توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ذخیره تنظیمات پوسته
taksami4
April 4th, 2012, 17:29
سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه و عید گذشته مبارک
عزیزان من سایتی دارم که به دلیل برخی مشکلات بر روی هاستینگ مجبور به انتقال شدم.بعد از انتقال کامل اطلاعات روی هاست جدید متوجه شدم که تنظیمات قالبم ذخیره نمیشه.
از قالب iTheme2 استفاده میکنم. بخشی به نام تنظیمات قالب داره که از قسمت مدیریت میشه فوتر - هدر - نحوه نمایش مطالب و ... رو تنظیم کرد. اما من وقتی روی ذخیره کلیک میکنم در حالت لودینگ باقی میمونه و ذخیره نمیشه.
سطح دسترسی پوشه ها رو با هاست دیگه ای مقایسه کردم و مشکلی در سطح دسترسی پوشه ها وجود نداشت. قالب سایت رو تغییر دادم و پوشه قالب قبلی رو حذف کردم و مجددا نصب و فعالش کردم اما همچنان مشکل باقی مونده.
اگر راه خاصی مد نظرتون نیست حداقل راهنمایی کنید که چطور بعد از حذف و نصب مجدد قالب تنظیمات به حالت اول برگرده.
ممنون
sebastian
April 4th, 2012, 17:33
ارور خاصی میده موقع ذخیره ی تنظیمات ( چون من یه بار همچین مشکلی رو داشتم)
یا میتونید فعلا از ادیتور کنترل پنل هاستتون استفاده کنید
taksami4
April 4th, 2012, 17:45
نه ارور خاصی نمیده. فقط در حالت لودینگ میمونه ( لودینگ مرورگر نه - لودینگ آجاکسی ) - در واقع یه موقع ذخیره سازی به مربع وسط صفحه میاد و لودینگ رو نشون میده و بعد از ذخیره سازی علامت تیک نمایش میده و مربع محو میشه. الان اون تیک نمیاد و ذخیره سازی انجام نمیشه.
بعضی از تنظیمات رو نمیشه از طریق کنترل پنل هاست انجام داد ( یا من بلد نیستم ) مثلا نحوه نمایش پست ها در قالب 4 مدل هست که از داخل تنظیمات قالب میشه عوض کرد اما ذخیره نمیشه!
ممنون
sebastian
April 4th, 2012, 17:47
از چه cms ای استفاده میکنید؟
taksami4
April 4th, 2012, 17:48
از چه cms ای استفاده میکنید؟
در انجمن وردپرس مطرح کردم دیگه!!! از وردپرس استفاده میکنم. مشکل رو با فارسی کننده قالب هم مطرح کردم اما از 9 فروردین تا به الان جوابی دریافت نکردم.
sebastian
April 4th, 2012, 17:50
با مرورگر های مختلف هم تست کردید ؟
taksami4
April 4th, 2012, 18:01
بله همین الان با گوگل کروم و موزیلا تست کردم و مشکل لودینگش هنوز هست
sebastian
April 4th, 2012, 18:10
دقیق نمیدونم این راه جواب بده یا نه ولی امتحانش ضرری نداره
catch های مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید
taksami4
April 4th, 2012, 18:13
دقیق نمیدونم این راه جواب بده یا نه ولی امتحانش ضرری نداره
catch های مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید
من هیچوقت با گوگل کروم وارد سایتم نشدم.پس فکر نکنم کشی داشته باشه که بخوام پاک کنم.
اگر میشه راهنمایی کنید که چطور بعد از حذف و نصب مجدد قالب تنظیمات به حالت اول برگرده. نمیدونم توی دیتابیس ذخیره شده یا جای دیگه که با نصب مجدد تنظیمات قبلی میمونن.
sazsaz
April 4th, 2012, 19:34
در انجمن وردپرس مطرح کردم دیگه!!! از وردپرس استفاده میکنم. مشکل رو با فارسی کننده قالب هم مطرح کردم اما از 9 فروردین تا به الان جوابی دریافت نکردم.
سلام مشکل کار شما ساده هست کاش در انجمن راهنمای وردپرس مطرح می کردید
انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/)
نزدیک به یک هفته هست متاسفانه مشکل شما حل نشده
یکی از چهار کار های زیر را انجام بدید
اولا محتویات پوشه ی به نام کش دسترسی درستی نداره (احتمال اول)
دوما شما از یکی از فایل های جاوای گوگل را استفاده می کنید و ارتباط این دو خیلی ضعیف می باشد ( احتمال دوم و حدود 99 درصد کار شما باید فایل ها را در قالب جا سازی کنید)
سوم استفاده از پ ر و ک س ی در سرور جدید
چهارم اشکال در یکی از منابع سرور (لطفا فایل hارور لوگ را چک نمایید)
taksami4
April 4th, 2012, 19:45
سلام مشکل کار شما ساده هست کاش در انجمن راهنمای وردپرس مطرح می کردید
انجمن راهنمای وردپرس فارسی (http://wp-help.ir/)
نزدیک به یک هفته هست متاسفانه مشکل شما حل نشده
یکی از چهار کار های زیر را انجام بدید
اولا محتویات پوشه ی به نام کش دسترسی درستی نداره (احتمال اول)
دوما شما از یکی از فایل های جاوای گوگل را استفاده می کنید و ارتباط این دو خیلی ضعیف می باشد ( احتمال دوم و حدود 99 درصد کار شما باید فایل ها را در قالب جا سازی کنید)
سوم استفاده از پ ر و ک س ی در سرور جدید
چهارم اشکال در یکی از منابع سرور (لطفا فایل hارور لوگ را چک نمایید)
ممنون از پاسختون
محتویات پوشه کش چه دسترسی دارند که من باید دسترسی رو تغییر بدم؟
از فایل های جاوای گوگل هم استفاده نمیکنم.
پوشه قالب رو حذف کردم و مجددا نصب کردم اما مشکل برقرار بود.
مورد سوم رو متوجه نشدم.
و ارور لوگ هم مشکلی رو گزارش نکرده.
sazsaz
April 4th, 2012, 20:03
کنترل پنل شما سی پنله؟
taksami4
April 4th, 2012, 20:05
بله سی پنل هست
sazsaz
April 4th, 2012, 20:26
لطفا آدرس سایتتون را پ خ کنید
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
واقعا حق داشتید که بگید سرعت سایت من پایینه
والا لاین 770 و لاین 773 فایل img.php در پوشه themify دارای اشکال هست و نمی تونه اون چیزی را که می خواد بخونه ( چون دسترسی به هاست نداشتم اینو می گم ولی 100 درصد آدرس عکس هست)
دوما لاین 19 فایل header.php مشکل داره
و سوما و مهمترین اشکال در هاست شما است که گسترش دهنده GD نصب نیست
موفق باشید
taksami4
April 4th, 2012, 20:55
لطفا آدرس سایتتون را پ خ کنید
---------- post added at 08:26 pm ---------- previous post was at 08:05 pm ----------
والا لاین 770 و لاین 773 فایل img.php در پوشه themify دارای اشکال هست و نمی تونه اون چیزی را که می خواد بخونه ( چون دسترسی به هاست نداشتم اینو می گم ولی 100 درصد آدرس عکس هست)
و سوما و مهمترین اشکال در هاست شما است که گسترش دهنده gd نصب نیست
موفق باشید
من که نگفتم سرعت پایینه!!!:-? حتی نمیدونم شما چطور گفتید یک هفته هست که مشکلم حل نشده!
اینطوری که سایتم پر از مشکل شد!!!
در فایل ارور لگ که دیدم این مسئله رو بیان کرده بود که لاین های 770 و 771 و 773 مشکل دارن. اما من که چیزی سر در نمیارم!
لاین 19 فایل هدر هم مربوط به کد جاوا اسکریپتی میشه که از سایت گوگل کد هست و به نظر در مورد این هست که اگر کاربر از مرورگر ie9 بود یه کاری بکنه!
گسترش دهنده gd چی هست اصلا؟ به چه دردی میخوره ؟و میزبان باید نصبش کنه؟
ممنون
sazsaz
April 4th, 2012, 21:07
کدی که برای عکس های شما در این قالب وجود داره از تنظیمات و *****ی به نام gd باید بگذره و این یک ماژولی هست که انعطاف بسیاری در فشرده سازی و تنظیمات عکس انجام می ده
لاین های 700 به بالا هم علتش همینه
در ضمن شما اینطور که حرف می زنید همون بهتر که مشکلتون حل نشه
شما خودتون اعلام کردید از 9 فروردین
وظیفه میزبان هست که این را روی هاست شما نصب کنه
خوب دیدید که فایل ارور لوگ هم وجود داشت
taksami4
April 4th, 2012, 21:17
کدی که برای عکس های شما در این قالب وجود داره از تنظیمات و *****ی به نام gd باید بگذره و این یک ماژولی هست که انعطاف بسیاری در فشرده سازی و تنظیمات عکس انجام می ده
لاین های 700 به بالا هم علتش همینه
در ضمن شما اینطور که حرف می زنید همون بهتر که مشکلتون حل نشه
شما خودتون اعلام کردید از 9 فروردین
وظیفه میزبان هست که این را روی هاست شما نصب کنه
خوب دیدید که فایل ارور لوگ هم وجود داشت
من که طور خاصی حرف نزدم!!! ببخشید اگه جسارتی کردم! ( من که داشتم مشکلم رو می گفتم!!!)
خب الان شما میفرمایید مشکل از چیه؟ gd ؟
AmirHosein
April 5th, 2012, 07:14
من که طور خاصی حرف نزدم!!! ببخشید اگه جسارتی کردم! ( من که داشتم مشکلم رو می گفتم!!!)
خب الان شما میفرمایید مشکل از چیه؟ gd ؟
به جایی که میزبانی تون رو انجام میدن بگید چرا gd روی سرور نصب نیست :-?
taksami4
April 5th, 2012, 10:58
سلام
من مطرح کردم موضوع رو.گفتن که روی تمامی سرویس هامون نصب هست!
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
حداقل اگه راهی باشه که وقتی قالب رو حذف و دوباره نصب میکنم تنظیمات ریست بشه راضیم! حاضرم دوباره قالب رو شخصی سازی کنم اما مسئله این هست که قالب رو دوباره نصب میکنم تنظیمات قبلی باقی میمونه که در نتیجش مشکل ذخیره سازیش هم باقی میمونه!
sepiddownload.com
April 6th, 2012, 15:46
سلام
من مطرح کردم موضوع رو.گفتن که روی تمامی سرویس هامون نصب هست!
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
حداقل اگه راهی باشه که وقتی قالب رو حذف و دوباره نصب میکنم تنظیمات ریست بشه راضیم! حاضرم دوباره قالب رو شخصی سازی کنم اما مسئله این هست که قالب رو دوباره نصب میکنم تنظیمات قبلی باقی میمونه که در نتیجش مشکل ذخیره سازیش هم باقی میمونه!
دوست عزیز این مشکل به احتمال کمی و به نظر من شاید از سرویس اینترنت شما باشه ! چون من خودم یک زمانی با چنین مشکلی برخوردار بودم .
حالا اگه میتونید از داخل کافی نت و یا با سیستمی که سرویس دهندش اونی که شما دارید نباشه ، یه امتحان بکنید و ببینید بازهم نتیجه همینه و تنظیمات ذخیره نمیشه ؟
taksami4
April 6th, 2012, 19:56
با سلام مجدد خدمت همه دوستان
با فرضیه های موجود بنده سایت رو به هاست دیگری انتقال دادم، که بعد از انتقال مشاهده شد که هیچ مشکلی در ذخیره سازی تنظیمات قالب وجود نداره. و تنها در هاست اصلی این ایراد وجود داره.
