ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال اطلاعات به whmcs

eh3@n
April 3rd, 2012, 10:20
سلام

سیستم whm و directadmin قبلا به whmcs متصل نبود

اما در حال حاظر هر دو سیستم به whmcs متصل هستند مشکلی که برامون پیش اومده اینه که اطلاعات نصفی از افراد مانند ورود به cpanel و یا تغییر dns ها داخل whmcs موجوده و نصف دیگر چون به صورت دستی ساخته شده بودند در سیسم موجود نیست

در مورد راه حلش راهنمایی میخواستم

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 11:10
باید از طریق خود whmcs ایمپرت کنید هاست هایی که ساخته شده و در whmcs موجود نیست

البته به نظر من بهتره

به کاربراتون بگید عضو بشن و دستی براشون سرویس رو سفارش بدید و اوکی کنید و تنظیمات هزینه و ... رو انجام بدید

eh3@n
April 3rd, 2012, 11:41
باید از طریق خود whmcs ایمپرت کنید هاست هایی که ساخته شده و در whmcs موجود نیست

البته به نظر من بهتره

به کاربراتون بگید عضو بشن و دستی براشون سرویس رو سفارش بدید و اوکی کنید و تنظیمات هزینه و ... رو انجام بدید

الان کاربرها عضو هستن و سرویس هاست و دامنشون فعاله فقط اطلاعات داخل whmcs موجود نیست میخوام اطاعاتشون رو داخل whmcs وارد کنم تا توسط خود سیستم مدیریت شوند

30tGame
April 3rd, 2012, 11:47
براشون Add new order کنید به صورت دستی
و فقط کافیه در قسمت username یوزر سی پنل وارد کنید
بعد اون هاست به whmcs وصل میشه دیگه مشتری میتونه رمز تغییر بده یا موقع تمدید آتوماتیک مسدود میکنه

RoobinaServer
April 3rd, 2012, 12:06
الان کاربرها عضو هستن و سرویس هاست و دامنشون فعاله فقط اطلاعات داخل whmcs موجود نیست میخوام اطاعاتشون رو داخل whmcs وارد کنم تا توسط خود سیستم مدیریت شوند

درسته خب بالا خدمتتون گفتم که :

و دستی براشون سرویس رو سفارش بدید و اوکی کنید و تنظیمات هزینه و ... رو انجام بدید

اینجوری خودکار کنترل میکنه هاست هاشون رو whmcs کافیه یوزر سایت و پکیجی که تعریف کردید با چیزی که در دایرکت ادمین یا سیپنل هست یکی باشه پسورد هم نداشته باشید (چون پسورد دست کاربراتونه و عوض کردن دیگه) خود whmcs به اون هاست ها متصله و میتوننن کاربرا کنترل کنن و پسوردشونم از whmcs عوض کنن

(whmcs نیازی نداره برای مدیریت پسورد اکانت کاربر ها رو داشته باشه چون به روت سرور دسترسی داره و خودش میتونه رمز جدید تعریف بکنه)

rouhallah
April 5th, 2012, 11:45
بهتره به کاربر ها بگی ثبته نام کنند و add new order براشون بزن فقط تیک Generate Invoiceو Send Email را بردار تا مشکل ساز نشه برات

eh3@n
April 8th, 2012, 10:07
ممنون مشکل برطرف شد