ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : hetzner یا myloc؟

mhentezari
April 4th, 2012, 19:45
سلام
یک سرور میخوام واسه کار لیچری که برنامه اش رو خودمون نوشتیم.
پس سرور رم بالا و هارد زیاد میخواد و پورت 1گیگ
از نظر قیمت رسیدم به hetzner
اما الان یکم توجه به myloc هم جلب شده

نظر شما چیه؟

taghi.karimi
April 4th, 2012, 20:12
درود
پورت myloc نسبت به هتزنر کیفیت بهتری دارد!
اما در مورد وارز بدون myloc حساسیت بالاتری دارد.
قیمت سخت افزاری روی myloc به نظر ارزانتر میباشد!
سرور را فورا تحویل میدهند(خرید داشتیم)
چه مواردی نیاز دارید!تا راهنمایی کنم
از هر دو دیتا سنتر سرور داریم و با کار میکنیم!

ertebat7
April 4th, 2012, 20:37
هزتنر با توجه به اینکه کمتر به قوانین کپی رایت گیر میده مناسب تره

DATAFARM.IR
April 4th, 2012, 20:42
از نظر قیمت مای لاک به صرفه تر هست...
کیفیت هم بالاتر است
پورت متعادل تری دارد

_omid_
April 4th, 2012, 21:57
با درود
میشه در مورد abuse بفرمایید به چه صورتی هست!
من نداشتم از این دیتاسنتر ولی 1 سرویس سفارش دادم ببینم کیفیت به چه صورت هست تا فردا تحویل میگیرم در کل
قیمت مناسب. ایپپی خیلی ارزان ( چون 120 ایپی نیاز دارم )
در مورد کیفیت هم هنوز تست نکردم
با احترام

the_coder
April 4th, 2012, 22:19
سلام
اگر ای پی فقط یک عدد نیاز دارید myloc چندان هم هزینه بالایی نداره برای مثال یک سرور با سی پی یو e3 1230 و رم 16 و 2 ترابایت هارد حدود 165 تومن در میاد (این افر نبود مثال بود)ا
اگر هم ای پی زیاد می خواید ، هزینه ستاپ باید بدید و ای پی باز به نسبت جاهای دیگه ارزونتر میشه
از نظر abuse ، abuse الکی نمیفرسته اما اگر شکایت شد باید حتما بررسی کنید و بی تفاوت ازش نگزرید
پورت 1 گیگ شیر داره
قطعی هم طی3 ماه اخیر فقط یک مورد بود که قبلش اطلاع داده بودن
موفق باشید

mhentezari
April 4th, 2012, 23:10
درود
پورت myloc نسبت به هتزنر کیفیت بهتری دارد!
اما در مورد وارز بدون myloc حساسیت بالاتری دارد.
قیمت سخت افزاری روی myloc به نظر ارزانتر میباشد!
سرور را فورا تحویل میدهند(خرید داشتیم)
چه مواردی نیاز دارید!تا راهنمایی کنم
از هر دو دیتا سنتر سرور داریم و با کار میکنیم!

عرض کردم. لیچر میخوایم راه بندازیم. البته برنامه اش رو خودمون نوشتیم

Mr_Parham
April 4th, 2012, 23:17
سلام
یک سرور میخوام واسه کار لیچری که برنامه اش رو خودمون نوشتیم.
پس سرور رم بالا و هارد زیاد میخواد و پورت 1گیگ
از نظر قیمت رسیدم به hetzner
اما الان یکم توجه به myloc هم جلب شده

نظر شما چیه؟
برای لیچر من پیشنهاد می کنم از جایی تهیه کنید که پورت قوی تری داشته باشه
نکته : نماینده ی رسمی رپیدلیچ در ایران و تمام سرویس های Premium که ارائه می کنند + ExpressLeech روی سرور های ماست پس از روی تجربه گفتم

sebastian
April 5th, 2012, 00:00
Hetzner

mhentezari
April 5th, 2012, 00:25
یکجا دیگه یکی از دوستان گفته:

سخت افزار سرور خیلی مهم هست در پایداری.سخت افزار سوپرمیکرو با msi مدل های (eq) و asus مدل های (ex) قابل مقایسه نیست.;;)
هتزنر واسه این سخت افزار ها حق داره که ستاپ هم میگیره.و به اعتراف خودشون بیشترین سرور هاشون نزد ایرانی ها است.