طبق گفته دوستمون " سپید دانلود " از نظر آی اس پی و خلاصه سرعت و اینها هم چک کردم و مشاهده شد که در هاست اصلی این مشکل همچنان باقی هست.
بنده شخصا با توجه به اطلاعات کمم، و نتیجه گیری از بحث در انجمن میگم که ایراد از دو چیز ممکنه باشه. اول هاست و دوم ریستور ناقص فول بک آپ به هاست اصلی.
منتظر نظرات شما عزیزان هستم
taksami4
April 7th, 2012, 10:04
با فرضیه های موجود بنده سایت رو به هاست دیگری انتقال دادم، که بعد از انتقال مشاهده شد که هیچ مشکلی در ذخیره سازی تنظیمات قالب وجود نداره. و تنها در هاست اصلی این ایراد وجود داره.
طبق گفته دوستمون " سپید دانلود " از نظر آی اس پی و خلاصه سرعت و اینها هم چک کردم و مشاهده شد که در هاست اصلی این مشکل همچنان باقی هست.
بنده شخصا با توجه به اطلاعات کمم، و نتیجه گیری از بحث در انجمن میگم که ایراد از دو چیز ممکنه باشه. اول هاست و دوم ریستور ناقص فول بک آپ به هاست اصلی.
سلام دوستان. خواستیم یه UP بکنیم که کسی هم ناراحت نشه.
ضمنا هاستینگ اشاره به mod_security کردند و گفتن شاید مربوط به این مد باشه که فعال هست!
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 13:46
سلام مجدد خدمت شما دوست خوب !
ببینید من یک احتمال 70 درصدی هم میتونم بدم و اون اینه که یک زمانی من دقیقا همین مشکلو برای سایتم داشتم ، خلاصه با هزار بدبختی تونستیم مشکل رو عیب یابی کنیم . حالا هم مشکل اونجا بود که بک آپی که گرفته شده بود و بازگردانده شده بود ، بعد از بازگرداندن بکاپ متاسفانه تیم پشتیبانی سایتمان یادش رفته بود که تنظیمات وردپرس رو که اعم از تنظیمات اف تی پی ، دیتا بیس و... را انجام بده و این شد که چنین مشکلی برای سایتمان بوجود اومده بود ! الان هم میبینید که سایتمان باز نمیشه ، این بخاطر اینه که چنین تنظیماتیو انجام ندادیم ، آخه دوباره ما هاست رو منتقل کردیم و من با توجه به تجربه ای که دارم باعث شد که دلیل رو به پشتیبانی سایت اعلام کنم و ... و انشاالله در روزهای آینده سایت به روال عادی خودش بر میگرده .
اما بر میگردیم به مشکل شما دوست گرامی !
ببینید شما برید توی قسمت افزونه ها و برید تو قسمت نصب افزونه و بارگذاری و... و زمانیکه به مکان بارگذاری افزونه رسیدید میتونید یک افزونه رو انتخاب و بر روی دکمه بارگذاری افزونه کلیل کنید ! پس از چند ثانیه اگر دیدید که از شما مشخصاتی نظیر :
نام میزبان :
رمز ftp :
نوع ارتباط :
را از شما درخواست کرد ، شک نکنید که مشکل از تنظیمات وردپرس شما هست و شما باید مشخصات اف تی پی و ... ایی که در زمان نصب وردپرستان وارد کرده اید را در چنین جاهایی وارد کنید(اگر وردپرستان را خودتان نصب نکرده اید به کسی که برایتان نصب کرده اش رو بیاندازید و از او بخواهید مشخصاتی که ثبت کرده را به شما بدهد! ) ، به این دلیل که زمانی که وردپرس نتونه با پایگاه داده و اف تی پی ارتباط بر قرار کنه ، مشخصه که چنین مشکلی پیش میاد !
با هم اگر مشکلی بود درخدمتم !
taksami4
April 7th, 2012, 14:07
سلام مجدد خدمت شما دوست خوب !
