توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی پی یو EX4S دیتا سنتر hetzner جوابگو هست؟
reza_aliyar
April 3rd, 2012, 15:36
سلام من میخواستم یه سرور از hetzner با مشخصات زیر بگیرم می خواستم ببینم این سی پی یو میتونه ۶۴ تا وی پی اس با رم ۵۱۲ گیگ رو ساپورت کنه؟
Intel® Core™ i7-2600 Quadcore
incl. Hyper-Threading Technology
RAM 32 GB DDR3 RAM
Hard disks 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
7200 rpm (Software-RAID 1)
NIC 1 Gbit OnBoard
Backup Space 100 GB
Traffic Unlimited
PORT:1Gbit
RezaFH
April 3rd, 2012, 15:52
خیر دوست عزیز !
نه هارد جوابگو خواهد بود و نه پردازنده
Warez-Host.IR
April 3rd, 2012, 15:56
سلام
اگر منابع اختصاصی ارائه کنید خیر امکان پذیرنیست
برای هر سرورمجازی با 512 مگابایت رم چند مگاهرتز پردازنده قرار هست به صورت اختصاصی یا اشتراکی قرار دهید ؟؟
در کل سرورهای آلمان به نظر من سرورهایی نیستند که بتونید روی یک سرور حتی 32 گیگابایت رم تعداد زیادی سرورمجازی ایجاد کنید
بهتر است سروراختصاصی با رم 12 یا 16 تهیه کنید و تعداد سرویس های موجود روی سرور را کمتر کنید تا فشار به هاردیسک و پورت کمتر شود و کیفیت هر سرویس بیشتر از اون موردی که مدنظر دارید قرار بگیرد
موفق باشید
talebi1372
April 3rd, 2012, 16:09
دوست عزیز . خود مجازی ساز حدود 1 گیگ از رم رو میخوره .
هارد هم که با این مشخصات جوابگو نیست
تازه 1 گیگابیت مساوی 125 مگابایت در ثانیه هست که اگه بین 64 تا وی پی اس تقسیم بشه میشه حداکثر 2 مگ بر ثانیه . به طور کل جوابگو نخواهد بود .
البته اگه قصد ارائه سرویس ارزان رو دارید میتونه راهکار خوبی باشه ولی سرویس باکیفیتی نخواهد بود .
Raid هم سخت افزاریشو بگیرید 5 / 6 /10 البته به نظر من.
ولی کلا این سرویس مشکل هارد خواهد داشت . حتی اگه از هارد با کش 64 مگ استفاده کنید جمعا در هر ثانیه مجموع رید و رایتتون برابر 128 خواهد بود که افتضاح هست. از 5 تا هارد sas 2.5 استفاده کنید.(raid 10 )
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
اوه هنو پردازنده رو نیدیدم.
کلا بی خیال این سرویس بشو . 2 تا e3 احتیاج داری واسه این ( والا ..)
RoobinaServer
April 3rd, 2012, 16:10
سلام من میخواستم یه سرور از hetzner با مشخصات زیر بگیرم می خواستم ببینم این سی پی یو میتونه ۶۴ تا وی پی اس با رم ۵۱۲ گیگ رو ساپورت کنه؟
Intel® Core™ i7-2600 Quadcore
incl. Hyper-Threading Technology
RAM 32 GB DDR3 RAM
Hard disks 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
7200 rpm (Software-RAID 1)
NIC 1 Gbit OnBoard
Backup Space 100 GB
Traffic Unlimited
PORT:1Gbit
با سلام
فکر نکنم 64 تا جواب بده ولی اون بازم به میزان منابع سروری هست که به هر وی پی اس اختصاص میدهید
فکر کنم تا 40 تا ساپرت کنه بهترین کیفیت رو ارائه بده دیگه سودشم در میاد نیازی به چنین فشاری به سرور نیستا
ولی در کل سرور خوبیه
serverstar.ir
April 3rd, 2012, 17:47
سلام برای اینکه کیفیت سرور ها کم نشه و پورت هم کم نیاد ماکس 32 سرور اونم بستگی داره سرور ها برای چه کاری باشند اما ماکس 32 چون این سرور رو خودم دارم از hetzner