درسته؟

taghi.karimi
April 5th, 2012, 09:59
عرض کردم. لیچر میخوایم راه بندازیم. البته برنامه اش رو خودمون نوشتیم

درود
جهت استفاده از لیچ فکر میکنم به مشکل برخورد نمایید. به دلیل اینکه هم پهنای باند گرانی دارد این دیتا سنتر و هم پورت کافی جهت لیچری ندارد.(البته بسته به مقدار استفاده شما از پورت دارد)

php.source
April 5th, 2012, 10:44
برای لیچ از privatelayer یا Sharktech استفاده کنید
اما اگه بین این دو دیتا سنتر موندید myloc بهتره

mhentezari
April 5th, 2012, 15:03
مسئله اینه که الان به خاطر هزینه برنامه نوسی، دست و بالمون یکم بسته است.

این که میفرمایید پورتش شاید کم بیاره، از چه جهت میگید؟

پهنای باندش 10ترا اوتباند هست دیگه، اینباندش که رایگانه. خوب این فکر کنم فعلا برامون کافی باشه. سایتهایی مثل downloads.ir هم اوایلش ماهی بیشتر از 2ترا حجم مصرف نمی کردند، طبق آمار خودشون. بعدا هم باید سرور اضافه کنیم که خوب هر سرور پهنای باند خودش رو هم داره.
یک چیز خوبی که من توی myloc دیدم loadbalancer بود که بعدا که بخوایم سرور اضافه کنیم، میتونه کمک خیلی خوبی باشه.

نظر شما چیه؟

php.source
April 5th, 2012, 15:19
برای شروع مشکلی پیش نخواهد اومد و با هر دیتا سنتری هم که کار کنید چون تازه میخواید شرو کنید کاربران زیادی نخواهید داشت

_omid_
April 6th, 2012, 11:41
با درود
چند تا سوال در مورد دیتاسنتر مای لوک داشتم.
1- ایا مای لوک برای نصب Vmware Esxi هزینه نصب میگیره ؟
در همین انجمن یکی میگه رایگان و یکی میگه 50 یورو . :)
2- ایا هزینه ست اپ ایپی میگیره ! ( در این مورد هم بعضی ها میگن هزینه ست اپ داره 170 تومان . بعضی ها میگن رایگان )
3- ایا برای خرید ماهانه مبلغی به سرور اضافه میشه. ( این مورد هم یکی میگه بله ماهانه ** تومان اضافه میشه یکی میگه نه اینجوری نیست.
این قوانین دیتاسنتر هست یا فروشنده. :d
با احترام

taghi.karimi
April 6th, 2012, 12:46
با درود
1- ایا مای لوک برای نصب vmware esxi هزینه نصب میگیره ؟
2- ایا هزینه ست اپ ایپی میگیره ! ( در این مورد هم بعضی ها میگن هزینه ست اپ داره 170 تومان . بعضی ها میگن رایگان )
3- ایا برای خرید ماهانه مبلغی به سرور اضافه میشه. ( این مورد هم یکی میگه بله ماهانه ** تومان اضافه میشه یکی میگه نه اینجوری نیست.
با احترام

1-والا عده ای از دوستان میگن آفر داده اند که هزینه ندارد.اما خود دیتا سنتر با هزینه انجام میدهد !
البته همه سرورها ipmi دارد که متوانید خودتان نصب کنید!
2-اگر بحث اینکه دوستان به صورت آفر هزینه ایپی را میگند نمیگیره را کنار بزاریم.بله هزینه 75 یورویی برای ماه اول برای ایپی در نظر گرفته شده است!
3-منظورتون را متوجه نشدم!