ببینید من یک احتمال 70 درصدی هم میتونم بدم و اون اینه که یک زمانی من دقیقا همین مشکلو برای سایتم داشتم ، خلاصه با هزار بدبختی تونستیم مشکل رو عیب یابی کنیم . حالا هم مشکل اونجا بود که بک آپی که گرفته شده بود و بازگردانده شده بود ، بعد از بازگرداندن بکاپ متاسفانه تیم پشتیبانی سایتمان یادش رفته بود که تنظیمات وردپرس رو که اعم از تنظیمات اف تی پی ، دیتا بیس و... را انجام بده و این شد که چنین مشکلی برای سایتمان بوجود اومده بود ! الان هم میبینید که سایتمان باز نمیشه ، این بخاطر اینه که چنین تنظیماتیو انجام ندادیم ، آخه دوباره ما هاست رو منتقل کردیم و من با توجه به تجربه ای که دارم باعث شد که دلیل رو به پشتیبانی سایت اعلام کنم و ... و انشاالله در روزهای آینده سایت به روال عادی خودش بر میگرده .
اما بر میگردیم به مشکل شما دوست گرامی !
ببینید شما برید توی قسمت افزونه ها و برید تو قسمت نصب افزونه و بارگذاری و... و زمانیکه به مکان بارگذاری افزونه رسیدید میتونید یک افزونه رو انتخاب و بر روی دکمه بارگذاری افزونه کلیل کنید ! پس از چند ثانیه اگر دیدید که از شما مشخصاتی نظیر :
نام میزبان :
رمز ftp :
نوع ارتباط :
را از شما درخواست کرد ، شک نکنید که مشکل از تنظیمات وردپرس شما هست و شما باید مشخصات اف تی پی و ... ایی که در زمان نصب وردپرستان وارد کرده اید را در چنین جاهایی وارد کنید(اگر وردپرستان را خودتان نصب نکرده اید به کسی که برایتان نصب کرده اش رو بیاندازید و از او بخواهید مشخصاتی که ثبت کرده را به شما بدهد! ) ، به این دلیل که زمانی که وردپرس نتونه با پایگاه داده و اف تی پی ارتباط بر قرار کنه ، مشخصه که چنین مشکلی پیش میاد !
با هم اگر مشکلی بود درخدمتم !
سلام
افزونه به خوبی نصب شد. بدون درخواست اطلاعات اف تی پی
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 14:25
سلام
افزونه به خوبی نصب شد. بدون درخواست اطلاعات اف تی پی
ببینید میشه مطلب اضافه کنید ؟
taksami4
April 7th, 2012, 14:33
ببینید میشه مطلب اضافه کنید ؟
بله بدون هیچ مشکلی امکان ارسال مطلب و نصب و آپدیت افزونه وجود داره.:106:
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 14:39
بله بدون هیچ مشکلی امکان ارسال مطلب و نصب و آپدیت افزونه وجود داره.:106:
لطفا یک قالب دیگه رو انتخاب کرده و ببینید میشه کداشرو تغییر بدید ؟
taksami4
April 7th, 2012, 14:45
لطفا یک قالب دیگه رو انتخاب کرده و ببینید میشه کداشرو تغییر بدید ؟
در پست های گذشته به این مطلب اشاره کردم.حالا مجدد اشاره میکنم
قالب من قسمتی جداگانه برای تنظیمات داره. نه اون تنظیماتی که هر قالبی داره یا همون ویرایشگر!
اگر لازم بدونید عکس میگیرم و قرار میدم اینجا
یه قسمتی تحت عنوان تنظیمات قالب وجود داره که در اون قسمت میشه نحوه نمایش پست ها - نمایش آیکون RSS - قرار دادن favicon - قرار دادن کد در تگ های بادی و هد رو تغییر داد. ( درست مثل بعضی افزونه که تنظیمات جداگانه دارن )
قالب های دیگه ( مثلا قالب پیشفرض وردپرس ) این قسمت تنظیمات رو ممکنه نداشته باشن درنتیجه ملاک قرار نمی گیره!
ممنون
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 15:21
در پست های گذشته به این مطلب اشاره کردم.حالا مجدد اشاره میکنم
قالب من قسمتی جداگانه برای تنظیمات داره. نه اون تنظیماتی که هر قالبی داره یا همون ویرایشگر!
اگر لازم بدونید عکس میگیرم و قرار میدم اینجا
یه قسمتی تحت عنوان تنظیمات قالب وجود داره که در اون قسمت میشه نحوه نمایش پست ها - نمایش آیکون RSS - قرار دادن favicon - قرار دادن کد در تگ های بادی و هد رو تغییر داد. ( درست مثل بعضی افزونه که تنظیمات جداگانه دارن )
قالب های دیگه ( مثلا قالب پیشفرض وردپرس ) این قسمت تنظیمات رو ممکنه نداشته باشن درنتیجه ملاک قرار نمی گیره!
ممنون
لطفا همین کاری که گفتم را انجام دهید و ببینید آیا میتوانید در قالب پیش فرض وردپرس ، در قسمت کدها،کدیرا ویرایش کنید ؟ و لطفا آدرس سایتتان را هم بدید تا بهتر بتونم بررسی کنم !
taksami4
April 7th, 2012, 15:28
لطفا همین کاری که گفتم را انجام دهید و ببینید آیا میتوانید در قالب پیش فرض وردپرس ، در قسمت کدها،کدیرا ویرایش کنید ؟ و لطفا آدرس سایتتان را هم بدید تا بهتر بتونم بررسی کنم !
آدرس پ.خ شد...تا دقایقی دیگر انجام میشه
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 15:47
خوب سایتتون مشاهده شد !
حالا ببینید میتونید کاریو که گفتم یعنی :
در قالب پیش فرض وردپرس ، در قسمت کدها،کدیرا ویرایش کنید ؟
لطفا حتما امتحان کنید . این مسئله مهم هست !
taksami4
April 7th, 2012, 16:11
خوب سایتتون مشاهده شد !
حالا ببینید میتونید کاریو که گفتم یعنی :
در قالب پیش فرض وردپرس ، در قسمت کدها،کدیرا ویرایش کنید ؟
لطفا حتما امتحان کنید . این مسئله مهم هست !
ویرایش انجام پذیرفت و در سایت هم قابل مشاهده بود.
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
موفق باشید
قابل ذکر هست در هاست جدید با اینکه این ارور ها در ارور لوگ وجود داشت عملیات ذخیره سازی انجام پذیرفت...
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 16:15
بله .
پس خدارو شکر همونطور که حدس میزدم مشکل از قالبتون هست !
لطفا به طراح قالب یا همون جایی که قالبو ازش گرفتید مشکلو بگید و تعریف کنید که هرکاری کردید تنظیمات ذخیره نشدن !
بعد میتونید قالبتونو بدید تا قسمتیش که مشکل دار هست رو براتون edit کرده و بهتون سالم تحویل بدن !
موفق باشید!
taksami4
April 7th, 2012, 16:18
بله .
پس خدارو شکر همونطور که حدس میزدم مشکل از قالبتون هست !
لطفا به طراح قالب یا همون جایی که قالبو ازش گرفتید مشکلو بگید و تعریف کنید که هرکاری کردید تنظیمات ذخیره نشدن !
بعد میتونید قالبتونو بدید تا قسمتیش که مشکل دار هست رو براتون edit کرده و بهتون سالم تحویل بدن !
موفق باشید!
همین قالب در هاست دیگری مشکل نداره! چطور با این موضوع کنار اومدید!
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 16:20
همین قالب در هاست دیگری مشکل نداره! چطور با این موضوع کنار اومدید!
آهان .
ببخشید .
من مطلب رو خوب نفهمیده بودم !
ببینید پس باید تمام هاستی که مشکل داره رو چک کنید.
