توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد رپیدلیچ !
sajjad50
April 4th, 2012, 13:16
سلام.
دوستان من میخوام بدونم امکان رپیدلیچ درون هاستهای دانلود چگونه هست ؟
آیا اگر مثلا من یه فایل رو که رو راپیدشیر آپلود کردمو رو هاستم لیچ کنم ، فضای اصلی فایلی که لیچ شده رو از هاستم میگیره ؟
یعنی اگر فایلی که رو راپیدشیر آپلو شده 10 گیگ باشه ، وقتی من لیچش کردم روی هاستم ، 10 گیگ فضا از هاست دانلود میگیره ؟
و آیا فایلی رو که لیچ کردمو برای همیشه میتونم از لینک مستقیم ازش استفاده کنم؟
از دوستانی که تو این زمینه حرفه دارن ، خواهش میکنم یه کمکی به من بکنن.
ممنون.
mehran00
April 4th, 2012, 14:05
سلام.
دوستان من میخوام بدونم امکان رپیدلیچ درون هاستهای دانلود چگونه هست ؟
آیا اگر مثلا من یه فایل رو که رو راپیدشیر آپلود کردمو رو هاستم لیچ کنم ، فضای اصلی فایلی که لیچ شده رو از هاستم میگیره ؟
یعنی اگر فایلی که رو راپیدشیر آپلو شده 10 گیگ باشه ، وقتی من لیچش کردم روی هاستم ، 10 گیگ فضا از هاست دانلود میگیره ؟
درسته 10 گیگ فضا میگیره
و آیا فایلی رو که لیچ کردمو برای همیشه میتونم از لینک مستقیم ازش استفاده کنم؟
بستگی به سیستم مدیریت لیچ و مشخص کردن میزان مدت در سایت داره
psfa
April 4th, 2012, 14:21
بله به همون مقدار كه ليچ مي كنيد فضا نياز هست و هميشه هم مي تونيد تا اين فايل رو هاستتون هست با لينك مستقيم ازش استفاده كنيد
sajjad50
April 4th, 2012, 17:28
درسته 10 گیگ فضا میگیره
دوست عزیز پس چرا توی بعضی هاستینگ ها که نوشته (امکان لیچ نامحدود ) ، این یعنی چی پس ؟
talebi1372
April 4th, 2012, 18:00
یعنی هاردشون خیلی زیاده و هیچ بنی بشری نمیتونه پر کنه!
بالای 2 ترا !
sajjad50
April 4th, 2012, 18:57
یعنی هاردشون خیلی زیاده و هیچ بنی بشری نمیتونه پر کنه!
بالای 2 ترا !
نه دوست عزیز .
فضاش نزدیک 20 گیگ بود !
psfa
April 4th, 2012, 19:16
خوب اگه مي خواين واسه خودتون استفاده كنيد مثلا فيلم اينا راحت دانلود كنيد ليچ مي كنيد و بعد اين كه دانلود كردين پاكش مي كنيد از رو هاست و گفته ليچ نامحدود حتما پهناي باند نامحدود بوده
دوستاني كه اطلاعات بيشتري دارند اگه ممكن هست اين تاپيك رو ببينن و پاسخ بدن
سوال در مورد رمز گذاري بر رو ليچر (http://www.webhostingtalk.ir/f41/45064/#post413264)
sajjad50
April 4th, 2012, 23:34
دوستان اگه میشه یکی بیاد کامل و درست بهم توضیح بده !
ممنون میشم .
mehran00
April 4th, 2012, 23:39
دوست عزیز
امکانات رپیدلیچ ها به این گونه هست که شما پولی میدی مثلا به ازای 10 هزارتومان به شما امکان لچ کردن 5 گیگ میدن یعنی میتونید از مدیافایر و ... فایل هاتون رو مستقیم کنید به یه شرط که میزان لچ فایلهاتون بالای 5 گیگ نباشه
این امکانات رپیدلیچ ها بود اما اگه شما میخوای رپیدلیچ بزنی یه فایل 5 مگابایتی که مثلا از راپیدشیر لچ میکنی 5 مگابایت از فضای هاستی که داره رپیدلیچ رو میزبانی میکنه کم میشه و در قبالش لینک مستقیمه و بدون دردسر دانلود میشه
اگه سوال دیگه دارید بفرمایید
sajjad50
April 5th, 2012, 13:52
دوست عزیز
امکانات رپیدلیچ ها به این گونه هست که شما پولی میدی مثلا به ازای 10 هزارتومان به شما امکان لچ کردن 5 گیگ میدن یعنی میتونید از مدیافایر و ... فایل هاتون رو مستقیم کنید به یه شرط که میزان لچ فایلهاتون بالای 5 گیگ نباشه
این امکانات رپیدلیچ ها بود اما اگه شما میخوای رپیدلیچ بزنی یه فایل 5 مگابایتی که مثلا از راپیدشیر لچ میکنی 5 مگابایت از فضای هاستی که داره رپیدلیچ رو میزبانی میکنه کم میشه و در قبالش لینک مستقیمه و بدون دردسر دانلود میشه
اگه سوال دیگه دارید بفرمایید
پس رپید لیچ هم مثل آپلود کردنه و فضا میگیره ، درسته ؟