_omid_
April 6th, 2012, 13:17
1-
3-منظورتون را متوجه نشدم!

با درود
1- بله وی ام ویر خودمونم میتوانیم نصب کنیم ولی اگه دیتا سنتر نصب کنه ایا هزینه نصب میگیره ؟
3-یعنی میگن که اگه سرور را ماهانه خریداری کنین 30 تومان اضافه میشود به سرور هر ماه ولی اگه 2 ساله پرداخت کنین این 30 تومان گرفته نمیشود. دلیل این 30 ت ماهانه چیه !
با احترام

taghi.karimi
April 6th, 2012, 13:35
با درود
1- بله وی ام ویر خودمونم میتوانیم نصب کنیم ولی اگه دیتا سنتر نصب کنه ایا هزینه نصب میگیره ؟
3-یعنی میگن که اگه سرور را ماهانه خریداری کنین 30 تومان اضافه میشود به سرور هر ماه ولی اگه 2 ساله پرداخت کنین این 30 تومان گرفته نمیشود. دلیل این 30 ت ماهانه چیه !
با احترام

درود
دیتا سنتر هزینه حدود30 یورو جهت نصب میگیره البته شاید بیشتر!اما کمتر از 30 یورو نیست!
بنده از این 30تومن اطلاع ندارم!چون ما مستقیم خرید داشتیم و همچین موردی وجود نداشت!

_omid_
April 6th, 2012, 14:02
درود
دیتا سنتر هزینه حدود30 یورو جهت نصب میگیره البته شاید بیشتر!اما کمتر از 30 یورو نیست!
بنده از این 30تومن اطلاع ندارم!چون ما مستقیم خرید داشتیم و همچین موردی وجود نداشت!

با درود
ممنون از جوانتون منم بیشتر برای همین 30 تومان ماهانه پست زدم اولین بار هست که شنیدم. شاید موردی باشد ولی من نشنیدم!
با احترام

the_coder
April 6th, 2012, 15:42
با درود
1- ایا مای لوک برای نصب Vmware Esxi هزینه نصب میگیره ؟
با احترام
سلام
1-KVM بهتون میده خودتون می تونید نصب کنید (از بعضی ها بابت این KVM هزینه می گیره)البته بعضی از سروراش vmware esxi ساپورت نمی کنه به همین علت باید کارت شبکه براتون تعویض کنه که ماهانه هزینه ای به هزینه هاتون اضافه میشه (حدود 10 یورو ، البته آشنا باشید و مشتری خوبی باشید شاید این رو ازتون نگیره)
2-بله ای پی های بالای 30 عدد هزینه ستاپ داره (اونایی که میگن نداره و بدون ستاپ می فروشند بیان اینجا بگن آیا اصلا سروری بالای 30 عدد ای پی از این دیتاسنتر دارن یا بهتر بگم ، اصلا تاحالا از این دیتاسنتر خرید داشتند؟ :دی)
3-شاید همون قضیه کارت شبکه باشه که ماهانه 10 یورو اضافه میشه....
این قوانینی که من گفتم قوانین دیتاسنتر هست
موفق باشید

_omid_
April 6th, 2012, 17:08
سلام
1-KVM بهتون میده خودتون می تونید نصب کنید (از بعضی ها بابت این KVM هزینه می گیره)البته بعضی از سروراش vmware esxi ساپورت نمی کنه به همین علت باید کارت شبکه براتون تعویض کنه که ماهانه هزینه ای به هزینه هاتون اضافه میشه (حدود 10 یورو ، البته آشنا باشید و مشتری خوبی باشید شاید این رو ازتون نگیره)
2-بله ای پی های بالای 30 عدد هزینه ستاپ داره (اونایی که میگن نداره و بدون ستاپ می فروشند بیان اینجا بگن آیا اصلا سروری بالای 30 عدد ای پی از این دیتاسنتر دارن یا بهتر بگم ، اصلا تاحالا از این دیتاسنتر خرید داشتند؟ :دی)
3-شاید همون قضیه کارت شبکه باشه که ماهانه 10 یورو اضافه میشه....
این قوانینی که من گفتم قوانین دیتاسنتر هست
موفق باشید

با درود
نمونه تاپیک که 121 ایپی 70 هزار تومان ماهانه ارایه میده و بدون هزینه ست اپ
http://www.webhostingtalk.ir/f11/44938/index2.html
نمونه 2
شرکت دیگه هم هست مثل شرکت پرناک
با احترام

php.source
April 6th, 2012, 17:14
ما به شخصه هزینه ست آپ رو در میاریم :دی
بماند از کجا ولی خوب

_omid_
April 6th, 2012, 17:22
ما به شخصه هزینه ست آپ رو در میاریم :دی
بماند از کجا ولی خوب

با درود
فکر کنم مستقیم از دیتاسنتر نمیگیرید و از شخص خریداری میشود. چه ایرانی چه خارجی به خاطر همین هزینه ست آپ نمیدید.:d ولی کسی که مستقیم از دیتاسنتر خریداری کنه باید ست آپ بده.
( فقط یک نظر بود )
با احترام

itjavani
April 6th, 2012, 17:55
برای کار لیچ هیچ کدام مناسب نیستند! اینکه ابتدا فکر میکنید چون مصرفتون کمه پس اینجا جواب گو هست دقت داشته باشید که واسه انتقال سرور از اینجا به جای دیگر چقدر دان تایم و چقدر کاربر ناراضی خواهید داشت! در حقیقت هزینه ای که الان میپردازید برای سروری قویتر و گران تر شاید به شما فشار بیاره ولی در فاصله ای نه چندان دور دو برابر این هزینه با دان تایم و عدم کیفیت ضرر خواهید داد

the_coder
April 6th, 2012, 18:19
با درود
نمونه تاپیک که 121 ایپی 70 هزار تومان ماهانه ارایه میده و بدون هزینه ست اپ
http://www.webhostingtalk.ir/f11/44938/index2.html
نمونه 2
شرکت دیگه هم هست مثل شرکت پرناک
با احترام
من قوانین دیتاسنتر رو گفتم
حالا کسی اگر دوست نداره ستاپ بگیره یا جور دیگه میکشه روش و از طریق دیگه پولش دی میاد
یا از روی خیر خواهی ستا رو از جیب میده (برای رفاه حال مردم)
با دیتاسنتر عاشق چشم و ابروش هست و ازش نمیگیره و رفاقتی بهش میده :دی

Mr_Parham
April 6th, 2012, 18:24
برای کار لیچ هیچ کدام مناسب نیستند! اینکه ابتدا فکر میکنید چون مصرفتون کمه پس اینجا جواب گو هست دقت داشته باشید که واسه انتقال سرور از اینجا به جای دیگر چقدر دان تایم و چقدر کاربر ناراضی خواهید داشت! در حقیقت هزینه ای که الان میپردازید برای سروری قویتر و گران تر شاید به شما فشار بیاره ولی در فاصله ای نه چندان دور دو برابر این هزینه با دان تایم و عدم کیفیت ضرر خواهید داد
دقیقا موردی که من گفتم !

ramtin140
April 6th, 2012, 21:43
کیفیت بین این دو و قیمت مناسب myloc

_omid_
April 6th, 2012, 22:06
کیفیت بین این دو و قیمت مناسب myloc

با درود
اول یعنی چی !
2- برای افزایش پست ها راهکار خوبی نیست که پست بی معنا بدید. :)
با احترام

php.source
April 6th, 2012, 22:30
منظور این بود که از نظر کیفیت و قیمت myloc بهتره