رو نال شده از سایت های معتبر اسکریپت دانلود کنید، سپس نصب فرمایید و توصیه های امنیتی که در انجمن بیان شده رو اجرا کنید، سپس سطح دسترسی پوشه ها را تنظیم کنید و سطح دسترسی پوشه public_html رو روی 555 بزارید، هرچند سیستم آپلود(زمانی که کاربر میخواد اتچ کنه فایلی رو هنگام تیکت) از کار می افته اما کاچی به از هیچی است...

ارادت

milad0079
April 6th, 2012, 12:48
سالیانه میشه 324 هزار تومان

ایا سیستم دیگه ای برای هاست وجود داره؟

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

یعنی تمام کسانی دارن از این سیستم داخل ایران استفاده می کنند لاینسس دارن؟

بعضی ها دوروزه سایتشان رو اجرا می کنند بدم هزینه ایا اونا هم مشکل داره؟

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

سلام
نمیخوام نظر دوستان رو نقض کنم یا اطمینان کامل بدم اما اگر در هیچ صورتی امکان خرید لایسنس ندارید پیشنهاد میدم:
آخرین نسخه، دقیقا آخرین نسخه که 5.0.3 هست رو نال شده از سایت های معتبر اسکریپت دانلود کنید، سپس نصب فرمایید و توصیه های امنیتی که در انجمن بیان شده رو اجرا کنید، سپس سطح دسترسی پوشه ها را تنظیم کنید و سطح دسترسی پوشه public_html رو روی 555 بزارید، هرچند سیستم آپلود(زمانی که کاربر میخواد اتچ کنه فایلی رو هنگام تیکت) از کار می افته اما کاچی به از هیچی است...

ارادت

ممنون دوست عزیز
من زیاد متوجه نشدم

یعنی با این کاری می گید دیگه سایتم بسته نمی شه ؟

بیشتر توضیح دهید

rouhallah
April 6th, 2012, 14:29
سلام
بهترین روش استفاده از لایسنس است
من یه سری نال شده استفاده کردم سه روز بعد حک شدم
شما این کارا نکنید که کل سرور و مشتری ها به خطر می افتند

milad0079
April 6th, 2012, 14:42
سلام
بهترین روش استفاده از لایسنس است
من یه سری نال شده استفاده کردم سه روز بعد حک شدم
شما این کارا نکنید که کل سرور و مشتری ها به خطر می افتند

آیا هیچ راه دیگه ای نیست؟

3245
April 6th, 2012, 14:45
نمیخوام فرهنگ استفاده کردن از نال رو گسترش بدم، نه اما فقطمیخوام به شما که بودجه برای شروع نداری کمکی کرده باشم

ببینید، منظور از سایت بسته شدن چیست؟
اگر شکایتی صورت بگیره قطعا به این سرعت صورت نمیگیره، مگر اینکه سایتی خاص داشته باشید (بازم نمیگم 100% ــی هست)
هک بشید؟ ( با انجام این کارها و سالم بودن نسخه نال شده ( احتمال هک خیلی خیلی پایین میاد)

ارادت:57:

ata.m
April 6th, 2012, 14:51
یعنی تمام کسانی دارن از این سیستم داخل ایران استفاده می کنند لاینسس دارن؟همه که نه ولی هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه.همون طور که دوستان گفتن احتمال هک شدن بالاست.

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

ایا سیستم دیگه ای برای هاست وجود داره؟

چرا هست. یه نگاهی اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f42/44792/) بنداز.

milad0079
April 6th, 2012, 18:13
سلام

ارادت

من ورژن 4 دارم میشه؟

l3lack_lord
April 11th, 2012, 18:16
اگر فقط نال شده باشه , احتمال هک شدن بالا و پایین نمیره ..

milad0079
April 22nd, 2012, 23:18
سلام

منwhmcs نال شده رو الان يك ماه است نصب كردم و الان مي خواهم وارد بشم مي گه رمز اشتباه است.و بازيابي رمز مي زنم اونم مي گه ايميل شما اشتباه است. بايد چكاركنم؟؟؟

5561