به احتمال زیاد میتونه بخاطر استفاده از اسکریپ و یا ویروسی بودن فایل ها هم باشد که به شما اجازه چنین کاری را ندهد !
آخه از ویروس ها هر کاری بر میاد ! و اسکریپ ها هم که ...
taksami4
April 7th, 2012, 17:47
پس رسما این مشکل به چالش کشیده شد! بریم توی انجمن وردپرس هم مطرح کنیم....(:|
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
یه عکس هم از محیط و مشکل فرستادم که نگید عکس ندادی!
اون مربع وسطی که در حال لود شدن هست همونطوری باقی میمونه!
http://img41.com/uploads/13338034441.jpg
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 17:59
پس رسما این مشکل به چالش کشیده شد! بریم توی انجمن وردپرس هم مطرح کنیم....(:|
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
یه عکس هم از محیط و مشکل فرستادم که نگید عکس ندادی!
اون مربع وسطی که در حال لود شدن هست همونطوری باقی میمونه!
http://img41.com/uploads/13338034441.jpg
آهان .
ببینید اولا اکیسمت وردپرستونو فعال کنید.
و باید بگم این مشکل حتما بخاطر اطلاعات و... هاستتون هست !
دیگه همه چیرو چک و بررسی کردیم و هیچ چیز مشکلی نداشت !
حتما بخاطر ویروس و یا اسکریپ های هاستی هست که میگید روش خرابه !
taksami4
April 7th, 2012, 18:48
یعنی چی به خاطر اطلاعات و ویروس و اسکریپت های هاست هست؟
چه کاری از من ساختست؟
sepiddownload.com
April 7th, 2012, 19:29
یعنی چی به خاطر اطلاعات و ویروس و اسکریپت های هاست هست؟
چه کاری از من ساختست؟
عزیز من که علم غیب ندارم و نمیتونم حدس بزنم توی هاست شما چه چیزی میگذره و موجود هست !
شما باید تمام هاستتونو آنالیز کرده و ببینید احتمالا توی سایتتون اسکریپی و یا ویروسی که نمذاره کارتون انجام بشه وجود نداره ؟
اگر پنلتون cpanel هست میتونید از داخلش ویروس یابی و کنید !
موفق باشید
taksami4
April 7th, 2012, 19:53
عزیز من که علم غیب ندارم و نمیتونم حدس بزنم توی هاست شما چه چیزی میگذره و موجود هست !
شما باید تمام هاستتونو آنالیز کرده و ببینید احتمالا توی سایتتون اسکریپی و یا ویروسی که نمذاره کارتون انجام بشه وجود نداره ؟
اگر پنلتون cpanel هست میتونید از داخلش ویروس یابی و کنید !
موفق باشید
قصد جسارت نداشتم. فکر نمیکنم ایراد از اطلاعات موجود من در هاست باشه.چرا که بک آپی که به هاستینگ تحویل داده شد جهت بازیابی ، در هاست دیگری بازیابی شد و مشکلی نداشت.
مگر این که منظور شما کل سرور بوده!
نمیدونم چطوری باید ویروس یابی کنم!؟ یادم هست که در سی پنل قسمتی وجود داشت به نام Virus Scan اما در این هاست چنین چیزی رو نمیبینم!!!!
taksami4
April 10th, 2012, 19:38
تا الان قرار شد مد mod_security رو خاموش کنیم. اما فکر نکنم ربطی به مشکل من داشته باشه!!!/:) حالا تا ببینیم چی میشه
taksami4
April 11th, 2012, 19:13
سلام دوستان.از همه تشکر میکنم که در این تاپیک شرکت کردن و خواستن کمک بکنن.از دوستان تماشاچی هم تشکر میکنم. مشکل از امنیت بالای سرور بود:-o
فکرش رو بکنید انقدر کانفیگ امنیتی رو سخت گیرانه انجام دادن که یه تنظیمات قالب نمیشه ذخیره کرد!
البته این رو هم اضافه کنم که امنیت مشکل حساب نمیشه! یه موقع نیاید یخه ما رو بگیرید!!!