توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجازی ساز Xen یا KVM Full Virtuallation ؟؟؟
Afsarie
April 5th, 2012, 22:17
با سلام خدمت دوستان و بچه های باحال وب هاستیگ تاک !
من قرار هست که یک VPS ویندوز (2003) بگیرم و البته این VPS توی دیتا سنتر ایران هست و برای سرور بازی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
اما موضوعی که هست اینه که الان شرکت میگه از مجازی ساز Xen سرور رو بدم یا از KVM Full Virtuallation ؟؟
من والا نمیدونم کدوم یکی از مجازی ساز های بالا برای سرور بازی بهتر هست !! اینم بگم که برای سرور بازی قدرت + سرعت + آپتایم ، بسیار واجب هست.
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا مطرح کنه.
:xتشکر از همه دوستان:x
kunus
June 26th, 2012, 16:44
سلام دوستان
این سوال من هم هست. نخواستم تاپیک جدید بالا بیارم
تا جایی که من تحقیق کردم لینوکس روی Xen عملکرد بهتری نسبت به KVM داره.
ممنون میشم نظرتونو بگید.
tthost
June 26th, 2012, 18:13
KVM مجازی ساز برتر پیشنهادی توزیع های جدید لینوکسی هست
طبق بررسی های تخصصی و عملی KVM لینوکس رو بهتر از ویندوز ساپورت می کند و XEN در ویندوز از مجازی ساز KVM قوی تر هست.
علت جایگزینی Xen به KVM در لینوکس ، ساپورت قوی تر KVM از پردازنده های جدید هست.
kunus
June 26th, 2012, 18:15
ممنونم از شما
این تفاوت در عملکرد بین KVM و Zen محسوس هست ؟
farsitools
June 26th, 2012, 22:55
اگر مايل به ايجاد گيم سرور تحت ويندوز هستيد xen و اگر لينوكس kvm اگر هم تخصصي تر مي خواهيد vmware اگر هم خواستيد در خدمتيم
irlogo
June 27th, 2012, 02:01
ممنونم از شما
این تفاوت در عملکرد بین KVM و Zen محسوس هست ؟
در سطح حرفه ای بله
kunus
June 27th, 2012, 12:54
برای من سرعت عمل مهم هست. اکثر سیستم هایی که میخوام بالا بیارم لینوکس هستن. بیشتر با Xen اشنت هستم تا KVM اگر سرعت اینا تفاوتی زیادی با هم نداره همون Xen رو نصب کنم. البته ESXi هم مد نظرم هست. چه پیشنهادی می کنید؟
ممنون از همگی دوستان، واقعا لطف دارید
Maya
June 27th, 2012, 13:06
حتما از kvm استفاده کنید .
موفق باشید .
kunus
June 27th, 2012, 14:43
ممنون از شما.
مدیریت مصرف پهنای باند درش امکان پذیر هست؟ مثلا 200 گیگ در ماه
kunus
June 27th, 2012, 16:22
عذر میخوام میشه دلیلتون رو برای انتخاب KVM نسبت به سایر مجازی ساز ها ذکر کنید؟
اونطور که بررسی کردم KVM در کرنل لینوکس لود میشه و به عنوان یک HyperVisor شناخته میشه و با پشتیبانی بالایی که از CPU های نسل جدید داره عملکرد بهتری رو ارائه میده. در طرف دیگر Xen هم هست که سهم بیشتری از بازار رو در دست داره و مستندات بیشتری براش وجود دارد و ESXi با رابط گرافیکی قدرتمند و عملکرد بالایی که ارائه میده بسیار پرطرفدار هستند. حالا چرا KVM ؟ از روی تجربه پیشنهاد می کنید؟
آیا در پیاده سازی ویندوز سرور در KVM مشکلی وجود داره؟
ممنون از لطفتون
tthost
June 27th, 2012, 18:06
اگر نیاز به مانیتورینگ دقیق ترافیک پهنای باند ندارید از VMware استفاده نمایید