توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال كردن فاير وال در وي پي اس
bia2faz
April 5th, 2012, 14:56
سلام
من يه وي پي اس دارم كه سيستم عاملس win 2003 هست
فاير واش رو در قسمت control panel روشن كردم اما ديگه نميتونم وصل شم
ممنون ميشم كمكم كنيد
taghi.karimi
April 5th, 2012, 15:29
درود
از مدیر سرور بخواهید تا یا فایروال را خاموش کند.یا اگر به روشن بودنش نیاز دارید دسترسی ریموت دسکتاپ به آن دهد!
mohammad.mzhr
April 5th, 2012, 15:55
سلام
من يه وي پي اس دارم كه سيستم عاملس win 2003 هست
فاير واش رو در قسمت control panel روشن كردم اما ديگه نميتونم وصل شم
ممنون ميشم كمكم كنيد
دوست عزیز همیشه یادتون باشه هیچ موقع فایروال رو روشن نکنید
milade
April 5th, 2012, 15:59
میشه بگید علت این سخن گهر بارتون چیه ؟ :دی
_omid_
April 5th, 2012, 17:22
با درود
شاید 1 کی به فایروال احتیاج داشته باشه و بخواد روشن کنه شما میگین ( هیچ موقع فایروال رو روشن نکنید ) :)
به نظر من برای ( افزایش پست ها ) اینجوری تلاش نکنید :)
با احترام
allbert
April 5th, 2012, 17:50
RDP رو در فایرواز باز بزارید
Allow Remote Desktop Services and Ping Through Firewall on Windows Server 2008 R2 or Windows 7 - ITProGuru Blog by Systems Management Expert Dan Stolts - Site Home - TechNet Blogs (http://blogs.technet.com/b/danstolts/archive/2010/03/29/allow-remote-desktop-services-and-ping-through-firewall-on-windows-server-2008-r2-or-windows-7.aspx)
kaajhost
April 5th, 2012, 18:09
ریموت را به قسمت exception فایروال معرفی کنید تا بلاک نشود.
mohammad.mzhr
April 5th, 2012, 18:12
میشه بگید علت این سخن گهر بارتون چیه ؟ :دی
عزیز علتش اینه که بیستر مدیران سرور فایروال رو خاموش میکنند
kaajhost
April 5th, 2012, 18:26
عزیز علتش اینه که بیستر مدیران سرور فایروال رو خاموش میکنند
دوست عزیز علت اینکه اکثر مدیران سرور فایروال را خاموش می کنند به خاطر موارد استفاده متعدد از سرورها و همچنین تنوع استفاده نرم افزارهای مختلف از پورتها می باشد . اکثر کاربران ( مخصوصا کاربران مبتدی ) به خاظر عدم آشنایی با کارکرد فایروالها در استفاده از سرورها به مشکلات متعددی برخورد می کنند. برای همین مدیران سرورها غالبا فایروال ها را خاموش می کنند تا کاربران بنا به نیاز خودشان از فایروال استفاده کنند.( البته پورت هایی که عمومیت دارند مثل پورت اسپم در اکثر سرورها مسدود شده است)
farsitools
April 5th, 2012, 19:18
در كل استفاده نكردن از فايروال حتي فايروال خود سيستم كار اشتباهي است
بعضي ها هم كه خاموش مي كنند اين عمل موقتي است يا يك جايگزين براش دارن يا اصلا كار با فايروال بلد نيستند كه عواقبش را خواهند ديد
از نظر فايروال خوب هم فايروال خود ويندوز اگر درست منيج بشه كارش از 20 نمره 18 ميگيره خصوصا كه در ويندوز سرور 2008 از نظر كنترل امنيت ديگه 19/95 را گرفته