توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اوگین شدن به vmware
ServerDL.com
April 5th, 2012, 13:59
سلام
دوستان من یک سرور از هتزنر آلمان دارم که با vmware 5 کار می کند !
و یک سرور از ovh فرانسه دارم که با vmware 4 کار می کند !
مشکل اینجاست که رو سیستم من کلاینت vmware 5 نصب هست ! و به راحتی به سرور آلمان وصل می شوم !
ولی وقتی می خوام به فرانسه وصل شوم خطا می دهد و می گهvmware client4 رو دانلود کن !
اگر اینو دانلود کنم آلمان لوگین نمی شود ! اگر آلمان جواب بدهد فرانسه لوگین نمی شود !!
فایل ضمیمه ای چیزی نیست که این 2 تا رو بشه و یک سیستم نصب کرد ؟
MagicVps.Com
April 5th, 2012, 14:13
یک فایل مشترک نداره باید هر جفتش دانلود کنید و نصب کنید بعداز اینکه نصب شدن هر دو بدرستی کار میکنند و شمکلی نخواهد بود
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
یک فایل مشترک نداره باید هر جفتش دانلود کنید و نصب کنید بعداز اینکه نصب شدن هر دو بدرستی کار میکنند و مشکلی نخواهد بود
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
مثلا بببنید بر اساس نسخهای مجازی سازی که دارید یا دارد
الان مثلا همه این 5تا نصب شده در ابتدا هر کدوم که میخواستم وصل بشم بار اول درخواست دانلود یا اپدیت میداد بعداز دانلود و نصب الان با هر کدوم وصل که بخوام بشم مشکلی نداره و به راحتی وصل میشه
و یک نکته شما حتی اگر اخرین نسخه را داشته باشدی مثلا نسخه 5 ولی اگر نسخه 4 باشه باید برید نسخه 4 هم دانلود کنید اینطوری نیست که چون نسخه جدیدتر هست نسخه ای قبلی هم باش وصل بشن
موفق باشید
ServerDL.com
April 5th, 2012, 14:14
این کار رو من تقریبا انجام دادم ولی به نظرم باید یک فایل pache چیزی باشه که راحت تر باشه تا این که هر 2 تا رو یک بار نصب کنیم .
MagicVps.Com
April 5th, 2012, 14:25
تا جای که میدونم پچی نداره یا باید بصورت مجزا دانلود کنید یا باید اپدیت کنید موقع وصل شدن گزنه هاش مشخص هست بعداز نصب و یا اپدت هم دیگه با پیغام مواجه نمیشد
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
دیگه پچ نمخواد یکبار هر جفتش نصب میکند و دیگه تمام میشه نصب کنی فرض کن پچ نصب کردی یا اسمش بزارید شما پچ :53: