PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اوگین شدن به vmware

ServerDL.com
April 5th, 2012, 13:59
سلام
دوستان من یک سرور از هتزنر آلمان دارم که با vmware 5 کار می کند !
و یک سرور از ovh فرانسه دارم که با vmware 4 کار می کند !
مشکل اینجاست که رو سیستم من کلاینت vmware 5 نصب هست ! و به راحتی به سرور آلمان وصل می شوم !
ولی وقتی می خوام به فرانسه وصل شوم خطا می دهد و می گهvmware client4 رو دانلود کن !
اگر اینو دانلود کنم آلمان لوگین نمی شود ! اگر آلمان جواب بدهد فرانسه لوگین نمی شود !!
فایل ضمیمه ای چیزی نیست که این 2 تا رو بشه و یک سیستم نصب کرد ؟

MagicVps.Com
April 5th, 2012, 14:13
یک فایل مشترک نداره باید هر جفتش دانلود کنید و نصب کنید بعداز اینکه نصب شدن هر دو بدرستی کار میکنند و شمکلی نخواهد بود

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

یک فایل مشترک نداره باید هر جفتش دانلود کنید و نصب کنید بعداز اینکه نصب شدن هر دو بدرستی کار میکنند و مشکلی نخواهد بود

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

مثلا بببنید بر اساس نسخهای مجازی سازی که دارید یا دارد

VMware-viclient4.0
VMware-viclient-all-4.1.0-258902
VMware-viclient-all-4.1.0-345043-v4.1
VMware-viclient-all-4.1.0-491557-v4.1
VMware-viclient-all-5.0.0-4559645.0

الان مثلا همه این 5تا نصب شده در ابتدا هر کدوم که میخواستم وصل بشم بار اول درخواست دانلود یا اپدیت میداد بعداز دانلود و نصب الان با هر کدوم وصل که بخوام بشم مشکلی نداره و به راحتی وصل میشه

و یک نکته شما حتی اگر اخرین نسخه را داشته باشدی مثلا نسخه 5 ولی اگر نسخه 4 باشه باید برید نسخه 4 هم دانلود کنید اینطوری نیست که چون نسخه جدیدتر هست نسخه ای قبلی هم باش وصل بشن

موفق باشید

ServerDL.com
April 5th, 2012, 14:14
این کار رو من تقریبا انجام دادم ولی به نظرم باید یک فایل pache چیزی باشه که راحت تر باشه تا این که هر 2 تا رو یک بار نصب کنیم .

MagicVps.Com
April 5th, 2012, 14:25
تا جای که میدونم پچی نداره یا باید بصورت مجزا دانلود کنید یا باید اپدیت کنید موقع وصل شدن گزنه هاش مشخص هست بعداز نصب و یا اپدت هم دیگه با پیغام مواجه نمیشد

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

دیگه پچ نمخواد یکبار هر جفتش نصب میکند و دیگه تمام میشه نصب کنی فرض کن پچ نصب کردی یا اسمش بزارید شما پچ :53: